barby78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 Joj, tole vam moram povedat, ker se men zdi totalno nezaslišano : - imam prijatelja, ki sta z deklico v začetku maja letos dobila svojega prvega otročka, sinkota (imen ne bom pisla ). Mmalček se je rodil z luknjico na srčku in pravijo, da se lahko v nekaj mesecij sama zaraste, drugače pa operacija. To je seveda novica, ki je šok za vsakega starša. Potem pa prvi pregled pri pediatrinji (v Mostah ). Ko je prišla domov je bila čist iz sebe in takoj začela govort,da hoče zamenjat pediatrinjo ker ji je ta govorila zelo čudne stvati in čez otročka delala neke križe pa Boga omenjala. Pa je sprva on mislu, da mal pretirava, ker se mu je to zdel nemogoče in vedno bolj ko se je približeval drugi pregled, bolj je bla ona živčna zato mu je rakla naj gre z njo. In res, zdaj pa še on čist v šoku, ker je pediatrinja rekla, da sta sama kriva za luknjico na srčku, ker se jima Bog maščuje ker nista poročena, da je to plačilo za greh in..... Ej, ne moreš verjet, mene je kr na tir vrgl. Pravta, da je starejša pediatrinja zato je ne bosta nikamor prijavla, k njej pa ne gresta več. Joj, če bi se men kej tazga zgodil ras ne vem če bi lahko ostala tkole mirna, jaz bi jo po mojem še zalepla okrog kepe , me sploh ne zanima kolk je stara insigurn bi jo prjavla na zdravniško zbornico. To je pa čist nezaslišano in nedopustno. Majček,tole je pa res nezaslišano.saj nisem nekakšen antikrist,ampak to je pa že tu mač.verjamem,da sta bila v šoku,js bi tut bla.bi pa verjetno tud šla s tem naprej,ker to pa je pa res nedopustno.ma sem se kr razp... .Sem še zdajle prebrala in je rekel,da on vsekakor ne bi bil tiho.in ker ga poznam,verjamem,da bi ji marsikaj povedal.in to nič lepega IZVIRNO SPOROČILO: simvir Mi imamo kar naprej neke obiske, mi gredo počasi že na živce. Vsi mislijo, da morajo priti pogledat našega in potem nosijo cunje, ki jih imam že toliko, da bi lahko kar kakšno prodajalno odprla. In to same kratke hlačke in majice do 6m . Pa itak jih imam že od prvega sina ogromno. No danes smo za spremembo od enih dobili plenice . Ali ste imeli (imate) vi tudi toliko obiskov? Ja,mi smo bli na istem .no,zdaj se je le mal umirilo.HB,ker sem bila včasih pa že res živčna.saj veste,dojenček,pa pol vsem pedenat,ko si že itak utrujen. No,toliko zaenkrat.me že kliče v posteljo.zgleda,da je že pripravljen na se čujemo,pa-pa