|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
10.3.2009 14:17:31   
aprilčica07
mojčca: kosilo mi je uspelo in je blo celo užitnouser posted image user posted image user posted image user posted image sem naštimala zelenjavno mineštrco in krompir v pečici, prerezan na pol in spečen skupaj z olupkom, pa malo zelenjave... Njami, blo dobro ...user posted image
lilka: vau, ti si še v rojstnodnevni akciji za Tinko... vidiš meni je pa to vse tako odveč, uffa, ampak je treba in je lepo, da se kaj naštima za otročke, ampak jst nisem za tako in ponavadi komaj čakam, da taki dnevi minejouser posted image
gaja:  iste misli sem imela jst, ko sem prebrala tisto o mojčini Manci... naš še govori ne prav, kaj šele, da bi znal it lulat ... saj gre, ko je nag, ampak lula kamor se mu tisti trenutek zdi primerno, ni važno ali je to kahlica, ali mogoče kašen skrit kotiček v bajti, ali pa mogoče kr v kuhinjiuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj me je sice srečala pamet in ga ne stavim več na kahlo, ker ni še zrelo za take podvige.. in ne da se mi pucat njegovega lulanja kr naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
valika: oprosti, kaj je pogača? pecivo ali kruh?user posted image

Zdaj grem malo v ležečke, sem zmatrana, pol pa prideta moja dva moška.

lp.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
10.3.2009 14:30:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

valika: oprosti, kaj je pogača? pecivo ali kruh?user posted image

hehe, oprosti - prlečka pačuser posted image . pogača je hmmmmmuser posted image  kako ti naj razložim? najboljš da ti napišem receptuser posted image  - saj ne - umesila sem kvašeno sladko testo, razvaljala, potem pa sem po vrhu na debelo namazala mešanico: skute, kisle smetane, naribana jabolka, sladkor. torej ni ne pecivo, in ne kruh - nekaj vmesnegauser posted image

lilak in gaja - jaz grem konec maja tudi na poroko - joj, mi ni v tej finančni krizi, ki jo imamo sedaj doma, pa jaz brez službe.... pa še malo smo vsi v dvomih, če je ta poroka sploh "pametna"... eh.....kaj čemo, mladinauser posted image

tako, sedaj pa res šibam po laro v vrtec
čao

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
10.3.2009 15:12:35   
aprilčica07
valika: hvala za pojasnilouser posted image user posted image user posted image no, na našem koncu bi temu kar si ti pekla rekli pecivo:):):) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
11.3.2009 7:46:44   
lilka
Jutro čvekce!

Včeraj smo pa samo jaz, aprilčica in valika čvekaleuser posted image

Danes grem na CSD, nesem vlogo za uveljavitev otroškega dodatka, pa da bivše sodelavke malo obiščem, si bom čas vzela....user posted image , pa v Tuš bom skočila pogledat, kako zgledajo v živo hiška in gugalnik....

Popoldne pa k frizerju končnouser posted image , jutri popoldne pa imam v vrtcu svet staršev, kar naj mož malo pazi Tinko si mislim, naslednji teden je itak popoldanski.user posted image

rojstni dan: pri nas zgleda v vrtcu tako lepo praznujejo rojstne dneve, da naša Tinka komaj čaka da ga bo imela, vsak dan pove, da ima rojstni dan aprila, pokaže da bo stara dve leti in si zapoje vse najboljšeuser posted image . Eh, jaz sem mahnjena na take stvari in uživam v tem, pa v službi moremo itak nekaj ustvarjat, pol pač zame naredijo in ker vejo za kaj bo so ful veseliuser posted image , pač taka sem jaz v takih stvareh uživam.....

Zdej grem pa malo delat, tam okol devetih pa na teren.....

Pridem še kaj pokukat, drugače pa vam želim lep dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 3329
11.3.2009 8:30:59   
zalbi
dobro jutro!

Uuu ja včeraj pa ste bile res priden v čvekanju. No jaz sem uživala na sončku na krvavcu - res sem izbrala super dan... vreme je blo res zakon, le na vrhu je pihalo, amapak ni blo panike.

Danes sem spet v službi - jej to ni fer, k prosti dan tko hitr mine. Jutr in v petek pa sem na izobraževanju - sem kr slabe volje še zmeri, ker bom prihajala domov šele okoli 18h - groza.

lilka - ja jst tut moram pripravit za otr. dodatek - bom pomojem čez vikend, moram posikat odločbe o dohodku za lani.

aprilčica - kako počutje?

Tako, zdaj pa grem delat... je že čas...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
11.3.2009 8:42:12   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Zalbi, ti si pa včeraj res imela lepo vreme na Krvavcu. Sem večkrat pogledala gor in si želela tudi gor.

Lilka, tebi se bo pa danes dogajalo in ti sploh ne bo dolgčas. Me prav zanima, a te bo premamil nakup hišice v Tušu???? user posted image user posted image user posted image user posted image  Po obisku frizerja pa ti priporočam, da v roke vzameš fotoaparat in se poslikaš, pa nam slikice pokažeš. Saj veš, kakšne smo ženske - "firbčne" (no, ne vse, pa ne zmeraj, ampak kdaj pa kdaj smo pa tudi).

Aprilčica, ko sem prebrala, kaj si včeraj skuhala, so se mi pocedile sline (je moralo biti ful dobro, kajne).

Stranke, se javim kasneje.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
11.3.2009 8:43:12   
mojčca
Sem vas pozabila vprašati. A je mogoče v soboto ali nedeljo kakšna za kavico na Zbiljah????????????

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
11.3.2009 9:05:37   
Anonimen
dobro jutro!

danes pa je bila v vrtcu katastrofauser posted image . kolikor sem našo laro hvalila, da gre rada....in evo ti ga na... sedaj pa imamuser posted image . se je že doma obotavljala in govorila NE, NE,. isto dalje v vozičku. tam sem jo še kar v redu slekla, in sem ji nekaj govorila o prijateljicah itd.... potem pa ko je šla v igralnico, pa se je obrnila nazaj in tak jok, da je groza. so me potem povabili v igralnico, sem se tam malo igrala z njo in z ostalimi. ko pa sem "pobegnila", pa je bil spet tak jok slišati iz igralnice, da je to groza...
uffffffff - ne vem, kaj ji je sedaj na enkrat prišlo, pa je zmeraj tako rada šlauser posted image

no, danes pa pride ta prijateljica, kjer je bila naša eva včeraj - takoj po pouku k nam na obisk. tako da bom sedaj skuhala neko kosilo - za pozneje pa si pripravim še za pico. pa še pospraviti moram malo, pa cunje obesit... me čaka še kar nekaj dela

lilka - fajn je, da res uživaš v svojem poklicu - in tudi fajn je, da vaše stanovalce malo angažiraš in ti pomagajo. verjamem, da jim je lepo, ker ti lahko pomagajo. me prav zanima, kakšna se ti bo zdela hiškauser posted image .

tako, sedaj pa grem delatuser posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
11.3.2009 13:19:35   
lilka
Hej, hoj še enkrat....

user posted image  ne nisem hiške kupla, je sploh ni blo, sem pa kupla tisto, ko je mizica in gugalnik v enem...baje se otroci kar igrajo s tem, so mi sodelavke povedale....
Upam , da bo Tinki všečuser posted image

mojčca: jah boš že mogla na besedo verjet, da bom ful dobro zgledala, ko bom od frizerja prišla, ker doma nimam neta, da bi kaj gor leplauser posted image , pa jaz in take rač. zadve sta dva pojma....

Nič grem zdej, če pa nič ne pišeteuser posted image

lep dan vam želim!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
11.3.2009 13:35:13   
gaja*
Lilka: a že imaš poln prtljažnik user posted image user posted image user posted image
Kar se pa poroke tiče, greva 23. maja in me je kr groza, ko ne vem, kje naj dobim kaj lepega za oblečt. Ko bom ravno vsa v razcvetu, v joških in trebuhuuser posted image  user posted image user posted image

Jaz se še vedno nisem odločila kaj naj ji kupiva za rojstni dan, sploh nimam idej...

Midve sva imeli danes kontrolo. Leva uhica je malo bolje, desna isto kot zadnjič. Vočina ji je malenkost padla, danes zjutraj se je zbudila s 37.3. Včeraj je cel dan kuhala med 38.4-7°. Iz nosu ji teče v potoku, vsake tolk cajta se ji vsuje 10 cm dolg smrkelj user posted image   Prej se mi je spet zdela malo topla, pa ji nisem zmerila, tak da me prav zanima kak bo, ko bo vstala.
Danes mi je P za Gajo predpisal Bronchomunal P kapsule, jih začneva jest 1. aprila. Jih katera pozna? Malo sem prečekirala net, nekateri jih hvalijo, drugi spet ne. Kaj pa vem, če bo vsaj malo pomagalo, bom vesela. Je pa ja vsak mesec bolana, jaz pa z njo vred cela boga in doma na bolniški user posted image

Popoldne imam namen it malo v šoping, mi je čisto zmanjkalo plenic in robčkov za rito in nos (če pa samo pihamouser posted image ). Smotano mi je, da me ne bojo ekstra vidli, da hodim okol, če sem zarad gaje doma, samo morem, kaj naj. Pa po moje mi bo ful pasalo, da malo odklopim termometer, svečke, AB, robčke itd.

Valika: glede na to, da je gaja dost doma, tudi ima kdaj take fleše, ko jo pripeljem v vrtec in je jok, da jo slišim, še ko grem iz vrtcauser posted image Samo vem, da se pomiri v parih minutah... Zdaj imam že trdo kožo. Hvalabogu, da se to ne dogaja pogosto....  Je pa hudo, ne?

Zalbi:nate sem pa mislila včeraj kako uživaš user posted image

Zdaj pa prečekiram moje julijske souser posted image . Jih samo berem, se niti nimam časa javljati... Drugič je res vse drugačeuser posted image
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
11.3.2009 13:43:03   
aprilčica07
Živjo,

se vidi, da je mali spet doma, ker kr nimam več cajta bit tle gori....

lilka: uno hiško sem pa jst vidla v naši trgovini, je bla še zadnja, baje so jih vse prodali, ma v glavnem za pupike:)
zalbi: počutje je tako tako, niham. enkrat sem zihr, da bo vse ok, čez en cajt me začne panike grabit in kr čujem telefon kako me kličejo.. kaj naj rečem? grem iz dneva v dan.... oh, ti zavidam smučanje v teh dneh, je tako lepo vreme in meni ni lepešga kot smučat in je zuanj sonček.. joj, kako mi to paše:)
valika:mogoče je kašna luna, da Lara ni hotla it v vrtec?
mojčca: danes je sreda, imate ta dolg dan.... še dobro, da se domauser posted image user posted image

Grem zdaj malo počivat, me je kr mali zmatral, kar sem še kosilo skuhala, sem zdaj čisto gotova. Kavč kličeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
11.3.2009 14:14:35   
lilka
No pa še enkrat....

gaja*: midva tudi grema 23. maja na porokouser posted image , jaz imma namen dat gor ene tanjše hlače nosečniške in eno tuniko pa je...kje bom pa to kupla pa nimam pojma....

bronhomunal: ja midve ga jemljeva, kaj te zanima. Jaz ji dam zjutraj na tešče kot piše in sicer naredim tako: v "štamperli kozarček nalijem do pol pomarančnega soka, kapsulo zlušim in not stresem, pol nalijem še sebi enega, grem v sobo, rečem Tinki na zdravje in pol trčima in na eks spijema.user posted image Midve sva mele prvo kuro pred 5M, ko sva mogle zaradi akutnega stanja jest cel mesec, pol je sledilo 3M pavze, zdej pa 3M vsakih prvih 10 dni v mesecu. ta mesec smo že konc. jaz sem fuuuul zadovoljna, od kar ga jema, še nisma ble pri P.

zdej pa spet grem....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3337
11.3.2009 17:21:18   
smotka lonib
hojla!

jest sem tud še med živimi ampak brez časauser posted image . Joj, kako mi ga primanjkuje. A ga ma katera za prodat?user posted image

Drugače smo še kr zdravi. Naša Zala ponoči ne spi najbolje. Vsake 3 ure se nekaj zbuja in sanja. Tako, da moj spanec ni najboljši. Je pa prava čveka ratala.
Za nazaj vas nisem brala, ker mi ne rata. Sej ta stavek itak že poznate, ker ga zmeraj ponavljam.

rojstni dan: se že bliža, pa še vedno ne vem, kaj bi kupila. Zelo rada bi hišico, pa so kr drage. Mogoče jo bomo skupaj z mojimi starši kupili. V tej recesiji, moramo kr malo šparat.

Zdej pa moram nehat, ker hoče Zala gledat na računalniku BACKA JONA. Še jest ga rada pogledam , ker je ful dobra risanka.

Čao, čao! 

Lep pozdrav vsem aprilčicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
12.3.2009 7:43:59   
lilka
Jutro!

Ja imate vse zgleda krizo s časom, samo jaz kar naprej pišem, se vidi, da se mi v službi ne da delatuser posted image

smotkalonib: jaz šele odmislim hiško, evo me že spet ena spomniuser posted image , ja drage so,  ko žafran, samo naši so rekli, da bodo dali skupaj za igralo, za hiško pa ne, ker tašča pravi da ni funkcionlnauser posted image pa že, če me bo primlo da bi jo mela jo bom pač kupila, pa me prav briga, ne tako za 300 amapak tako za 150.

No nafrizirala sem se, pobarvala, malo postrigla, obrvi populila in zdej spet nekako zgledamuser posted image

Zdej grem pa delat, pa pridem še kaj....

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
12.3.2009 8:43:15   
Anonimen
dobro jutro!

mojčca - kje je danes kavica??? hec, hec, brez zamere.

no, v vrtcu je bil danes spet jokuser posted image . sem se po hitrem postopku danes pobrala... sicer danes ni blo onih dvojčk, ki se non stop jokata - tako da upam, da bo danes malo bolje...

mene pa čaka pospravljanje - sem imela včeraj popoldan cel otroški vrtec pri nasuser posted image  - je blo kar luštno - moji dve pupi, pa še trije - tako da je bil pravi živ-žav. pa še posoda od včeraj me čaka.
jah, kaj vse si lahko sedaj prvoščim, ko sem domauser posted image .

lilka - fajn, da si se uredilauser posted image

taška - verjetno spet v službi, da nima časa za RR -javi se kaj, si med pogrešanimiuser posted image

nič, grem malo prečekirat stran ZZRS, pa pošljem kakšno prošnjo.

< Sporočilo je popravil valika -- 12.3.2009 8:44:27 >

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
12.3.2009 9:09:26   
mojčca
Valika, malo z zamudo, ampak kavica je (pa ne samo ena user posted image user posted image user posted image ). Prijetno pospravljanje, pa držim pesti, da najdeš kakšen pameten razpis, napišeš prošnjo in dobiš službo.

user posted image

Lilka, tudi jaz imam očitno čas, da visim malo več na netu (je mogoče ta teden malo manj strank, ali pa skočim sem gor, ko izpolnjujejo obrazce). Kako pa kaj hišica, a te je že kaj minilo, a še nič????

Se javim kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
12.3.2009 9:30:29   
*piškotek*
Punce, eno vprašanje imam za vas:

user posted image  A je dala katera oz. ali bo dala katera otročke cepit za klopni meningitis? Dobrodošlo vsako mnenje oziroma izkušnje. user posted image

PS: imam še vedno gužvo v službi, drugače smo ok, mislim na vas! user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
12.3.2009 9:43:59   
gaja*
Hej,
včeraj sem ravno tolko nesla nos ven v šoping, da me je zakuhalo, mam že 38,4. Po*izdiš, zdaj sva pa obe doma, Gaja je sicer malo boljše, jaz pa sem čist user posted image Vročino lahko zbijam z lekadolom? Sicer je moj zdrvanik rekel, da lahko, samo je skoz govoru, ni fajn lekadol, sam zbit pa moreš user posted image

piškotek: jaz sem tudi razmišljala o cepljenju za gajo. Zdaj po 2. letu pride v poštev, ne?

lilka: 23.maj= poroka velenje, gavda na letališču? Ne greva na isto, ne user posted image user posted image

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
12.3.2009 11:03:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*

user posted image  A je dala katera oz. ali bo dala katera otročke cepit za klopni meningitis? Dobrodošlo vsako mnenje oziroma izkušnje. user posted image

joj, jaz pri naši  Evi tudi že 2 leti odlašam za cepljenje - me je strah kakšnih stranskih učinkovuser posted image . ker kao pri vsakem cepljenju so, pa ti to noben P ne poveuser posted image .
jaz sem za evo spraševala lani v jesen, pa mi je P rekla, da je najbolj idealno cepljenje v mesecu januarju - ampak mora biti čist zdrav, brez enega samega smrklja, kašlja itd. no, ker mi to nismo bili, je nisem gnala cepit se....
naj povejo tiste, ki so dale otročke cepit - PROSIM

(odgovor članu *piškotek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
12.3.2009 13:27:22   
lilka
Hoj, še enkrat....

gaja*: a še ti si zakuhala srota, no upam, da boš čim prej boljše. poroka:Dravograd, gavda Radlje, tak da se neboma vidleuser posted image .

cepljenje: moja svakinja dela na zvodu za zdravstveno varstvo in je ful pristaš cepljenje, je dala lani tudi svojo punčko cepit pri 2L, jo bom vprašala kako je blo. Jaz bi Tinko dala, glede na to da smo res na podeželju doma, med samimi leskami, pa jaz sem imela klopni menigitis ko sem bla majhna, se še zdej spomnim kako je blo hudo, pomoje strnski učinki cepiva niso nič proti temu če zboliš...

mojčca: šele pozabim na hiško, me že kdo spomni,user posted image včeraj je prišla reklama od Pikapolonice z mojo sanjsko hiško notri, ko bo mene razjezlo jo bom šla kupit, pa me prav brigauser posted image .

Zdej pa spet grem, želim vam lep dan....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
12.3.2009 13:39:25   
aprilčica07
Ojla

končno imam malo cajta, da se oglasim tle gori. Je cel dan akcija, je lepo vreme, pa sva z Jakobom od 8 30 na terenu. Najprej sva šla na banko, dvignit euriče, ker sva z mojim končnooo naročila ta veliko plazma tv. Je v akciji v big bangu in je včeraj naročil. Upam, da jo dobimo jutri, če ne pa v ponedeljek.user posted image user posted image user posted image Pol sva pa tle okoli vedrila, jst sem kuhala kr v garaži, kjer imamo leto kuhinj, on je pa okoli mene dirjal in skalal ven in notri. Vreme je lepo, sonček, malo pihlja, ampak ni sile:):)

lilka: sem se včeraj spomnila nate, sem dobila tudi jst Pikapolonico domov in sem vidla tisto hiško.....bravo za frizuro.. Jst grem v soboto, ker sem res že sumljiva:):).. imam take čudne lase, ne kodraste in ne ravne. Neki vmes in mora bit dolžina prava, pa ostrižena mora bit tudi ok, drgači sem lih kot tofsyuser posted image user posted image user posted image user posted image

mojčca: hvala za kafe, zame je bolj popoldansko, ampak paše lih tako
valika: si pospravila za mularijo?user posted image user posted image user posted image user posted image lahko prideš tudi k meni malo, ker je tle okoli, kot da bi treščila bomba, ampak se mi ne ljubi kaj dosti danes..user posted image user posted image user posted image

cepljenje: tudi mi smo razmišljali, da bi ga dali cepit. Isto na podeželju, okoli sami gozdovi in podobne reči, tle pr nas je pa po raziskavah ful okuženih klopov, tako mislim, da bi blo cepljenje smiselno. Pa moja mama je imela boreliozo in vem kašnega hudiča lahko nardi ena taka mičkena žival kot je klopuser posted image user posted image

Moj dela cel dan danes, jutri pa popoldan, tako, da bova z malim sama, ker jutri zjutraj gre škropit marelice in ostalo sadje.. Ni kaj, je začela sezona:)

Grem malo knjigo brat, in počivat, pol se bo pa itak ta mali možek zbudil:):)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
12.3.2009 14:59:17   
tejkag
OJ!
Kaj pa tale hišica,ki bo v akciji 149,90e.? Jaz sem tud čist mahnjena na tele hišice. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179399

Pri nas je vse po starem, bejba trenutno še spi...tako, da samevam. Samo dva dni še delam, potem pa dopustuser posted image . Komaj čakam na naslednji teden, ker greva z user posted image malo pogledat obleke za poroko. Ne bom imela prav poročne, ampak pač neko malo bolj svečanouser posted image .

Tako,lepo se imejte, se še kaj javim.

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3347
12.3.2009 20:32:23   
hariba
cepljenje Zoja je včeraj dobila prvi odmerek proti klopnemu meningitisu. Laro in Denisa pa sem dala že lani. Cepljenje toplo priporočam. Pred dvema letoma je za njim zbolel najstarejši in me še sedaj peče vest,ker ga nisem dala cepit. Grozno je trpel, vrat je imel trd kot kol,12 bruhal v 2 urah, da o glavobolih sploh ne govorim. Doma sem imela dober mesec staro Zojo, tako da še na obisk nisem mogla dosti. Klopa stakne otrok lahko povsod, Žiga nič ni vedel o tem, da bi ga kdaj imel, jaz pa tudi ne. Glavoboli so se mu še več kot 1 leto pojavljali,hujših posledic pa pri nejm ni na srečo pustil. Pri njegovi sošolki pa je na spominu, je to psihologinja ugotovila.
rojstni dan Mi bomo na Zojin rojstni dan šli kam na pico, torto bom sama spekla in to bo to, mi ni do kakih velikih slvij. V vrtce bo pa nesla za vsakega kakšno kinder milch schnite. Dobila bo skiro na 3 kolesa. Kaj pa vaši?
Nakupi v Ikei so uspeli, dobro spraznili denarnico. Kupila sva mizo in stole, še 1 lepšo kot sva jo najprej našla na netu, pa še 1 klubsko,ker je bila meni tako všeč, pa računalniško mizo tudi pa 3 nočne lučke in še nekaj drobnarij, Denisu kolo in Zoji skro v toysu. Moj brat je kombi posodil, mularija razen Zoje pa je bila zraven, niso hteli nič slišat o tem, da bi doma ostali. Bili smo pa v Gradcu, smo ga  bolj navajeni in bližji je.
Sedaj, ko smo brez denarja, nam je pa hladilnik začel nagajatuser posted image .
Grem mulariji naznanit, da je čas za tuširanje.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
13.3.2009 7:45:27   
lilka
Jutro čvekce!

tejkag:joj zdej pa še ti s hišicamiuser posted image , ja tale je tudi ful simpatična, pa še cenovno ni tako zelo obupna, teh 150 bi mogoče še šlo, razmišljam, razmišljam....

hariba: ja klopni minigitis je res huda zadeva, jaz se morem čim prej pozanimat pri svakinji, samo ne vem, otrok mora bit zdrav, naša pa niti en teden ni zdravauser posted image
A da ste nakupili, jaz si vas kar predstavljam, s kombijem in vsi zravenuser posted image , ja v Ikeji sem jaz nakupila , ko sva si stanovanje delala, pa sem res veliko lepih stvari dobila. Zdej pa že tako dolgo nisem šla, pa bi rada mela stolčke in mizico za Tinkino sobico ker so mi tsiti ikejini ful lepi,....

Midva bova pa danes šla v Pikapolonico, jaz bom kar med službo skočila, mož je popoldanski, ker morem bit popldne do petih imamo eno prireditev, bom pa vmes ure izkoristila, bi rada kupila kosilnico user posted image in traktor s prikolico, če bodo še imeli, sem v katalogu vidla je v akciji....pa morem kupit nekaj stvari za igro na prostem, kaj bova pa počeli celo poletje, zdej pa še sploh, ko vem, da je še en otrok zadaj....user posted image

Zdej pa grem, pa pridem še kaj, dan je še dolg.....

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
13.3.2009 8:53:29   
mojčca
Jutro oz. dan punce

user posted image

Danes pa lahko izbirate med različnimi kavicami.

Lilka, no, ker toliko govorimo o teh hišicah, je mene spet prijelo, da bi jo kupili. Moj se kar drži za glavo in pravi, da nimamo prostora. Ja, kosilnica je pa luštna, jo ima tudi naš in je bila lani ful aktualna.

Se javim kasneje, stranke.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......