taška30
|
Živjo, da se še jaz malo javim. Stanje pri nas je še vedno kr neki. Obe imata vročino okoli 38° in poln nos. Prehlad očitno, ampak to kar traja in traja. Še en lep vikend smo preživeli noter , eh pa saj sem že navajena. Ta teden se bomo spet malo kombinirali z varstvom (jaz, mož in moja mami), da bom vsaj polovico v službi. Ej, punce, zakaj je tale bronhomunal? A to je bolj za pljuča (kašelj in to?), sklepam glede na ime. No, vsam bolančkom želim čimveč zdravja, tudi tebi Gaja. Lilka, jaz sem sicer tudi proti hotelom, sploh pa z malimi otroci, ampak v tvoji situaciji (le 1 otrok, pa še ta star že 2 leti, pa še samo za vikend) bi šla. Mah klinc, tiste 2 dni bi pa že preživeli, saj flašo ji lahko zrihtaš tudi v hotelu, vzameš mali koherček oz. vrelnik, pa je ali pa v kuhinji v hotelu malo vroče vode nafehtaš in jo mešaš s hladno. Glede tega, da ne bo na miru sedela v restavraciji, se pa sploh ne bi obremenjevala, saj vas bo dovolj odraslih, jo boste že animirali ali pa jo bo en malo na okoli peljal. Hariba, ja s tole operacijo žrelnice se jaz tudi tolažim in sem se že čisto prepričala, da bo potem vse bolje. Čeprav ni nujno , ampak jaz tako čakam na njo kot na en čudež, ki bo vse rešil. Čeprav fora je, da Manca sploh nima veliko AB, pri nas je ta večni problem s povišano T (okoli 37,6° se pravi ne tič ne miš, ampak za v vrtec ni), malo smrkanja in malo kašljanja. Kr neki skratka. No, tako. Lep začetek tedna vam želim.
|