|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
24.11.2008 8:58:50   
marijaa
Patrik je spet bolan,za znoret,ima bronhitis,je v petek zvečer zakuhal,sm ga peljala k dežurnemu in je dobil inhalacijo,ob 10h imava pa pri svojem pediatru kontrolo.
vsem bolančkom želim da se hitro pozdravijo in dolgo zdravi ostanejo.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
24.11.2008 11:38:22   
lilka
Joj groza no, vsi so nekaj bolani....

Sem pozabila prej povedat...

duda: v vrtcu je nima več, niti za spanje ne in šele po 3 dneh so povedali, da je nima ker jo je odnesla Muca copatarica. Valda sem ji jo jaz zvečer dala, tašča pravi, da sem zasrala in da otroci nimajo problemov z odvajanjem ampak jih imamo mamice, samo če pa zvečer joče in hoče dudo, jaz ji jo pač dam, čez dan je pa sploh nima več tudi za spanje ne doma. Rečem da jo je odnesla muca in reče vredu, zvečer se pa ne da prepričat. Zdej pa ne vem, a bi mogla bolj vztrajat, al je že to dobršen dosežek, da smo prešaltali na dudo samo zvečer, ma jaz nimam energije se pogajat z njo in joka poslušat, ko bi mogla že spat, nikoli nismo imeli težav z uspavanjem, zakaj bi si jih zdaj naredili....ma kaj pa vem?

Bela snežinka, ki pada......ja pri nas tudi že sneži, me prav zanima Tinkina reakcija na sneženje.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
24.11.2008 11:48:07   
JAPE
En lep snežni pozdrav!
Kako je lepo gledati skozi okno ko pada sneg, pa vem, da mi ni treba it na cesto z avtom....
Jaz že odštevam dneve, mam še 20 dni. Joj, kmalu bo....

Lilka : bravo za dudo. Pri nas jo imamo še vedno zelo veliko. ne vem sploh kdaj se bo odvadila. Ona bi jo vedno imela v ustih, ne samo za spat. če gremo ven, je nima, notr pa jo še vedno ima. Tudi zdej je še ne mislim vzet, ker jo bo imel tudi dojenček......

Praznična darila: ali ste že kaj gledala ali pa kupovale za vaše malčke? kaj boste kaj kupile?
Jaz sploh nimam nobene ideje, ker se mi zdi, da se sploh z nobeno igračo ne igra dolgo. Mislim, da jo sploh nič ne zanima. Še najraje ima dojenčke, pa to ima že dva. ostale igrače ji sploh niso pomembne.
Rada pa bi ji kaj kupila, da bi se potem res igrala. A mate kakšno idejo?
Al, pa s čim se vaši najraje igrajo?

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
24.11.2008 14:08:09   
zalbi
Hej!

No ja - pa ni tko fajn se ponedeljek začel kot sem mislila - skratka nisem dobila te službe, ki sem bila prejšni teden na razgovoru - so se odločili za drugo kandidatko - no ja - že tko mora bit, mi je ena kolegica ful lepo napisala - te čaka še boljša, sam mal počaki!

duda - e jej - sploh ne vem če bi začela o tema. Ja v vrtcu je nima, doma, pa bi jo non stop mela. V avtu obvezno, če ne se zverinsko derem, doma pa sicer nekako poskušam jo prepričat, da vsaj do spanja ji ne dam - je prava dudomanka - se pa še nisem psihično pripravila za večerno odvajanje, ker itak še čez dan nisem nardila reda.

prazniki - za miklavža bo dobila mikrofon - smo bili zadnjič na enem RD-ju, pa je čist navdušeno prepevala in govorila v mikrofon. Za božič, pa bo dobila kuhinjo - tefalovo. To je pa to. Drgač pa pr babici ji bo miklavž prinesel knjigico. To pa je to. Zeankrat o drugih darilih pa še razmišljam - mislim za druge pri nas doma.

Tako, zdej pa mam še neki za narest - pol pa domov - po snegu... brrr...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
24.11.2008 17:21:22   
gaja*
Evo, nas na bo zametalo user posted image Ful sneži. Sva se zdaj z mojim domov vozila... Čist po polžje, katastrofa. Upam, da bojo ceste čimprej porihtali, drugače mi je pa všeč, ko sneži user posted image

Mi smo malo boljši, čeprav jaz čutim, da nisem še ta prava. Gaja pa že tudi trdo kaka user posted image

Darila: jaz sem tudi čist brez idej. No, edino za miklavža že imam za Gajo in sicer lesene glasbene instrumente. Midva sva si nov jogi kupila, tak da tudi ne bova ne vem kaj več kupovala, kako malenkost. Drugače pa gaja dobi svojo sobico - čist malo manjka, pa bo sestavljena user posted image Če bo le hotla tam spat user posted image

Tako, lep snežen pozdrav

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
24.11.2008 17:21:49   
tejkag
Ojla!
Pri nas pa DEZ GE user posted image (Lanina izjava,ko je videla sneg). Pa smo ga dočakali, čeprav se ga ne veselim, vožnja v snegu mi je bed in dnevno naredim več kot 30km v eno smer.
Darila,darila, darila...nimam pojma, punčke hvaležno odklanjamuser posted image ! Je ravno včeraj od tete in strica dobila eno, ampak ji je bila škatla bolj zanimiva od punčke. Jih ima že tako preveč. Jaz pa ne vem kaj bi ji kupila za Miklavža in Božička, pa že kaj za oblečt.
Ok. morm it rit previt, bejba pravi da je hujuser posted image (fuj)

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
24.11.2008 21:12:46   
sabri
No, pa smo se nakepali danes, sem jo oblekla kar v kombinezon pa ven na sneg, je uživala, da sploh ni hotela notri. Je pa prav lepa idila danes.
Za vse bolančke upam, da se čimprej pozdravite.user posted image
zalbi: a greš ti slučajno na ta sejem moje delo, ki je v sredo in četrtek?
Grem pod tuš pa spat. Mirno noč.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
25.11.2008 7:07:00   
aprilčica07
Jutro bejbe,

mi smo tudi imeli sneg, ma ga ja popoldan kr hitro pobralo, ker je začelo deževat. Jakob je bil navdušen nad snegom, isto kot pr vas sabri: ni hotel it več v hišouser posted image
zalbi: ti je kolegica lepo napisala, očitno ti ta služba ni bla usojena in te nkje čaka tisto ta pravo
gaja: ej, tudi pr nas je blo po cestah noro, sploh ker ni blo nič počiščeno in so se nekja kamojino ustavljali, ker ni šlo več naprej in je blo res divje... no, HB sem jst brez večjih težav prišla domov, je pa res, da imam lih nove gume, sicer ne zimske , ma očitno so zadosti dobre, da sem speljala vse te naše klanceuser posted image
tejka g: tudi jst se vozim kr precej km v službo in mi nitit najmanj ne paše seng, saj naj bo, vse okoli, ma po cestha pa ne:):)

glede daril:  nimam pojma kaj naj mu kupimo:):) itak me vsi sprašujejo kaj  naj mu prinese miklavž in kaj božižek.. nevem no, ne rabi dosti, ker itak ima že skoraj vse, igraše so aktualne natanko kakšen dan, pol itak pozabi na vse, mogoče kašne kocke, trenutno se z njimi še najbolj zaposli...
duda: no, mi smo jo pa pozabli brez nekekga načrtovanja, smo kupli drugo in ni bla ta prava  in jo je enostavno zabrisla stran in to je blo to. HB, da je šlo tako na izi.

Sem lih vremenkota poslušala in pravijo, da danes ne bo snežilo.

Grem še na kafe in pol delat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
25.11.2008 7:58:08   
zalbi
Dobro jutro!

Ja včeri je blo res kr neki od vremena - s saro sva šli domov peš ou vrtca - pa je bla tko tko navdušena, no pol k sva stali pred hišo je bla že zlo navdušena, tko da ni hotla notr it. Vglavnem pa je bla včeri čist neki tečna, pa mi je danes tut v vrtcu povedala, da je večri bla tut tm vsa čudna. Jah nevem, zgleda da bova spet doma. Sicer mamo namen it v petek v međimurje, updam da nam rata, ker sem vsa naveličana teh bvikendov k smo notr in doma....

sabri - v bistvu nisem mela namena it - sem bla lani - sicer s saro, pa nisem bla neki zlo navdušena - kaj pa vem - a boš ti šla?

Kje pa je kej taška?

upam, da danes ne bo več snežil, no sej je fajn, sam vseen... bedno je danes k je vse mokro:). Men je fajn če sneži za božič pa novo leto.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
25.11.2008 8:57:41   
zoom zoom
Živjo,

se po dolgem času ponovno  malo javim. Sicer me ni nobena pogrešala, amapak sem si zato čist sama kriva, ker bolj poredko piem.

V glavnem.

Za darila sem tudi jaz mislila tamalma dvema kupit Tefalovo kuhinjo, pa ne vem več, če jo bom, ker sva šla ta mesec že totalno čez limit. Sva kupil anov računalnik, je bil un že čist fuč, pa novo posteljo in nov jogi, ker nam je stara splesnela ( pa še zdej ne vem zakaj, ker je bilo skoraj novo - ok 2 leti staro) in je šlo krepko čez 1200€. Bosta pa od ene babice in dedka dobila vsak svoj sintesajzer, drugače bi bil itak kreg, sicer pa pa tudi sedaj v vsakem primeru, ker nista enaka, od drugega para pa še ne vem,, nista nič vprašala. Rabita pa itak da nič. Mogoče edio kaj za oblečt, pa še to samo starejši tamala ima dovolj.

Razvojna: tudi mi2 sva jo imele, je rekla, da zelo fino napreduje in da naj jo vklučim v kakšno telovadbo (reklama za ABC šport), zgleda da to vsakem priporoči, jaz jo na to ne mislim peljat, ker je preveč €, jo bom pa V NASLEDNJEM ŠOL. LETU dala na eno precej cenejšo telovadbo, letos je še premajhna.

Duda: za v vrtec je nima, doma pa obvezno za spat, čez dan pa je ponavadi ne rabi, razen če si da prst v usta in ji rečem, naj ga da ven se sama spomni na dudo  in jo takrat hoče imet.

Uspavanje: ne vem če sem že povedala, ampak pri nas gospodična zvečer zaspi sama in to skoraj v minuti, že kar nekaj časa. PRed tem mora vsem rečt papa, ampak res vsem (no vsaj tistim ki so/smo doma), pa malo še popije, ji rečem adijo in grem ven iz sobe in je mir. Sploh ne vem kaj naj s tistim časom, ki sem ga prej zabila z ležanjem na postelji zraven nje. Ponoči se pa še vedno zbuja, ampak se mi zdi, da malo manj kot prej.

JApe: želim ti čim lažji in hiter porod in da bi novega člana tamala lepo sprejela. A  spol že veste?

Sem zjutraj klicala v službo, kakšno je stanje na cestah in parkingu in so mislili, da jih zaj..., ker baje v Ljublajni ni nič snega. Pri nas ga je kar nekaj, na cesti je sicer sama plundra, drugje pa kar ene 4 cm, če ne več.  Sicer pa upam, da danes ne bo več snežilo, napovedano pa sicer je, ker grem popoldan v službo in ne bi bila rada zamedena.

Grem zdej še malo pospravit, pa posneto grdo račko pogledat, potem bom pa že počasi morala it.

Lp

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
25.11.2008 9:03:36   
lilka
Hej, hoj....

Duda: no hvala, torej je vendarle dosežek, da je sploh nima več čez dan, jaz sem pa že mislila, da sem čisto zatajila, ker ji jo zvečer dam...zjutraj jo pa takoj pospravim in pol malo teži in ko rečem, da jo je copatarica pospravila in da jo bo prinesla, ko bo šla spat je pa vredu, v vrtcu berejo copatarico in imajo to temo in so jo pač na to tako pripravili in svaka jim čast....

darilo:za miklavža dobi v moji službi, za božička pa še vedno mislim kupit tisto hiško od bombažkov, a je katera to slučajno že kupila in ve a je vredu al ni?

sneg: sej mi je lelo ko sneži, samo mi smo v takih rovtah doma, da nam tazadnjim splužijo in včeraj zvečer sem nesla tinko po klancu, ker je avto tako nosilo, da se me je blo strah notripeljat sem jo raje peš nesla, zjutraj sem se pa ves čas v prvi vozila, tako poledenel je bil klanecuser posted image

aprilčica07: ja bravo za dudo, ful lepo vam je uspelouser posted image

zalbi: Tinka ima pri dedeku tefalovo kuhinjo, sej je ful posrečena ogromno funkcij ima, samo je ta moderen dizajn posodic, pribora in same kuhinje sploh ne privlači, ima raje našo Country, pa sploh ni tako zvočno dodelana.....

Glede dude je bla naša ista, v avtu obvezno in doma tudi kar naprej, zdej si je pa dala dopovedat.....res je hudo s tole dudo enim se zdi to tako enostavno, meni se pa ne....

Takole, zdej šibam delat, pa pridem še kaj potem , če bo zneslo, lep sneženi dan....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
25.11.2008 9:10:48   
aprilčica07
lilka: sem mislila, da je samo pr na tako, da ne pridejo plužituser posted image Mi smo pa lih med dvema  občinama, na naši smo pač ta zadnji, ker je takoj po koncu vasi  že kr druga občina, ta ta druga občina pa do nas ne pride, ker pač nismo njeni. In je vedno tako, za vse ta zadnji. Od pluženja, do košnje trave, do popravila ceste, srkatka kr neki...user posted image user posted image user posted image So enkrat celo neki pismo pisali preko vaške skupnosti, pa ni pomagalo prav nič. Pač tako je in se moramo znajdit po svoje.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
25.11.2008 11:18:47   
JAPE
Zoom zoom: hvala za lepe želje. Ne, za splol pa nisva vprašala. Bo kar presenečenje.
lilka: sem pogledala tole hiško od bombažkov, pa se mi zdi kar fajna. Ne vem pa kako je to v praksi. Ali bo aktualna ali ne. Mogoče ve katera druga.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
25.11.2008 14:29:51   
sabri
Jape: se že kar bliskovito približuje dogodek a? Tudi jaz ti želim najlažji porod in da stisneš k sebi prečudovito, zdravo bebicouser posted image
Zalbi: jaz ne vem, a bi šla al ne, ne morem se odločit, ker ne vem kak zgleda. Če bom pa šla, bom pa v četrtek.
No pri nas je pa moj dragi zbolel, je kr bogi, saj veste kak to gre pr moškihuser posted image .
Zoom zoom: mislim, da te je vsaka pogrešila, samo ne napišemo. Ma saj imamo vsaka kako bodobje, ko se manj oglasimo, nam ni za zamerit ne.
GRem kuhat naprej, dokler pikica spi.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
25.11.2008 21:24:47   
gaja*
Hej,
mi smo pa danes cel dan lutali po trgovinah user posted image Iskali smo za Gajo kombinezon. Da dol padeš, v MB v h&m jih ni, pa ni znala povedat kdaj jih dobijo, pol sem prelaufala še pol drugih trgovin, na koncu sva vzela enga v intersportu, sam se je men ful drag zdel (48€). Ne vem, če ga ne bi rabla takoj, ga ne bi vzela...
Mi je bilo pa butasto danes, ko sem prišla po gajo v vrtec, pa mi reče vzgojiteljica, ja a bi lahko prišla gaja v kombinezonu?? Bi blo boljš...  user posted image Sem imela ful slabo vest, ampak res še nisem bla za ta zimski šoping kje, bundo sem ji pa že pred 2m kupila..  user posted image No... zdaj ga ima, pa še ene bucke iste barve za zraven sva ji vzela, tak da ima komplet..

Sem pa zdaj čist hin. Se mi ne da niti tv gledat.
Grem..

lahko noč, se beremo

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
25.11.2008 21:27:04   
gaja*
Točno, JAPE: tudi jaz ti želim čim lepši in čim hitrejši porod. user posted image user posted image Zdaj pa že res gre proti koncu user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
26.11.2008 7:12:21   
aprilčica07
Jutro,

ufffa, je mraz zunaj!

JAPE: tudi js tti želim čim hitrejši in lažji porod, da čim prej stisneš k sebi svojo štručko!user posted image
gaja: mi smo lani kupli kombinezon tamalmu v turbo limaču, je bil nekaj čez 20 eurov, letos mu je itak premajhen in smo ga gledali v h in m, cena je bla pa lih neki čez 20 uer. Kombinezon je bil lep, tak pravi fantovski. Ker ga nismo pa tisti dan kupli, se mi zdi, da ga zdaj ni več. Sploh ker pr nas v h in m je ful malo izbire za fante, je pa za deklice izbira tolko bolj bogata.
sabri: kako je pa pr vas?  a si ti že v službi?
zoom zoom:  lepo, da si se oglasla.. in čestitke, da tamnala gospodična zaspi sama, jst o tem lahko le sanjam. Moram obvezno ležat zraven in mu pet in mu karkoli govorit, da frajer zaspi. Saj  ta postopek ni nevem kako dolg, mogoče 15 do 20 minut, ma vseeno bi kašen dan rada, da zaspi sam. Je pa  res, da do zdaj nisem  še zares provala, da bi ga navadla da zaspi sam. Sem ratala preveč lenauser posted image

Danes je sreda. Dooooolg dan zame. Ma bo že, dela je itak dosti, tako, da bo ura minila hitro. Tamali bo pa dopoldan preživel z svojim tatijem, ker je danes  fraj.

Tako, zdaj na kafe, pol pa delat.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
26.11.2008 7:14:34   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

No, danes pa sem spet v službi. Moram malo postorit in narest, da bom potem še kakšen teden lahko doma. Se mi pa čisto nič ne da in sem tako "gnila" da me bo še od tega pobralo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc je še kar ok, ne vem a se mu kaj kuha al ga samo jutrišna luna že daje. Včeraj je bil cel popoldan siten ko user posted image , spat je šel brez problema, po 30 minutah pa se je začela "veselica". Se je ful jokal, kašljal, pa nos je imel čisto "zabasan" (ga ima že 2 dni), tako da sva ga spet sčistla s fiziološko (pa sva ga že pred spanjem), dala sem mu operil kaplice, žličko calpola. Potem sem ga dala pa k nama spat in je bil mir user posted image  Mislim, saj kul da je bil mir, da sem se tudi jaz zraven naspala (no ok, se je 2X zbudil, ampak samo za dudo). Danes zjutraj pa je imel čisto čist nosek, niti malo smrklja ni bilo nikjer.
Upam da se mu kaj ne kuha, ker gremo v soboto na Štajersko, ker ima bratranec 30 let in mu punca pripravlja zabavo presenečenja (tako kot so ga napravili meni user posted image ) .

Tako, punce moje, komentirala ne bom, ker resnično nimam časa. Želim pa tebi JAPE da ti čas do poroda hitro mine in prav tako ti želim lep in hiter porod, pa upam da boš sporočila kaj bo user posted image  .
Drugače pa tudi jaz pogrešam marsikatero ki se ne javi tule na RR, samo je tako pač kot je napisala Sabri, so obdobja ko se javljamo malo več in malo manj - kakor pač dopušča čas.

Pa še to - čisto vsem bolančkom pošiljam en velik koš zdravja user posted image user posted image user posted image

Lep dan user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
26.11.2008 7:48:18   
lilka
Jutro!

gaja*: jaz tudi še nimam kombinezona za Tinko, me je nekako presenetil sneg, pa sploh ne vem kdaj ga bomo šli kupit, ker na koroškem ziher ne bomo nič našli....pa se zdej že mudi, tako da upam da v četrtek, ker je edini dan v tem tednu ko lahko gremo...

JAPE: jaz ti tudi želim čim lepši porod in čim več energije.....

Tinka je za enkrat vredu, nos in pokašljevanje že sploh ne šetejm, sta že del vsakdana, sem mislila, da se bo kaj nakuhala, pa je zgleda vročina vse pregnala, za enkrat....

Joj kaj je včeraj Tinka naredila,user posted image babi(moja mami) je šla kot vedno ponjo v vrtec in ni hotla z njo domov(je rekla da mora prit dedek), pa ni hotla v avto, pa ni se pustila privezat, pa tulla tako da je bruhnila, da so ostali starši hodili spraševat če se je kaj zgodilo in lahko kaj pomagajo, mami je bla čisto fertik, ni je mogla prepričat na noben način, da je moral mož priletet iz službe in jo na silo v avto zbasat, pa še pol je tulila...ne vem kaj ji je blo, pa sem ji razložila da pride babi(ker prejšnji dan je prišel dedek) pa sej največkrat ravno ona hodi ponjo, mami se je še zvečer jokala, tako ji je blo težko, danes gre seveda spet ponjo, po moje jo je zdej strah, čeprav sem ji zjutraj spet povedala da pride babi in je sama rekla, ne bom jokala, ne vem kako bo. Taka je naša, druga babi reče, da ima zelo močno voljo, jaz pa rečem da je trmasta kouser posted image , če si nekaj v glavo ubije, samo jaz sem še bolj in mene ponavadi ne premakne....

Jaz tudi nekaj smrkam in lekadole jem že cel teden, ne vem kaj se bo skuhalo, danes grem pa zvečer še v dvorano golovec na karitasov koncert, moram po službeni dolžnosti, vsako leto imam neke izgovore, bom mami zraven vzela(ker mi vedno pošljejo 2 karti), si ful želi it, pa kje se meni ljubi v Celje vozit in nazaj sredi noči...user posted image

V petek pa greva na 40 let njegove sestre, ob pol petih moremo bit že v MB, eh no....torej bom mola danes malo likat in pucat če mi bo šlo, v soboto ne bo kaj iz mene....čisto zadaj ostaja moje pucanje in likanje, ej sploh ne utegnem več, pa tako picajzlasta sem bla....

Nič zdej pa grem malo delat, pa pridem še kaj, ker se mi itak nič ne da....

Neposredna povezava do sporočila: 2569
26.11.2008 8:23:58   
zalbi
Dobro jutro še od mene!

Ja pa je res mraz - jaz sem mislila danes it s kolesom, pa sem se premislila. Me malo skrbi, ker ful drspi, pa s kolesom ne bi blo najbolj fajn ja.

Včeraj smo šli mal v šoping - smo šli po nov tepih - ga danes dobimo - jupi. Pa Sari smo kupl malo mizico pa dva stola, je bla čist navdušena, in je danes zutri vstrajala da bo ona čičala - jst pa sem jo preganjala za vrtec, da se morva oblečt, ona pa ama ama, pa čičala...

Danes ne bo bič posebnega, upam,da mi hitr minejo tele delovne ure...pol zvečer mam še plesne in to je to...

jape - naj čuim hitreje mine, da čim prej stisneš otročka k sebi.

sabri - ja če boš kej hodila na karierni sejem, se javi, pa greva lahko na kavico, jst sem itak v centru, a ne!

zoom zoom - bravo za spanje, men je to tut prou fajn pr Sari - mam svoje večere lahko pol. K če bi šla jst z njo ležat, sigurno še jaz zaspim.

gaja - mi imamo to srečo, da mi je ena kolegica dala kombinezon. Ful dobr da hodjo vn v vrtcu, jst mam čudn občutek, da pri nas lih en hodjo vn - ni čudn da je sara pol skoz bolna.

piškotek - fajn deli - pa poštimaj vse, da boš lahko pridno pisala dalje.

Tako zdej pa na delo veselo gremo mi vsi...:)

Neposredna povezava do sporočila: 2570
26.11.2008 11:40:47   
janca77
Pozdravljene,
tudi iz moje strani. Kar ne najdem časa, da bi kaj napisala, moram pa povedat da vas velikokrat berem.

Trenutno je čas malice in si bom vzela par minut, da vam kaj napišem.
Pri nas je vse po starem, malček raste sto na uro, čeblja, pleše, drugače je pa kar zdrav.
Sporočam še mere pri letu in pol 86cm in 12kg.
Drugače sem pa jaz v nekakšni krizi, pa sploh nevem zakaj.Najbrž me mori ker skor ponoč pridem domov in sem zelo malo s user posted image . Greva pa vedno na sprehod tud, če je že tema.Zvečer pa že med Kmetijo zaspi.

darila: za Miklavža bo dobil traktor, kakšno knjigico, ker jih obožuje in je zelo rad v knjižnici, potem bo še dedek mraz v službi, pa drugi sprašujejo kaj naj prinesejo

duda pri nas jo ima samo še za spat, čez dan jo pa kar skrivamo
jape želim ti čim lažji porod in eno zdravo deteuser posted image

zalbi tudi zate bo posijalo sonce glede službe

sabri čeprav malo pozno, tudi meni je bilo hudo kar se ti je zgodilo, ker tudi sama vem kako je če se ti to zgodi - drži seuser posted image

vsem bolančkom - čimprej se pozdravite user posted image

Moram končat, ker delo kliče.Se slišimo.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
26.11.2008 11:42:20   
JAPE
O, hvala vsem za lepe želje! Tako ste vse lepo napisale. Res upam, da bo čimprej za mano. Čeprav imam občutek, da bom šla čez rok. Seveda bom sporočila novico, nič bat.
Me pa tudi zelo zanima kako Klara sprejela. Od začetka bo najbrž kar naporno.
Sem ji pa ravno včeraj kupila dojenča, in ga bo dobila za Miklavža. Sem hotla kupit kakšno drugo igračo, ampak je nora na dojenčke. Ta pa sedaj tudi joka in se smeje. Upam, da bo aktualen.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
26.11.2008 12:43:48   
hariba
Jape tudi jaz ti želim čim krajši in neboleč porod in zdravega dojenčka.
miklavž Za Zojo sem kupila magnetno tablo za 11€ tako,ki ima priterjeno pisalo s katerim lahko po mili volji čečka in nato briše,pa še par magnetkov je priloženih. Včeraj sem taščo peljala po nakupih,me je vprašala kaj naj ji kupim,lesenega vlaka ni bilo nobenega pametnega,zato sva ji potem izbrali gradbišče od tomy tudi za 11 €,je bol fantovski tip in ji je všeč mehanizacija. Jo punčke ne zanimajo,vsaj za enkrat ne. Za božič še ne vem,verjetno traktor z domačimi živalmi v prikolici,deluje na baterije. Ker ima Zoja ogromno podedovanih igrač in je brez veze kaj dosti kupovat,ji itak preveč. Tavelikemu sem kupila pc igro,tamalemu,dinozavra za iskopat,Lari pa glavo za friziranje,ker ji je tastaro Zoja posvoje pofrizirala,no tako,da je lase postrigla. To so bile njihove želje. Hm,za božič pa imajo večje.
bolančki želim vam čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
26.11.2008 13:27:35   
Anonimen
pozdravljene drage moje!!!
ste me kaj pogrešale????
nisem čist nič brala za nazaj, ker enostavno nisem utegnila. pa tale november je res za odpisatuser posted image  čist vse mi gre narobe, no...

najprej sem že od 1.11 brezposelna... recesija... so odpustili 10 delavcev v proizvodnji, pa še enega v pisarni so morali, in sem bila najbolj priročna jaz, ki sem najkasneje prišla.
potem od 3.11 naprej non stop bolezni, najprej ta mala (vnetje zgornjih dihal in rahel uriinfekt) potem še ta večja (streptokokno angino). še se nismo prav pozdravli, sta imeli zastrupitev s hrano. smo jedli neke klobase - ampak meni niso ble ne smrdeče, ne kakorkoli drugače zanič - ker potem mi verjemite, jima ne bi tega dala. ta mala je hvala bogu takoj zvečer bruhala. ta večja pa je začela z bruhanjem naslednii dan. ker je bila sobota, je nisem nikamor pelajala. potem je bruhala še celo nedeljo. pa še potem je nisem nikamor peljala, ker smo se nekako otepali in bali bolnišnice. sma pa potem šle takoj v pon k P, ki pa naju je itak takoj napotila v bolnišnico. tam so ugotovili zastrupitev s hrano, in pa totalno dehidracijo (CRP je imela 297 - taška bo vedela kaj to je). ker je bruhala, sma seveda prekinili terapijo ospena za angino, in ker ta user posted image  ni bil do konca uničen, se ji je streptokok naselil nazaj. tako da sem od začetka novembra pa do danes bila takorekoč non stop pri P, ali v bolnišnici....
no, danes sem prvi dan, ko sem sama doma - in malo uživam.

no, in ker so ble ta male non stop bolane, se nisem šla takoj prijavit na borzo - zavod. se bi morala v 8 dneh. jaz pa sem šla komaj 18.11. - in tako ne bom dobivala podpore (nekje 500 € mesečno) - ker se nisem prijavila v za to določenem roku. sem tako jezna na ta sistem in to državouser posted image user posted image user posted image user posted image

moram vas malo prebrati za nazaj - sedaj bom imela malo več časa, kos em spet doma....

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
26.11.2008 13:54:21   
Anonimen
vidim, da imete probleme s kupovanjem zimskega kombinezona.
jaz sem danes kupila v hoferju zimske hlače - take na naramnice - za 9.90 € - saj bundo pa že ima, tako da hlače spodaj in to je to.

jape - držimo pesti, da bo čim prej za tabo in boš hitro varvala štručkouser posted image

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.