|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
12.7.2008 15:47:02   
Jo@n
Novopečena, pa nalij v 1/2l čisto stekleničko (npr. od vode), pa dodajaj mleko več podojev in sproti zamrzuj. Mislim da je zmrznjeno mleko lahko tri mesece (ali pol leta?) v zamrzovalniku. Jaz imam tako napumpane nekaj zlate rezerve... Res pa je, da še ni tri mesece v skrinji. user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.7.2008 16:43:01   
simvir
Ojla!

Res niste (no nismouser posted image ) preveč zgovorne. Se vidi, da jih je ogromno na dopustu - kot je že ena rekla uživajte še za nas, ki smo (še) doma.

Pri nas se je pa poslabšalo nočno spanjeuser posted image . Včeraj se je ponoči zbudil 4x, danes 3x in se ni umiril dokler ni dobil za jest (pa je že kar nekaj časa jedel samo enkrat). Upam, da se tole čimhitreje popravi, ker sem čisto out.

Shranjevanje mleka - jaz ga shranim v Aventove lončke, je fino ker imajo nastavek za cucelj in potem kar iz njega hraniš. No tako sem delala pri prvem, sedaj imam pa mleko shranjeno, po cuclju pa noče pituser posted image .
Nisem pa ponavadi mešala mleka od različnih črpanj - je bilo ponavadi kar za cel obrokuser posted image , če sem si že črpala.
Nekatere pa mislim da shranjujejo kar v polivinilaste vrečke.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.7.2008 19:46:14   
novopecena
a mogoče katera ve kje oz. kako si lahko dam tist v avatar ko piše kok je malček star-zgleda kot časovni trak?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.7.2008 19:48:34   
novopecena
no simvir vidim da imaš ti to-pliiiis še jestuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1729
12.7.2008 20:15:22   
NaTaŠa*
 http://lilypie.com

novopecena na teli strani maš vse uredi in pa kopiraj v svoj profil tm k ti piše "dodaten opis (največje dovoljeno štev. znakov 1000)"

Upam da ti bo ratal. Če ne ti pa pol bl natančn razložim.

pa-pa

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 12.7.2008 20:22:33 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 1730
13.7.2008 9:53:41   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Pa sem enkrat jaz prva! Kaj že moram sedaj - skuhat kavico, pa čaj, pa kakav? Uf. No, že vre, takole, pa še nalijem - evo, tu imate, uživajte.
user posted image

Priznam, da sem prebrala vse za nazaj, komentirati vsega, tako kot Srečka (sem na rit padla, kako si se potrudila), pa nisem sposobna, si nisem sproti delala zapiskov, vse še enkrat prebrati mi pa tudi ne bo zneslo.
Torej - tiste ki ste spraševale, kateri avto smo nabavili - Sharana, črnega kot noč. Sem šla kar z njim na Štajersko in je bilo res super - ta srednji mulo je sedel v tretji vrsti, starejši in najmlajši pa v drugi, v pol ure so vsi zaspali, nobenega zmerjanja in vpitja in... In ko smo se vračali, isto. Upam, da nam bo dobro služil.

NiLe - ti sama najbolje veš, kako se počuti tvoja punčka, saj je to tvoj tretji otrok, boš pa že vedela, če je lačna ali ne in se ne sekiraj, kaj reče en zdravnik, ki jo prvič vidi in to za 5 minut. Glede dodatka pa - če je bolj lene sorte in se ji ne da sesat, bi morda pomagalo, da si včasih izčrpaš in ji daš po flaši, ali pa kar AM, pa boš videla, ali poje kaj več. Saj tudi Jure se ne redi ravno po standardih, ker spi med dojenjem, sem že tudi razmišljala o črpalki in flaši, kaj pa vem. Je pa večkrat na dan pošteno pokakan, polulan tako vedno, ko ga previjam, tako da morda dobi dovolj hrane a ima pač tak metabolizem - morda je enako pri Tii. Držim pesti, da boste na naslednjem tehtanju vsi zadovoljni.

Blitva - jaz jo tudi obožujem, a je na žalost moji moški člani družine ne marajo, tako jo največkrat jem pri moji mami, ki jo ima tudi rada, oče je pa ne mara. Narediva pa si jo kot toplo prilogo s smetano in krompirjem, njami.

Srečka - poslala sem ti ZS.

Sem nameravala še par stvari napisat, pa me moji fantje kličejo, menda je nujno. Lepo nedeljo, se kasneje še kaj javim.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
13.7.2008 12:10:23   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17

Oj!

Težko opišem vaje, ker neki mi je patronažna pokazala, pa tle na forumu sem brala, pa ena v bohinju mi je pokazala.
Majček ti nimaš težav če gre tokrat spat. Moj je tud po par ur pokonc tko da ga je treba mal zmatrat, ker drgač bi bla jst čist skurjena.
Bom jutri vaje napisala.

Bubica, nestrpno čakamo opis vaj...

Jabolko, najlepa hvala za lepo postrežbo user posted image  , je malo manjkalo, pa bi si šla zaradi skomin še eno šalco kofeta skuhat user posted image .

Pri nas je vse bp, mali je zvečer že ob pol devetih spal kot top, lačen je bil šele ob petih in nato je potegnil še skoraj do desetih. Sem pa zadnje dni začela uvajat popoldansko diktaturo... in ga hočeš, nočeš spravim spat. Mora biti pa spalnica, pa zaroletan čist, še potem se kakšnih 20 minut pogajamo, ker pametnejši odneha (user posted image ), ga potem zmanjka za urico. Nič več, ampak vsaj začel je spati popoldne user posted image . Se pa občutno pozna na kasnejšem razpoloženju. Upam, da bomo ta obred raztegnili še malo...

Šibam naprej kosilo kuhat, moja fanta pa se pogovarjata in igrata na sedežni... Tiste, ki so na morju, že itak uživajo, me doma, bomo pa tudi, kajne aprilčice user posted image . Naj vam ne bo prevroče, hvalabogu se bo jutri malo ohladilo...

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
13.7.2008 22:12:33   
NiLe
Uauuu, danes ste pa ful zgovorne user posted image user posted image user posted image ... še dobro, da nam je Jabolko postregla s kofetom- hvala user posted image in Jo@n malo napisala, drugače bi bilo pa res "mrtvilo".

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

NiLe - ti sama najbolje veš, kako se počuti tvoja punčka, saj je to tvoj tretji otrok, boš pa že vedela, če je lačna ali ne in se ne sekiraj, kaj reče en zdravnik, ki jo prvič vidi in to za 5 minut. Glede dodatka pa - če je bolj lene sorte in se ji ne da sesat, bi morda pomagalo, da si včasih izčrpaš in ji daš po flaši, ali pa kar AM, pa boš videla, ali poje kaj več.

Jah, saj v tem je point, da jaz vem, da ji prav nič ne manjka, je pač bolj suhcane sorte in ne sledi kriterijem P... pa daleč od tega, da bi bila naša pupa lene sorte, ker lepo sesa in redkokdaj zaspi  med dojenjem... po flaši pa sem ji do sedaj ponudila le čaj, pa ji ni preveč ugajalo.

Držim pesti, da boste na naslednjem tehtanju vsi zadovoljni.

Sem danes kar malo nervozna, ker imamo jutri tehtanje ... bomo videli, kakšne volje bom zapustila ordinacijo. Sicer se pa tolažim, da imam čez teden dni spet srečanje pri svoji P, pa cepljenje in se  bova s P vse zmenili.

Upam, da z novim tednom steče debata na naši strani user posted image user posted image user posted image

Zdele me pa čaka pakiranje, saj gresta jutri moja starejša dva čukca za teden dni na morje z mojimi starši ... po mojem bo kar malo čudno, ko bomo en teden samo "3 članska" družina user posted image user posted image user posted image user posted image Kljub vsem vragolijam in preizkušanju živcev zadnje dni, ju bom definitivno zelo pogrešala ... ampak verjamem, da bosta zelooo uživala in se imela maksimalno lepo.

Želim vam lahko noč ... še dobro, da se je ozračje malo shladilo!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
14.7.2008 7:09:19   
novopecena
dobro jutro

najprej user posted image da z dobro voljo začnemo novi teden. danes bedim že od 5h ker mi ga rene malo sračka pa se doji na 2h.
mislim katastrofa s tem vremenom. okol 5h se je pri nas tako ulilo, bliskalo in grmelo da sem hitela vsa okna zapirat saj je ful z vetrom not nosilo.
danes ob 9h imava ceplenje in kontrolo in me muči smešna zadeva: živim par 100m od ZD pa tako lije da sva v vsakem primeru z malim mokra. če greva peš pod marelo bo kriza, avta se mi pa ne splača vn vlačit ker itak ne pridem pred vhod ZDuser posted image user posted image no ja še 2 urce majo tam zgoraj cajt da se zlijejo pol naj pa nehajo vsaj za kako urco.
nič grem po kofetek in fruštek pa se javim po pregledu.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
14.7.2008 8:28:13   
resnično srečna
jutro...

tudi pri nas je bila celo noč kriza...z vremenom in kužkom...Iza je spala kot top in se je le okrog polnoči prebudila potem pa naprej vlekla dreto do 5.30...sedaj pa spet spi sanje pravičnega...je pa spet malce smrkava in nekaj pokašljuje...pa saj ni čudno pri tem vremenu in prepihu, ki nastane pri nas, ko pes divja okrog in odpira vrata...

tako, da samo upam, da bo do petka ok, ko naj bi jo cepili...drugače bomo pa pač vso zadevo malo prestavili...

novopečena...držim pesti, da se neha zlivat in da bosta lahko suha prispela na cepljenje...pa seveda, da reneja ne bo preveč bolelo in ne bo kake reakcije...

NiLe...ti popolnoma verjamem, da boš pogrešala svoja večja dva...tud mi smo ta vikend po dolgem času bili samo 3je in je kar kriza...he he...Matevž se vrača z lošinja in gre v Švico na izlet za en teden, Daša pa odhaja na Djerbo...tako da bomo še nekaj časa sami...ampak končno ima pa Iza očka samo zase...mene si itaq vzame zase vedno, ko jo dojim...in moram priznat, da počasi očka sedaj postaja tisti h kateremu se prav rada stisne...

Jo@n...včasih jim je res kar potrebno usiliti neko rutino...pa čeprav je na začetku hudo potem to kar sprejmejo...jaz se trenutno zabavam s tem, kako Izo uspavat brez guncanja njenega koška...in moram priznati, da gre zelo počasi ampak ni vrag...imava še kak mesec dva časa...ker potem ji posteljice zagotovo ne bom vozila...

JABOLKO...ni bilo potrebno delati zapiske...imam spomin slona...samo moj se je režal, ko sem stalno abecedo ponavljala ker sem vas hotela po abecednem redu zvrstit...sem mislila da bo od smeha s kavča padel...

Simvir...tudi naša požrešnica se je začela dojiti 2x na noč...no danes je po čudežu zadevo preskočila...drugače je pa vedno zdražala od 20. do 2.30 zjutraj...sedaj ima p še vmesni obrok okrog polnoči...barabica mala...ampak očitno imajo poskok v rasti in potrebujejo več hrane...čeprav bi jaz raje videla, da ne bi bila taka požeruhinja, saj dela s svojim podbradkom konkurenco stanetu Dolancu...

športni del vozička...smo pri nas včeraj izvlekli in montirali, da vidimo kako izgleda...in je čisto ok....samo jaz sem skoraj v solze šla...ker tole v vozičku ni skoraj več dojenček ampak prava pupa, ki sedi in oh...sem kar takoj nazaj namontirala košaro...dokler jo še lahko stlačim tja in doler ona ne protestira bo kar še malo tam noter...pa čeprav se slepim s tem, da j še vedno micena...

ekola...zdaj grem pa še malo v hladilnik....potem bom pa počasi zagnala likalnik...za kosilo bo pa pri nas: njoki s puranom v smetanovi omaki in solata...posladek: čežana s  stepeno smetano...

he he...pa ne letajte danes preveč po razprodajah...in napišite tukaj kako kitico, da ne bo tale sivina predolgo trajala...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 1735
14.7.2008 9:26:49   
Jo@n
Jutro,
novopečena hvala za kofetek... Njami, to je pa tako dobra razvada...skoraj tako kot čokolada...

Naš user posted image  je že pokonci, sicer je imel mirno noč in se je hranil le ob pol petih. Malo manj mirno noč sva imela midva, tudi pri nas je bila nevihta, ki je me vrgla iz postelje že malo čez polnoč, k sreči je vrglo ven le fid stikalo, midva sva izklopila potem še vse ostalo (dugače bi šel net pa-pa), pa spet mi je na oknu dnevne sobe polomilo rože user posted image . Ker sem ob nevihti pridno zaprla vsa okna, sem jih čez nekaj časa povsem kuhana spet hitela odpirat. Kaj čem, takle mamo. Upam, da ste nevihtno vreme tudi v drugih krajih odnesle brez posledic.

Se moram prav pohvalit, da popoldansko vsiljevanje spanja že prinaša prve rezultate (srečka, res ja da rabijo nekaj časa, da vpeljejo nov ritual) in tako je naš mali princ včeraj spal kar od 1-4h popoldne. Vmes se je sicer po eni uri že zbudil, pa sem si mislila, bolje tole kot ničuser posted image , potem je pa miže še kar nekaj tečkal, sva se šla pa še malo dojit, in je konkretno zmanjkal kar oba... Očka je pa tuhtal, kaj se taaaako dolgo dojiva... ko je le prišel čekirat v spalnico, je videl le dva polhca, kako spita vsak v svoji potelji user posted image  Po popoldanski siesti smo jo mahnili na en sprehod z našo veteranko user posted image , je bilo prav fletno. Šli smo do Starega malna (pri Vrhniki), je luštna makedamska pot, sicer smo se del prepeljali z avtom... To lokacijo šparam za kakšen sprehod aprilčic v vročem poletnem dnevu ala Gradiško jezero, samo ne vem, če boste navdušene, ker je makadam mestoma bolj grob, pa je treba iti bolj počasi, ker drugače male škrate kar premetava v vozičku... Morda konec poletja ko bomo že v športnih varjantah???

Ima pa Jakob od včeraj zvečer novo zabavo... zna s polnimi ustnicami sline in mehurčkov  narediti Brrrrrrrrr in sedaj to veselo ponavlja. Kaj ne bi, ko pa je za vsak poskus nagrajen user posted image  

No, tale post pišem že celo jutro, vmes sem še enkrat podojila malega princa, ki je spet omagal in vleče jutranjo kitico. Jaz si grem pa zajtrk pripravit...

Aja, sem pozabila napisat, srečka, tebe je pa res veselje brat... ko napišeš vse tisto, kar čutimo tudi ostale, le tako lepih besed ne najdemo user posted image

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 14.7.2008 9:29:14 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
14.7.2008 9:51:31   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce in user posted image

No mi smo bili včeraj cel dan v A in je Nataša prav uživala ker je bila cel dan zunaj na zraku. Učeraj je bila prvič v stiku s user posted image , čeprav je mene panika dajala kako bo ona to prenesla če se bo kaj ustrašla če bo kaj lajav pa se HB ni nič ustrašla. Če je šel km stran je začela koj jokat, user posted image je biu pa tud veselo ganjen ker je biu prvič v stiku z tako majhnim otrokom ki ne more hodit še. Tako da je biu cel dan zraven nje, takrat pa ko je spala je pa on ležau zraven vozka in ni pustu nobenmu zraven še meni ne. K se je pa zbudila me je pa pršu iskt da sem jo dvignla da jo je on vidu in pol hitr ovohavat in lizat po nogicah user posted image . Smo probal da bi spustu glas pa ni hotu vrjetn zato se ga ne bi ustrašla. Tako da smo res cel dan užival. Zjutraj smo šli že ob 8h nazaj pa smo pršli okrog 21h.
Tako da mi je celo noč spala ko top. Ob 4h se je zbudila sm misla da je lačna ji dam za jest pa ona komaj poje 60ml in spet spi nazaj tako da je spala do 7.45h. Zdaj mi pa spet spi od 9.15h. Tako da lahko rečem sa sem se tudi jaz naspala HB. Upam da bo še kakpna taka noč.

Novopecena- sem vesela da ti je ratal zrihtat ticket.

Grem še mal pospratv dokler še panča.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
14.7.2008 10:03:07   
BUBICA17
Ojla!

Hvala za kavico...sem jo že spila. Dva dni sem vas samo brala pa ni bilo veliko. V soboto smo se potepali, včeraj pa lenarili. Zgodilo se je veliko pa ne bom vsega v tem trenutku tipkala. Tudi vaj ne bom...bom kasneje.user posted image
moj Bubek tudi spi popoldan že dva dni.user posted image  Zdela pa dremlje, ima en uček priprt, če bi slučajno hotla pobegnit, bi se hiter zbudu. Spi le, če sem v bližini.
Zdela bo pa kmal en mesec, ko ponoči spi celo v zibelki. Dva meseca je spal pri nama v sredini. Sam sem mogla vzet ven iz zibelke prevleko, tako da vidi ven. Da me ponoči lahko opazuje, drgač pa noče bit notri.
Pridem nazaj...je zvonec.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
14.7.2008 10:06:16   
Majček28
ojla mamice,
mi smo nazaj, morči je še vedno topel in Fredov obroč je maksimalna uspešnica. Je bambina tko uživala, pa brcala  nogicam, še najrajš je pa obroč oblizvala, čeprav je bil slan user posted image  Mogoče bo pa po mamici, ki ima dost rajš kakšen kos mesa kot pa tortico user posted image
Zdej bova 1 teden doma in v soboto spet odrineva na obala. Gre naša user posted image  z dedijem, mami pa ne preostane nič druzga kot da gre zraven- kolk je men težko user posted image user posted image
Ja, tud naša se je začela ponoč večkrat zbujat in lakota je res huda. Po mojem bo preskok v rasti.

Jabolko, super za premierno vožnjo z novim avtočkomuser posted image user posted image user posted image

Srečka, moj tud hoče našo vozit v vozičku tko da sedi pa ven gleda, men pa to ni všeč, ker je še vedno dojenčica in čist premajhna, da bi že sedela sama user posted image
Ja, ja, koga lažemuser posted image  tko gre hitr, da težko dojemam.
Pa glih kar sem se spomnila, da je dons 1 leto odkar smo našo user posted image  naštimal. Bila je sobota, zadnji vikend na morju user posted image user posted image user posted image user posted image

Novopečena, mleko lahko shranjuješ tudi v polivinil vrečke in v zmrzovalniku do 6 mes, ali pa v plastičnih lončkih, ki so prav namenjeni temu. V hladilniku pa zdrži 48 ur. Pogreješ ga pod toplo vodo, ga ne kušaš ali pogrevaš v mikrovalovni. Jaz podojem ne bi mešala med sabo.

Nile, upam da se vam pregle danes dobro izide, držim pesti in nestrpno čakam na poročilo. Še ena user posted image  za pomoč.

Joan, praviš, da popoldan zatemniš sobo? Da ne bo tvoj princ zamenjal dn za noč user posted image  Mi ,zaenkrat, nimamo problemov s popoldanskim spanjem (prej z budnostjo user posted image  ), bi pa verjetno tud jaz, tko kot ti, poskusla vse kar bi se dalo, da bi dete zaspalo. Sej veš kaj pravjo: spanc je boljši kot žganc user posted image

Big mama, upam da se čimprej porihtate.

Princeska se je zbudila, pridem kasneje. 

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
14.7.2008 11:49:03   
Jo@n
No, midva sva že s sprehoda, naju je pregnal rahel dež user posted image . Nič nam pa ni prav, kajne???

Majček, hvala za nasvet glede menjave noči in dneva, upam da ne bo tako hudo. Ko ga popoldne dajem spat, ga moram malo zaroletat, drugače je bila dnevna svetloba prevelika stimulacija in je bil potem cel dan brez spanja in posledično toliko bolj tečkast. Mu pa sedaj malo zatemnim, imam pa iz dneva v dan več luknjic na roleti (bolj dvignjeno). Pač, če pa ne gre drugače, da uvedem popoldansko spanje???

Res se ne zavedamo, kako hitro rastejo naši škratki in da kmalu ne bodo več (samo) dojenčki... Jaz to vidim pri cunjicah, saj so bile kakšne hlače ali majčka ornk preveliki, sedaj jih pa lih za glih gor spravim... Tako da smo kar na številki 68. Pa pri plenicah mi ni jasno, kako jih lahko deklarirajo 4-9kg... ko so pa našemu kr malo majhne in smo prešaltali kar na tiste 7-12 kg, kljub temu, da jih ima slabih 7... Pa ni ravno debelinko, samo velik je toliko, da mu manjša cifra pride do sredi riti...

Dajte povedat, kaj boste kuhale danes, jaz razmišljam, da bi naredila bučke v zosu, pa pire krompir, pa kakšne polpete in skledo solate. Moram na vrtu preveriti, koliko bučk je imelo čas zrasti od prejšnjega pobiranja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
14.7.2008 12:06:33   
barby78
Ojla!
Kako ste ob tem deževnem in zaspanem dnevu? meni se čisto nič ne da.trenutno je sestra s familijo pri nas na dopustu user posted image  in kuha kosilo.madona je to fajn.

mi smo se včeraj kopali v ptujskih in zadnji trenutek ušle pred nevihto.drugač je blo pa res fajn.sva z user posted image  skor vse tobogane sprobala.ja,midva sva kot kaka mala otroka.ja dobro,da sva imela varuške poleg. user posted image user posted image

Se je pa današnji dan,začel res žalostno.na telefon sem prejela sms,da je prijateljeva žena,oz.prijateljica,danes ob 3-eh zjutraj umrla.user posted image  stara komaj 32 let.za sabo je pustila 8 in 2-leti stari punčki.sploh ne morem verjet,čeprav smo potihem vsi vedeli,kaj bo,ker rak je pač neozdravljiv.upam,da je zdaj vsaj rešena hudih bolečin.Andreja,počivaj v miru user posted image user posted image ,naj te user posted image  čuvajo.

se čujemo

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
14.7.2008 12:09:05   
barby78
user posted image

- Katka28: Anže (21.02.2008): 1500g, 39 cm    
      Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
4.mesec-Anže- 4250 g, 55 cm
              Jakob- 4100 g, 55 cm

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm  

- Vijolica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm 

- Tanja555: Neli (5.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm 

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm 

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm    

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm

- pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

- SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm 

- sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm    

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g  

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm   

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm

- sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm 

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm    

- Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm 

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

-modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm 

-  srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      
user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu pizamca)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
14.7.2008 12:27:46   
novopecena
no pa smo. je rene tako šarmiral zdravnici in sploh je bila navdušena nad njimuser posted image za seznamček barby: 6910g in 65 cm
superca si s tem urejanjem seznamovuser posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
14.7.2008 12:48:47   
barby78
user posted image

- Katka28: Anže (21.02.2008): 1500g, 39 cm    
     Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
4.mesec-Anže- 4250 g, 55 cm
              Jakob- 4100 g, 55 cm

-MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

- Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

- Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm  

- Vijolica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 

- Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm 

- Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm 

- lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm 

- Tanja555: Neli (5.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm 

- tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm    

- Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm 

- Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm    

- NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm

- pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

- novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm   

- SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm 

- sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm    

- calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g  

- Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm 

- scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm

- resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm   

-Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm

- trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm  

- simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm 

- JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm 

- minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

- Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm

- marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

-malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

- bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm

- Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm

- big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm

- sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

- Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm 

- Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm    

- Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm 

- SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm 

- Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

-modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 

- pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm 

-  srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm

1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      
user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.7.2008 13:06:14   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Upam, da ste nevihtno vreme tudi v drugih krajih odnesle brez posledic.

Pri nas je tudi ven vrglo fid, pa spet je šla tista bela telekomova škatlauser posted image (kot prejšnji tedenuser posted image ), tako da sem ravno imela njihovega serviserja. Še dobro da so tako hitri.

sva se šla pa še malo dojit, in je konkretno zmanjkal kar oba... 

To sva midva storila v sobotouser posted image user posted image user posted image . Je bilo prav lušno. Samo midva sva kar v moji postelji obležalauser posted image .

Ima pa Jakob od včeraj zvečer novo zabavo... zna s polnimi ustnicami sline in mehurčkov  narediti Brrrrrrrrr in sedaj to veselo ponavlja. Kaj ne bi, ko pa je za vsak poskus nagrajen user posted image  

Naš tudi že obvlada tale brrr, sva kakšnih 14 dni trenirala, zdaj pa kar naprej brbrauser posted image .

Aja, sem pozabila napisat, srečka, tebe je pa res veselje brat... ko napišeš vse tisto, kar čutimo tudi ostale, le tako lepih besed ne najdemo user posted image

Se  podpišem pod tole. Srečka res si dobrauser posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.7.2008 13:15:26   
JABOLKO3
Živijo!

Danes sem pa takooo lenobna. Nič se mi ne da. Pa me čaka en veeelik kup cunj za likat - je ati na službeni poti veliko srajc umazal - pa pospravljanje, pa fotografije čakajo, da jih končno naštimam za printanje, pa cel kup stvari. Mi pa na srečo ni treba kuhat, ker smo včeraj povabili svakinjo s familijo na kitajsko hrano (jo je šel mož iskat v Duplico ravno v času največje nevihte) pa je veliko ostalo in pride zdajle tašča in bomo probali skupaj uničiti ostanke.

NiLe - držim pesti in čakam, da sporočiš, kako je bilo na tehtanju.

Novopečena - bravo za napredek, kako sta pa opravila - suha ali mokra?

Joan - bravo za popoldansko spanje. Naš ga tudi svira zadnje čase in čez dan zelo malo spi, le okrog poldneva za kakšno urico, drgač pa le na dojki ali v vozičku, ki vozi. Bom tudi morala preiti na malo 'strožje' ukrepe. Je pa res, da pri nas čez dan nikoli ni miru, ker ga starejša dva ves dan nekaj lomita.

Joj, Srečka, jaz si pa med branjem bolj malo zapomnim (pomešam osebe in dogodke), še najbolje je, da na začetku odprem 'odgovori' pol pa sproti pišem. Glede vozička pa - jaz sem ga tudi probala dat v voziček brez tiste torbe, pa mi taka športna varianta ni bila všeč, tako da bomo torbo še malo obdržali.

Violica - bravo za lep dan, ja naši mali so vsak dan večji in sedaj res že lahko že skoraj povsod šibamo z njimi.

Krista - hvala, ker si mi zadnjič takoj odgovorila glede kampiranja. Pa fino, da ste se lepo imeli in da ste imeli tako srečo z vremenom. Moram priznat, da sem se zaradi tebe tudi jaz opogumila, da gremo tudi letos malo kampirat in smo nameravali proti koncu tega tedna v kamp Polari pri Rovinju, sedaj me je pa vremenska napoved malo razočarala, saj naj bi bile vsak dan nevihte - to mi pa v šotoru glih ni najbolj všeč. Tako da sedaj ne vem, kaj bi.

Sedaj je pa že tašča prišla, pa moram šibat.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
14.7.2008 13:15:58   
simvir
Da še ostale pokomentiram...

Nile upam, da tehtnica pokaže napredek. Drugače pa uživajte kot 3-članska družina, saj teden bo pa tik tak naokrog.

Novopečena vidim da ticker že imašuser posted image . Imate pa že prav lepe mere. A vreme je zdržalo? 

Majček a vidve pa spet na morčka? Se vama prav godeuser posted image . Pa Fredov obroč praviš da je že uporaben, ga bomo sprobali čez 14 dni.

Barby tole je pa res žalostno, pa tako majhni dekliciuser posted image . Moje sožalje.

Drugače se je pa naše nočno spanje oz večkratno hranjenje malo izboljšalo, a še vedno ni tako kot je bilo prej. Smo pa tudi začeli malo bolj spati podnevi, tako da je to morda kaj povezanouser posted image .

Tudi jaz še vztrajam pri košarni izvedbi vozička, samo mu bo kmalu premajhnauser posted image . Mi je prav žal za nekaterimi coticami, ki jih je že prerasel. Je bil res luškan v njih.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
14.7.2008 14:04:08   
Majček28
tud midve sva že nazaj iz sprehoda, pa dežku sva tud ušle, he he

Gledam tale seznam in mere, pridni pridni, nimam kaj rečt. Vidm pa da ste tud tiste, ki ste rodile za mano imele že  3 pregled, jaz ga imam pa šele konec meseca, ko bo user posted image  že skor 4 mesce stara user posted image  A mislte, da je to mal pozen za 1 ceplenje? No, sej verjetn ni drugč bi že pediatrinja povedala, al pa ne??user posted image  Me kar mal jezijo teli dopusti pa da ne teče vse tko kot bi si jaz zamislila ( user posted image  ) vsaj kar se tiče pregledov in moje tamičkene!!!

Uf, kolk se je uscal, mogoče vas bo pa zdej kej več na netu?!

Mi imamo danes za kosilo: kuskus z bučkami, papriko in paradižnikom (kot hladna priloga) in piščančje ražnjiče z zelenjavo. njami njami

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
14.7.2008 14:47:00   
Krista28
Za kamp Polari sem pa ravno od enih nemcev iz kampa slišala  da je še boljši kot lanternauser posted image . Zna bit pa res bolj zoprno če je slabo vreme.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
14.7.2008 14:54:03   
BUBICA17
Evo mene...bom neki napisala, da boste mele kaj za bratuser posted image
Jaz: V soboto ponoči sem opazovala mojega spečega bubka...se gledava ponoči....in sem ugotovila, da moram začet pisati diplomsko nalogo od začetka. Med nosečnostjo sem bila malo zmedena in sem kiksla temo, naslov, mentorja in celo področje. Še literature nimam taprave in mi je kliknilo o čem bom zdaj pisala. Gradivo imam na netu, sošolka mi je prinesla knjigo ko sem rodila...imam praktične izkušnje, ker imam Bubka.
Do tega je prišlo takole...zakaj je moj bubek naslonjen na zibelko, da mu je neudobno. Dala sem mu mehko opico vmes, ampak jo vedno premakne ne glede na to, da jo zataknem. Moj Bubek je po vsej verjetnosti Indigo otrok, tako da bom to zdaj raziskala.user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......