juniorka
|
Hojla (ne)čveke .. saj še to sem bolj površno prebrala. mojčca- domotožje? Kaj je to? Veš kako bom rekla.. na začetku je blo malo hudo, ko se ne morš z nobeno kolegico na kavi dobit, zdaj pa sem že malo socializirana tukaj, da kakšna kava tud pade, pa v šoli med pavzo počvekamo... je fajn. Drugače pa pogrešam kak hrib za izlet- tukaj je večinoma ravno... Domačih ne pogrešam, je dovolj, da se vidimo 1x na leto, se itak dost slišimo, da sem na tekočem z vsemi čvekami . To je to. marija- naš še ima zmeraj flašo mleka zvečer, je del rituala pred spanjem. Če noče pit mleka, pa mu daj sir, jogurt, gres, palačinke... saj je vse to bogato s kalcijem, ne rabi ravno mleka pit. gobice- sem nardila zadnjič zelenjavno omako za testenine, pa sem dala šampinjone not- mi jih je iz krožnika z roko jedel ven.. sem ga pustila, pa sem opazovala, če bo imel kakšne probleme z želodcem in ni blo nič. Tako da, vsaj glede šampinjonov, ne rabiš skrbet- imajo skor isto sestavo kot meso baje... voziček- ga skor ne uporabljam več, ampak se rad pelje not, dokler ne vidi kaj zanimivega.. v nakupovalnem pa tudi ni problemov, samo mimo igrač ne smem peljat, pol mormo takoj kakšen avto al pa Nodija domov nest . govor- ne vem, kaj ti naj rečem, ker naš tudi zelo malo govori..bodo že, saj imajo še čas, mislim, da po 2. rd pa lahko kaj pediatrinji omeniš, če ne bo nobenega izboljšanja.. moje mnenje. hrana- naš tudi poskusit noče včasih, pa sem pogruntala, da če je res lačen, pol pa ni problema- in zdaj imamo lepo presledke, kot pri dojenju in je veliko bolje, pa včasih mu risanko naštimam- vem ja, ni ok , pa je in gleda zravn. trma- tu pa tam, in močno upam, da ne bomo imeli takih problemov, kot opisujete nekatere... Saj včasih joka, ko mu ni kaj prav, ampak večinoma, ko je utrujen. Zjutraj mi tudi uide, ko se oblačiva, ampak se hoče lovit, pa če se mudi, ga pol tudi jaz bolj na trdno primem in poostrim glas in vidi, da ni heca!!! palčica- pri vas pa imaste res pestro z Matevževo trmo. Upam, da čimprej mine in da mali začne očku pomagat taška- tudi tvojim prigodam se nasmejem, a niso posrečeni tile otroci. Imaste pa smolo s tole operacijo, pa bo že, vse ob svojem času. Pa srečo imaš za tako službo- ko sem bla jaz v slo, bi pol manj dobila ven za samo 1 dan bolniške... upam, da se tebi ne pozna preveč na plači... Kako ti je pa bil všeč film Mama mia ( si nekaj časa nazaj omenila)? meni ni bil nič posebnega. Sem pa gledala zadnjič Burn after the reading- total zanič... Midva si nardima domači kino, ko ne morva nikamor sama, saj nimava varstva, pa Australia sva gledala- je kul, malo pravljica. hariba- imaste res smolo, samo upam, da ste vseeno šli smučat. jah, mi tišine ravno nimamo, je mali zgovoren 100 na uro, samo ga večino ne razumemo, tu pa tam kako besedo, al ko hoče kaj razložit, drugače mu pa jezik teče 300na uro - bo po mamici baje zalbi- vso srečo z avtom!! sabri- čimprej okrevaj! Jaz sem taka, da tudi, če sem sama doma, ne znam počivat gaja- Čestitke za dudo, pa nič se sekirat glede kg, včasih malo več, drugič malo manj- pazi, da redno ješ- vsake 2-3 ure, vsak dan ob istem času, pa zvečer ne kruha, testenin ipd., raje kakšno skuto, tuno, pa seveda meso, solato...! lilka- upam da bo Tinka kmalu čisto zdrava, da te ne bo skrbelo! valika- se bo že najdla kakšna služba, pa imaš prav, denar ni vse!! Pa super za frizuro! sobica- mi imamo samo posteljo zaenkrat- avto seveda, za 100 evrov, no, vzmetnica je bla pa malo več iz memory foam. Kaj več pa ko bo večji, okoli 5 let, zdaj ima sobo itak samo za spat, smo raje večjo za večnamensko sobo uporabili. Za igrat pa ima v dnevni več ko dovolj prostora- ostale sobe so pa namreč v zgornjem nadstropju. aprilčica- oglasi se kaj! Tole zaenkrat z otoka
< Sporočilo je popravil juniorka -- 17.2.2009 22:21:56 >
|