mojčca
|
Jutro punce Pri nas trenutno sije sonček in je zunaj videti tako lepo, brez sapice. Bi šla kar domov. Taška, izjave tvojega pediatra sploh ne bi komentirala. Močno upam, da ste že boljši in da gresta vsaj za kakšne petnajst minut ven na sonček. No, drugače pa je popoldan napovedano poslabšanje, jutri pa po možnosti kakšne snežne plohe . Valika, ja, tudi pri nas še kar trajajo napadi trme. Najhujše pa je, če smo zunaj in je potem potrebno iti noter. Se je sposoben notri jokati pol ure, mislim halooo. Ja, kar se tiče mer tvojih otroko ob rojstvu pa lahko rečem samo: boga ti. Gaja, res, da si bila v zvezdicah, ampak so sedaj to stvar uredili. Aprilčica, selitev smo planirali aprila, ampak glede na to, da vsi nekaj mutijo z dostavo pohištva, ne vem, kdaj gremo. Sobo bi morali že dobiti, otroško, pa jo še kar nimamo, hladilnik tudi čakamo, indukcijo naj bi naj poslali danes (pustimo se presenetiti, so nam enkrat poslali napačno in to iz Nemčije), za kopalnico so rekli, da je dostava v 3 tednih (to so rekli v Gorenju), v Merkurju pa so rekli, da je dostava v 6 tednih. Ne vem, bomo videli, močno upam, da še letos. Je moj rekel, da gremo za prvi maj na morje, med tem časom, ko bomo mi v Puli pa nam ostali znosijo kar rabimo v novo hišo in ko pridemo nazaj, gremo direktno v novo hišo (sanja svina o koruzi, a koruze nema - piši kao što govoriš). Zalbi, a vaša Sara kašlja tudi ponoči, a samo čez dan??? Od sestre hčerka je tudi ful dolgo kašljala, ampak ne čez dan, ponoči (se je kar davila in skoraj nehala dihati). Jo je parkrat imela pri pediatru in niso ugotovili nič. No, na koncu so pa punco poslali čez noč v bolnico na Jesenice in na koncu ugotovili, da ima oslovski kašelj (ko naj bi imela cepljenje so jo pozabili cepiti ). Ja, takle so imeli, nič kaj prijetno. Punce, kdaj bomo šle na Zbilje na kavico???? Ojoj, koliko je ura, grem delati.