|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
2.3.2009 12:26:07   
Anonimen
ojla!

hvala za odgovore glede ZUP-a - na predavanje se gre 2x v Ljubljano (2 dni zaporedoma) potem pa bi naj bil čez 10 dni že izpit. jaz ne vem, če bom to v tako kratkem času uspela naštudiratiuser posted image . ok, če bom sama doma, potem dopoldan se učim. kaj pa če bo lara ali pa eva bolana, kako se naj zraven otrok učim - odpade. tako da najboljše, da si ta zakon sprintam ven, in ga že počasi začčnem študirati - ali je potrebno zraven podrobnosti zakona vedeti še kaj? ali pa se bom preveč resno lotila tegauser posted image

zalbi  - ti držim pesti, da bo vsaj tebi uspelo z drugo službouser posted image

marijaa - ja to je res problem. ko imaš otroke je pač treba poštudirati tudi na njih... odloči se tako kot sama veš, da je najboljše za tebe in za vse okoli tebe. študij pa le končaj - da ga ne bi zaradi službe obesila na klin - ker nikoli ne veš, mogoče pa kdaj firma propade, in potem boš brez službe in brez izobrazbe. jaz sem tudi mislila, da bom v tisti firmi, kjer sem prvo delala, da bom se včakala penzije.... pa je prišla EU in je vse obrnila na glavo - sedaj pa še ta recesija....

lilka - ja te hišice so res fajne. če pa poznaš kakšnega mizarja, pa ti naredi kakšno iz lesa. so tudi ful lepe. sem vidla pri moji prijateljici, ji je naredil dedek al stric - ne vem točno. in je ful lepa. sedaj koliko je cenovno razlike ne bi vedela. to se je najboljše pozanimati.

možje in poslušanje - ja tako je to, če ima kup drugih stvari v glavi. no, da ne bom samo šinfala naše može, se je meni to isto zgodilo v petek. mi je že pred tem povedal, da ima v petek zvečer lovski sestanek ob 18 uri. jaz: OK. pa sem vseeno pozabila. ko ga ob pol osmih še ni bilo domov, ga kličem, pa mi pove, da je na sestankuuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3251
2.3.2009 12:27:03   
taška30
Ampak kje je naš *Piškotek*?user posted image  Prav pogrešam jo. No, saj tudi vse druge, ki so se včasih bolj redno javljale. Recimo Kaštrun...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
2.3.2009 12:35:53   
lilka
Hej, hoj....

Mojčca: hvala za povabilo Zbilje so malo daleč za nasuser posted image , sej sem jo vidla v živo na sprehodu po vasi, ful mi je lepa, razmišljam, če rečem povabljenim na Tinkin roj. dan da kupujemo hiško in če vsak nekaj prispeva ostalo pa midvauser posted image

valika: poskusi z ZUP- om, sej ni tako obsežno, uno skrajšano izdajo si dobi ne tisto z obrazložitvijo je predolga.....si pa tudi jaz ne predstvaljam, da bi ob Tinki še kakšen izpit delala, po drugi strani pa eni cele fakse in magisterije ob otrocih naredijo....user posted image
Hiška. Lesene nočem, je pol smotano za vzdrževanje, plastika ne potrebuje ničesar jeseni jo s kirherjem spereš pa je....

možje in poslušanje: mojemu kar ratuje, samo včasih je ful smešen, mu naročim ko greš v klet prinesli še mleko in cunje nesi v pralnico, pa nikoli ne neredi obojega eno ziher pozabi se že prav smejim...

Pridem še kaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
2.3.2009 13:00:39   
zalbi
valika - pa saj ni treba vse naenkrat - en mesec greš na predavanja, pol pa se za naslednji mesec prijavi - jaz sem delala na UA, tako da to sploh ni probelma.

mojčca - je rekla, da to ni panike, da zelo lepo napreduje, da veliko bolje že hodi, kot je hodila, da to ni nič hudega oz. da pri njej ni nič kritično. je pa res da samo včasih malo po prstih hodi, ne skoz. Ja na zbilju je pa res super - midve s Saro sva bili enkrat januarja - zakon - bi se res mogle kej zemnt tam!

valika - dobra ideja za leseno hiško - moj user posted image  je dobil od mojih staršev tak stroj za ozrezovanje lesa - evo, zdej pa mu bom lahko dala idejo kaj naj dela na štajerskem - zdej ko bomo cele vikende tam - hiško za saro, pa mal bo dedi pomagal, pa bo zakon - super - hvala za idejo!

taška - o joj - ja tut pri nas se začenjajo taki izpadi, ne tega, ne onega, ne oblečt, ne slečt, nebi tega jedla, vglavnem zgleda da smo vsi v istem obdobju!  Ja jst tut nekatere pogrešam - javite se kaj!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
2.3.2009 13:07:18   
Anonimen
taška - oooo vidim, da nisem edinauser posted image . no, pri nas se je stanje malo umirilo. ampak tako kot ti praviš, jaz sem tudi bila ob prvem napadu čist preč, ker pri evi tega nisem bila vajena - ni imela niti enega samega samcatega napada trme. no, jaz sedaj, ko vidim, da se pripravlja napad, kar glasno začnem govoriti, a trma je na pohodu... potem ji sicer ponudim tisto kar želi - itak potem noče tistega - in potem hitro začnem nekaj drugega kazati - tako da potem malo pozabi, kaj je pravzaprav blouser posted image  - tako da našla sem taktiko, ki pali pri njejuser posted image

lilka - ja, imaš prav, da je plastična hiška boljša za vzdrževanje.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3255
2.3.2009 13:22:30   
taška30
Ja, Valika, samo pri nas so zadnje dni najhujši izpadi tik pred spanjem, tle pa nimam kam kaj preusmerjat - razen v postlo.user posted image  Kamor pa noče!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
2.3.2009 14:21:58   
Anonimen
taška, vem, kako to zgleda - smo imeli tudi 2x napad pred spanjem. enkrat zarad tega, ker se najprej ni hotla iti kopat - potem je 20 minut stala v banji in se drla, ter se ni hotela ne vsest ne kopat- sem imela zadosti, sem jo vzela iz vode, potem pa je bilo dretje, ker je hotela se iti nazaj kopatuser posted image . ji nisem popustila, je bla potem itak bitka za oblačenje.... za spanje pa sploh.... je potem v hlipanju zaspalauser posted image  - se je meni srce trgalo, ampak se je ni dalo pomirit z ničemer....
enkrat pa, ko sem že pomsilila - uh, brez napada nam bo uspelo it v posteljo, se je pred pranjem zobkov nekaj strmala - je bilo potem tudi dretje na kubik.... - no, pa to so bili začetki - sedaj pa sem jo skužilauser posted image  in kar shajamo

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3257
2.3.2009 16:28:36   
hariba
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Manco po novem kliče Jaja, ona pa ful jezno nazaj: Manca sem, ne jaja.

user posted image  Zoja je tudi še kak mesec nazaj klicala Laro:jaja, no sedaj pa je postala Lala,kar je že malo bližje. Tudi drugi Zoje še ne razumejo najbolje,čeprav je na govornem področju kar napredovala,pove dosti besed in tvori stavke. R,sičnike,šumnike in v pa še ne zna izgovorit.

Pri nas se zmeraj nekaj dogaja,da meni slučajno ne bi bilo dolg čas ali bi mi preveč pritisk padel. Trenutno ima Denis nogo v mavcu. Si jo je v petek zlomil,ko je skočil iz stopnic.
moški Ah ja,moram potrkat,ker moj user posted image  zaenkrat še dobro,sliši,razume in si zapomni. Ima boljši spomin kot jaz, več krat jaz kaj pozabim kot on. Ja imam enega doma, ki občasno sploh ne ve kje je,kaj šele,da bi slišal in si celo zapomnil kaj mu govorim. Sem se tolažila,da mine,ko neha luna nosit,ko mine nora prva zaljubljenost,a zdaj pa ne vem no,če pravite, da so nekater vaši še vedno taki. Moj tavelikobičajno sploh ne ve kje ima trening,moram jaz na netu preverit,pa trener pred koncem baje zmeraj pove,a on reče, da je preslišaluser posted image . Če pa jaz pozabim,je pa že več krat šel na napačno šolo. Res pa imajo zmeraj drugje. Ko rečem kaj narest rada pozabita oba,tamali pa zelo slabo čuje,ko rečem naj gre nalogo pisat.
lonib Daj si kako buciko pod blazino pa kondom preluknjaj,samo pazi,da ne bo tvoj rr braluser posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
3.3.2009 7:18:06   
*piškotek*
No evo mene, se po dolgem času pokorno javljam, ker vidim da sem bila že zelo med pogrešanimi.

Kaj naj vam rečem? V službi imam tako gužvo, da občasno niti ne vem kje se me glava drži, kajšele da bi imela čas za RR. Saj bo kmalu konec marca, potem bo pa boljše, ko bodo vse bilance oddane. Najbolj me pa najeda to v službi, ker moja tašča oz. šefinja ni čisto nič "družinska" - ona je pač sama in lahko dela po mili volji kadar ji paše in kolkor ji paše, jaz pa pač ne morem, a ne? In ona itak tega (kot dobra babica user posted image ) sploh ne razume, kako pa da jaz nemorem delat cele popoldneve... Ah, saj bo enkrat boljše, nisem prišla jamrat zdej tle k vam!

Drugače smo zaenkrat ok, Nejc se trenutno še kar drži glede zdravja, punci sta kakor kateri dan - en dan je ok, drug dan pa pride kak čuden izpad... Moj user posted image  pa itak - tako tako - kakor sta ponavadi tamalidve - tak je tudi on (do mene mislim user posted image )

Nejc hodi v vrtcu na kahlico, doma pa gre tudi, če ga vprašam in vedno reče da ja in potem se tudi vedno polula pa četudi samo 3 kapljice user posted image , kakal pa še ni na kahlici (no vsaj doma ne). Govori že kar veliko, sicer so samo besede in nič stavkov, razen ko recimo reče: mami, tega, ne (prevod - mami, ne tega pa res ne bom) user posted image  Trudi se vse ponovit za nami, edino ko mu rečemo naj reče OČI, ga pa nikakor noče poklicat (ga kliče po imenu, mojmu se pa kar meša že, ker bi tako rad slišal ta "naziv" user posted image ) V vrtcu je tudi že brez dude za spanje, doma pa ni šans, začne tulit DUDA, DUDA in ga ne morem pomirit brez da bi mu jo dala. Pa večerno spanje je premaknil za eno uro - prej je redno hodil spat ob 19, najkasneje ob 19.15, zdaj pa pred 20 ne zaspi user posted image .

Drugače pa sem vaše poste res samo preletela, ker nima časa za branje in sem samo zasledila:
Tejkag: čestitke user posted image user posted image user posted image

Taška30: vse naj naj še za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Bolančki: veliko zdravja user posted image user posted image user posted image

Kako pa ste kaj naše aprilske nosečke?

No, danes šefice ni dopoldan v službi (ja bova delali popoldan, tako da bom res cel dan v službi in po vsej verjetnosti ko bom rekla da grem tam ob ene 20 domov, me bo gledala čudno in sigurno rekla - ja kam pa se ti že tako mudi user posted image ) in mogoče se mi uspe ša kaj javit, drugače pa vedite, da vsak dan mislim na vas in vas pogrešam, tako da res komaj čakam da mine tale marec da začnem malo lažje dihat.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
3.3.2009 7:20:46   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: hariba
lonib Daj si kako buciko pod blazino pa kondom preluknjaj,samo pazi,da ne bo tvoj rr braluser posted image .

O, lonib, vidim da imava isto "težavo", jaz bi tudi imela še enega user posted image , pa ga moj noče (ker on že ima 3 otroke user posted image ) in sem tudi že imela v mislih kako luknjanje pripomočkov (mirene si še vedno nisem dala ponovno vstavit, jo imam doma v omari user posted image , mogoče pa nama "spodleti" user posted image user posted image user posted image ) Drugače pa ne vem kako naj ga pregovorim - ima katera kak predlog???? user posted image user posted image user posted image  Izgovor je pa tudi - ja kakšen avto pa bomo potem mogli imet, da bomo 4 otroke lahko vozili? Tako da hariba, ali mi lahko zaupaš kateri avto imate in kam date tudi vso prtljago ko greste na morje ali na smučanje????

< Sporočilo je popravil *piškotek* -- 3.3.2009 7:23:19 >

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
3.3.2009 8:14:44   
aprilčica07
Jutro,

piškotek: si bila pogrešana:), velkom bak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, marec je naporen mesec, tako in drgači.. pr nas v službi je tudi vroče, dosti rojstnih dnevov imamo (jst, moj, mama, nona, teta), poleg vsega pa bo letos še bolj nervozno zaradi amnio in vsega kar zraven spada.. saj bo:):)

ti kr luknjaj kondome, ni hudič, da va ne bi/bo  uspelouser posted image user posted image user posted image

Da se malo pohvalim, da je tudi naš Jakob začel neki govorit, sicer je bolj podobno jakobščini, ampak smo vsaj začeli. Drgači je priden, edino energije ima za prodajat. Spat gre okoli 20 30, zaspi okoli21 ponavadi.

moški: kakor kdaj, dosti je odvisno od situacije, ampak načeloma relativno dobro slišiuser posted image

zalbi: kje ste pa smučali? taki enodnevni izleti, med tednom, so ta bolši za na sneg... med vikendom je vsaj za moj okus definitivno preveč gužve na smučiščih...

Ah, moram it... vas pokomentiram kdaj drugič.   delo kliče:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
3.3.2009 11:33:05   
zalbi
Hej!

piškotek - lepo da si se malo javila - uh ja pr vas je zdej najhuje - pa sej en mesec bo hitro naokoli, pol p aboš lahko zadihala. Nasveta za prepričat user posted image  še za enga otroča ti pa ne morem dat - pr men je moj user posted image  itak čist navdušen... no razen takrat k ma Sara svoje fore, ne tega, ne onga, reče - jej jej en nama leze čez glavo, kaj bo šele ko bosta dva:))))).

aprilčica - v petek sem šla na Stari vrh, zdej čez teden bi pa rada šla na krvavec - v bistvu mi je to najboližje, pa če greš na eno dopoldansko smuko, se mi res ne splača, niti ne da, da bi se nekam daleč vozila. - še vedno upam, na kakšno drastično izboljšanje vremena, recimo v četrtek, da bi lahko šla smučat.

hariba - sam pr vas je res pestro - te je prou fajn brat, kaj vse se ti dogaja.

trma - no Sara pa je zdej začela z izpadi jutranje trme, predvsem pri oblačenju, ne tega, ne kiklce, ne te majčke - mislm grozaaaaaaa.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
3.3.2009 16:06:31   
hariba
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

[Izgovor je pa tudi - ja kakšen avto pa bomo potem mogli imet, da bomo 4 otroke lahko vozili? Tako da hariba, ali mi lahko zaupaš kateri avto imate in kam date tudi vso prtljago ko greste na morje ali na smučanje????

Seat Alhambro,registrirano za 7 potnikov. Ko gremo na smučanje,damo smuči v prtljažnik na streho,sicer ima pa kar velik prtljažnik. Res pa,da kdaj jaz toliko spakiram,da mi je moj že rekel,da naj kupim kamionuser posted image . Odločala sva se med alhambro in multipol. Za več kot 5 potnikov so še tautan in zafira,no pa sigurno še kaj, jaz se pač na avte ne spoznam dobro.  Je pa za te avte zavarovanje precej dražje, ker ima več kw, a to mu ti kar zamolči,ti samo povej,da boste avto kot velika družina malo ceneje dobili.
Hm,drugo kot to, da se ne zaščitiš mi pa ne pride na pametuser posted image . Aja pa lahko mu rečeš.da bi Nejc rad imel sebi primerno družbo.
Ja ostalo pokomentiram kasneje, me tavelik priganja,da ga na trening peljem.

Neposredna povezava do sporočila: 3263
3.3.2009 20:01:30   
mojčca
OJla punce!

Šoping je uspel user posted image user posted image user posted image . Sva izpraznila pol Ikeje. Domov sva prišla ob 16.30, ker pa sva bila brez prikolice, sva samo v Kranju pobrala Matica, ga odpeljala domov, potem pa je šel moj še enkrat v Avstrijo z dvema prijateljema. Midva sva kupila robe za cel prtljažnik, sedaj pa je šel še po mizo, stole, omaro za v dnevno (v bistvu steklena, za kozarce), pa omaro za televizojo in še par stvari. Ja, denarja sva se res rešila, ampak nakup je bil dober.

Sem pa ful utrujena, tako da bom danes po hitrem postopku odšla na zaslužen spanec.

Nočko in sladke sanje.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
3.3.2009 21:57:27   
taška30
Mojčca, čestitke za šoping. Kak fajn občutek je to, vem, ker sva 2 meseca nazaj tudi midva peljala en kombi pohištva iz Ikee domov. In ga seveda še isti večer zmontirala, ker nisva zdržala.user posted image  Fajn za vas!

Tisti, ki ste že imeli norice: kdaj ostane brazgotina od norice? A če jo večkrat spraska (krastico) ali lahko tudi od 1x? Ker Julija si je danes ene dve, tri spraskala, meni so se sicer zdele že čisto suhe, ampak sem potem videla, da je do krvi.user posted image  Jaz sem skos mislila, da srbijo, dokler so "žive", kraste pa ne več, ampak očitno ni tako.

Drugače sta pa pri nas obe tako sitni popoldne že 2 dni, da ne vem ali je kakšen čuden pritisk v zraku ali luna al kaj? Kar nekaj se prcata med sabo, Julija skos neki Manco tepe, obe se vlečeta po meni...user posted image  Prej ko sta bile 24 ur na dan skupaj cel mesec, sta se bolje razumeli.user posted image  Danes sem mislila, da me bo kap, Manca se stisne k meni in reče: moja moja mami. Julija pa čist ven pade: Ne!! Ne, nehaj! Moja je mami, moja. Od Jujije je mami! user posted image  ali user posted image  Kam smo prišli?!? Sem ji čist počasi razložila, da sem od obeh, da imam obe rada, da sta obe moji, ena velika in ena mala miška. Julija pa: NEEEE! Moja je mamiiii! Uda sem! (huda - to je zdaj tanova pogruntavščina, sredi napada trme začne tulit kako je "uda").user posted image

Za povrh imamo pa spet cirkus, ker Manca v vrtcu spi (baje max. 1 uro, ampak ne verjamem) in zato zvečer pred 22.30 sploh ne more zaspat. Mislim, to je grozno. Ko je doma niti v sanjah ne gre spat čez dan (že 2 leti) in potem gre normalno zvečer okoli 20-ih ali 20.30 in spi 12 ur. Tako se pa zdajle premetava spet po postelji že več kot uro, se mi kar smili.user posted image  Da je pa ne bi dala v posteljo do 22-ih, se mi pa tudi ne zdi lih kulturno, sej še 4 leta ni stara, pa še navajeni sta iti spat skupaj z Julijo. Sicer pritožuje se nič, ampak mora biti tečno se valjat buden po postelji.user posted image
Mojšca in Thumbelina, koliko pa vaše velike punce spijo?...pa še kdo okoli 3-4 leta?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
3.3.2009 22:17:28   
Anonimen
oj, je danes house odpadel, in nas je kar nekaj na rruser posted image  - a je konec serijeuser posted image

taška - moja eva je bla stara 1,5 leti, ko je nehala spat podnevi. ker če je spala podnevi, potem ni blo miru tam do 23 ure - nekaj takega kot sedaj pri tebi. meni se zdijo taki 3-4 letniki že kar malo prestari, da bi še podnevi spali.

piškotek - ojojoj pa taka babiuser posted image  - morala bi te poditi domov k družini, ne pa da te drži tam.... kdo pa potem gre po nejca v vrtec?

krastice - po moje se vidijo brazgotinice, če si spraska krastice. maličke od moje sosede so imele neko tako bolezen s pikicami (ne vem če so ble norice al kaj drugega) in je ta mala tudi si praskala te krastice oz mamica je rekla, da ko je ponoči spala, da se je podrgnila ob pojšter. in ima malička še sedaj take luknjice po celem obrazku - prav nelepo za videti...

taška - moja lara je tudi ful ljubosumna. se eva sploh ne sme pocartati več pri meni. pa tudi ful govori - moja, moja mama! in me objemauser posted image  joj, kak lep občutek...

mojčca - ful fajn, da sta dobro šopingirala - ko sem jaz urejala moje majhno stanovanje je bila tudi glavna ikeauser posted image

hariba - pri vas pa redno dogajauser posted image

toliko na kratko, ker se mi mudi spat - NOČKO

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
3.3.2009 22:52:46   
mojčca
Spet jaz. Itak da ne morem spati, ker čakam mojega, da mi poroča, kaj vse je še kupil user posted image user posted image user posted image . Ja, toliko je že ura, pa ga še ni domov. Ga je klical kolega, če mu nekaj pomaga (kolega gre jutri na sejem, kjer predstavlja svojo firmo, pa morata nekaj še urediti na računalniku).

Taška, kar se tiče Mance in njenega spanja. Čez dan že dolgo ne spi več, ko pa je začela hoditi v vrtec, pa je tam spala kakšno uro. Sedaj ne spi v vrtcu nič več, edino počiva. Zvečer pa gresta oba spati okoli 20 in ponavadi ni problemov. Mogoče se kakšne 5, 10 minut pogovarjata (seveda Manca po slovensko, Matic pa v nekem svojem jeziku), potem pa zaspita. Zjutraj se pa zbudita okoli 7, velikokrat pa se zgodi, da Manca pobegne v moj posteljo, ker bi še spala. Ja, moram kar potrkati, imamo glede večernega spanja kar srečo. Edino kar se Matic kdaj pa kdaj ponoči zbudi in pravi: mami, pil bom, ampak bomo tudi to preživeli.

Valika, ja, na žalost Housa ni več. Jaz sem ga ful rada gledala.

Sedaj pa se nadaljuje čakanje na user posted image . Počakam poročilo, koliko je spet zapravil user posted image user posted image , potem pa spat (ja, na sporedu je samo spanje, brez user posted image ). Jutri pa bom itak cel dan spet v službi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
3.3.2009 23:07:09   
taška30
Joj, men je tudi hudo za Housem.user posted image  Tolk dober je. Pa sej upam, da bo spet jeseni - nove sezone. Zdej gledam ob pon. Razočarane gospodinje, pa potem še neko novo nadaljevanko Ženska mafija al kaj že, malo se silim, ker mi ni nevem kaj, ena kopija Sexa v mestu. Ful bi rada gledala Lost, ampak je zdaj vsak dan po 23-ih in to mi med službo ne znese (sicer zadnje čase skoraj nič ne hodim v službouser posted image ).

Spanje Mance: ja, me ful jezi. Ampak v skupini kar vsi spijo. Tako da sploh ni opcije, da je ne bi dajale spat, ona se potem eno uro ali več dolgočasi na ležalniku, potem pa od same tuge zaspi.user posted image  Sem že omenila to vzgojiteljici, pa me je prav nekako zatrla, da taki mali še rabijo dnevno spanje in jim ga zaradi naše komoditete (da smo zvečer frej) ne moremo vzet.user posted image  Eh! Upam, da bo drugo leto v naslednji skupini drugače, ker vem, da če bi ji dali možnost kake mirne dejavnosti, ziher ne bi šla na ležalnik.

Upam, da hitro dočakaš svojga.user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
4.3.2009 7:13:48   
*piškotek*
Danes samo na hitro, bo spet pester dan user posted image  No, včeraj mi potem ni bilo treba delati cel dan, ker je prišla šele ob 13.30 od zdravnika (kemo) in je takrat čisto "uničena" in je rekla da naj grem kar domov, ker ona ne more delat, da mora malo k sebi prit, pa da bo potem delala doma.

No, vseeno hvala glede predlogov za še enega user posted image , itak da mi vi to ne morete rečt, ker si pač vsi ponavadi želijo še enega user posted image user posted image user posted image

Drugače pa
hariba: hvala za info o avtomobilih, saj bomo videli če bomo sploh "potrebovali" tak avto user posted image

aprilčica07: držim pesti da v petek dobro opraviš na amnio in da bodo hitro dobri rezultati

mojčca: super da sta lahko šla v nakup user posted image , mi smo imeli namen it v Ikeo že v januarju pa nam ni uspelo, tako da upam da nam bo zneslo it v aprilu, ker moramo tudi še kar nekaj opreme nabavit.

valika: ja a ne, kaka babi???? user posted image  Drugače pa bi šel moj user posted image  po Nejca, saj druge variante itak ni, no mogoče bi še moja mami lahko šla, samo če ne bi imela nič dela popldan (kar se je pa z njo zelo težko zmenit user posted image )

Taška30: upam da se Juliji tole stanje z noricami umiri in da ne bo kakih brazgotin, jaz ti ne morem svetovat glede tega, ker jih še nismo imeli

Nič, letim delat, sem že predolgo tle.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
4.3.2009 7:38:50   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Ena kavica za vas, jaz pa čakam sodelavko, da jo skuha za mene user posted image .

Piškotek, ja super, da si bila včeraj bolj zgodaj doma. Je pa sedajle povsod noro, kar se tiče zaključnih računov in bilanc in ti nisem nič "fovš". Daj povej, kdaj boš hodila kaj okoli Kranja, da se zmeniva za kavico.

Taška, jaz bi pa na tvojem mestu v vrtcu kar malo "zaropotala". Od 4-letnega otroka ne morejo pričakovati, da bo ne vem koliko še spala. Jaz bi lepo predlagala, če lahko takrat, ko drugi spijo ona riše oz. se igra, ampak pač bolj potiho.

Neposredna povezava do sporočila: 3270
4.3.2009 8:17:59   
zalbi
Hej!

Danes sem tuhtala al i naj grem s kolesom ali ne, ker je moj prevoz odpovedal (moj oči, k naju s saro vozi zutri ima virozo in leži doma) - skratka, ja sem šla s kolesom in zdele k gledam vn, se celo nekaj svetlika - sonce - no upam, da zdrži do 16h ko grem domov.

piškotek - prou fajn za včeri - je verjetno zelo pasalo,a ne!

mojčca - uuu hvala za kavico, jaz sem jo ravnokar spila, zdej pa bo se treba česa lotit za delat:). Ja pa fajn za pohištvo - poročaj kdaj ga bosta sestavila, pol pa kak slikca pade, a ne!

taška - jst sem slišala da v nekaterih vrtcih imajo tako, da dajo tiste otroke, ki ne spijo v neko drugo sobo in se tam kaj umirjenega igrajo - nevem pa kako je v našem vrtcu.

Tako, zdej pa zares na delo:)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
4.3.2009 9:55:27   
Anonimen
dobro jutro še od mene!

sem bila cel  prejšnji teden prehlajena. je potem mi že nekako minevalo, včeraj pa sem šla nekaj moji mami pomagat - sem bila celo dopoldan zunaj na vetru, pa z mrzlo vodo sem nekaj pomivala - in sem danes čist adijo. z nosa da ne govorim kaj mi ven hodi, tako da sedaj čepim tukaj pri računalniku z vročim termoforjem in si ga držim na obraz, sinuse, celo zobje me bolijouser posted image  - upam, da bom kmalu ok....

taška - jaz ko sem dala evo prvič v vrtec - takrat je bila stara 3 leta - sem jim tam povedala, da ona ne spi več podnevi od njenega 1,5 leta - in so mi takrat rekli, da to ni problem, da nekateri spijo podnevi, nekateri ne - in da tiste ki ne spijo, da jih odpeljejo v eno drugo sobico, kjer se igrajo. jaz bi na tvojem mestu tudi malo zaropotala. saj je potem to zvečer ena živa muka in mantranje otroka, da ne more do 22 ure zaspat. če se ne boš mogla zmeniti z vzgojiteljico, pa pojdi do ravnateljice. malo si poglej kaj piše v kurikulumu. meni se trenutno ne da...

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3272
4.3.2009 10:12:26   
hariba
Mojčca super za novo pohištvo! Daj zaupaj mi kam hodiš v ikeo? A je zmeraj vsa roba na zalogi ali plačaš le akontacijo in potem čakaš kak mesec,da te obvestijo,da je roba prispela kakor v Dipotu? Sprašujem zato,ker mi imamo kar daleč do Avstrije in ne vem koliko se mi splača,da se vozim gor in dol. Bi pa rada imela 1 veliko mizo in stole zraven,ostalo smo vse novo kupili,to imamo pa še staro od prejšnjih lastnikov hiše in mi gre na živce. V Dipotu in Lesnini nisva videla nič ustreznega,premajhne. V mb rutarju bi ena ustrezala,ampak je pregrešno draga in ne preveč lepa,vsaj za moj okus.
taška Zoja tudi vedno prihiti,če objamem ali pobožam koga od tastarejših,se še ona stisne k meni. Zadnjič je pa tudi Žiagatu zelo odločna rekla: to moja mami,moja mami  ne giga(žiga). Pa sem ji tudi mirno razložila,da se m tudi njegova,ker sem tudi njega rodila in,da imam vse 4 rada.
Decembra sem bila pri ginekologinji, mi je vzela bris. V ponedeljek pa pa sem dobila na dom vabilo za ponovni bris v petek. A ste že kdaj dobile tako hitro za ponovni bris? Jaz še nikoli,zato me zdaj kar malo skrbi.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
4.3.2009 10:26:39   
aprilčica07
Živjo,

na hitro, itak sem zabasana  z papirji, pa komi diham in nardim kar je uber nujno vse ostalo pa čaka ne lepše cajteuser posted image

mojčca: super za tak ugoden nakup.. mi se tudi veselimo, ker bojo letos v septembru odprli tle takoj čez mejo Ieko, pa nam bo ful blizek in bomo zihr šli večkrat tja na obisk..
taška: jst bi na tvojem mestu v vrtcu povedala kako je in jih prosila, da  naj jo ta cajt drgači zamotijo, in naj je ne dajejo spat:)
piškotek: vidiš pa ni blo včeraj tako hudo.... tašče so pač zgodba zase,  čeprav moram mojo pohvalit, je res fejst babnica:):)
zalbi: na starem vrhu nisem še nikoli smučala, na krvavcu pa večkrat in je blo zmeraj lušno
valika: čimprej se pocajtaj
hariba: mogoče pa bris ni bil ok? enkrat sem jst imela tako, ampak so mi povedali, da prvič bris in bil najbolši in sem pač mogla it po treh mesecih še enkrat.. jst bi jih provala vprašat

Sicer pa mi živimo v pričakovanju petka in amnio, itak se takoj en bo nič spremenilo, ampak premikamo pa se , kajne? Z Jakobom sva sama, naš tata je v Kranjski gori, službeno in mu je zeloo hudouser posted image user posted image   Jakob pa zadnje cajte dosti lepše zaspi zvečer in dosti prej kot ponavadi. Upam, da ne bom tepena, ker sem ga pohvalilauser posted image

Grem, stranke in vse ostalo, pa telefoniuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
4.3.2009 11:40:26   
lilka
Hej, hoj....

user posted image : sem imela včraj morfologijo in je vse v najlepšem redu, moja špirala je še tam ko je bla in oba z G. upava da bo do konca tam ostala, če se spusti v maternični vrat bo sranjeuser posted image . Me je ful presenetil, ko me je vprašal, če želim splol vedet, sem rekla da ne.user posted image

Tšča mi je predlagala da naj namesto hiške raje kupim tako igralo:

čakte stranka

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?