lilka
|
Jutro bejbike! Ste štrajkale čez vikend, skoraj nič ni za prebrat Pa kaj so čisto zmešani na RR, Hariba je bla Marija, jaz sem napisala točno to kar piše, pa so popravljali sploh ne vem kaj? Tinka je začela v petek kašljat, ja ne boste verjele že spet, no z inhalacijami smo prišli do izkašljevanja, samo zdej ima pa od sobote že temperaturo, 37,6 največ, sem jo pustila pri babiki, je popoldanska, sem mogal v službo nekaj poštimat, pol grem pa domov, jutri imam itak dopust, v sredo pa mislim, da bo že o.k, če ne jo bom pa peljala k P. Samo je kar živahna, popldne jo bolj zdela, pije veliko, je bolj malo, nekaj pa le, eh naj gre nekam . Jaz sem se zgleda nalezla, kašljam ko slon, bogi moj , ga meče v trebuhu, upam, da se bo nehalo, ker ne vem kaj lahko sploh nosečnica vzame proti kašlju gaja*:je Sašo včeraj med pogovorom omenil, da ti je šablone za nohte naročal, sem ga takoj zaslišala, bi mi ti malo povedla, kaj za eno mašinerijo imaš, lahko na ZS, jaz si že dolgo hočem kupit, da bi si jih sama delala, ker nimam časa v salonih sedet,sem mela eno ko je doma delala, je blo fajn, zdej se ji pa ni več,jaz bi si nekej naročila, pa se nekako ne spravim zraven....a tebi gre to od rok, sej menda ni težko al kaj? Konjiček imajo ta četrtek, pa sej naš tudi nebo kot darilo, kot darilo je bla hiška , od sorodnikov dobi pa še tisto veliko igralo.... Jaz imam pa končno nov ekran v službi, zdej ne rabim več očal.... tejkag: suuuuper se veselim s tabo, vem kako je blo meni lepo te priprave na poroko in poroka, škoda da je samo enkrat v življenju(če) , upam, da boš kakašno slikco prilepila, da te bomo vidle, kako boš krasna. Zdej šibam pošto naredit, pa pridem še kaj preden grem domov....
< Sporočilo je popravil lilka -- 23.3.2009 7:42:27 >