|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
16.3.2009 12:04:23   
taška30
Tinka in Alenka user posted image
Tinka in Jaka user posted image
user posted image  Moja predloga zate, Lilka.

Jaz sem se pa odločila, da bom danes našega P spet vprašala za Bronchomunal. Sicer sem ga 1x že, pa je bil nekaj proti (ampak on je itak proti vsemu novejšemuuser posted image  - je bolj stara šolauser posted image ), kao da to nič ne pomaga, da je larifari itd...samo glede na to, da je za plačat (bel recept) mi ga mora napisat, če hočem, al kako?!?

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
16.3.2009 13:06:15   
gaja*
Hej,
tukaj so najnovejše slike iz fotoshootinga v mojem trebuhu :)
No, ta prva je fotomontaža seveda. Na njej si nasproti gledata gaja in naš skrivnostni otročiček :) :)

user posted image

user posted image

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
16.3.2009 13:15:44   
gaja*
imena: Lilka, vajina Tinka ima tako nagajivo ime, da morata zdaj še ena taka zraven najdit user posted image user posted image

Drugače pa, pri nama je tudi vojna user posted image Zdaj bi naj kao user posted image zbiral, amopak meni se nič ne dopade. Če bi vsaj vedela spol, bi blo ok - pol dela manj, tak pa zdaj zbirava obe imeni... No, sej za user posted image že skoraj veva (jaz itak da imam še kako idejo vmes), za user posted image pa se mi ne dopade njegovo ime (jaz pa nimam idej).
Jaz iščem pač nekaj kar paše zraven h Gaji user posted image In nič ne najdem.  Vsake tolk cajta vletim s kakim imenom, da Uroša skor na rit vrže user posted image On je že tak odločen, da bo na koncu čist šokiran user posted image , ko bo prišel na obisk v bolnico... Ne, sej ne user posted image

LP

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.3.2009 14:16:08   
Anonimen
pozdravlkene punce!

sem že zadnjič celo litanijo napisala, pol pa mi je ven vrglo, in nisem imela več časa pisat. torej da povzamem: mi smo spet dom ain na AB. ko sta mi v vpetek obe zakuhali, sem samo čakala, kaj sedaj spet bo iz tega.  eva je bruhala in imela vročino - naslednji dan ji je bilo že bolje - je nekaj malega tudi že jedla. danes pa je že šla v šolo.
lara pa je v petek popoldan zraven vročine začela tarnat, da jo boli uhico. in ker je bil petek in še popoldan , sem morala k dežurnemu. in ker ni bila P, je nekaj gledala v ušesa in ni si bila ziher. tako da sma potem dobile napotnico za najbližjega P - 20 km v bolnišnico. sem jo peljala - kaj pa bi najuser posted image . in tam je ugotovila, da ima levo uhico ob robu malo vneto, desno pa tako zelo, da ji je že gnoj tekel ven - mislim, halouser posted image  una dr, pa kao ni bla ziheruser posted image . sem bla kar jezna ker sem morala otroka bolanega z vročino vozit naokoli, pol pa še v dežurno apoteko še 5 km vstran tako da sma prišle domov ob pol osmih zvečer.
no, danes je itak že bolje - smao je doma, jutri imama pa kontrolo pri najini P.

gaja - kako lepe slikice, prav obrazek se vidiuser posted image  kak luštno

lilka - kaj pa metkauser posted image   pa jakobuser posted image

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.3.2009 14:40:50   
lilka
Evo me še enkrat....

Ja zgleda ne bo noč s počitnicami, ni več prostora v APP, smo predolgo čakali, eh pa ničuser posted image

valika: user posted image  Metka je moja taščauser posted image ,  Jakob pa sosedov pesuser posted image
A veš kaj ti hočem že dolgo rečt, ko sem zadnjič dobro pogledala tvoj podpis, tvoji dvi spa ta imeli mere in kilažo ob rojstvu, ufffff mere predvsem,  a sta zdej še tudi tako veliki?

taška30: Alenka je moževa teta pa mi ni lih simpatična, jakata že imamo v familiji.....

No zdej pa res grem, pa zgelda, da ta teden še pridem, no jutri ne, jutri imam ziher dopust....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.3.2009 15:28:36   
zalbi
Hej!

Joj kolk še vedno ne maram ponedlejkov - pa ker sem bla prejšni teden dva dni na seminarju - je blo poln ene pošte in vsega danes za poštimat, pa en sestanek - skratka - ful enih zadev.

gaja - uuu ful dobre slikce - prou fajn se že vdid - joj... čist hudo no. Ja pa ful dobr da imaš tako šefinjo - uhhh čim več takih šefinj, a ne!

lilka - uh imena - zdele mi nič kaj takega na pamet ne pade, men je všeč Lucija, od fantov pa še vedno Urh.

taška - sej ne vem kaj naj ti rečem - ampak ste res ei revčki vsi skupaj - ej jst se tolažim da s pomladjo bo vse bolje. Kar pa se tiče Bronchumunala - ja pr nas se vsaj meni zdi, da je bistveno bolje - sicer še kašlja, ampak se vsaj ne davi, iz unga kašlja ko se davi, gre lepo na tako kašljanje, da ni več tako grozno za slišat - pa prej je doskrat tut bruhala - zdej v zadnjem času nikoli zaradi kašlja. Tako da imam občutek da je bolje.

marija - super za nova okna!

tako, jst se bom spravila domov, je tako lepo vreme, jst pa s kolesom - user posted image user posted image user posted image

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.3.2009 9:29:16   
mojčca
Dan punce

user posted image

Kavica in še zajtrk za lep začetek dneva.

Zadnje čase sploh nimam več časa viseti tukaj gor. Vsak prosti trenutek izkoristim in grem delati v hišo. Na srečo mi veliko pomagata tudi tašča in moja starša (kar se tiče varstva), ker drugače ne bi bilo narejenega nič. Smo pa v soboto dobili usnjeno sedežno oz. trosed in dva fotelja in izgleda ful lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes pa pridejo montirati v garderobno sobo vgradne omare. Za Manco pa sobe še kar nismo dobili. So iz Lesnine klicali že parkrat izdelovalca sobe, pa se jim ne javi. Sem jezna ko user posted image  in če ne bo sobe do konca tedna, morajo dati še kakšen popust (so tudi v Lesnini rekli, da se malo dela norca in da bo potreben še kakšen dodaten popust glede na vse skupaj).

Marija, user posted image user posted image user posted image  za nova okna. Saj počasi pa gre, kajne??

Gaja, ti imaš pa res dobro šefico. Jaz bi tudi takšno user posted image . Kar se tiče slikic so pa ful lepe.

Lilka, meni je pa za fantka ime Ožbej ful lepo. Pa še skupaj paše, Tinka in Ožbej. DRugače pa upam, da je bilo na glukoznem testu vse v redu, pa uživajte na dopustu.

Valika, a vi pa spet na antibiotikih. Glede pediatra pa, ja user posted image  a res ni videl, da ima otroček vneta ušesa, če mu ven teče gnoj, pa sploh. Brez komentarja.

Taška, kako pa kaj tvoji lepotički??? Sta boljše.

Zalbi, joj, kako se ti meni smiliš, ko greš z takim odporom v službo. Če pomisliš, da imaš službo za NDČ, je to veliko vredno. Samo če greš pa vsak dan z odporom v službo, je to pa tudi kriza. Ja, ti kar išči in pošiljaj prošnje. Enkrat se bo tudi za tebe našla kaj boljšega.

Grem delati, stranke.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.3.2009 10:30:10   
taška30
Dobro jutro,
Mojčcauser posted image , hvala za tako lepo postrežbo, a danes imamo še čokoladni kruhek zraven? Ful nas razvajaš.user posted image

No, pri nas je stanje tako (včeraj smo bile pri P), imamo 4 hudo vneta ušesa in zato 2x Amoksiklav. Joj, kako je Manca včeraj jokala, celo pot tja do zdravnika in nazaj, prav tulila je v avtu, kako jo bolijo ušesa. Tako se mi je smilila. In to komaj 2 uri po polni dozi Calpola, tako da ji še ene nisem smela dat.
Julije sicer očitno ni nič bolelo, je pa zato kuhala, danes ponoči je imela 40,2°user posted image  
No, zdajle sta pa obe kar hladnejši in v redu volje, očitno AB prijel.

Glede Bronchomunala pri našem P, moram delit z vamiuser posted image , saj se mi je kar zdelo kaj bo. No, torej, rečem pač da sem brala in slišala veliko pohvalnega o tem Bronchomunalu, pa ga že vidim, si je že nadel tisti pokroviteljski nasmešek, uhuser posted image , no in mi reče, da nobena klinična raziskava še ni potrdila kakšnega resnega učinka. Pa se ne dam, rečem, ja v redu, ampak kljub temu so otroci manj bolni očitno po tem, pa se smeji in pravi, da je to znanstveno nemogoče, ker je to "zdravilo" le liofilizat mrtvih bakterij (se pravi deluje kot cepivo, to sem sicer vedela) in da ti to pri virusih nič ne pomaga (tu se strinjam) in da če bi ta mehanizem res deloval, potem ne bi bilo kroničnih vnetij sinusov npr. No, ampak to še ni vse! Pazite zdej tole:user posted image  na moje eksplicitno vprašanje zakaj pa ga potem tako hvalijo starši, ima pa naš P naslednjo teorijo. Za poscat!user posted image  Veliko staršev hodi k zdravniku za vsak kihec in mini prehladek, tam v čakalnicah se otroci dodatno okužijo in so seveda skos bolni. Ko pa začnejo jemat Bronchomunal, pa starši tako verjamejo v njega, da se jim vsak prehladek ne zdi tako hud (psiha pačuser posted image ) in posledično ne rinejo k zdravniku za brezveze in posledično so otroci bolj zdravi.
No, kaj pravite?user posted image  Je faca, ne?user posted image
Itak da sem šla domov brez recepta za Bronchomunal! Sem mu že hotela povedat, da ga na kliniki priporočajo, pa še en kup drugih P, ampak saj je brezveze.user posted image

No, lep dan vam želim, me bomo seveda spet zaprte noter - nič novega.user posted image  1x bo bolje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.3.2009 10:47:25   
tejkag
Helovuser posted image
No, jaz pa uživam na dopustuuser posted image . Z bejbo sva šli že ob 9:30 ven, ker je prav fino, zdaj sem šla jaz kuhat, ona pa je z omo ostala zunaj.
Z user posted image sva šla včeraj malo pogledat obleke-zame seveda! In mislim, da sva našla pravo-skoraj, ker je vprašanje le še barva. Všeč so mi roza, rdeča in zlata. Moj navija za roza, čeprav pravi, da naj se sama odločim, mislim, da je njegova favoritka roza. Kaj pa vem, rdeča mi je tud kul, ampak se mi zdi, da je ta barva za bolj  drzne neveste. Ne vem....grem ta konec tedna še z mojo mamo pogledat, pa upam, da se tokrat odločim.
Vsem bolančkom želim čimprejšnje okrevanjeuser posted image

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.3.2009 11:13:30   
zalbi
taška - čist hud je tale tvoj P. Sicer moja P ima tut kakšne takšne izjave, ampak Bronchumunal pa je je predpisala - seveda na mojo željo. Ste pa revčki res - zdej pa še vneta ušesa. čim prej se pozdravite!

tejkag - ooo kok fajn, mislm to iskanje obleke - jst sem takrat na polno uživala. Z mano je šla moja priča in sem se preoblačila in preoblačila - čist hudo je blo....

mojčca - mah ja - tut mene nekje čaka boljša služba - pa kaj čem, sej bo... jst vrjamem v to, čeprav ne čist vsak dan, ampak... Ej  da ne boš pozabla prlimat kake slikce od novega domeka... kdaj imate plan za selitev? Vem pa kako ti je zdej, k smo bili mi lani na tem, ja pomojem res že komi komi čakate, da bo konc tega dela, a ne.

Danes grem na eno predstavo In vino veritas - Projekt gledališča Senzorium v Slovenskem etnografskem muzeju - sploh ne vem kaj naj pričakujem, moram biti udobno oblečana, in bosa, se pa posamično vstopa, na 4 minute - čist hudo!

Tko, gren počasi na malco, no na kavico nekam vn na sončka:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.3.2009 14:14:37   
Anonimen
pozdravljene!

mi smo od P - kontrola uspešna - vneto "samo" še levo uho - in to zato, ker sem ji smela dajat zraven AB še kapljice in to le v desno uho, v levega ne - in je zato levo še vedno vneto. kontorlo ima spet v ponedeljek.
jaz pa sem se sedaj odločila, da boma kljub AB hodle na sprehode. pač kapica na glavo in gremo naši. mi je prejšnja P (od eve ki je šla v pokoj) vedno rekla, tudi če je otrok bolan in če NIMA vročine, lahko gre na sprehod. še bolje za otročka.
tako da taška, kar veselo pejte na sprehod, ko bo vročina popustila.
no, pa pihat valda tudi ne sme 100 na uro.

lilka - user posted image jaz pa znam izbrati imeuser posted image  - sicer pa se bosta že sama odločila

naj še enkrat probam - gaja - zakaj korekturauser posted image

tejka - oooo kak lepo, jaz še nisem poročena, pa ne vem če bom kdaj - ampak se mi ful lepo zdi tole iskanje obleke in pomerjanje.... sanjsko

aja, lilka - ja, moji dve sta se res rodili pravi orjakinji - vsak ki ju je videl, takrat kot novorojenčka, je rekel, da zgledata, kot da bi bli stari že 1 mesec. v glavnem ful veliki. tiste najmanjše številke jima nisem mogla nikoli oblečtuser posted image . tako sta še sedaj. lara ima trenutno 15 kg - hlače 98 so ji pa čist prav.

trma - no, sem mislila, da smo nekako čez to - pa huda zmotauser posted image . imamo namreč vsak dan, po kak napad trme ali dva. včeraj se je metala po kopalnici, še dobro da imam tiste preproge, da ni ležala na ploščicah. in je bila na koncu tako slinasta, do polovice laskov - tako da smo si morali zvečer obvezno oprati lase

< Sporočilo je popravil valika -- 17.3.2009 14:16:51 >

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.3.2009 14:59:21   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: valika

naj še enkrat probam - gaja - zakaj korekturauser posted image

Če citiraš, se pa cenzurirano spet pokaže, veš.user posted image

< Sporočilo je popravil taška30 -- 17.3.2009 15:01:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.3.2009 15:00:45   
taška30
Ups, pa se ne.user posted image Ampak ko jaz citiram (še pišem post) pa vidim, kaj pomenijo zvezdice. Torej g.a.j.a. - ne vem kaj je tu pokvarjenega?
Kdo bi to razumel?!?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.3.2009 16:06:01   
gaja*
Heeeej user posted image user posted image
Haaalo, mene so v zvezdice spremenili user posted image user posted image

gaja
g a j a

Pa kaj se jim je zmešal??

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.3.2009 21:43:46   
aprilčica07
Dober večer:)

taška: po  prebranem sodeč imate vi podobnega pedijatra kot mi.. naš bi odreagiral lih tako, če mu bi kaj predlagala.. saj ni slab, ampak včasih se mi zdi, da bi lahko že bil v penziji, ima skoraj 70 let, in še kr dela.. dejansko dela uslugo vsem nam, ker ni drugega kandidata za delat na našme koncu..user posted image user posted image sicer pa vam želim, da se čim prej pocajtate vsi skupaj!
lilka: jst bi zraven Tinke za pupo izbrala Nežka, ali pa Lenka, za fantka pa Ožbej ni slabo, drgači pa se pa meni lepo čuje tudi Tinka in Matic
mojčca: kdaj planirate selitev?

No, naš ta nov tv je super. Velik za en prav in ful lepo zgleda. Najprej mi je blo čudno, zdaj mi je pa to že normalno, pa imamo tv od petka naštimanuser posted image user posted image user posted image

Mojga še ni, Jakob spi, tako, da bom zdaj jst šla pod tuš in pol pred tv. Počutje je tako tako, na momente sem ok, pol pa sem spet vsa depresivna in slabe volje. Sem pa na bolnovanju, mi je včeraj moja g brez problema dala bolovanje do nadaljnega, se pravi, da sem za zdej doma do naslednjega pregleda, ki aj bi bil 20 4, če bo amnicenteza seveda ok... Pol pa bomo vidli. Jst bi bla doma še potem, no, do takrat da se še srček pregleda, če bi blo pa potem vse bp pa grem takoj spet delat....

Za prvomajske pa gremo na Roglo, z enimi kolegi. Komaj čakam.. Če bom ok, bo itak lepo, če pa ne bo ok, bo ta hudo že za mano, tako, da mi bo menjava okolja v vsakem primeru pašala. Pa tamalemu tudi...

Zdaj pa res grem. Uživajte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
18.3.2009 8:25:56   
zalbi
Hej!

aprilčica - ful stiskam pesti da bo vse ok. Pa ful fajn da si doma na bolniški - sej prou, se lahko vsaj malo spočiješ.

Tako, jaz sem bila včeri na uni hecni predstavi - pa sej je blo kr zanimivo, sam konec je manjkal, pol psmo šle punce še malo posedet in domov, nismo bile prepozne. Danes spet v službi, jutr imam spet izobraževanje, tako da pol pa bo že petek - KONČNO. Pa upam, da res ne bo snega, ker jst si ga čit nič ne želim.

taška - kako je stanje pri vas?

Pri nas sara spet malo bolj kašlja, ima pa sedaj bolj kot ne take napade kašlja, ne kašlja skoz, ampak dobi kar napad kašlja - tko da je kr grozn za slišat. Upam, da bo kmal tega mraza konec, da se znebimo teh kašljev in tega...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
18.3.2009 13:30:26   
Anonimen
ojla, drage moje!

naša princeska spi, jaz pa hop za računalnik.

smo ble včeraj 2x zunaj. je sicer blo malo mrzlo, ampak ni pa nič pihalo. in je prav pasalo malo it na svež zrak. naša lara pa tudi uživa 100 na uro zunaj. sploh noče noter. smo imeli kar borbe in napade trme - spetuser posted image  - ravno zaradi tega.... eh, enkrat jo bo že minilo. s ta večjo se je dalo vse zmenit - sedaj grema tja in tja zaradi tega in tega....- s to malo pa ama ništa. kar si zabije v glavo, tako mora bit in pika - tako da mi je to nekaj čist novegauser posted image .

danes pa sma dopoldan tudi šle ven- sem imela rezervirane ene copatke za v vrtec - ker tam ima še vedno zimske - in ji je valjda že prevroče. in je pihal veter 100 na uro. ufff nič kaj prijetno. pa tudi lari ni pasalo, ker niti prav dihat nisi mogel, tako da sma kar hitro prišle nazaj noter.

taška - kako kaj tvoji pupi? a manca hodi sedaj ko je doma podnevi spat? al zdrži brez spanca? želim vam hitro okrevanjeuser posted image

zalbi  - fajn, da si se imela lepo

aprilčica - fajn, da si dobila bolniško in lahko daš možgančke na off - uživaj domauser posted image

no, nam pa je danes crknil TV - je bila prava katastrofa, ko sma prišle iz sprehoda. ker sem ji obljubila, da jo bo risanka Max in Ruby počakala - potem pa je ni bilo več... še dobro, da sem na you tube našla nodija - s katerim se je tudi zadovoljilauser posted image

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
18.3.2009 14:04:59   
lilka
Hej, hoj....

Evo mene iz MB ja, sem kupila za prijeteljičino punčko eno tuniko, da ji bom dala zraven knjige za roj. dan, pa še za Tinko enako, ker je bla takoo lepa, pa zame eno odbito pisano športno torbico spet(sej eno sem mela pa sem jo dalla v pralni stroj pa so barve ful zbeledele) in ene bele balerinke zravenuser posted image

Včeraj je imala Tinka vvrtcu nastop, sem bla prepričana, da ne bo nič iz nastopa, ker se bo mene tiščala, pa me je fuuul presenetila, je tako lepo plesala in pela in gledala, če ji ploskam, ful sem bla ponosna. Potem smo pa še skupaj izdelali bibe(ker imajo pač projekt biba zdej pri jasličnih, smo delali iz pisanih žabic, noter nekaj belega vfilali in leipilio očke....), res je blo lušno in jabolka pojedli za na vrh, naša je tako lepo sodelovala, da sem bla jaz čisto v user posted image od presenečenja....

aprilčica: super za bolniškouser posted image zdej pa bo ane....

valika: pa tako dolgo nisem opazila kakšne mere imaš napisane, ja res sta veliki, a sta vidva tudi velika, al zakaj?

Bom sproti potrjevala, ker mi internet nagaja, da ne bo vse nekam šlo....

6bolezen: v našem vrtcu so včeraj 4 poslali domov z visoko vročino in drisko, menda da je neka 6 bolezen, samo čakam kdaj bo našo zakuhalo....

Zdej pa grem počasi, se vidimo jutri, ker ne gremo na počitnice!

< Sporočilo je popravil lilka -- 18.3.2009 14:09:53 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
19.3.2009 7:57:29   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Pri nas trenutno sije sonček in je zunaj videti tako lepo, brez sapice. Bi šla kar domov.

Taška, izjave tvojega pediatra sploh ne bi komentirala. Močno upam, da ste že boljši in da gresta vsaj za kakšne petnajst minut ven na sonček. No, drugače pa je popoldan napovedano poslabšanje, jutri pa po možnosti kakšne snežne plohe user posted image .

Valika, ja, tudi pri nas še kar trajajo napadi trme. Najhujše pa je, če smo zunaj in je potem potrebno iti noter. Se je sposoben notri jokati pol ure, mislim halooo. Ja, kar se tiče mer tvojih otroko ob rojstvu pa lahko rečem samo: boga ti.

Gaja, res, da si bila v zvezdicah, ampak so sedaj to stvar uredili.

Aprilčica, selitev smo planirali aprila, ampak glede na to, da vsi nekaj mutijo z dostavo pohištva, ne vem, kdaj gremo. Sobo bi morali že dobiti, otroško, pa jo še kar nimamo, hladilnik tudi čakamo, indukcijo naj bi naj poslali danes (pustimo se presenetiti, so nam enkrat poslali napačno in to iz Nemčije), za kopalnico so rekli, da je dostava v 3 tednih (to so rekli v Gorenju), v Merkurju pa so rekli, da je dostava v 6 tednih. Ne vem, bomo videli, močno upam, da še letos. Je moj rekel, da gremo za prvi maj na morje, med tem časom, ko bomo mi v Puli pa nam ostali znosijo kar rabimo v novo hišo in ko pridemo nazaj, gremo direktno v novo hišo (sanja svina o koruzi, a koruze nema user posted image user posted image user posted image user posted image - piši kao što govoriš).

Zalbi, a vaša Sara kašlja tudi ponoči, a samo čez dan??? Od sestre hčerka je tudi ful dolgo kašljala, ampak ne čez dan, ponoči (se je kar davila in skoraj nehala dihati). Jo je parkrat imela pri pediatru in niso ugotovili nič. No, na koncu so pa punco poslali čez noč v bolnico na Jesenice in na koncu ugotovili, da ima oslovski kašelj (ko naj bi imela cepljenje so jo pozabili cepiti user posted image user posted image ). Ja, takle so imeli, nič kaj prijetno.

Punce, kdaj bomo šle na Zbilje na kavico????

Ojoj, koliko je ura, grem delati.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
19.3.2009 8:25:16   
zalbi
Hej!

mojčca - o joj - oslovski kašelj... ne naša Sara skoz kašlja, tudi čez dan, ponoči pa tako, ene dvakrat na noč dobi napad kašlja, ampak se skašlja, pa zaspi nazaj.  Joj to pa bo kmal - pa sej bo - ej pol pa bo zadovoljstvo ogromno - ko se boste preselili. Kam gresta na morje - mi se odločamo za Pulo - ampak pol julija - pa malo gledam kaj in kako?

lilka - ooo ful dobr, da je Tinka nastopala - mislm, sej skoz k tebe berem, v vašem vrtcu se res ogromno dogaja. Fajn se imejte na mini dopustu!

valika - o joj ta TV - ja še sreča za računalnike in internet. Ampak Tv pa je TV - upam, da kmalu dobite novega:).

ZBILJE - jst lahko v petek popoldne - ali če same, lahko tudi zvečer, sicer pa v soboto tudi lahko - ker se itak obeta slabo vreme in ne bomo šli na štajersko... tko da s predlogi na dan.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
19.3.2009 8:26:04   
taška30
Hojla,
da se malo na hitro javim iz službe. Ja, naši punci sta Ok (itak, Amoksiklav hitro prime), smo bile že včeraj 20 minut zunaj, samo je pihalo ko hudič, tako da več nismo upale biti.

Valika, Manca doma niti pod razno ne spi čez dan, ampak niti pod razno, tudi če ima vročine 39°user posted image . No, ampak včeraj tudi Julija ni spala nič. Zjutraj je spala do 9-ih in očitno je bilo to dovolj, da do kakšnih 15-ih popoldne ni čutila nobene potrebe po spanju, kasneje mogoče bi, ampak valda je ne damo. Je bila čist OK kljub temu do osmih zvečer, potem sta pa obe padli ko snop.user posted image . Ju je pa imela moja mami doma in danes tudi, jutri bo pa mož, jaz se ne grem več te bolniške.
Lilka, v vašem vrtcu imate pa res fajn dogajanje. Bravo za vaše vzgojiteljice.user posted image  

No, tako nahitro.
Lp

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
19.3.2009 8:57:59   
mojčca
Zalbi, mi gremo v Pulo oz. Verudelo za prvega maja. Za glavni dopust pa gremo na Pag, kamp Straško in tja hodiva že ful dolgo (najprej sama, potem pa smo šli v troje in tam naredili še četrtega člana). Kar se tiče srečanja bi pa jaz če smo same šla zvečer, itak, če bomo pa z otročki pa kakšen dan, ko bo sonček, da smo lahko zunaj.

Taška, a so ti v službi pripravili kakšno dobrodošlico user posted image user posted image user posted image  (ja, sem "žleht", sej vem).

Grem delati, saj pravijo: je treba delat, če hočeš plačo (pri meni štipendijo) imet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
19.3.2009 9:19:30   
lilka
Hej, hoj....

mojčca: mi gremo tudi na Pag Straško na glavni dopust, samo mi bomo šli konec maja ali začetek julija, tako da verjetno ne bomo skupaj kavice pili, spet neuser posted image

zalbi: ja ne bo kaj z mini dopustom, upam da še tisti, ki ga imamo za velikonočne praznike rezerviranega ne bo v vodo padeluser posted image , ker 3 punčke bodo, če bodo uspele vse bit zdrave....

Jaz bom pa zdej začela Tinki dajat nek naravni sirup za odpornost od Nahrin, škodit ne more, upam, da bo vsaj nekaj pomagalo....

Nič grem zdej in pridem še kaj nazaj....

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
19.3.2009 11:57:08   
tejkag
Oj!
Mi smo pravkar prišli iz Mb, kjer smo malo zapravljali. Sem šla po nov voziček za bejbo, mogoče se bo komu zdelo brezveze, ampak midve se še res dosti vozičkava. Stari je že res v slabem stanju, ta pa je itak stal samo 50 evrov. Pa v baby center smo šli, ker bi naša imela tobogan, pa jih niso imeli več- smo si ga rezervirali za jutri.

O.k šibam, ker gre Lana zdaj jest, potem pa spat....

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
19.3.2009 14:20:10   
lilka
Evo me še enkrat, ma ne mine danes tale ura prav nikamor....

tejkag: joj, moja noče bit v vozičku od kar je shodila, pa bi mi lani na morju zelo prav prišlo, sej nismo mogli zvečer v mesto, če je pa hotla hodit, tako da mi smo voziček zelo hitro pospravili, pa se mi po drugi strani kar prav zdi. Pač vsak po svoje....

Joj danes se je pa slabo vreme začelouser posted image , pa sej ne vem kaj bova cel popldne počeli, ko sva sami, do danes je še šlo, sva bli veliko zunaj in je hitro minilo, če morema bit cel popoldne v hiši se pa fuul vleče....

Nič, grem zdej počasi poštimat in potem proti domu.

Se beremo kaj jutri, če boste kaj več napisaleuser posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......