scorpiogirl
|
Dannnnnnnn Najprej VSE NAJBOLJŠE Izi in Nadji z našim škratkom pa tudi praznujemo 3 mesece no, upam, da bo sedaj s tem napenjanjem šlo samo na bolje ... sem mislila, da je že konec, ker je bilo že kar mir, pa ga sedaj en že teden zjutraj spet napenja Srečka, lahko narediš štrudl (no, zavitek ) s skuto in pehtranom. Narediš enako kot za jabolčnega. NiLe, uživajte na morju pa ne se sekirat zaradi ene smotane P pa držim pesti, da bodo izvidi super naš dan bo podoben kot od Srečke se vidi, da je danes "plača" treba bo napolnit hladilnik, obnovit zalogo plenic (čeprav bom kupila samo ene, druge pa potem, ko bo sestra z dopusta. ima 10% popust v Milerju in se lepo še malo "prešvercam" zraven ), ugotovila sem, da imamo premalo bodijev z dolgimi rokavi, tako da bo treba še kakšnega kupit ... in to kar 68 številka je čez vikend tako zrastel, da so mu določene stvari spet (skoraj) premajhne in je bolje, da so mu še malo prevelike za začetek je pa meni takoooo žal, ker je prerastel nekaj stvari, v katerih je bil tak cortek sem ga hotela v nedeljo (smo šli z mojimi na kosilo za rojstni dan od ) stlačit v en kompletek, ki mu ga je moja sestra kupila, pa ni več šlo bom v četrtek, ko imamo P, pomoje spet farbala, ko bo tehtnica kazala ene ogromne cifre no, kakšen mora bit tud težkokategornik, da ne bojo sami manekeni in manekenke med aprilčki, a ne, Srečka stajica se je pa pri nas že izkazala za super nakup celo lahko kaj naredim tudi, kadar je naš mali zbujen ... je nekaj časa prav vesel, da lahko leži notri med igračami in jih boksa naj bo dovolj glede na to, da mali spi, lahko še kaj naredim, tko da šibam en lep dan