|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
6.3.2009 13:57:09   
zalbi
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

A je toys blizu Ikee, ker bi rada za tamlajšega kupila kolo,ki smo ga gledali na netu? Kaj pa kakšna dobra športna trgovina je?

Ej v Celovcu res ni težko najdet Ike-je. Držiš se tabel za Metro - ker je čist zraven. Toys pa lih ni čist zraven je pa v isti smeri. Mojčca bo pomojem bolj vedla, ker jst v toys še nisem bla. Sam kokr se spomnem je nekj ob ceti. Vglavnem za Ikeo pa sploh ni panike jo najdt - res. Tko da komot gresta gor.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
7.3.2009 19:13:54   
tejkag
OJ!
Naša bejba je spet na potepu, zdaj je šla z babico in dedijem k moji teti na obisk je ful srečna, ko kam gre in kar pravi adijoooo in maha. Danes smo že bili v Mb, ker smo šli po čevlje za njo, v bistvu sva ji vzela tenis copate,  take:
http://www.superge.si/html/svn/5358766-AA.shtml
Ampak niso imeli druge barve kot pa temno modre, pa dobro, se ne bodo tak hitro umazali. Samo so mi pa tile ful lepi!
Ta vikend sem celo doma, pa naslednjega delamuser posted image , no potem imam pa dopust, uuu, kak bo posalouser posted image .

uživajte

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
8.3.2009 7:43:57   
zalbi
Hej!

Uuu kako lepo sonce je že zunaj, torej se nam obeta lepa nedelja.

Mi smo bili včeri na Rogli - je noro pihalo, tako da Sara lih ni bila najbolj zadovoljna. že takoj ko smo prišli gor je bil en sam jok. Potem ko se je napila čaja in soka v gostilni je blo malo bolje - pa je celo bila malo zunaj... jst sem odtekmovala, pol pa smo samo pičili domov, ker je bla sara tolk zaspana, da k smo jo dali v avto je v minuti zaspala.

tejkag - fulll luštne supergice.

Danes pa bomo doma, jst sem čist zmatrana od vsega, sara pa že polna energije, že pred 7h zutri ona v akciji... 

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
8.3.2009 8:59:05   
marijaa
Patrik se je tud dans tk zgodaj zbudu, k sm misla, da bom lahko malo poležala.  Smo šle včeri s kolegicami po ful dolgem času zvečer na večerjo. Sej ob polnoči sm bla že doma,a bi vsen še pasal mal dle ležat. Prvič se je oglasu že nekaj čez 5 k je bla še tema in reku: mami gemo ogo bolat,to pmen gremo žogo brcat. Res ne vem a se mu je sanjalo kaj takega ali kaj. Sem mu rekla,da je še noč. No od 7h dalje pa definitivno ne spi več.
Sm  tk vesela, da nam v sredo okna prpelajo in pridejo montirat.
taška30 KK je z Julijo zdej, ji je vse zginlo, Patriku je na vratu ostalo par pikic kao drobnih brazgotinc,a res mors ornk pogledat,da se vidi. To je to k si je večkrat isto norico odrl tud pol k so ble že suhe. Tiste k si je sam enkrat na rokah tist se nc ne pozna.
mojčca Verjamem,da je fajn občutek k si lahk privoščiš, da si nabaviš tolk pohištva. Je men Ikea tud ful fajn, Gradcu bl k v Celovcu. Midva je še neki cajta ne bova rabla,k bova naslednjo  soboto šla v toysa bova šla mal zijala prodajat spet v Musterhaus,to je zravn Ikee k majo hiše razstavljene. V toys me greva po traktor in kolo.
Kaj jim boste ve za rojstni dan kuple? Jaz kolo.
Zdej se bomo počas odpravli na našo hišo žogo bolat.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
8.3.2009 9:40:32   
aprilčica07
Pozdravljene,

amnio je za  mano, počutim se relativno ok, glede na okoliščine, moj in jakob sa šla h tašči in sta tam cel vikend (danes so šli v il. bistrico, k  svakinji na obisk), da jst tle doma res samo poležavam in se premikam le od kavča do računalnika in obratno. Sem že štufa in sinta počitka, ker me vse boli od nedela... Uffa, tudi to ni fejst:(:( Sam poseg ni boleč, te piknjeo skozi trebušček, ampak mine zeloo hitro. Bolj me je bolela injekcija ker sem rh-, pa jo vedno fašem, karkoli mi delajo. Ta pa je bolela kouser posted image Zdaj sledi mučno čakanje na izvide, če je vse ok od 3 do 4 teden, v nasprotnem primeru te pokličejo prej. Bo mučno, ja, ampak vem, da je vredno it po tej poti.  In tudi če bo amnio ok, grem pol tudi še na ultrazvok srčka, ker povečana nuhalna kaže lahko tudi na srčne napake. Te so pa isto, velike in nezdružljive z življenjem in pa male, ozire take popravljive. Tako, da me čaka en fejst mučen mesec. Ampak saj pravim, vsaka stvar je za nekaj dobra, verjetno tudi kar se zdaj dogaja, čeprav se mi trenutno ne zdi tako:(

V glavnem gledam tv, malo sem za računalikom, moj mi je prinesel 3 knjige iz knjižnice, tako, da tudi berem.. Skratka imam cajt zaseuser posted image user posted image Po dolgem cajtu sem si včeraj depilirala noge z mašinco (zdaj je pela žiletka), pa nohte sem si poštimala in take malenkosti na sebi popravila:) Jutri grem k moji osebni zdravnici, da se dogovorim za bolovanje, upam, da mi rata bit doma dokler ne bom vedla kaj je na stvari... Bomo vidli kolko posluha ima ta nova dohtarca za te zadeve.

Tako, zdaj grem spet malo pred tv, pol malo brat, pol bom kaj malga nardila za jest, in tako dalje.. Pa bo spet večer tle:):)

Lepo se imejte.

Sicer pa imamo tudi mi sonček, ampak meni to nič ne pomaga, ker moram počivat...  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
9.3.2009 7:57:56   
lilka
Hej, hoj....

Mi smo pa čez vikend imeli obiskovalko, Tinka je v petek iz vrtca prinesla BIBO, da je bila pri nas čez vikend. Povsod je šla z nami in zvečer s Tinko spat. Zraven je bil tudi zvezek, kamor sem včeraj napisala, kaj vse je biba počela, danes pa je šla biba nazaj v vtrec, da bo šla domov, s katerim drugim otrokomuser posted image

Drugače smo bili čez vikend veliko zunaj, no, včeraj sem jaz štrajkala, ker sem prišla ob dveh zjutraj domov iz ženkega večera, se malo čez pet vstala, ker mi Tinka ni pustila spat, pa sem jo zrihtala in vse in šla ob pol osmih nazaj spat. Sej sva hotla, da bi spala pri babi v spodnjem štuku, samo ni navajena in zvečer ni in ni hotla zapat, se je tulila ko žirafa 45 minut, dajo je mož gor nesel....sej ni čudno, če je do zdaj enkrat tam spalauser posted image

tejkag: ful luškani čeveljčkiuser posted image

aprilčica07: drži se, sej vem, grozno je tako čakanje al bo vse vredu ali ne, mi ti vse zelo držimo peti in mislimo nateuser posted image

Zdej grem pa malo delat, pa pridem še kaj potem....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
9.3.2009 8:13:24   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Kako ste??? Jaz sem ful utrujeno. Sva cel petek in soboto delala v hiši. Se moram pohvaliti, da sem sestavljala stole, tako da imava jedilnico že urejeno. Meni izgleda ful dobro. Včeraj pa smo imeli za Manco praznovanje (pri babici v Kranju, drugi del pa jutri pri nas doma) in smo prišli domov ob 21.00 uri.

Sploh ne morem verjeti, da je minilo že štiri leta, od kar je na svet prijokalo malo, drobno bitje, ki sva ji dala ime Manca.

Grem delati, imam danes bolj počasen tempo in se moram spraviti k sebi.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
9.3.2009 10:11:57   
Anonimen
pozdravljene!

otroci so vsak na svojem delovnem mestuuser posted image , jaz pa doma... no, z zdravjem je že malo boljše, ne pa še čist. se moram še paziti, in hodim veni omotana v šal, tako kot sred najhujše zime. ma boli mene, samo d ameni to mine oz . se mi ne vrne nikoli več. danes imam dan pospravljanja in peglanja. ker ostale dni nisem mogla se niti prpognit, sem mislila da mi oči in zobe porine vse ven....

aprilčica - samo da je za tabo in sedaj seveda vsi držimo pesti, da bo rezultat OKuser posted image

mojčca - za vašo manco: VSE NAJLEPŠE ZA ROJSTNI DAN!!!!! naj bo še naprej tako pridna in fletna punca!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

linki - mi prosim pripopa kera linke od teh smeškotov, ko smo že enkrat imele. sem imela namreč resetiran računalnik, in mi je valjda vse zbrisalo - PROSIM

mojčca in marijaa  -fajn je ko si takole urejate huiške. nas čaka selitev po vsej verjetnosti konec šolskega leta. res moramo zamenjati in se spokati iz tega 2 sobnega stanovanja . komaj se premikamo 4 na teh 50 kvadratih. eva rabi svojo sobico. ampak med šolskim letom se ne bi radi selili...

lilka - ja, pri nas v tem vrtcu imajo tudi neko živalco, ki se seli od enega do drugeaga otroka -  ampak v starejših skupinah - je blo takrat ko sem pri 3 letih evo prvič dala v vrtec na prvem sestanku to povedano. no, mi nismo prišli do tega, ker je bla samo 14 dni v vrtcuuser posted image , potem pa smo jo izpisali in je dalje kraljevala pri babici. je pa fajn, da imajo otroci neko motivacijouser posted image  - še posebej tisti ki ne grejo radi v vrtec. pri naši lari to za enkrat hvala bogu ni problem. sta pa sedaj na novo prišli dve dvojčki - in je joka na kubik spet v njihovi skupini....

danes pa ne rabim skoraj nič kuhatuser posted image . je ostalo meso od včeraj, pa regratovo solato danes naredim - njamsi

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
9.3.2009 10:32:05   
aprilčica07
JUtro,

lilka, valika: hvala za dobre željeuser posted image user posted image user posted image
mojčca: vse najbolše vaši mali dami za 4 rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede hišk se pridružujem valikinem mnenju, tudi jst sem vam kr malo fouš, ko si tako urejate svoje lastne  hiške.. tudi mi bomo mogli nekaj ukrenit, ker imamo trenutno mičkeno stanovanjce, možnosti pa itak nimamo dosti. Ali bo treba kašen prizidek tle naredit, ali pa pri mojemu doma poštimat malo bolj konkretno njegovo stanovanje, ker je le malo večje kot je to (meni ta varianta nič kaj ne diši, ne zaradi tašče in tasta, ampak oni so v mestu jst sem pa vaška deklina in se tam ne znajdem lih)... karkoli se bomo odločli delat, pa se bo zataknilo pri financah.. Oba imava službe, oba redne plače, ampak plače niso nevem kako visoke, tako, da nimamo pojma kako bomo to rešili. Ampak bomo, ker ne bo druge izbire:):)

Zdaj grem kaj malega pojest, sem lačna, pol še kaj malega nardit, ob 12 30 grem pa do dohtarja, da si zrihtam bolniško. Upam, da mi uspe:)

Lepo se imejte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
9.3.2009 10:51:35   
zalbi
Hej!

aprilčica - fajn opravi danes, pa da ti rata dobit bolniško, za naprej pa itak stiskam pesti.

lilka - joj ful dobr tole z bIBO, ej jst kar berem pri vaši malčici se ful dogaja v vrtcu, skoz imate nekja, pri nas se nič kaj takega ne dogaja:(.

mojčca - čas res beži, a ne - vse najlepše vaši princeski!

valika - regrat - ooo, jst sem čist nora nanj, ga moja mami vsak vikend nabera na štajerskem - sam ta vikend nič ne bo, ke je še vedno zelo bolna in ni šla gor - bomo mogl mi it.

Tako, jaz sem že opravila en razgovor zdej dopoldne, zdej pa mam ful dea, mam polno enih stvari za poštimat, k morda bom imela jutr dopust. Bi šla mal smučat v miru, z eno prjatlco - tko na se dam mal na off.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
9.3.2009 14:14:17   
lilka
hej, hoi...

Pa kaj je spet neki sneguser posted image

mojčca:s Tinko želiva Manci vse najboljše, ji pošiljava poljubčke in user posted image user posted image user posted image

zalbi: morem rečt, da sem jaz z našim vrtcem res fuuul zadovoljna in Tinka tudi zelo zelo rada hodi, še enkart se ni upirala niti na začetku ne, niti če je bla nekaj časa doma ne, tako da sem res vesela.

Jaz pa spravljam skupaj dokumentacijo za napredovanje v naziv, upam, da mi bo ratalo do roka in da mi bodo potrdili, seveda....

Pa k frizerju bom mogla, sem se gledla prej v špegl, ko sem šla lulat in imam nek mišje barve narastek, kot bi bla že sivauser posted image , pa kje se meni ljbi pri frizerju sedet za stričt in baravt, če si bom padoma spet kaj pacala, je pa lahko katastrofa kot nazadnje ko sem bla črnauser posted image

Prav nič se mi ne ljubi več delat, popldne morem oblečt posteljnino sem jo zjutraj slekla in dala prat, pa od vikenda mi je likanje ostalo, ker sem štrajkalauser posted image

Želim vam lep dan, pa pridem spet jutri!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
9.3.2009 14:31:13   
aprilčica07
Joj, kako sem besna..  sem bla pr dohtarju, ni bla moja osebna zdravnica,  ampak je bil en čudak star ko zemlja, ki jo je nadomeščal....  in me je gledal debelo, ko sem ga prosila, če bi lahko bla na bolovanju? ma kreten zarukani, res ne morem drugega rečt.... me hotel, da grem jutri kr delam.. ma haloo??? nevem no.. pol mi je pa sestra šla tolko na roko, da je vskočila v besedo in rekla, da naj mi da vsaj do petka bolniško... mukoma mukoma je pol napisal uni bolniški list.. za kozlat res..  nič nisem na bolovanju, zadnje sem bla enih 5 let nazaj in zdaj ko rabim pa tako.. ma naj gre vse nekam... banda

Zdaj samo upam, da bo vsaaj moja g imela več razumevanja in me bo pustila doma, dokler nevem ali je otroček ok ali ne...

Se opravičujem, ampak me je tolko razpiz..., da sem se mogla tle gori zlajat.. evo, zdaj je še bolše..

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
9.3.2009 19:42:44   
thumbelina
Aprilčica - raje pejt čez nekaj časa h ginekologinji. Reci da te vse tišči, da te boli križ, ipd, pa boš prej dobila,kot pa pri splošnem zdravniku. 

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
9.3.2009 20:36:57   
Anonimen
ojla!

aprilčica - ti se kar "zlajaj" tukaj - vem, da ti je bilo takoj boljše. ja, taki "starci" glih nimajo posluha za "mladino". thumbelinin nasvet je dober - pa dodaj še, da ti je non stop slabo, da težko delaš potem z ljudmi - saj si v taki službi, ko imaš non stop stik z ljudmi....da težko sediš 8 ur (imaš sedeče delo), da te potem boli križ, pa da te dol tišči - mene je to ful dol tiščalo - in sem se najbolje počutila, da sem bila v vodoravnem položaju - no, samo to je bilo že tam v enem 7 mesecu -  malo nabluzi... pa upam, da ti uspeuser posted image

lilka - meni se tudi ne ljubi pri frizerju se štrihat in tam sedet 3 ure. jaz si naštriham doma, potem pa samo frizer postriže. ja šit je, če nisi našla sebi primerno barvo. jaz ima eno, in te se držimuser posted image . je pa res, da ko imaš menstro in se štrihaš, da potem potegne na drugačno barvo - samo pri tebi menstra ni problemuser posted image

(odgovor članu thumbelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
10.3.2009 8:00:42   
lilka
Jutro čvekce!

aprilčica07: sem si mislila, da ti ne bodo dali bolniške, ker so takoooo zategli kar se tega tiče, jaz je zlepa ne dobim, pa mi AB pa mi ne da bolniške, če ni bla tvoja zdravnica pa še manj, ker taki pač so ti dohtarji, še najbolj verjetno je res da bi ti jo dala G., ti jih pa še kar dajejo. No ti držim peti, da to urediš.

valika: pri meni je to problem, da ne zdržim dolgo z eno barvo, sem mela ful časa rdečo pomarančo in se valda štirhala doma, pol sem pa hotla nekaj svetlejšega in sem dala gor temno blont in postala črna,user posted image pol so me pri frizerju komaj rešili, rada bi se znebila te rdeče in bi rada bla svetlo rjava in doma mi to ne bo ratalo, zato morem k frizerju, drugače mi je pa to največja muka, tam tako dolgo sedet, sem pač tak tip ženske, ko ne mara sedenja pri frizerju in hojenja po trgovinah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
10.3.2009 8:13:24   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Manca se vam zahvaljuje za čestitke.

No, pa da pohvalim našo princesko. Danes ponoči je bila prvič brez plenice user posted image user posted image user posted image user posted image . NO, saj je imela zadnji mesec pleničko ponoči suho, samo ni hotela spati brez nje. Je obljubila, da bo brez, ko bo stara štiri leta. Včeraj pa je najprej protestirala, ampak se je morala vdati v usodo in spati brez (nisem popustila, ker obljuba dela dolg). Rezultat zjutraj pa je bila super. Takoj, ko se je zbudila, je tekla na stranišče in to je to (po poročanju boljše polovice, ker preden se ona zbudi, grem jaz že v službo).

Danes pa imamo še eno žurko in sicer pri nas doma. V nedeljo pa smo tudi preživeli super (žurka v Kranju pri babici). Smo prišli domov šele ob 21.00, ponavadi pa gre spat malo pred 20. Matica pa smo pustili kar v Kranju, ker bi nam itak zaspal v avtu in bi bil potem doma samo jok in stok.

Konec tedna imamo obljubljeno, da dobimo za Manco sobo, tako da bo vikend pester. Ja, bo treba sobico takoj sestaviti, tako da moram danes oz. ta teden obvezno oprati še posteljnino, ki jo je dobila za RD (helo kitty).

Aprilčica, te čisto zastopim, da si ful jezna, ker nisi dobila bolniške oz. si jo komaj dobila za en teden, sploh glede na tvoje stanje. Če jaz pomislim, kakšne probleme sem imela in komaj dobila bolniško oz. je sploh nisem, potem pa sem zmeraj po hitrem postopku šla v bolnico za kakšna dva meseca. Ja, kar se tiče zdravstva, bom rajši kar tiho.

Grem delati, se javim kasneje.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
10.3.2009 8:52:31   
aprilčica07
Jutro bejbe,

thumbelina: ja, verjetno bo tvoj nasvet še najbolši:) bom šla do g v ponedeljke, ker imam itak pregled in se provala z njo zmenit...
valika: ja, forum je za te reči ta bolša stvar, da se spucaš tle gori in ti je takoj lažje.. kaj čem, meni to takoj pomaga:)
lilka: ja, so ratali zategli eni dohtarji.. če bi bla moj zdravnica ali pa tisti, ki jo ponavadi nadomešča ne bi blo problemov, ampak tokrat je bil en poseben kaliber in je blo kot je blo... veš kaj me najbolj razjezi? ker nisem tip za poležavat in fehtarit bolovanje, in še takrat ko bi rabla, res rabla, ga ne dobim... si mislim svoje, ker vem, da so nekateri/enkatere doma z bistveno manjšimi težavami, kot jih imam jst ternutno.. ampak pustmo to, danes je sonček in bo lep dan:):)
mojčca: moraš očitno skoraj umret, da dobiš bolniško.. madona, sistem zmešanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke Manci za noč brez pleničke:):)user posted image user posted image user posted image

Danes pa pride Jakob nazaj domov, je bil na mini počitnicah pr tašči, da sem jst res imela mir in počivala. Komaj čakam, da ga vidim, je začel ful govorit in je tako smešen, ker neki blodi in maha z rokicami in razlaga in mi ne vemo kaj bi rad povedal.. mišek moj mali user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram se spomnit kaj bom danes kuhala, nimam ideje... Kašen predlog? Nisem lih kuharca, ampak neki bo treba vseeno dat v lonecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pa včeraj moj bratec  polepšal večer, ke mi je povedal, da ima novo deklico. Pred dobrim letom se je po  letih pustil z prejšnjo pupo in zdaj je bil ta cajt sam (več ali manjuser posted image ) In takrat mu je moja mama rekla, da naj se zdivja, kar se pač je, da naj si dobi mlajšo, si jo je in da naj bo iz naših koncev, ta ta nova je skoraj sosedauser posted image user posted image Je rekel, da je upošteval mamin nasvet v popolnosti, od a do ž. Sem se prav nasmejalauser posted image user posted image

Grem, da malo popucam še sobo, pol pa malo časopis pregledat in kaj skuhat.

čau.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
10.3.2009 9:01:59   
Anonimen
dobro jutro punce!!!

njami kakšna lepa kavicauser posted image  - hvala mojčca

no, kolikor sem našo laro hvalila, sem danes prvič doživela, da ona ne bi šla v vrtecuser posted image . in to zato, ker se je že zjutraj spomnila na našega kužeka - ki pa je trenutno pri moji mami (ker jaz taka še ne morem na neke dolge sprehode - se ne bi rada prehladila nazaj) - in ker kužeka ni, in sem jo spomnila, da je pri babici - je takoj začela čebljati, da bi pa ona šla k babici in k Mahu (to je kuža). jaz sem ji seveda govorila o vrtcu in prijateljici taji - ampak ko sem jo z vozičkom peljala, se je kar obračala v njem, in govorila NE, NE..... sem bila kar v strahu, kaj bo v vrtcu, ampak je hvala bogu, potem pozabila in še kar vesela šla v igralnico...
no, danes pa se gre ta starejša igrat k prijateljici iz šole. ne rabim iti po njo, ampak gre kar direkt k njej - jaz pa potem ob enih 17 po njo...

sedaj pa spet veselo na delouser posted image  - cunje pobrat, pa nove obesit, pa študirat kaj bom kuhala... brez veze...

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
10.3.2009 11:45:14   
lilka
Spet malo pavze za čvek...user posted image

aprilčica07: sej jaz te čisto razumem, jaz sem od kar sem začela delat imela samo enkrat bolniško, pa še takrat sem ji mogla zatežit, da z AB in vročino na bom šla v službo, ker delam z ljudmi in bom cel dom nalezla, pa takrat je Tinka lih mela kozice in sem ji rekla, če mi je vi ne boste dali, bom pa za tamalo bolniško vzela, mislim no, kot da sem vsak mesec enkrat tamuser posted image

No pa sem se le naročila jutri za frizerja, končno, da se spet malo uredim.....

Tinka pa mora prinest v vrtec družinsko fotografijo, mi pa nobene, na kateri bi bli mi trije, nismo meli doma, smo kar danes zjutraj fotkali, smo dali apart na dvosed mi pa na trosedu, jah tako je to če se ob petih vstajaš, lahko marsikaj še pred službo naredišuser posted image

Včeraj sva z možem vlogi obrnila, je on posteljnino preoblekel in posesal, jaz sem šla pa s Tinko ven, nikoli še ni blo tako, pa mi je fuuul pasalo, sicer je porabil natanko enkrat več časa, kot bi ga jaz za isto delo, mapak vendarleuser posted image

Danes je prišla reklama od Tuša, pa je notri ena hiška od Smobya za 128 evrov(to samo tako mimo grede), pa ena mizica - gugalnik za 29 evrov mi je tako na sliki ful všeč, samo ne vem, če je kaj funkcionlna, a katera to slučajno ima?

Zdej grem pa malo delat, pa pridem še kaj, ker se mi prav nič ne da....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
10.3.2009 12:46:50   
mojčca
Spet jaz. Zunaj tak lep sonček, jaz pa moram sedeti v pisarni in delati user posted image user posted image .

Aprilčica, no, kaj bo dobrega za kosilo???

Valika, ja, ponavadi je tako, če nekaj pohvališ, ti je kaj kmalu žal. Verjamem, da si že ful naveličana biti doma. Sedaj, ko bo boljše vreme, bo ful boljše.

Lilka, očitno tebe še kar "matra" hišica. Mislim da jo boste res morali kupiti user posted image user posted image . Ko pridem domov, grem takoj pogledati katalog, ker me firbec matra, kakšna je.

Punce, a ima slučajno kakšna še kakšen znakec od Mercatorja????? Ja, tašča rabi za krožnike user posted image .

Stranke, grem delati.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
10.3.2009 12:54:20   
Anonimen
lilka - user posted image user posted image user posted image user posted image  tebi pa te hiške ne dajo miru al?????user posted image user posted image user posted image user posted image
sem takoj šla po reklamo od tuša in sem točno tako vidla enkrat v banovcih, ko smo se tam kopali. kaj pa vem, majhna je in če se prav spomnim je brez dna (torej ko jo postaviš je spodaj trava ali kje pač stoji). naša eva je takrat sicer bila navdušena nad njo - samo ne vem, če bi jo imeli doma, če bi bila dolgo aktualna. ima pač ta vratca in dvoje ali troje oken in to je to....
jaz sem tudi nekoč ful razmišljala o teh hiškah, da bi že evi kupila takrat. ampak so se mi vedno zdele pregrešno drage. pa ji nisem nikoli kupila. in veš kaj sem jaz njej vsako poletje postavila pri babici - moj šotor - ki sem včasih ful kampirala ob hrvaški obali - in ta šotor je vsako poletje aktualen. in pa tisti senčnik - polovico šotora - enkrat enega drugič drugega. pa tudi ni za dolgo aktualen - si notri nanosi ful enih igrač, pa si potem malo ureja, pa malo igra. po eni uri pa je luštnega konec in se naveliča....

danes sem bila že pridna - sem spekla eno pogačo - je moj malo nesel v službo...

lepo se imejte še naprej...

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3321
10.3.2009 13:31:43   
gaja*
Mi smo spet dpma. Je Gaja v nedeljo zakuhala spet nad 40, iz nuleuser posted image Včeraj sva bili pri zdravniku, je dobila malo morje enih zdravil. Za nosek, oči, AB user posted image   Malo je prehlajena, uhice ima spet malenkost vnete... Vročino pa tako, da se nama je predvčerajšnjim ponoči z user posted image skor strgalo, ker je nisva mogla ohladit... Crkneš, pri nas se ne neha user posted image
Drugače pa meni po eni strani prav paše, da sem malo doma. V šoli je res ta prava pomlad, vsaj moje spet meče sto na uro. Sem včasih čist hin, ko je konec pouka. Teh "cvetk" itak da ne manjka. Imam kar živ razred, zato

rojstni dan: jaz sem totalno brez idej. Do hiške mi ni, čeprav se mi dopadejo, ampak rada bi nekaj, s čimer se bo Gaja dlje lahko zaigrala...  Razmišljam o "kolesu brez pedal", pa sem na netu našla samo take kovinske (ni ALU ali les)...  TAKE
Se mi pa dopadejo že dolgo, ker je en fantek na morju imel takega lesenega... Kaj pa naj ostalim rečem... Nimam pojma!!

Lilka: pri vas v vrtcu ful dogaja... Meni se zaenkrat pri nas ne dopade... Premalo akcije user posted image Imam občutek, kot da je samo v varstvu user posted image

Aprilčica: za bolniško res raje reci svojemu G, ponavadi se da boljš zmenit. Mislim nate, da bo vse ok  user posted image

Mojčca: Manci vse naj naj user posted image user posted image Ko sem prej prebrala tisto brez plenic, me je skor kap... Sem mislila, da ste pri 2 letih že suhi user posted image

user posted image : jaz pa se okroglim kot žogica user posted image user posted image Sem že v 22t, zredila sem se za 3 kg, slabo mi ni več... V ponedeljek imava z user posted image 4D. Komaj čakam user posted image user posted image Za spol še ne veva, tak da se res veselim ponedeljka. Mali user posted image pridno brca. Ful fajn filing user posted image user posted image
Konec maja (takrat bom 7m user posted image ) greva na eno poroko. Mene je že zdaj groza, ko pomislim, kaka žogica bom in kaj bom oblekla... user posted image V črnih hlačah al pa kavbojkah ja ne morem it user posted image Kje naj si kupim kake luštne user posted image oblačila? Ima katera kako idejo?

Tak, zdaj morem it pa za kosilo nekaj pripravit. Pojma nimam kaj... user posted image

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
10.3.2009 13:35:26   
lilka
Ma ja še vedno me hiška matrauser posted image , sej vem da gelde na ceno ta ni nič posebenga, ker tako, ko bi jaz mela je pa draga. pač samo omenila sem, sej je nebom kupila, bi pa kupila tisto mizico-gugalnik, samo morem videt kakšna je v živo. Al pa če kupim traktor s prikolico tudi imajo v akciji, Tinka ga bi bla ziher vesela, samo pol boga jaz ker ne zna gonit in bi jo mogla porivatuser posted image
Pa ne vem kaj sem se v to hišico upiknila, ne bom dala miru, dokler ne bo ena pred bajto stala zgledauser posted image , sej dobim 700 evrov davka nazaj, bom že kupla eno bajtico niuser posted image

O gaja, vmes si pa še ti ueletela:ja a spet ste bolani, ja ti groza ti...
ja pri nas v vtrcu so kar se programa tiče res bombastični.
user posted image : se lahko z gajo fotokopirava, jaz se tudi okroglim, tudi 3+, slabo mi ni več, samo spol jaz ne želim vedet, čeprav me je vprašaluser posted image
Ja midva tudi greva konec maja na poroko, gaja* upam, da ne na istouser posted image  in jaz tudi pojma nimam kaj bom nase navlekla?

Nič, lep dan vam želim, pa si pišemo kaj jutri!

< Sporočilo je popravil lilka -- 10.3.2009 13:40:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
10.3.2009 13:37:13   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

Mojčca: Manci vse naj naj user posted image user posted image Ko sem prej prebrala tisto brez plenic, me je skor kap... Sem mislila, da ste pri 2 letih že suhi user posted image  

Pri dveh letih smo bili suhi čez dan, pa tudi čez dan je šla spati brez plenice. Samo za ponoči smo jo imeli. Ja, je imela ponoči kar dolgo plenice. Eni so pri dveh letih že ponoči brez. Ja, otročki so si različni.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
10.3.2009 13:56:46   
lilka
Rojstni dan: da se malo pohvalim, jaz sem že v šunku s pripravami, za Tinkin roj. danuser posted image , sem si zamislila letos ROZA_BELO_RUMENI rojstni dan. z metuljčki in rožicami. Imam že rumene, bele in roza balone.
V službi so mi na delovni terpiji naredili vabila za sorodnike, roza barve, z metuljčkom na rožici.
Potem so mi za vrtec naredili take bele škatlice(od zdravil) z enakim metuljčkom na rožici, notri bom dala en kinder bombon, ker pri nas pravijo, da nekaj malega sladkega mora bit, potem mi bodo še naredili take iste metuljčke na rožicah gor na klukice za perilo lesene, da bo Tinka otrokom razdelila. Taliko sem si za enkrat zamilila, sej vem lahko meni, ko mi ni treba sami delat, pač izkoristim možnosti, ki jih imam.

Bi fotke prilepila pa ne znamuser posted image

Zdej je pa res dosti za danes......lepo bodite!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......