|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
9.7.2008 22:40:02   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

so šli kg tko lepo dol, zdej pa so spremenil smer user posted image  user posted image

Et tu, Brutus???
Res se bo treba mal v roke vzet... Jutr pa res začnem, pravim vedno, ko si bašem v usta košček čokolade.user posted image

med dnevnimi spanci je pokonc cca 2h
A ti imaš pa dnevno izvedbo spalnega modela? user posted image  Bi morala Jakoba na instrukcije pripeljat, da bi kakšno kitico preplonkal od Brine...

Sem pozabila prej vprašat, tiste ki ste že dobile user posted image  M po porodu, a imate tudi tako močno??? Mene bi prej skoraj zalilo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.7.2008 22:43:07   
BUBICA17
Oj!

Težko opišem vaje, ker neki mi je patronažna pokazala, pa tle na forumu sem brala, pa ena v bohinju mi je pokazala.
Majček ti nimaš težav če gre tokrat spat. Moj je tud po par ur pokonc tko da ga je treba mal zmatrat, ker drgač bi bla jst čist skurjena.
Bom jutri vaje napisala.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.7.2008 22:49:21   
BUBICA17
Joan: jaz sem imela user posted image  pri seštih tednih po porodu in sem jo imela, kar pet dni in to ful intenzivno. Od takrat pa še nisem dobila. Jutri bo 12 tednov od poroda. včasih sem imela tri dni.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.7.2008 22:51:55   
simvir
Čer!

Se samo na kratko javim. Od ponedeljkove nevihte nam ni delal internet, tako da sem sedajle samo malo preletela dogajanje na rr.

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Dajte mi povedat, koliko spijo vaši čmlji čez dan??? Pa kako jih spravite spat podnevi??? Pri nas ne spi skoraj nič, se preveč boji, da bi kaj zamudil. Posledično je popoldne in zvečer čisto tečkast, se dere kar brezveze, nosil bi se le kot papiga ali pa dremuckal v naročju. Kot kaže ima alarm vezan na vaservago, ker kakor hitro ga damo v horizontalo, zalaufa sireno user posted image . Pomaga edino vozičkanje, pa še to le, dokler se rita trese... V prenosni postelji v dnevni ne vem, če je že prespal eno uro (vse skupaj, zato tudi ne vem, kako bo v njej spal na morju), med igranjem se pa tudi še ni zgodilo, da bi omagal. No, omaga že, ampak ne na tih način....user posted image

Kot da bi jaz pisalauser posted image . Prav študiram, kako naj ga naučim zaspati brez dretjauser posted image .

Čestitke za obmesečnice in prve obrate (naš trenutno obvlada s hrbta na trebuh - ga vsakič ponoči in zjutraj dobim na trebuhu, čeprav ga dam spat na bok), pasenje kravic (od tega vikenda dalje tudi mi že prav visoko dvignemo galvico) in prijeme raznih ropotuljic (pri nas vse kar prime takoj roma v ustauser posted image ).

Nočko...

< Sporočilo je popravil simvir -- 9.7.2008 22:54:13 >

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.7.2008 22:54:50   
BUBICA17
Aja na najbolj pomembno zadevo sem pozabila. Bubek je popoldan kakal. Sem se najedla pomfrija, hrenovk. Preden sem to naredila sem pa zraven še skoraj celo konzervo rio mareta pa prepečenec. Tko, da sem pol sam Bubka podojila in se je pokakal. Tko da se je sam enkrat v celem dnevu. Sam pa drgač to ni tok slabo, ker je manj dela s previjanjem.user posted image
Pa zmerila sem ga in je zrasel. Kako se pravilno meri dojenčka? Mislim pri nogicah..a gledaš peto ali prste? user posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.7.2008 22:57:27   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Prav študiram, kako naj ga naučim zaspati brez dretjauser posted image .

Mah ja, jest sem že prebrala knjigo Otroško spanje, brez joka v sanje... pa še vedno ne vem. Saj zvečer nam sedaj nekako uspe, za podnevi pa še ni recepta notri... Moram še malo pogledat, kaj bi uspelo...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.7.2008 23:05:40   
BUBICA17
A vrtiljak vama ne pomaga? Men zvečer pomaga, čez dan pa ne.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.7.2008 23:08:48   
NiLe
ooooo Nile, šmorn, mmmmmmm, kog bi ga zdele.....pa se moram mal nazaj držat user posted image , so šli kg tko lepo dol, zdej pa so spremenil smer user posted image  user posted image

Ma, saj pri meni je podobno ... ampak kaj čem, lakota je huda stvar user posted image user posted image user posted image Ko bi se vsaj tile dkg, ki se počasi nabirajo v kg, raje kopičili pri Tii!

Roberta je na morju, kje je pa kaj malinca?

Malinca je šla za 1 mesec na morčka ...

Ufff, sem zdele user posted image in sem se prišla sem malo shladit ... Moja 3-letnica je pravkar (ponavadi ob tej uri spi že 2 uri, danes pa je usekala 2-urno pop. spanje) imela huuud naval trme in tulila skupaj 20 minut... in sploh ne vem zakajuser posted image Kr neki! Mene take stvari totalno vržejo s tira, še dobro, da je user posted image bolj priseben, da je umiril situacijo ... najbolj me jezi, ker tuli k zmešana, bolj ko ji prigovarjam, da bo zbudila Tio, bolj tuuuliii ...

Zgleda, da se nobeni ne da prav dosti čvekati, zato je najbolje, da grem spat in upam, da začnemo jutrišnji dan bolj umirjeno user posted image

Nočko!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
10.7.2008 7:37:53   
tasyo
Dobro jutro!
No, upam da boste danes malce bolj čvekaste... Uf, alarm, kasneje komentiram in pozdravim!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
10.7.2008 8:41:21   
tasyo
No, jaz sem že nazaj, ve pa še kar štrajkate user posted image  V glavnem, naš prehlad gre nekoliko na bolje - baby-vac je res super, ampak jaz sem ga kar na sesalev priklopila, ker mi samo z usti ni šlo. Pa se je nekoliko bunila, vendar ni bilo hujšega. Danes je sluz že bistveno bolj gosta, kar pomeni, da se ne nabira več toliko. Ponoči sem jo sicer vrgla s težkim srcem pokonci, ampak je kašljala in je bilo treba.

No, mi z uspavanjem tudi čez dan nimamo večjih problemov. Ko začne tečkat, flaško, naredi nekaj požirkov in zaspi. Če pa to ne pali, pa jo dam čez roko na trebušček, zapojeva par pesmic in že drnjoha.

Zadnjič smo se pogovarjale o komarjih in zaščiti pred njimi - no, ena je omenjala Zanzi baby - jaz sem jo namazala s tem, potem pa sem ji dala lupčka in sem imela čist čuden občutek na ustnicah kar 10 min! Tako da tega ne bom več počela. Sicer pa izgleda, da jo pikci niti ne srbijo preveč. Samo grozno jo je gledat, ko je vsa popikana.

Jaz sem tudi že dobila M - seveda na morju...user posted image  Pa še nikoli v življenju nisem imela tako močne. Bolelo me ni nič, ampak ulivalo se je pa tko, kot da nikoli več ne bo prilike. Katastrofa! Sem potem začela s kontracepcijskimi tabletkami in uspela že 2x pozabit... Upam da nisem tako plodna, da bi bili kakšni problemi... Sicer sva se morala za Lano pošteno trudit, tako da mislim da ne bo hudega.

Evo, toliko zaenkrat...

Še to - a ima katera kašen dober recept, kako buče shranit za zimo? A jih lahko samo zmrznem ali bodo potem čudne?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
10.7.2008 9:28:45   
Krista28
Dobro jutro,

Jst sm že od pol sedmih pokonc in čist polomljena...je ta velik ponoči neki rogovilu, zjutraj pa kar k nama prlezu, pol se pa na pojstli neki zvijam....kriza.

Nadja še spi, jaz sem pa mal za šotori srfala po netu....šotor imamo ampak smo zdaj ugotovili, da bi bilo fajn/nujno imet stojno višino po celem šotoru. Ampak letos ga zihr ne bomo kupoval...

S spanjem podnevi (in ponoči) zaenkrat nimamo težav, je pa res, da ne pijem kave s kofeinom (se mi zdi da jo tako zbudim). Sem pa začela spet dajat kapljice AD3 in včeraj jo je kar zvijalo, pa še grozdja sem ful pojedla, pa velik bučk v omakiuser posted image .

Na trebuh se že prevali ampak pozabi rokoco ven potegnit, nazaj na hrbet pa še ne, pa itak je to ful zgodi, tko da ni blema nobenga...user posted image Pr nas je pa zdaj tko ratal, da se podnevi ne doji rada, al jih pa jaz prepogosto turim dojko.....ponoči bi se pa še, pa še.....pa ne sam crkljala ampak prav vleče....

Glede kg ste lahko čisto tiho, ker sem daaallleeeč prva med vami.....pa tud jst sm jih s porodom zgubila 10....pa sm zda 4 nazaj dobilauser posted image user posted image Sploh se ne morem zavzet da bi začela telovadit, pa takoj sem utrujena....mi bo moral nekaj na glavo past....

Vso zelenjavo jst najrajš zmrzujme kar surovo - paradižnike cele, paprike narezane na polivice ali 1/4, bučke olupljene in narezane na rezine ali kocke, prav tako kumare.....kasneje težko lupiš..

Buba, imaš zs, da se dobiva za kremico...poklič me......a je še katera za to, da bi se dons na kavici nekje duble, sam jst ne smem na AC ker nimam še vinjete na ta drugem avtu...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 10.7.2008 9:30:22 >

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
10.7.2008 10:22:20   
tasyo
Ja pa kaj je zdaj z vami, punce? A ste vse ven pobegnile? No, jaz čakam, da se Lana zbudi in šibava na zrak. Zdaj ne piha, se bova pa vseeno bolj v senčki držale, da ne bo spet problemov z noskom...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
10.7.2008 10:23:28   
tasyo
Barby, kako je z uvajanjem goste hrane? Vama gre?

< Sporočilo je popravil tasyo -- 10.7.2008 10:25:28 >

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
10.7.2008 10:50:51   
BUBICA17
Ojla!

Danes je bila ena bivša sodelovka na kavici, tako da nisem utegnila priti rr.
Krista nisem ti odpisala, ker ne vem kdaj pride frizerka v vas. Sem tok smotana, da se nisem barvala že od poroda. Par dni prej sem se. Sicer imam pramena in se narastek toliko ne vidi.
A bi šla katera jutri v Arboretum?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
10.7.2008 11:04:23   
*tanja*
Pozdravljene aprilske čvekice tudi js imam aprilčka ampak do danes še nisem vstopila na to stran.Upam da še nisem prepozna in da se vam lahko pridružim v tem vašem forumu.Mojemu sinu je ime Matic ima pa še starejšo sestrico Mašo,ki je stara 4 leta. Jutri zvečer pa gremo za en teden na dopust.Danes se še sigurno kaj oglasim, ko bosta škrataka spala.Za zdaj pa bo dovolj se slišimo kasnejeuser posted image user posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
10.7.2008 11:18:04   
SpeliG
Dobrodošla tanja med aprilskimi čvekicami!
Seveda se lahko pridružiš, da klepeta čim več mamic, je bolj zabavno. Lahko tudi sporočiš za seznamček, kdaj je Matic rojen in ga bo naša pridna Barby vključila med aprilčke.

Sej res Barby, mene zanima kako se obnese uvajanje goste hrane? Mi bomo po naslednjem pregledu tudi začeli s tem, imamo pa ga čez tri tedne...

(odgovor članu *tanja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
10.7.2008 11:54:02   
NiLe
Dan!

Zadnje dni je tule res zatišje user posted image ... mogoče gre pa le za tisti rek: Zatišje pred viharjem! user posted image user posted image user posted image
Naša Tia trenutno spi dopoldansko rundo na balkončku, jaz pa pospravljam, srfam po netu in kuham bolonjez omako, da bo kosilo na mizi, ko se ostala družinica vrne, ki se trenutno zabava na bazenu. Sva s Tio tudi mislile iti, pa je v senci kar hladno, na soncu se pa ne mislim izpostavljati.

Barby; ti si pa zgodnja z uvajanjem goste hrane user posted image Mi bomo počakali do 5 oz. 6 meseca, če bo seveda dojenje lepo teklo in bo pikica pridno rastla. Pa še kakšno dozo adaptiranega bomo dali, če bo dojenje premalo user posted image

Tanja; dobrodošla med nami ... čim več nas je, lepše je.

Tasyo; bravo za Lano, da je bolje. Tale baby vac je res super zadeva!

Jo@n; glede spanja ti težko kaj novega povem ... izgleda, da imaš tak "model", ki ponoči in dopoldne pridno spi, potem pa ne rabi več ... saj tile naši dojenčki rabijo vedno manj spanja ... no, pri nas so vsi trije lepo spali, zato se ne pritožujem. Tehnike so pa pri nas naslednje: če vidim, da tečka  in je zaspana, jo pristavim in zaspi, v vozičku tudi zaspi, pa v avtu ... Dokler je dobrovoljen user posted image je ok, zna biti pa zoprno, ko postanejo popoldne oz. proti večeru tečkani in utrujeni in nikakor ne uspejo zaspati.

Tolk za zdej ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
10.7.2008 12:02:28   
NaTaŠa*
dan

No Mirena je not. Nič ni bolelo.

tanja dobrodošla.

Uvajanje oste hrane- nam je pri 3 mes. rekla da lahko za en obrok dam riževe kosmiče, takrat k bo najbolj lačna. Tako da ji jaz pri vsakem obroku zdaj dam. Nazačetku sem dala damo 1x na dan zj pa kr pri vsakem obroku.

Obračanje- ja včasih ji rata s trebuha na bok pol pa še na hrbet. No danes sem jo dala spati na bok in jo prejle pridem pogledat je pa gospa na trebuhu in lepo panča naprej.

Danes je pa pri meni na meniju ohrovtova kremna juha. Sem se odločila da je treba počasi začeti hujšat user posted image . Tako da upam da mi rata teh +14kg dol spravt.

Grem dokončat juho.

Se beremo.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
10.7.2008 12:15:51   
Jo@n
Ojla, midva sva že s sprehoda, mali princ kobaca na blazini, jaz vas pa berem in se bašem z malico...

Tanja, dobrodošla med nami, kar oglasi se še kaj.

Tasyo, bučke naribaj ali pa nareži na kockice in via v skrinjo. Še te pa skrbi kako in kaj, jih pa lahkoo prej na hitro zblanširaš. Fajn, da ti je uspelo z Baby vacom Lano odrešiti zamašenega noska.

Vem da je bilo že govora o tem, a nisem zasledila, če katera že uporablja tabletke  Cerazette in kako je zadovoljna. Ko sem imela pregled pri G se o teh tabletkah še ni nič govorilo, pa me je napotila kar na kondome...user posted image  Zdaj pa ne vem, če je katera z njimi zadovoljna, če ne bi kar mojo G poklicala in vprašala, če mi jih napiše.

Šibam, alarm...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
10.7.2008 12:42:28   
BUBICA17
Dobrodošla Tanja, več nas je bolj je zabavno. Včasih pridem na stran in sploh ni nobene gor. Zdela sem vidla, da vas je kar nekaj. Sam verjetno delate to kar jaz. Bubek se zbudi in jaz pustim vse vklopljen in grem k njemu. Kaže, da sem prisotna pa nisem.
Kaj ste se odločile za Arboretum? Bi šla še katera ali ne?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
10.7.2008 13:01:19   
scorpiogirl
Ojla, bejbe user posted image
mi imamo pa stajico, je bila babica sponzor user posted image user posted image user posted image in naš mali se že zabava v njej ... no, zdejle se bo lahko že začel razburjati, ker ne doseže več igračke, ki takooooo lepo piska user posted image user posted image

spanje podnevi je pri nas kar uganka user posted image danes pa je revčka še ponoči nekaj napenjalo (pa nisem nič takega jedla, upam, da so zadnji zdihljaji krčkov user posted image ), tako da nismo skoraj nič spali ... no, sva z malim zjutraj nadoknadila in potegnila do 11h user posted image

tale baby vac se pa kar fajn sliši ... jst imam sicer mal slab občutek na sesalec zalaufat zadevo ... pa se bom verjetno kar odločila in kupila, ker imamo poln nosek in tist aspirator za usta ne pomaga kaj dosti user posted image

zdej pa moram šibat, se preveč krega ... je zaspan, zaspat pa ne user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
10.7.2008 13:03:09   
simvir
Živjo!

Moja dva sončka spita, tako da se nahitro lahko javim.
Danes je bila na obisku njuna sestrična, ki bo kmalu dopolnila prvo leto in smo se vsi skupaj igrali ter bili na sprehodu. To bo še luštno, ko bodo vsi malo večjiuser posted image .

Spanje - pri nas ne pomaga ne pristavljanje na dojko (se zbudi takoj ko začneva podirati kupček, če že drugače slučajno zaspi), ne vrtiljak (na hrbtu nikoli ne zaspi, tudi v vozičku sem pogruntala, da veliko prej zaspi, če ga obrnem na bok). Še največkrat ga potem nosim okrog, pa dudo "tiščim" v usta, pa potem le omaga. Velikokrat se pa spet prebudi, ko ga položim. In nato jovo na novouser posted image . Saj lahko bi ga začela navajati po teh raznih knjigah, samo se mi zdi še čisto premajhen, da bi ga pustila dolgo jokati in vmes hodila nazaj k njemu.
Včeraj je npr v celem dnevu spal 2 uri, v treh kosihuser posted image . Drugače smo pa že večkrat rekle, glavno da spijo ponočiuser posted image .

Tanja dobrodošla.

Tasyo kajne, ta baby vac je res super.

Jaz bi prišla v Arboretum enkrat, ko bi se nas malo več zbralo. Samo zato, da vas še več spoznam. Imam vseeno malo preveč vožnje do tja, da bi tja kar vsak teden hodila samo na sprehoduser posted image .

A nekatere pa že gosto hrano uvajate? Res ste hitre, mi bomo še kakšna dva meseca počakali.

Jaz moram tudi bučke spravit v skrinjo, jih imam ogromno. Kaj veliko pa ne morem skuhati iz njih, vsaj ne za vse, ker jih mož ne marauser posted image . Sem pa predvčerajšnim že sprobala tvoj recept Tasyouser posted image .

Zdaj grem pa malo pripraviti sestavine za kosilo. Danes bomo spekli kar pico.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
10.7.2008 14:25:42   
tasyo
Evo nas! Me smo se malce nasprehajale, bolj pa naigrale. Danes je tako živahna in poskuša nadoknadit vse, kar je včeraj prespalauser posted image  Sicer je pa pri spanju čez dan tudi pri nas tako, da se zbudi, čim jo nekam odložim, zato sem zdaj začela prakticirat, da jo odložim v ležalnik, malo povleče flaško in zaspi. In jo kar pustim noter. In ker je nekoliko dvignjena, tudi kupča ne podirava. Sej če jo oreng tišči itak protestira in ne zaspi... Nekatere se boste zdaj ful križale, kaj delam z njeno hrbteničko, ampak saj ta urica, ki jo na dan prespi v njem, ne bo naresila takšne škode. Mater, sej včasih ne vem, kako smo vsi mi zrasli in smo normalni, pa ni bilo nič tega handlinga in podobnih zadev... Mi bomo tudi kengorujčka uporabili, če se bo hotela nosit v njem, ker za športni del vozička je še premajhna, v košari pa noče bit več, ker ne vidi dovolj ven. Tako pa si bo lahko ogledovala okolico po mili volji.

Tanja, pozdravljena! Ti se kar vkluči in počvekaj z nami.

Simvir, a ne da so bučke tako ful dobre? Mi jih imamo spet danes na jedilniku.

Scorpio, ja, baby-vac je res super, ker ti sicer vedno, ko ravno premakneš sluz, zmanjka sape in malček vdihne...user posted image  Pa si na začetku. No, sem ugotovila, da Lana protestira samo, kadar je nosek totalno zabit. Sicer pa kar pusti, da ji vlečem ven. Ker je imela samo eno nosnico čis zabasano in ko sva jo čistili, se je zvijala in jokala, ko pa sva čistili drugo, je pa ležala in se celo nasmehnila! Najbolj sem vesela, ker takoj pozabi, da je bilo hudo in se takoj, ko nehava, spet veselo smeji!

Vijolica, super, da je vstavljanje Mirene za tabo! Kje pa dobiš riževe kosmiče? A se da tut tako, da doma rižek skuhaš na mleku in s paličnim mešalnikom zmiksaš? Al je to čist neki drugega. Mah, jaz o gosti hrani ne vem še nič, bomo pa verjetno tudi mi bolj zgodaj začeli, tako da se raje informiram že zdaj. Pol bo itak dela z vsem drugim...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
10.7.2008 14:38:26   
Krista28
Ja bubica, jst sm za.... Dajte poveda, pa bom še večjega vzela iz vrtca, če bo še kaj več otrok...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
10.7.2008 14:42:00   
NaTaŠa*
Riževe kosmiče sm kupila v DM od Milupe, na njihpiše da so od 4. mes naprej. Sam sem klicala zdravnico in je rekla da lahko probam razen če jo ne bo kaj napenjal, tako da jo HB ne.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......