*piškotek*
|
No evo mene, se po dolgem času pokorno javljam, ker vidim da sem bila že zelo med pogrešanimi. Kaj naj vam rečem? V službi imam tako gužvo, da občasno niti ne vem kje se me glava drži, kajšele da bi imela čas za RR. Saj bo kmalu konec marca, potem bo pa boljše, ko bodo vse bilance oddane. Najbolj me pa najeda to v službi, ker moja tašča oz. šefinja ni čisto nič "družinska" - ona je pač sama in lahko dela po mili volji kadar ji paše in kolkor ji paše, jaz pa pač ne morem, a ne? In ona itak tega (kot dobra babica ) sploh ne razume, kako pa da jaz nemorem delat cele popoldneve... Ah, saj bo enkrat boljše, nisem prišla jamrat zdej tle k vam! Drugače smo zaenkrat ok, Nejc se trenutno še kar drži glede zdravja, punci sta kakor kateri dan - en dan je ok, drug dan pa pride kak čuden izpad... Moj pa itak - tako tako - kakor sta ponavadi tamalidve - tak je tudi on (do mene mislim ) Nejc hodi v vrtcu na kahlico, doma pa gre tudi, če ga vprašam in vedno reče da ja in potem se tudi vedno polula pa četudi samo 3 kapljice , kakal pa še ni na kahlici (no vsaj doma ne). Govori že kar veliko, sicer so samo besede in nič stavkov, razen ko recimo reče: mami, tega, ne (prevod - mami, ne tega pa res ne bom) Trudi se vse ponovit za nami, edino ko mu rečemo naj reče OČI, ga pa nikakor noče poklicat (ga kliče po imenu, mojmu se pa kar meša že, ker bi tako rad slišal ta "naziv" ) V vrtcu je tudi že brez dude za spanje, doma pa ni šans, začne tulit DUDA, DUDA in ga ne morem pomirit brez da bi mu jo dala. Pa večerno spanje je premaknil za eno uro - prej je redno hodil spat ob 19, najkasneje ob 19.15, zdaj pa pred 20 ne zaspi . Drugače pa sem vaše poste res samo preletela, ker nima časa za branje in sem samo zasledila: Tejkag: čestitke Taška30: vse naj naj še za rojstni dan Bolančki: veliko zdravja Kako pa ste kaj naše aprilske nosečke? No, danes šefice ni dopoldan v službi (ja bova delali popoldan, tako da bom res cel dan v službi in po vsej verjetnosti ko bom rekla da grem tam ob ene 20 domov, me bo gledala čudno in sigurno rekla - ja kam pa se ti že tako mudi ) in mogoče se mi uspe ša kaj javit, drugače pa vedite, da vsak dan mislim na vas in vas pogrešam, tako da res komaj čakam da mine tale marec da začnem malo lažje dihat.