aprilčica07
|
Ojla končno imam malo cajta, da se oglasim tle gori. Je cel dan akcija, je lepo vreme, pa sva z Jakobom od 8 30 na terenu. Najprej sva šla na banko, dvignit euriče, ker sva z mojim končnooo naročila ta veliko plazma tv. Je v akciji v big bangu in je včeraj naročil. Upam, da jo dobimo jutri, če ne pa v ponedeljek. Pol sva pa tle okoli vedrila, jst sem kuhala kr v garaži, kjer imamo leto kuhinj, on je pa okoli mene dirjal in skalal ven in notri. Vreme je lepo, sonček, malo pihlja, ampak ni sile:):) lilka: sem se včeraj spomnila nate, sem dobila tudi jst Pikapolonico domov in sem vidla tisto hiško.....bravo za frizuro.. Jst grem v soboto, ker sem res že sumljiva:):).. imam take čudne lase, ne kodraste in ne ravne. Neki vmes in mora bit dolžina prava, pa ostrižena mora bit tudi ok, drgači sem lih kot tofsy mojčca: hvala za kafe, zame je bolj popoldansko, ampak paše lih tako valika: si pospravila za mularijo? lahko prideš tudi k meni malo, ker je tle okoli, kot da bi treščila bomba, ampak se mi ne ljubi kaj dosti danes.. cepljenje: tudi mi smo razmišljali, da bi ga dali cepit. Isto na podeželju, okoli sami gozdovi in podobne reči, tle pr nas je pa po raziskavah ful okuženih klopov, tako mislim, da bi blo cepljenje smiselno. Pa moja mama je imela boreliozo in vem kašnega hudiča lahko nardi ena taka mičkena žival kot je klop Moj dela cel dan danes, jutri pa popoldan, tako, da bova z malim sama, ker jutri zjutraj gre škropit marelice in ostalo sadje.. Ni kaj, je začela sezona:) Grem malo knjigo brat, in počivat, pol se bo pa itak ta mali možek zbudil:):)