|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
12.2.2009 8:31:56   
mojčca
Zalbi, da boš pridna na sestankih in malo tolažbe: jaz sem bila pa včeraj v službi skoraj do 18 user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
12.2.2009 8:32:24   
hariba
aprilčica Še naprej sem v mislih s tabo.
lilka ja pač stvar okusa,saj zato pa jih je več na voljo. Je alpesova tudi zelo lepa. Pa čestitke Tinki za kakanje v kahlico.user posted image user posted image
Juniorka Fajn,da pridete spet v Slo na obisk. Je pa to značilno za otroke iz dvojezičnega okolja,da začnejo kasneje govorit,ko se jim pa odpre pa začnejo kar naenkrat v obeh jezikih vse,tako je vsaj bilo pri hčerki od moje sestrične, da do treh let ni gvorila v nobenem,pol pa v obeh. Z mojim najstarejšim pa smo govrili le slovensko pa tudi zelo dolgo ni,ampak je vse že zdavnaj nadoknadil,me sedaj vsak dan znova spravlja ob živce s svojim dolgim jezikomuser posted image . Tako,da uživaj v tišini dokler lahkouser posted image user posted image .
janca Joj spet,to se pa pri vas res že zelo dolgo vleče,upam,da Tilen končno zdravi in ostane dolgoooooo zdrav.
umivanje zob Zadnji mesec presenetljivo kot bi odrezal brez kakršnih koli problemov, pred tem pa je bilo par mescev zverinsko vpitje in upiranje. Tudi zjutraj gre pred odhodom v vrtec sama v kopalnico in se začne stegovat za ščetko,ima pasto,ki jo lahko poje. Najprej si malo sama pdrgne oziroma poboža zobe potem pa da ščetko tistemu,ki stoji pleg nje,da ji zares umije.
Moji so zaenkrat zdravi,upam ,da tako tudi ostane, ker bom danes začela s pakiranjem za smučarijo. Komaj čakam malo odklopa,res sem tega že potrebna,ko se je vse sorte dogajalo.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
12.2.2009 14:29:14   
aprilčica07
Hvala vam, da ste z manouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prej govorila z mojo g, pa je rekla, da naj počakam še krvne izvide in pol naj takoj tisti dan pridem k njej, da se dogovorimo kako gremo dalje... dosti je odvisno tudi od rezultata  krvnih izvidov, ker če bo še slabše itak grem naprej... tako, da zdaj ni druge kot čakat in se držat, pa bit optimistična:):) mi ne gre in mi ne gre.. me kr lomi, prej sem povedla šefici, zdaj mi je malo lažje, ker ve kašna je situacija....

enkrat bo bolše, takrat ko bom vedla pri čem sem in kako it naprej.. takrat bom zihr lažje dihala in se soočila z situacijo..

sicer sem v službi, ampak se zeloo težko zberem in kr ne morem delat...  a mislite, da obstaja kašna možnost, da bi si vsaj za ta cajt, če bom šla še naprej na preiskave, zrihtala bolniško? da ne bom tle vegetirala in umirala na obroke na šihtu? se mi zdi, da mi je doma z Jakobom in mojim, in ljudmi, ki me imajo najbolj radi, vseeno lažje.. če mi je za jokat jočem, če ne se smejem, tle pa se moram delat, kot, da je vse ok, pa niuser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
12.2.2009 14:45:19   
mojčca
Aprilčica, normalno, da boš v takšni situaciji dobila bolniško. Pokliči jutri lepo svojo ginekologinjo in naj ti da dopust. Če bo slučajno komplicirala, pa se obrni na osebno zdravnico.
Edino pametno, da si doma, v krogu svoje družine, ne pa v službi, kjer se ne moreš zbrati, pa še delo s strankami te dodatno izčrpa.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
12.2.2009 20:20:03   
thumbelina
Evo jaz sem že ena izmed tistih, ki ni šla nikoli na nuhalno svetlino. Pri obeh nosečnostih sva se zavestno odločila, da ne greva. Sicer je pa zadeva hudo diskutabilna in človek nikoli ne ve, ali dela prav ali narobe.
aprilčica držim pesti zate, se večkrat na dan spomnim nateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
12.2.2009 21:46:23   
taška30
Aprilčica, tudi jaz močno stiskam pesti zate in za tvojo malo pikico. Mora biti pa res hudo tole čakanje in nažiranje, ampak nimaš kaj. Res upam, da bo vse OK.user posted image

Pri nas pa: SAJ NI RES, PA JE!
Po vseh prekletih virozah in vročinah in potem 1 tednu čuvanja Mance od vrtca (da bo zdrava za operacijo žrelnice), pridem danes domov in zagledam na njej pikice - NORICE. Pa to ne morš verjet.user posted image Očitno jih je pokasirala v vrtcu (so jih imeli), danes je namreč 20.dan odkar je bila zadnjič v vrtcu, pa še to le 5 dni. In evo , operacija odpade na celi črti. Zdaj samo še čakam kaj bo z Julijo, ali jih bo dobila jutri/pojutrišnjem, tudi iz vrtca ali pa bo čez 14 dni pokasirala tele Mancine. Saj ne veš ali bi se jokal ali smejal.user posted image
Tašča vztraja naj ju kljub temu pripeljemo dol na počitnice, ker ima cel teden fraj (šolske počitnice), men se ona smili, ker bodo itak morale bit noter cel teden, samo vem pa da jima bo pasala menjava okolja, bomo videli če bo imela Manca še kaj vročine.
Ja, takle mamo.user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
13.2.2009 8:12:37   
zalbi
hej hej!

Danes pa sem po dobrih dveh mesecih ONČNA šla s kolesom v službouser posted image user posted image user posted image . Je biloa precej hladno, ampak je tko pasal... pa še pol za nazaj bo fino, ker je danes informativni dan in bo fulll gneča v LJ.

taška - o joj, sam res bedno ja... držim pesti, da čim prej minejo, pa da dobite tudi čim prej nov datum.

mojčca - zelo sem bila pridna na sestankih - sm bla pa včeri zvečer tako utrujena, da sem samo dol padla...

Tako, danes imam bolj umirjeno v službi, pa tudi ogrmno za naredit, rada bi čim več naredila, da bo za drug teden manj:)...

Tako, na delo veselo... pa še sonce je....

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
13.2.2009 10:35:36   
lilka
Hej, hoj...

No pa je petek, je bil čuden teden, z možem se sploh skor nisva vidla, ker je popoldanski, pa še jutri je v službi(le kdo bo čistil pri nas, pa tako sem bla vestna, zdej pa nimma več časauser posted image ), pa nekaj je govoril, da bo moral bit še en teden popoldne, ker ima ena dopust ena je pa na bolniški, pa naj grejo nekamuser posted image

taška30: pa za crknit, a zdej je pa norice dobila, ja sej ponavadi je tako, paziš in paziš pol se pa nekaj naredi.....upam, da jih boste čim prej in čim lažje preboleli....

aprilčica07: če ti bo lažje doma si probaj zrihtat, meni je lažje če sem v službi (če imam kkašno krizo)in se zamotim, ti še vedno zelo držim pestiuser posted image

hariba: valda da je stvar okusa, samo a veš, da mi v našem velikem salonu prav nobena sobica ni tako v oči padla, da bi rekla, ta je pa ful lepa, pač Alplesova mi je bla še najbiljša med vsemi ni mi pa VAU, pa sej ne vem zakaj....eh sem smotanauser posted image

Jaz sem danes tako zaspana, Tinka se že 3 dan zbuja ponoči in zajoka, jaz seveda treščim iz postle ko nora, da jo potučkam, malo je prehlajena in jo zgleda moti al kaj ji je sej ne vem, ampak danes sem že čisto mimo od tega vstajanja kar naprejuser posted image , danes se je dedek javil da gre v vrtec ponjo, sej ga že ful pogreša, tako da bo malo pri tašči in tastu, pol bom pa šla ponjo.

Nič, lepo bodite, lepo se imejte čez vikend, pa se slišimo še kaj v ponedeljek....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
13.2.2009 23:27:19   
hariba
Ah ja, Denis je prišel z bolečim grlom in 39,6 vročine iz šole v naravi. Sva šla k dežurnemu in je dobil ospen. Baje ga že od torka grlo boli,je ućiitelju povedal,pa mu je ta rekel,da se hoče pohoda ognit,naj si da šal čez usta in bo v redu. Komentarja se bom vzdržala,ker ravno ne bi bil prijazen. Jutri zjutraj pa naj bi odšli na smučanje,sem namreč vse spakirala,ker to nisem vedela. Ah ja tako je pač pri nas, morda bo pa kdaj bolje.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
15.2.2009 0:38:35   
taška30
Ej, Hariba, smola pa taka. A ste vseeno šli? Saj AB bo slej ko prej prijel, če že ni.

Našidve sta šli k tašči na počitnice kot je bilo planirano, Manca je v polnem razcvetu noricuser posted image , zaenkrat je nič kaj dosti ne srbi, le občasno jamra, da jo boli kakšna pikica. Pa imamo neko hladilno peno za namazat. Mi je ful hudo zarad tašče, tolk se je veselila teh počitnic kaj vse bojo počeli, pa okol hodili, zdej so pa pač noter zaprti, pa se zabavajo. In da je čist Ok če sta dol, da ne bom jaz ta teden bolniške dajala (spet) ko je pač ona fraj, itak bom potem še en teden doma najmanj, potem pa ji bo 100% sledila še Julija.
Kolk časa sploh trajajo te norice? Nekje imam v glavi da 3 tedne?!?

Bomo vidli kako bo.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
15.2.2009 8:51:00   
thumbelina
Ojej taška. Pri nas pri jerci ni blo ne vem kako hudo. Ampak računaj kašnih 10 dni. Je pa problem, vsaj pri nas je bilo tako, da se po noricah pogosto sesuje imunski sistem v nulo in so otroci potem precej bolni. Pri nas recimo smo takoj po noricah fasali eno virozo in se potem slabo leto nismo losali zelenih smrkljev. Pa še to je, da vsak naslednji družinski član ki faše norice, ima malo hujšo obliko noric. Jaz močno upam, da Matevž faše tole zadevo šele naslednje leto, ker se potem malo lažje dopove, da se ne praskajo... A pena pomaga al je bolj marketinška fora?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
15.2.2009 17:01:16   
marijaa
Po dolgem času sm, si spet vzela mal časa za rr.Mam ful dela,iz služba,faks,učenje,igranje s Patrikom, ukvarjanje z nejgovo trmo... Večino nism prebrala. Patrik spi,ima virozo,že 3 dni vročino nad 38,mal pade z svecko,pol spet do 40 naraste.
lonib uf tvoj job ti cist nc ne zavidam, si ne morem predstavlat,da bi hodla na prizorišča hudih nesreč,gledala razmesarjena trupla in se s svojci soočala.
aprilčica uf v tvoji koži tud ne bi bla rada. Tud js držim pesti,da se zdrav otrok rodi.
taška Pri Patriku je blo 1 tedn zlo hudo,vročina velik noric,ful ga je srbel in se je ogromn prasku,mu nism mogla dopovedat da ne sme,pol pa je trajal še ene 14 dni,da so vse odpadle,tk,da ja ene 3 tedne traja to sraje od noric. Mu je pa na vratu ene par pikic ne prav brazgotinic od praskanja ostal.
Zdej mam js ene par vprašanj,bi prosla odgovore.
1. Ka jih kdej užgete čez rit? Js osebno sm ful proti nasilju,je to skregan z mojimi vzgojnimi načeli,sam me je Patrik s svoj trm že 2 krat pripravo do tega,da sm ga čez rit poknla. Ta drugič celo sred city centra. Mu nism hotla neki kupt,kr to ni zanj,se je vrgu po tleh,se zaceu valat in cmert,sm mu prigovarjala nc,sm sla naprej,je prikel na za mano in se čez 10 m spet vrgel na tla

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

Neposredna povezava do sporočila: 3137
15.2.2009 20:54:00   
thumbelina
Hej hoj
pogrešam aprilčico, upam da je vse ok z njo in njenim otročkom.

TRMA - pri nas z veliko začetnico. Kamorkoli gremo je neko cviljenje, trmanje, še posebej, ker sta ko sta skupaj neobvladljiva (je preveč spremenljivk in nobene konstanteuser posted image ). Če je že Matevž priden, ga Jerca kaj zrajca, da se začne dret in tako predirno cvilit, da vsi v radiju metra oglušimo...
Kar se tiče trme, jaz ne šljivim pet posto, tud mahnem ne. Smo tudi pri taveliki tako delali inmoram rečt, da smo bli precej uspešni. Jaz otroku povem, da se lahko trma, da je lahko jezen, nismo pa dolžni ostali gledat inposlušat kakšne izpade. Takrat prav skulirano vzamem jabolko spora (recimo igračo zaradi katere se cufata), otroka poberem odnesem v sobo na kavč, tla, kamorkoli že in zaprem vrata. Otrok ve, da lahko pride nazaj, da lahkoodpre vrata, vendar je pogoj, da pride nazaj ko se pomiri. Od začetka moraš bit kar vztrajen in pač malo več nosiš trmajočega otroka nazaj,ampak sčasoma dojame, da pač izpadi pašejo nekam kjer je sam... Če smo v trgovini in so kakšni izpadi (največkrat ker se na nakupovalnem vozičku sama med seboj zravsata in ne da bi hotla kaj imet, to sta že navajena, da ne kupujemo ničesar drugega kot tisto kar rabimo za v kuhinjo oziromakakšen sok).
Pri nas imamo trmo ponavadi doma, ker Matevž hoče cel paklc robcev in ni zadovoljen z enim samim, ali pa če zafrkava in reče,da bi pil potem noče in potem mu jaz naslednjič, ko spet zateži s pitjem nočem dat, ker sem mu prej rekla da naslednič ne dam, itd skratka trenutno imamo eno samo zafrkavanje a la:
- reče da ne bi več jedel, ga postavim iz stolčka na tla, bi naš gospod seveda še jedel, in ko rečem NE, SI REKEL DA NE BOŠ VEČ, trma
- bi pil, dobikozarec v roke, se zafrkava in zliva, vzamem, jok in trma
- zafrkavanje s krožnikom in žlico, vzamem, trma jok
- želiš pomagat odpet bundo, noče, ker bo sam, potem ne more, teži, da je treba odpet, potem mu jo slečeš, se strma, ker to je pa hotel potem spet sam naredit

Skratka, tiste, ki imate že enega doma, veste, da vse skupaj mine in ponavadi takrat, ko misliš, da ne boš več zdržal in boš v navalu jeze začel mlatit kot noruser posted image user posted image user posted image . Kljub temu da je faza je priporočljivo otroka navajat, da je jeza popolnoma normalen odziv, medtem ko metanje po tleh in živalsko kričanje pa ne. Bolj se posvečate otroku, ki se trma, bolj bo to otroku všeč, tako da ignoriranje je po mojih izkušnjah precej dobra zadeva. JIh potem trma hitro mine. Pa doslednost, če nekaj rečeš, potem moraš to nujno naredit. Če otroku rečeš, da bosta šla iz trgovine domov, če se bo trmal, potem je treb ato res naredit....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
15.2.2009 21:45:55   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

- reče da ne bi več jedel, ga postavim iz stolčka na tla, bi naš gospod seveda še jedel, in ko rečem NE, SI REKEL DA NE BOŠ VEČ, trma
- bi pil, dobikozarec v roke, se zafrkava in zliva, vzamem, jok in trma
- zafrkavanje s krožnikom in žlico, vzamem, trma jok

Pri nas - identično. S tem da imata smolo, da jaz prav fizično ne prenašam igranja okol hrane. Tako da tud vzamem brez pardona krožnik in se lahko po trepalnicah meče zraven. Že kar nekaj časa Julijo odnašam v njuno sobo ko je dretje/trmarjenje prehudo, pride ven po pol minute. manca je pa že tolk natrenirana, da gre kar sama v sobo in zapre vrata, se stuli in pride nazaj. Samo ona potem ful komentira: To ni pravično. sem jezna in huda in žalostna. To mi sploh ni všeč! To res ni prav!user posted image  K sreči je tega malo.
Po riti jih skor ne dajem, sem pa zadnje čase Julijo parkrat po rokici počla, ko je afne guncala s hrano, hotela vrčt po tleh krožnik itd...saj pravim fizično ne prenesem afnanja ob hrani.

Ah ja, še kakšno leto pa bomo na konju, a ne Thumbelina?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3139
15.2.2009 22:41:33   
thumbelina
he he to pa res. Ne vem točno kok je tvoja starejša stara, naša jerca je zdaj že skoraj 5 in ne moreš verjet kakšna razlika, iz ene živalske podivjane trme, se je spremenila v prav fletno deklico, ki ima rada res v svoji sobici, uživa, ko barva, riše, se pocrklja, posluša pravljice na cd-ju, pospravi sobo sama od sebe, ti naušesa pove,d aje zaljubeljna v kakšnega fantka v vrtcu. Res fletno, trmanje je zdaj omejeno samo še na mrk izraz na obrazu, ampak po parih minutah ugotovi, da je itak brez veze inse pride stisnit pa polupčkat. Upam,da se bo nekak tako odvijalo tud pri Matvežu čeprav mi je že zdaj jasno,da naš fante tud slučajno ne bo čičal za mizo in risaluser posted image , ga bom prej kje okrog bajte zunaj na pesku iskala, pa očiju bo pomagal šraufat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
16.2.2009 8:33:36   
zalbi
Hej!

Jej jej - za naim je ful naporen vikend, v soboto smo pol slovenije prevozili, smo šli gledat dva avta, tko da - danes greva s user posted image  po drug avto - bova staro za satro menjala - ampak greva na boljše - no upam, da se ne bova kej nasrala. Tako, da imam jaz še ob 16h en sestanek, pol pa šibava v Celje po avto... ja bo naporen dan danes, še posebej ker semo spet zapli čisto zanič - je Sara spet kašljala in kašljala.

Smo kupili inhalator, enga ugodnega. Me zanima lilka - ti k ga maš - a daješ samo fiziološko notr, ali bi lahko tudi dala kapljice 31 od Justa - če kej veš...

Zdele kmalu imam v službi letni razgovor - uh ja me prou zanima kja bova s šefico predebatirali...

Tako, še neki mam za narest - nujno - se še javim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 3141
16.2.2009 11:02:38   
marijaa
Včeri sm mela še namen marsikaj napisat a se je moj big boss zbudu in se začeu dret sm mogla takoj it kr zacne vn iz kinderpeda lest in se bojim da bi na glavo padu. Sm bla pa cel dan sama z njim je moj delu. Zvečer Patrik dolg ni htu spat spet je jku, k je zaspal sm se pa učila,mam v petek izpit.
Sej če ma doma napad trme ga js isto ignoriram dokler se ne pride k meni privit k mojim nogam. Če noče jest kar mu dam na krožnik ga tudi pustim se dret in najkasneje čez pol ure je tisto dobro za pojest.Kriza je edino k  se zutri zacne upirat k ga za vrtec oblačim,tedi nimam časa čakat,tk da sm ga kričavega in neobutega že tud nesla v avto pol se je med vožnjo umiril. Sam k je pa v shopingu naredu štalo  pa še v knjižnico se mi je mudilo predn s j zaprli zato nism mogla ga kr pustit in čakat da neha k se mi je valu po umazanih tleh sredi city centra,sm ga pol zagrabla in nesla z drugo roko sm poln nakupovalni voziček  peljala, me je začel tepst in brcat,mi je film počil in sm ga po riti in ga vrgla v voziček sedet,se je cmeru,a vn pa ni lezu, k sm ga v avtu pripenjala mi je začel pa že kombi kazat,ki se je ravno pripeljal. Prvič sm ga pa zato kr je že tretjič tisti dan porinil obe roki v školjko,v luknjo. Je mel obakrat plenico na riti.
Še me enih par stvari zanima : Ka jim date za jest gobice,mislim gojene šampijone. Js mu jih zaenkrat nism dajala. Je pa zadnjič jih jedel pri tašči v omaki,predvčerajšnim je moj pico na dom naročil in jih je vse dol pjedu,k sm šla na wc. Moj se je smejau,je reku da preveč kompliciram in bi mu lahko kdaj tud gbovo juho že dala,jo več krat skuham za naju.
Govor: Klk vaši že govorijo? A govrijo vse črke razen R verjetno? Patrik 10 črk ne pove in sicer šumnikov,sičnikov,r,f,v in h. R nadomesti z l,ostale pa večinoma z t,če so v sredini besede,tiste na začetku ob pa kar izpusti. Sicer zna reči tudi dolge besede,tvori stavke,le pomankljivo izgovarja,sam mislim da bo tud t ozacel,me pa zanima kk vaši govorijo. Moj na primer reče:pomalanta-pomaranča
okolada-čokolada
uka-hruška
teletija-televizija
ita-hiša
tlaktol-traktor
V vozičku še hočej bit? Patrik 2 meseca ni šans,hoče pa na vsak sprehod sabo vlečt tricikel z ročajem,pol neki časa se pelje,pol hodi sam,pol rine on,skratka teško je it p kakih opravkih z nim kr dokler je hotu bit v vvozu je bil majnši problem to.
Mleko pijejo? Patrik ne doma ne v vrtcu niti požirka

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
16.2.2009 12:30:52   
sabri
Oj, no glede trme in po riti, mene mora fajn sprovocirat in sem ji tud dala po riti, ker je po plenici  ji itak ne boli, ampak je užaljena. Me pa najbolj razjezi, ker me sploh pripravi do tega in je potem pridna, prej pa lahk probam karkoli, tudi odnesem drugam, da se pomiri, pa nič od nič. Drgač pa vidim, da mam kar živce, no največkrat. Trenutno sem jaz bolj na slabem zdravju in grem proti boljeuser posted image . Ampak mi ni čist jasno, kako to zdravniki mislijo, da počivamo, ko imamo otroke?! Saj če je moj doma, jo ima on takrat, če jaz zbolim, kar ni dostikrat. Če pa sem sama z njo, pa itak nimaš kaj, samo škoda mi je, ker mora zdraven mene žulit notri, zunaj je pa sonce.
Se še oglasim. Zalbi, velik sreče z avtom.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
16.2.2009 13:46:35   
lilka
Hej, hoj...

Madonca, danes pa imam gužvo v službi, nadoknadujem za jutri, si bom vzela dopust, pa v sredo sem službeno v MB....

Tinka je čez vikedn, spet dobila malo vročine, kašlajla in težko dihala, hvala bogu so inhalacije pomagale, sem že msilila, da bomo v bolnici pristali.....zdej lepo izkašljuje, vročine nima več, je živahna, tako da mislim, da smo se zlizali....inhalacije sem ji delal kar pogoso in je res pomagalo je začela lepo dihat...joj sem se ustrašilauser posted image

zalbi: jaz nebi dala nič rdugega kot fiziološko, le po nasvetu zdravnika mogoče, sej bistvo je v vlaženju, tako da fiziološka zadostuje, če je pa kriza pa zdravnik nekaj za noter predpiše, ne vem kako se že reče....

Ja ti držim pesti, da se ne bsota nasrala kot midva, ko sva ga na sejmu kupila za 6.000 in potem čez manj kot leto zanj dobila samo še 3.200user posted image

trma: pri oblačenju je včasih za popuser posted image , včeraj sva jo po 15 minutah prigovarjanja na silo oblekla da smo šli k babici na kosilo in tam spet na silo, da smo šli domov...jaz je udrila še nisem nikoli, nikamor, je dosti užaljena če jo skregam....in če jo trdo primem in na silo oblečm je tudi zelo užaljena tuli ko jesihar....

Zdej pa šibam delat, pridem kaj v sredo, če bo čas, drugače pa v četrtek, imejet se lepo....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
16.2.2009 22:07:15   
gaja*
Da se še malo javim, preden šibam spat. Danes morem pohvalit Gajo, je šla prvič spat BREZ DUDE!! user posted image user posted image Sicer sva imeli opoldne pol ure pregovarjanja, zakaj in kje je, ampak je zaspala. Sem ful ponosna nanjo. Sem si zadala ta cilj za ta teden, ko bom res lahko pri vsakem spanju zraven nje in upam, da uspe user posted image . Sva se pa zmenili, da je dudo pospravila Muca Copatarica, ker je Gaja že velika punca in je več ne rabi.... Uh, držite pesti. Tudi zvečer je zaspala lepo brez. user posted image user posted image

trmarjenje: ga obvlada- zelo zelo, jaz pa po navadi ignoriram oz. vzamem tisto, zaradi česar trmari. Me ne moti če cvili, se krega, karkoli. Meja mora biti, zato tudi ne dovolim, da bi delala velike scene.
Je pa še nisem mahnila po riti, ker se mi zdi brezveze tolči otroka po riti, če ima not plenico user posted image user posted image . In ker sem mnenja, da če bo rit pekla 15 sekund, ne bo otrok mislil na nič drugega kot to, kako ga boli rit user posted image
Ji pa rečem, da jo bom za ušesa in da bom HUDA, tak do ve, da mislim, resno. user posted image Sem jo pa že enkrat samo za uho prijela, pa je bil tak jok, ker je bila užaljena.
Če res ne neha in me ignorira, jo samo primem za obe roki in jo obrnem k sebi, da me vidi, ko ji rečem, da bom huda.  Je to dovolj.

aprilčica: želim ti vse dobro in sem v mislih s tabo user posted image user posted image

lilka: tudi mi imamo tako sobo, samo še ni čist dokončana. Manjkajo nam še police v omari in nekaj detajlov. Sem pa malo presenečena nad ceno. Mi smo bili v Sončku in nam je za Planet sobo (velika omara, postelja z varovalom in stopnicami, mizica in nočna omarica) dal predrčun 1800€. Me je skor kap, tak da sva se pol odločila, da jo Uroš sam naredi. Je pa soba u nulo, Uroš se je res potrudil. user posted image Ko bo končana, ti pošljem sliko.
Me pa mal muči, kak bo Gaja tak visoko spala??
Kako pa kaj bušči? Jaz sem se začela ornk širiti. Sem se zdaj v 10-ih dneh zredila skor za kilo user posted image .

Tak, šibam na wc, pa spat.  
Se še kaj javim.
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
17.2.2009 10:16:51   
zalbi
Hej!

Ja avto imamo - upam, da nam bo sluužil:) Sem pa včeri zvečer bila tolk utrujena, da sem samo dol padla. Sem po službi imela šeen sestanek, potem pa sva šibala v Celje (še dobr da je bila babi doma, da je imela lahko Saro), pol pa prepis , pa vse urejanje, vglavnem, sva prišla domov po 20h.

trmarjenje - Lilka - mi imamo zadnje dni isti problem, noče se oblečt, cepeta, cvili, se skriva, vglavnem grozn je. Mi trmo ovladamo tako, da jo nesem v njeno sobo, to je najhujša kazen.

aprilčica - pogrešamo te - javi se kako si?

gaja - bravo za odstranitev DUDE - Mi pa smo že dva dni brez večerne flaške in zdej pije samo iz lončka - jupiiii, pa nam kar ratuje.

Tako, zdej pa na delo veselo, mam tolk enih zadev...

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
17.2.2009 13:36:27   
Anonimen
pozdravljene!

aprilčica - ti držim pesti, da bo vse OK. moram pa priznati, da jaz niti pri eni nosečnosti nisem bila na NS - ker ne vem kako bise odločila, če bi bil rezultat dvomljiv. pa sem pri ta drugi nosečnosti tudi že bla kar čez 30 stara.... nekako sem upala, da bo vse ok in je tudi bilo...

trma - joj, mi jo imamo na kubik, za izvoz - če katera rabi, naj se javi, dam zastonj, pa še popust zravenuser posted image . udarila je tudi jaz še nisem po ritki. mislim da ene 2x po rokici, ker je začela metati hrano po tleh - in je bla tako užaljena in tako se je drla kot da bi ji najmanj roko odtrgala.... no, sedaj jo kar primem (tako bolj na grobo) - da ve, da neka razlika je - in jo postavim ven iz stolčka in jo pošljem tako na grobo ven iz kuhinje... se dere ko jesihar. in potem je tako užaljena, da se dere in stoji na mestu kot cvek in se dere mama, mama. potem seveda grem po njo in potem se umiri....

v trgovino pa jaz  z njo več ne grem - že dolgo, dolgo nisem bila. ker hoče imeti vse - kar baše v svoje naročje - jaz pa ji seveda pulim iz njenega in je dretje - tako da trgovina odpade do nadaljenga...

sem pa bla na enem razgovoru v petek, in bi blo bolj delo malo tu v sloveniji, malo v avstriji, malo v nemčiji. v glavnem sem tam takoj rekla, da imam 2 majhna otročka doma, in da tako delo za mene ne pride v poštevuser posted image . plača je kar mikavna, ampak sem raje doma z otročki, kot da jih vidim vsak drug teden...
eh, enkrat se bo že kaj najšlo....

danes pa sem bla pri frizerju, sem bla že res grozna... no, saj za razgovor sem si še lahko naredila neko frizuro, ampak danes pa je že 100:1user posted image

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
17.2.2009 22:19:16   
juniorka
Hojla (ne)čvekeuser posted image .. saj še to sem bolj površno prebrala.
mojčca- domotožje? Kaj je to?user posted image  Veš kako bom rekla.. na začetku je blo malo hudo, ko se ne morš z nobeno kolegico na kavi dobit, zdaj pa sem že malo socializirana tukaj, da kakšna kava tud pade, pa v šoli med pavzo počvekamo... je fajn. Drugače pa pogrešam kak hrib za izlet- tukaj je večinoma ravno... Domačih ne pogrešam, je dovolj, da se vidimo 1x na leto, se itak dost slišimo, da sem na tekočem z vsemi čvekamiuser posted image . To je to.
marija- naš še ima zmeraj flašo mleka zvečer, je del rituala pred spanjem. Če noče pit mleka, pa mu daj sir, jogurt, gres, palačinke... saj je vse to bogato s kalcijem, ne rabi ravno mleka pit.
gobice- sem nardila zadnjič zelenjavno omako za testenine, pa sem dala šampinjone not- mi jih je iz krožnika z roko jedel ven.. sem ga pustila, pa sem opazovala, če bo imel kakšne probleme z želodcem in ni blo nič. Tako da, vsaj glede šampinjonov, ne rabiš skrbet- imajo skor isto sestavo kot meso baje...
voziček- ga skor ne uporabljam več, ampak se rad pelje not, dokler ne vidi kaj zanimivega.. v nakupovalnem pa tudi ni problemov, samo mimo igrač ne smem peljat, pol mormo takoj kakšen avto al pa Nodija domov nestuser posted image .
govor- ne vem, kaj ti naj rečem, ker naš tudi zelo malo govori..bodo že, saj imajo še čas, mislim, da po 2. rd pa lahko kaj pediatrinji omeniš, če ne bo nobenega izboljšanja.. moje mnenje.
hrana- naš tudi poskusit noče včasih, pa sem pogruntala, da če je res lačen, pol pa ni problema- in zdaj imamo lepo presledke, kot pri dojenjuuser posted image  in je veliko bolje, pa včasih mu risanko naštimam- vem ja, ni okuser posted image , pa je in gleda zravn.
trma- tu pa tam, in močno upam, da ne bomo imeli takih problemov, kot opisujete nekatere... Saj včasih joka, ko mu ni kaj prav, ampak večinoma, ko je utrujen. Zjutraj mi tudi uide, ko se oblačiva, ampak se hoče lovit, pa če se mudi, ga pol tudi jaz bolj na trdno primem in poostrim glas in vidi, da ni heca!!!
palčica- pri vas pa imaste res pestro z Matevževo trmo. Upam, da čimprej mine in da mali začne očku pomagatuser posted image
taška- tudi tvojim prigodam se nasmejem, a niso posrečeni tile otroci. Imaste pa smolo s tole operacijo, pa bo že, vse ob svojem času. Pa srečo imaš za tako službo- ko sem bla jaz v slo, bi pol manj dobila ven za samo 1 dan bolniške... upam, da se tebi ne pozna preveč na plači... Kako ti je pa bil všeč film Mama mia ( si nekaj časa nazaj omenila)? meni ni bil nič posebnega. Sem pa gledala zadnjič Burn after the reading- total zanič... Midva si nardima domači kino, ko ne morva nikamor sama, saj nimava varstva, pa Australia sva gledala- je kul, malo pravljica.
hariba- imaste res smolo, samo upam, da ste vseeno šli smučat. jah, mi tišine ravno nimamo, je mali zgovoren 100 na uro, samo ga večino ne razumemo, tu pa tam kako besedo, al ko hoče kaj razložit, drugače mu pa jezik teče 300na urouser posted image - bo po mamici bajeuser posted image
zalbi- vso srečo z avtom!!
sabri- čimprej okrevaj! Jaz sem taka, da tudi, če sem sama doma, ne znam počivatuser posted image
gaja- Čestitke za dudo, pa nič se sekirat glede kg, včasih malo več, drugič malo manj- pazi, da redno ješ- vsake 2-3 ure, vsak dan ob istem času, pa zvečer ne kruha, testenin ipd., raje kakšno skuto, tuno, pa seveda meso, solato...!
lilka- upam da bo Tinka kmalu čisto zdrava, da te ne bo skrbelo!
valika- se bo že najdla kakšna služba, pa imaš prav, denar ni vse!! Pa super za frizuro!

sobica- mi imamo samo posteljo zaenkrat- avto seveda, za 100 evrov, no, vzmetnica je bla pa malo več iz memory foam. Kaj več pa ko bo večji, okoli 5 let, zdaj ima sobo itak samo za spat, smo raje večjo za večnamensko sobo uporabili. Za igrat pa ima v dnevni več ko dovolj prostora- ostale sobe so pa namreč v zgornjem nadstropju.

aprilčica- oglasi se kaj!
Tole zaenkrat z otoka

< Sporočilo je popravil juniorka -- 17.2.2009 22:21:56 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
18.2.2009 7:46:59   
zalbi
Hej!

Joj ta sneg - sm bla čist škorana včeri zvečer ko sem ga vida - brrrrr.

juniorka - prou luštn te je brat - je pa res da zadnje čase ne čvekamo prou velik... se mormo poboljšat do pomladi:)

valika - se strinjam s tabo - ni vredno imet službo, da te pol ni nič doma.

Mi uspešno nadaljujemo brez falške zvečer - res pa je da posledično veliko manj mlea spije, je pa res da ima zelo rada jogurte, skute, zdej je tudi topljeni sirček, da da mislim da ni panike.

uuuu zdej pa grem na kavico...
Danes imam Sara fizioterapijo, zaradi tega, ker hodi po prstkih, no bomo videli kako  in kaj bo.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
18.2.2009 8:01:51   
Mojca B
hej, hoj..

Taška: norice - vsaj 5 dni po tistem zadnjem navalu pikic si še kužen, pol ne več. Ene 10 dni pa tja do 3 T se lahk vleče. Nekateri dobijo ornk bum pikic šele 14 dni po prvih pikicah. Je res različno. Mi smo jih hvala bogu že preboleli in niti ni blo staršno.. Je pa imunski sistem res čist v riti. Predlagam ti, da jih imaš doma čim dlje - vsaj Manco, k vem da je reva non stop bolna. Si poskusila z Ekolostrumom pri Manci? Baje je zelo učinkrovit in jača imunski sistem.

Joj, joj.. aprilčica user posted image user posted image user posted image

vse  z malimi pikicami pod srcem... držimo pesti!! naj bodo zdravi.

Jaz sem imela planiran dan smučarije, zdaj me je pa nekaj v nogi ušipnilo in komaj hodim. Včasih se mi zazdi, da jim imam 80 ne pa 33 ket!!
Za crknit...

l.p. mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

katero ime
Kratka

za fantka?

Aleks (56%)

Marko (44%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!