tasyo
|
Evo nas! Me smo se malce nasprehajale, bolj pa naigrale. Danes je tako živahna in poskuša nadoknadit vse, kar je včeraj prespala Sicer je pa pri spanju čez dan tudi pri nas tako, da se zbudi, čim jo nekam odložim, zato sem zdaj začela prakticirat, da jo odložim v ležalnik, malo povleče flaško in zaspi. In jo kar pustim noter. In ker je nekoliko dvignjena, tudi kupča ne podirava. Sej če jo oreng tišči itak protestira in ne zaspi... Nekatere se boste zdaj ful križale, kaj delam z njeno hrbteničko, ampak saj ta urica, ki jo na dan prespi v njem, ne bo naresila takšne škode. Mater, sej včasih ne vem, kako smo vsi mi zrasli in smo normalni, pa ni bilo nič tega handlinga in podobnih zadev... Mi bomo tudi kengorujčka uporabili, če se bo hotela nosit v njem, ker za športni del vozička je še premajhna, v košari pa noče bit več, ker ne vidi dovolj ven. Tako pa si bo lahko ogledovala okolico po mili volji. Tanja, pozdravljena! Ti se kar vkluči in počvekaj z nami. Simvir, a ne da so bučke tako ful dobre? Mi jih imamo spet danes na jedilniku. Scorpio, ja, baby-vac je res super, ker ti sicer vedno, ko ravno premakneš sluz, zmanjka sape in malček vdihne... Pa si na začetku. No, sem ugotovila, da Lana protestira samo, kadar je nosek totalno zabit. Sicer pa kar pusti, da ji vlečem ven. Ker je imela samo eno nosnico čis zabasano in ko sva jo čistili, se je zvijala in jokala, ko pa sva čistili drugo, je pa ležala in se celo nasmehnila! Najbolj sem vesela, ker takoj pozabi, da je bilo hudo in se takoj, ko nehava, spet veselo smeji! Vijolica, super, da je vstavljanje Mirene za tabo! Kje pa dobiš riževe kosmiče? A se da tut tako, da doma rižek skuhaš na mleku in s paličnim mešalnikom zmiksaš? Al je to čist neki drugega. Mah, jaz o gosti hrani ne vem še nič, bomo pa verjetno tudi mi bolj zgodaj začeli, tako da se raje informiram že zdaj. Pol bo itak dela z vsem drugim...
|