mojčca
|
Jutro punce. Kavicaaaaaaaaa Včeraj v mehiški je bilo super. Bomo takoj ponovili 25.3., ko je materinski dan. Jape, tole, kar si napisala od Veličkovičeve moram pa prav pokazati mojemu . Zakaj???? - zato, ker je 100%, da ona pri vsakem otročku nekaj najde in da nikogar ne spusti iz razvojne z izjavo, da je vse ok. Kar se tiče čiščenja pa lahko rečem samo - katastrofa. Pa kaj se delajo norca?? Že drugo čiščenje. Kdo ti je pa v prvo delal čiščenje in katerega G imaš? Zalbi, lahko se zmenimo drugi teden za kavico, da ne bomo prav hitele, če ima potem službo. Pa mogoče se poleg naju javi še kakšna npr. Lonib, Piškotek, Sabri, Taška (te so mi trenutno prišle na misel). BarbaraE, ti se nam tudi že dolgo nisi oglasila. Ja, tudi jaz vsak večer, ko gresta spat posedim za 5, 10 minut, da pridem malo k sebi . Janca, itak da držimo pesti, da je bila večerna rekreacija uspešna in da zagledaš magično črtico na clear bluju in čez devet mesecev dobiš v naročje drobno štručko . Taška, ja, ribice ste pa res ena taka, nežna, občutljiva bitja. Pri nas je Manca ribica, oba moška pa sta ovna -no, a sem boga, kajne . Lilka, te prav z veseljem preberem, ko z takim navdušenjem opisuje, kako bi kupili hišico. Čisto iste napade sem jaz imela lansko leto, res. No, saj jaz bi jo še kar, samo se mi zdijo pa kar drage. Pa še Manca si ful želi trampolin (če pomislim dosti dobra zadeva, ker lahko notri zaprem tudi Matica, ograja je visoka in ne more splezati čez) . Tako bom šla lahko vsaj enkrat v miru na stranišče in ne premišljevala, kaj mi bo spet uničil, ko pridem nazaj. Kaj pa čeveljčke, a ste jih kupili??? Mi moramo tudi obvezno v šoping, ker tudi še kar nosi zimske čeveljčke (ojoj, kakšna mati sem). Valika, upam, da je tvoje počutje že boljše in da so bolečine izginile. Kar se pa tiče tvoje brezposelnosti, nič prijetno ni biti takole doma (no, kakšen mesec že, potem pa ne več), non stop nekaj pospravljaš, kuhaš, se ukvarjaš z otročki, pa nič vi videti. Držim pesti, da boš tudi ti našla kakšno prijetno službo, da malo zamenjaš okolje. Thumbelina, ja kar se tiče današnje mladine v šoli pa verjamem, da je kar pestro. Si ful dovolijo, so čisto drugačni, kot smo bili mi. Ja, časi se spreminjajo in nič nisem "fovš" današjim učiteljim, ki v bistvu skoraj da nimajo besede v šoli oz. te lahko vsak dobesedno j..... v glavo, pa moraš biti tiho. Hariba, midva sva bila v Ikei v Celovcu in sva najprej na netu pogledala približno, če imajo stvari na zalogi, tudi po netu sva pobrskala npr. kakšne so kaj mize, da sva vsaj približno vedela, katera nama je všeč (sva si tudi napisala št. izdelka na list), potem pa sva tam stvari poiskala (lahko pogledaš po računalniku npr. če ti je miza všeč, koliko jih je še na zalogi npr. mizo, ki sva jo midva želela, je bila oz. jih je bilo še 11, stolov pa 55). Midva sva stvari naložila, plačala in odpeljala. Kako pa je s stvarmi, ki jih ni na zalogi, pa na žalost ne vem. Dosti nakladanja za danes. Uživajte v tem spet deževnem dnevu.