|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
10.7.2008 16:21:28   
barby78
Ojla čvekice!

Pozdravljena Tanja.če boš imela čas,javi podatke(datum roj.,težo,višino,pa še podatke s pregledov),da te lahko dam na seznam

Uvajanje goste hrane-moram povedat,da je zaenkrat kar vredu.se mi zdi kr fajn ta riževa sluz od Alnature.jo pa dajem po steklenički in sicer vsak drugi obrok.sem pa včeraj zmešala malo bolj gosto in si nekaj malega dala v skodelico,da ji dam po žlički.pa je samo v ustih držala,pol se je pa ful razjezila,ker ni nič teklo in je vse ven pljunila.pol pa hitro stekleničko v usta,pa je blo.je bila prav posrečena user posted image
no,to sem pa že tak medna povedala,da se ti kosmiči lahko dajajo od 2.tedna naprej.to sem prvič vidla,da lahko že kako hrano tako zgodaj začneš dodajat.

grem še mal pospravit,dokler še Lia spi.Z atijem počivata v spalnici,midva s tamalim,pa vsak v svoji sobi, na netu visima user posted image

se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
10.7.2008 18:28:52   
resnično srečna
jutro vsem...

mi smo včeraj zvečer imeli obiske, dopoldne smo slavili prvi dan zadnje menstruacije pred enim letom, pote je bilo pa na vrsti kuhanje pa pospravljanje...in je bil dan okoli...princeska pa pridna...

sicer se zadnje dni več doji ampak današnja noč je bila mirna...je gospodična spala do tretje ure...pa potem do šestih...in sedaj spet vleče dreto...

ko bo madam vstala, smo se pa s punčkama dogovorile, da gremo do Arboretuma in tam osvojimo igrišče pa si naredimo piknik...no ja dogovor je med nama z Dašo...Iza se mora pa strinjat...še nima pravice glasovati...

smo pa imeli včeraj na obisku bodočo mamico, ki ima rok čez 3 tedne in sem kar malo obujala spomine...no ja saj takega trebuščka nimam več...imam pa tistega ta mehkega, ki bi se ga pa z užitkom rada znebila, pa mi gredo kile tako kot drugim gor namesto dol...ampak se tolažim, da je naša pupa napredna in da bo tudi čas za hujšanje še prišel...in mi pogled v ogledalo takoj nadomesti pogled na našo punčaro, ki lepo raste in se razvija in slaba volja kar izgine...samo na rit je pa vseeno problem navleči kaj lepega...

kar se tiče pa napredka...eh naša je lenobica...sicer dviguje nogice, pa cuza rokice...razni obrati, pa prijemi mobitelov in lučanje le teh v špagete ji pa ne gredo od rok...pravi, da ima raje lepe dolge nohtke...samo se je njena mama odločila, da ji danes uniči francosko manikuro...samo čas moram najti...

preden pa gremo...me pa čaka še priprava sadja in malice za s seboj...pa na dekico ne smem pozabit...ker smo se z ženskam odločile, da bomo iz arboretuma šle kr direktno po očka v službo...tako da bo opoldanski počitek naše Daše kar na travniku sredi Arboretuma...upam le, da najdemo kako lepo senčko...

Poletno branje...SniskaT Gaby Hauptman je meni ena od ljubših...trenutno berem Najboljši mož je mrtev mož  moj se pa samo nasmiha in sprašuje, če mu hočem kaj povedati...Indigo otroci so zanimiva knjiga...eden izmed indigo je moj sin...ker ko je bil majhen mi je s svojim pogledom večkrat spremenil pogled na svet...primer: Umrl mi je prijatelj. Rak. In sem se cmerila doma, ko pride mali okrog in reče: veš kaj...sram naj te bo...jokaš samo zato, ker si sebična...ne zato, ker je on mrtev ampak zato, ker ga ti nimaš več ob sebi...in v bistvu če pogledamo tako...je to res...

ufff...zmanjkalo nam je elektrike he he...in jaz gledam kako je mogoče, da internet ne dela, pa tv...tipkam pa lahko na prenosnika...bjonda a ne?...sej potem mi je ukloplo dokaj hitro...tako, da bom tole odposlala z rahlo zamudo...

Spanje preko dneva in uspavanje...no jaz se ravno ne morem pritoževat...res pa je, da ne spi več 4x po 3 ure...ampak ima krajše obdobje spanja in daljše obdobje budnosti...navadno zjutraj še potegne pa potem od 12-15ih in potem ji mogoče znese še kako spanje od 17-18ih ali pa tudi ne...zvečer pa zaspi med 20 in 21 uro...jo pa obvezno pred spanjem kopamo...in lepo sveže umito podojim...ter zadnje čase zaspi že na prsih...malo jo s koškom še voim gor in dol med tem ko gledam tv in ona zaspi spanje pravičnega...bo pa treba drugo taktiko, ko se bo čez kak mesec, dva selila v večjo posteljico...zaenkrat je košek še zadovoljivo velik...

to bi bilo to...upam, da kmalu pride elektrika in mi tekst ne bo zbežal...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
10.7.2008 18:34:42   
resnično srečna
...he he tole je bilo napisano zjutraj...dan je bil super fin v senci starih dreves in na prelepem igrišču v Arboretumu...Daša si je na igralih našla družbo nekega fantka, jaz pa sogovornice in 6 ur je minilo bi mignil...Iza je pa spala, se dojila in šarmirala mimoidoče v razkazovanju svojih mišelink..

kosili smo že...najdražji je zasedel kavč...Iza sprehaja ribe in se zbuja počasi...potem jo čaka pa čebričkanje in spanje...je kot medved pozimi...samo spi he he...

ekola...se b eremo zvečer...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
10.7.2008 21:14:31   
Majček28
ojla, kje pa ste, kakšno zatišje, ne morem verjet?! Sej ko bom pa jaz na morčiju boste pa spet klofal po 5 strani na dan user posted image

Men skoz neki net nagaja in imam post že napisan potem ma pa čist izklop in sem tolk user posted image  da ne grem še enkrat vsega pisat pa vas rajš sam berem!

Berem tole z vašimi user posted image  in s spanjem, pa ugotavljam da sem lahko samo tiho (za enkrat ) ker pri nas pa nimamo problemov. Zvečer gre spat med 20- 20.30 uro. Prej jo podojim in še budno položim v posteljico v njeni sobi. Zraven glavice ji dam ninico (ima kužka, ki smo ga poimenoval Nino Nano ) pa še dudiko dobi (da ne vleče prstka ) in kar sama lepo zaspančka. Potem se ponavadi zbudi ob 1h, 4h da dofilamo, ob 7h se zbudimo da se previjemo in mal pocrkljamo, potem okrog 9h zaspi nazaj (še prej nabuta njene 'prijateljčke', ki ji binglajo pred noskom user posted image  ), no in ob 11h jo zbudi lakota. Za enkrat potem čez dan prakticira še 2-3 krajše/ daljše spance (odvisno od dneva ) in krog se ponovi. Noče se pa crkljat na rokah pa tud zaspat ne more če jo prenašam, se sploh ne more umirit. Skratka situacija po knjigah, a ne, no sigurno ma nas čaka tudi še kakšno problematično obdobje- upam da ne prav kmalu user posted image

Gosta hrana: jaz si fullll želim in upam, da bom lahko do 6m samo dojila potem pa bomo začel dodajat. Upam, da mi prej ne zmanjka mlekca.

Tanja dobrodošla med nami in upam, da boš čimveč čvekela user posted image

Jeeeee, jutri pa spet na morčija mal, beeeee ato grem zdej likat user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 1704
10.7.2008 21:29:56   
Majček28
Joj, tole vam moram povedat, ker se men zdi totalno nezaslišanouser posted image :
- imam prijatelja, ki sta z deklico v začetku maja letos dobila svojega prvega otročka, sinkota (imen ne bom pisla ). Mmalček se je rodil z luknjico na srčku in pravijo, da se lahko v nekaj mesecij sama zaraste, drugače pa operacija. To je seveda novica, ki je šok za vsakega starša. Potem pa prvi pregled pri pediatrinji  (v Mostah ). Ko je prišla domov je bila čist iz sebe in takoj začela govort,da hoče zamenjat pediatrinjo ker ji je ta govorila zelo čudne stvati in čez otročka delala neke križe pa Boga omenjala. Pa je sprva on mislu, da mal pretirava, ker se mu je to zdel nemogoče in vedno bolj ko se je približeval drugi pregled, bolj je bla ona živčna zato mu je rakla naj gre z njo. In res, zdaj pa še on čist v šoku, ker je pediatrinja rekla, da sta sama kriva za luknjico na srčku, ker se jima Bog maščuje ker nista poročena, da je to plačilo za greh in..... Ej, ne moreš verjet, mene je kr na tir vrgl. Pravta, da je starejša pediatrinja zato je ne bosta nikamor prijavla, k njej pa ne gresta več. Joj, če bi se men kej tazga zgodil ras ne vem če bi lahko ostala tkole mirna, jaz bi jo po mojem še zalepla okrog kepe user posted image , me sploh ne zanima kolk je stara insigurn bi jo prjavla na zdravniško zbornico. To je pa čist nezaslišano in nedopustno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
10.7.2008 21:33:39   
simvir
Še dobro da sem si spravila post user posted image user posted image user posted image ...  evo ctrl v   user posted image user posted image user posted image

Kako mi paše tale večerni mir, otroka spita, mož je šel pa zapit danes rojeno user posted image . Ja, kolegica je popoldan rodila drugo hčerkicouser posted image . Se je pa reva namatrala, saj je tudi drug porod trajal dobrih dvanajst uruser posted image .

Mi imamo kar naprej neke obiske, mi gredo počasi že na živce. Vsi mislijo, da morajo priti pogledat našega user posted image  in potem nosijo cunje, ki jih imam že toliko, da bi lahko kar kakšno prodajalno odprla. In to same kratke hlačke in majice do 6muser posted image . Pa itak jih imam že od prvega sina ogromno. No danes smo za spremembo od enih dobili pleniceuser posted image .
Ali ste imeli (imate) vi tudi toliko obiskov?  

Za jutri dopoldan so se mi pa napovedale tri moje sestrične, vse študentke, pa upam da se bodo malo s tamalima ukvarjaleuser posted image .

Kaj pa če bi Arboretum padel drug teden, da se vsaj nekaj dni prej zmenimo. Sem se pa spomnila, da bi se enkrat lahko dobile tudi v živalskem vrtu, to bi bilo za naše tavečje otroke še bolj zanimivo.

Srečka ti imaš pa res spalni model user posted image . Pa super, da ste se lepo imele v Arboretumu. Je res luštno tam, kajne?

Majček tebi tudi Brina lepo spančka. Moj taprvi se tudi ni nikoli maral nositi in stiskati in je vedno sam zaspal, tale pa ... Saj ponoči spi od cca 20.30 do 3.30, pa potem po papcanju do 7.30, čez dan je pa spanja bolj za vzorec.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
10.7.2008 21:41:27   
simvir
Joj Majček tole je pa res grozno, jaz bi tudi sigurno zamenjala pediatra. Kot da niso starši že tako prestrašeni, potrem pa še tole poslušajo...

Sem pa tudi jaz hotela še nekaj napisati. Včeraj sem dobila pošto z občine, da so z odlokom povečali darilo za novorojence na 150€ user posted image  in da mi bodo nakazali na račun razliko 50€. Sem bila res zelo presenečena, itak pa vsak everček prav prideuser posted image . Upam, da se stem ne odkupujejo za pomanjkanje vrtcevuser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
10.7.2008 22:28:13   
barby78
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Joj, tole vam moram povedat, ker se men zdi totalno nezaslišanouser posted image :
- imam prijatelja, ki sta z deklico v začetku maja letos dobila svojega prvega otročka, sinkota (imen ne bom pisla ). Mmalček se je rodil z luknjico na srčku in pravijo, da se lahko v nekaj mesecij sama zaraste, drugače pa operacija. To je seveda novica, ki je šok za vsakega starša. Potem pa prvi pregled pri pediatrinji  (v Mostah ). Ko je prišla domov je bila čist iz sebe in takoj začela govort,da hoče zamenjat pediatrinjo ker ji je ta govorila zelo čudne stvati in čez otročka delala neke križe pa Boga omenjala. Pa je sprva on mislu, da mal pretirava, ker se mu je to zdel nemogoče in vedno bolj ko se je približeval drugi pregled, bolj je bla ona živčna zato mu je rakla naj gre z njo. In res, zdaj pa še on čist v šoku, ker je pediatrinja rekla, da sta sama kriva za luknjico na srčku, ker se jima Bog maščuje ker nista poročena, da je to plačilo za greh in..... Ej, ne moreš verjet, mene je kr na tir vrgl. Pravta, da je starejša pediatrinja zato je ne bosta nikamor prijavla, k njej pa ne gresta več. Joj, če bi se men kej tazga zgodil ras ne vem če bi lahko ostala tkole mirna, jaz bi jo po mojem še zalepla okrog kepe user posted image , me sploh ne zanima kolk je stara insigurn bi jo prjavla na zdravniško zbornico. To je pa čist nezaslišano in nedopustno.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majček,tole je pa res nezaslišano.saj nisem nekakšen antikrist,ampak to je pa že tu mač.verjamem,da sta bila v šoku,js bi tut bla.bi pa verjetno tud šla s tem naprej,ker to pa je pa res nedopustno.ma sem se kr razp...user posted image .Sem še zdajle  user posted image  prebrala in je rekel,da on vsekakor ne bi bil tiho.in ker ga poznam,verjamem,da bi ji marsikaj povedal.in to nič lepega user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Mi imamo kar naprej neke obiske, mi gredo počasi že na živce. Vsi mislijo, da morajo priti pogledat našega user posted image  in potem nosijo cunje, ki jih imam že toliko, da bi lahko kar kakšno prodajalno odprla. In to same kratke hlačke in majice do 6muser posted image . Pa itak jih imam že od prvega sina ogromno. No danes smo za spremembo od enih dobili pleniceuser posted image .
Ali ste imeli (imate) vi tudi toliko obiskov?  

Ja,mi smo bli na istem user posted image .no,zdaj se je le mal umirilo.HB,ker sem bila včasih pa že res živčna.saj veste,dojenček,pa pol vsem pedenat,ko si že itak utrujen.

No,toliko zaenkrat.me user posted image  že kliče v posteljo.zgleda,da je že pripravljen na user posted image

se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
10.7.2008 22:46:03   
Majček28
bom pa še jaz tolk zgovorna kot ste ve user posted image

grem se še jaz crkljat, jutri pa na morčija, se tipkamo drug teden

pa pa

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.7.2008 7:44:28   
resnično srečna
dobro jutro, dober dan...

naša lepotička spi...je bila ponoči zelo lačna očitno, saj me je kar trikrat vrgla po konci...rastemo, rastemo...

ampak saj je ok...samo potem jaz nisem mogla spati in se klepetala z enim kolegom in izvedela veselo novico...okrog novega leta pričakujejo dojenčka...he he super a ne...

in sem se takoj spomnila, da sem lansko leto v tem času oz. malce kasneje zanosila...šmrk...kako čas hitro teče...

danes me čaka pa tona perila, pa lase bo treba umiti in razčesati...pa malo jo bova mahnili na sprehod...kosilo...pa bo že popoldan...prav groza me je, ker se mi zdi, da  mi čas kar spolzi skozi prste...naši čmrli pa rastejo...

ej a kaj veste kaj je s Tosjo?...se mi zdi, da se že dolgo ni javila...upam, da je vse ok z njo in Stašem...

nč...grem jaz še malce do kuhinje poem pa eno kitico oddrnjohat dokler Izica spi...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.7.2008 8:08:58   
*tanja*
Dobro jutro za vse ena user posted image

Včeraj se nisem oglasila ker smo bili cel dan pri babici zvečer pa sem bila tako utrujena da sem se umila in šla spat. Matic še spi.Danes bom pakirala in pospravljala stanovanje,ker se jutri odpravljamo v toplice.Mogoče se še kaj javim do takrat pa uživajteuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.7.2008 8:37:17   
Majček28
jutro, danes pa tudi jaz bolj zgodaj :o)

zdele me čaka eno prav luštno opravilo....pakiram za na morčija user posted image user posted image user posted image

moja princeska lepo spančka jutranjo rundo, da bo za na pot spočita, čeprav mislim, da bo kaj hito zaspala ko s bomo začel peljat user posted image

Dejte mi neki povedat: kakšen bi lahko bil še razlog, da otroček skoz spi, se nič kaj ne joka, zgleda zadovoljen in je aktivnen, se hrani 7x na dan, velik kaka, skrarka zgleda čist OK....no tehtnica pa kaže precej manj kot bi mogla user posted image  
Po tehtnici kaže, da moja mala ni dobila niti 300 gor pa bo že skor 1 mesec od prejšnega tehtanja. Hočem bit pozitivna in kot sem že napisala zgleda fullll OK, ampak vseen. Nile, kakorkoli govorim, da se ne sekiraj, gre tole tudi men bolj slabo od glave user posted image  Joj prav jezna sem nase user posted image

No, pa naj neham s tem morit, zunaj je božansko....mene pa čaka likanje...sem včeri hotla samo mal rit spočit pa sem zaspala na kavču user posted image  likalnik se pa ni hotu sam sprehajat po cujnah, pa je imel celo noč cajt user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu *tanja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.7.2008 9:10:29   
NiLe
Dobro jutro user posted image ... danes je pa tako lepo jutro, da sem se odločila, da ga ne prespim - vsi ostali še drnjohajo, ampak sem lepo vstala, si naredila nescaffe in hop na RR user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majček28
zdele me čaka eno prav luštno opravilo....pakiram za na morčija

Ooo, super ... lepo se imejteeee!

Po tehtnici kaže, da moja mala ni dobila niti 300 gor pa bo že skor 1 mesec od prejšnega tehtanja. Hočem bit pozitivna in kot sem že napisala zgleda fullll OK, ampak vseen. Nile, kakorkoli govorim, da se ne sekiraj, gre tole tudi men bolj slabo od glave  Joj prav jezna sem nase

Izgleda, da sva na istem, po eni strani se tolažim, da je vse OK, po drugi pa se sekiram user posted image ... ampak men tud ni jasno, kako malo pridobiva na teži, če se 8x/dan dojiva ... no, v teh dneh sem jo imela priklopljeno tudi po 10x, tako da bomo videli kaj bo tehtnica pokazala v ponedeljek. Mi je pa P rekla, naj jo lačno pripeljem na tehtanje user posted image , da jo bomo stehtali pred in po dojenju ... a zdej naj pa lačnega in kričečega otroka peljem k zdravniku??? No, BTW: ista pediatrinja je pohvalila mamico, ki je iprav takrat kot mi prišla tehtat svojega user posted image user posted image in ima pri 3 mesecih 9100 gr user posted image . To je pa očitno super!

Šibaaaam ... sirena se je vklopila ... lep dan želim!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.7.2008 9:45:57   
*tanja*
zopet jazuser posted image user posted image zdaj sem spakirala za otroke zdaj grem še za naju potema pomijem stopnice in stalo potema pa pride sestrina hčerka ker gre z nami v toplice.Njena družina ne gre letos kam ko je prejšniteden rodila in pol je prosla če jo mi peljemo zraven ker si želi bit z našo Mašo. Malo še  kaj zdaj postorim potem pa greva z Maticem a sprehod. Se oglasim kasneje.Mere bom tudi kasneje napisala.user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.7.2008 12:58:29   
BUBICA17
Ojla!

Nisem imela časa napisat nobenga posta, ker moj Bubek noče spatuser posted image . Sam ponoči je spal od desetih do sedmih, včeraj je pa sam pol ure v vozičku. Nič ne joka sam pokonc je in se smejčka in gloda rokice, pa krili z njimi. Prov preveč energije ima...pol proti večeru bo pa zoprn postal, ker bo zaspan in se bo hotu celo večnost crkljat. Zjutraj sem ga imela dve uri v vozičku in vozila gor in dol pa ni nič pomagalo. Bo treba ta vikend na morje skočit...da bo sprememba okolja in bo lažje spal. pa nič  ne pomaga, da ga zmatram.

(odgovor članu *tanja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.7.2008 13:27:02   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Pozdravljene!

Mi2 sva super! user posted image user posted image user posted image
Sam mami si ne vzame časa za RR... user posted image

Sem prebrala sam zadnjo stran...

- glede neumne P sploh ni za komentirat - TAKOJ k drugemu P; pa o teh njenih izjavah naj čimprej zve vsaj direktor ZD

- glede AP sem se tolk presekirala; sam edino to je pomagalo, da je naš user posted image začel pridobivati na teži. Čeprav nočem zvenet kot reklama za AP, pa vendar - če mleka ni dovolj ni druge rešitve. Mogoče pa je sam občutek, da se ne redita in bo P tudi zadovoljna. Jaz sem se težko, pa vendar sprijaznila, da je bil moj čmrlek dojen (pre)kratek čas. Če bo mi dano še enkrat, bom zagotovo vedela eno - nikoli ne bom poslušala patronažne, ker mi je tolk možgane sprala, da je joj....user posted image

- Naš Staš je pravi korenjak - aktiven, radoveden... Glasba mu je tako všeč, pa klepeta, klepeta... (le po kom) user posted image , roke so itak vedno v ustih, pa igrače prijemlje,...

Zdaj se pa že oglaša... user posted image

Uživajte poletje!!! user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.7.2008 13:40:31   
SpeliG
Mi smo pa danes stari 3 mesece!!user posted image

Kaj gre to hitro, še malo pa se bodo pojavile aprilčice 2009, a si predstavljate..

Za seznamček, težki smo 6,4 kg in veliki 62 cm, hm, nimamo ravno manekenskih mer za deklico, ampak takle mamo.

Barby, zadnjič si spraševala če ima katera aventov cucelj na tri pretoke; mi ga imamo, uporabljamo ga samo za večerno hranjenje in to že kakšen mesec. Ni nobenih težav, poje sicer res hitro, itak pa je od treh mesecev dalje in ga torej komot uporabljaš.

Glede napredka pa naša ni glih neki akrobat, je bolj lene sorte in ne izvaja nekih hudih manevrov kot berem da nekateri aprilčki. Sej ima še čas, meni je važno da je ful zadovoljen otroček, skoz se naglas smeji in gode, prav razvaja naju. Glede spanja je že od rojstva cuker, noči so mirne od cca 21 pa do cca 6.30, danes recimo tudi do 7.10.. Zdej sem ji uspešno vsilila tudi popoldanski spanec in tako gre prav v posteljico in odpančka kakšne tri urce. Tako je bolj zadovoljna in ni tečkanja proti večeru, ker ni glih na smrt utrujena.

V nedeljo imamo krst in te dni se vse vrti okrog tega, pa torta, pa povabljeni, pa gostilna in "after party" doma... Mala bo princeska v simp beli oblekci (ne prav tisti doooolgi krstni, sem eno čist simpl najdla v C&A za sramotno malo denarja...) ter belem klobučku - mamici pa je itak najlepša nagica, ker podoživljam kako sem jo prvič zagledala.

No, uživajte v vikendu, tiste ki se odpravljate na dopust pa plavajte še za nas, ki gremo malo kasneje!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.7.2008 13:41:26   
SpeliG
Sem vedla da sem neki pozabila - z zamudo ampak vseeno:

Vijolica, čestitke za maturo!!user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
11.7.2008 14:12:09   
BUBICA17
Danes pred pol ure je Bubek zaspal in pridnos spiuser posted image . Jaz pa zdela skočim spečt sirove buhteljčke za taščo in svakinjo, da jih bomo glodale ob kavici, ko prideta iz službe.
Tudi moj bo naslednji teden dopolnil tri mesece, sicer pa čestitke tebi in tvoji za dopolnitev treh mesecev.
Res gre čas naprej, kar eno leto bo odkar smo zanosile. Jaz se imam v namenu spravt na blokec in datumsko ugotovit iz kje prihaja moj Bubek. A je Bohinjc ali pa iz Umaga...lahko bi bil pa tudi iz Portoroža. Trije tedni so v igri. Ali je pa kar domačinuser posted image . Sam bi rada ga peljala tja iz kjer je prišel, tako da to ne more biti domačin. Najbolje bi bilo, da bi bil iz morja.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.7.2008 14:24:26   
*tanja*
danuser posted image user posted image

Pri nas je že vse pripravljeno stopnice so umite in tudi sestrina hčerka je že pri nas z Mašo se igrata v sobi za dojenčke jaz pa sem si skuhala kapučino in sedla za  računilnik,da vas malo preberem.Matic trenutno spi oči pa pere avto.
Ob petih gremo še k moji mami in po zadnjih nakupih.Oglasim se še preden gremouser posted image user posted image Med tem ko me nebo pa maximalno uživajte in načvekajte da bom imela kaj za prebrat ko se vrnem

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
11.7.2008 21:03:02   
scorpiogirl
Tanja, zgleda, da ne bo kej prida branja user posted image so čvekice odčvekale kam drugam user posted image

Srečka, hvala za lepe želje user posted image si tudi jst želim enako user posted image Izi pa želim, da končno test sluha prestane z odliko user posted image user posted image user posted image

Violica, super, da je z Mireno šlo kot treba user posted image pa ti želim, da bo še naprej tko user posted image

Bubica, enkrat je že bila debata, naj bi bili aprilski fantki narejeni na morju user posted image user posted image user posted image čeprav naš je bil kar lepo doma ... nismo bili v tistem času nič na morju ...

naši večeri in uspavanja so pa zmeraj bolj pestri user posted image ne vem, a je po kopanju že tako zaspan al kaj ... noče jest in kar joka, ga pa umiri duda pa malo zibanja ... in potem skoraj zaspi brez hrane ... tako da kar traja tole večerno uspavanje user posted image
podnevi mi ni take panike ... sicer je včasih že grozno zaspan, pa potem spi 20 minutk, tako da je treba uspavanje ponovit, da skupaj spravimo slabo urico ... ampak ni to nič v primerjavi z večernimi težavami ... ker drugače naš mali zelo malo joka in ga kar težko poslušam user posted image ... pa bomo tud to prerasli ...

no, lep večer ... naš mali je že v sanjski deželi ... mami pa šiba pod tuš, potem pa je super večer za zganjanje romantike user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu *tanja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.7.2008 0:22:33   
JABOLKO3
Živijo!

Ker smo že jutri, samo na hitrco - s Štajerske smo prispeli včeraj, pa nam do danes zvečer internet ni delal - zvečer ga je mož za silo usposobil - na račun telefona, ki je sedaj izklopljen. Za silo sem vas prebrala, komentirala bom pa podnevi.

Lepo spite!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.7.2008 9:40:06   
Krista28
O Jabolko, dobrodošla doma. A vam je spet kaj uničilo? Kako je bilo na štajerskem. Sprememba okolja malemu pasala?

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.7.2008 9:56:35   
Isabellabina
Dobro jutro drage mlade mamice in dojenčki

Jabolko user posted image za tvojega dragega ,da se tako spozna na internet in se takoj lahko povežeš s širnim svetom(moj dragi nima pojma o tem ,bi prej jaz kaj spacala skupej user posted image user posted image user posted image )in dobrodošla nazaj domov!

No naš otrok št.4 se počasi spravlja skupi in je že precej boljši ,sicer sva zdaj na Ospenu---sirup antibiotik ,ker antibiotično mazilo od zunaj ni kaj dosti pomagalo in so se bakterije kar raznašale tudi v ustih ima razjede.Imamo pa spet razkuževalno obdobje saj vse razkužim kar se dotakne ,če le vidim da se je prej praskal po glavi ,ker jih ima tam tudi.user posted image No saj vse mine ,pa bo tudi to ,je pa zoprna zadeva ,ker ne sme v vrtec in je doma čist na spidu ga komaj krotimo in zvečer kar padem u postlo sem tolk zmatrana.

Ja sem pa dobila včeraj odločbo od Občine ,da sem upravičena do denarja za novorojence in to kar 280 e.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za našga župana so povišali za 80 evrčkov!¨!!!!!!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.7.2008 15:15:40   
novopecena
ojla
no mi smo tudi prišli iz počitka-saj smo bili samo 3 dni sam je pa pasalo. smo šli v Podčetrtek v aqualuno in morm povedat da je mali tako užival da je blo kaj. smo sprobali tud fredov obroč in my baby float in moram rečt da se je 2. bolj obnesel-vsaj nam. Rene je tako čofotal da je po 20-30 min začel že jamrat da sva šla ven in pol spanje 1 urco pa malo jest pa spet nazaj v vodo. zvečer je omagal že ob 20h ko ponavadi gremo okol 22h spat ko smo doma.

v tej vročini ki nas prekuhava Rene jé oz. se samo odžeja in men ostaja veeeeeeliko mleka. sem si že 2x izstisnila po 40 ml pa me zanima v kaj naj shranim za drugič? vsak podoj ne morem v drugo flaško ker jih nimam tolkuser posted image kako je pa pol s shranjevanjem-koliko časa je lahko zamrznjeno oz. na hladnem?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......