Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 27.4.2008 8:20:16
|
|
|
|
lana38
|
Naj vas pozdravim. Mi cel teden ni delal internet in sem vas zelo pogrešala. Goya! Mišek 13! pika74! Same lepe novičke. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 27.4.2008 10:03:44
|
|
|
|
citrončica
|
Toliko novega, čestitke kar vsem , jaz pa tako poredko obiskujem tele strani, da sem - vidim, res v zaostanku-pojma nimam, kaj se dogaja in potem preberem eno stran... ,super,punce!! Džim pesti, navijam...dokler se vam spet ne pridružim!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.4.2008 9:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika74 ima pa danes punkcijo. Srečno!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.4.2008 9:11:58
|
|
|
|
lana38
|
pika47!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.4.2008 10:32:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Pika 74 Kako pa je z Goyo, še 3 v 1 ?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.4.2008 10:57:21
|
|
|
|
GoYa
|
Ojla! Najprej MIŠEK13, čestitke . Sem ful vesela, da je vendarle uspelo. Lepo nosečnost ti želim. Pika74, zate pestke za današnjo punkcijo. Verjetno je že za tabo. Upam, da ni hakšne hude HS, blaga oblika pa je kar malce dobrodošla. Sayuri, zakaj se nisi oglasila? Komot bi lahko prišla. Sem se v bolnici parkrat spomnila nate. Še posebej, ker sem dobila pred kratkim cimro, nosečo z dvojčki in učiteljico. Prva stvar, ki sem pomislila ob tej kombinaciji, je bila Sayuri . No, pa še malo o meni. V petek so me spustili domov . Sem mislila, da me bojo samo za vikend, ampak ne, kar do 5. maja sem doma. Seveda, če prej ne rodim . Mah, ne vem, kaj je s tema dvema nagajivčkoma. Kr nočeta ven. Meni je pa že zadosti vsega. No, včeri mi je G rekel, če do 5.5. ne bo nič, naj pridem nazaj v svojo rezidenco in bomo tisti teden končali. Tako da enkrat najkasneje do konca drugega tedna bomo pa že v 3 delih. Aja, pa še to: v tem času, ko sem res pridno mirovala se nisem čisto nič več odprla, tako da ostajam na 4-5 cm. Oki, pridne bodte in lepo se imejte. Lep pozdravček vsem!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.4.2008 11:19:09
|
|
|
|
sayuri
|
Ooooo goya, doma si . Boš lahko vsaj kaj pripravila in tvojo princesko pocrkljala . Si bila pa res pridna - po besedah Likarja in pridno ležala. Je rekel, da ima rad nosečke, ki vedo, kaj je dobro za njihove in zanje same. Tko da - evo kompliment PA na koncu ti bo res uspelo meseca maja rodit . Če boš kaj za računalnikom, povej še, če si imela "strogi nadzor" . torej - če tud na wc nisi šla sama.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 28.4.2008 22:50:14
|
|
|
|
Anitka
|
Hajli hajlo! Vidim, da ste se v teh dneh pridno oglašale na RR-ji Za mano je zadnji delovni dan sam sem od jutri naprej na porodniškem dopustu Sicer sem v redu, zrasel je le moj buši, brca in se preteguje dvesto na uro ne glede na to, če je dan, noč.... In če do srede ostane vse b.p. gremo do nedelje do Dalmacije. Sem malce cvikala, saj to ni pol ure vožnje, bomo pa stali vsako uro in ob prvi spremembi (ščipanju..) gremo proti domu. Mišek 13 sprejmi tudi moje čestitke in naj ti čas mine nepozabno, mirno in zdravo. Pika74 upam, da si danes dobro opravila in da ti 28.4. prinese le lepe stvari. Zame je bil to zadnji delovni dan za nekaj časa, zate pa - saj veš Držimo pestke do onemoglosti. In potem mora biti tudi mesec maj za obe nekaj posebnega. O Goya ti pa kar pridno doma. No zgleda, da bo mesec maj srečen in vesel tudi zate. Me veseli, da ste o.k. A si dobila odpustnico majčic? Kot veš vse navijamo zate in se skupaj s tabo veselimo. Drži se še naprej. Sayuri vi se tudi pridno čuvajte in želim ti lepo nosečnost še naprej. Lana38 kako pa kaj vi? Oglasi se še kaj. Pa Citrončica je pokukala k nam , pa Dolenjka Naši Emamair in MucaMaca pa sta tudi pridni z javljanjem. Me pa zanima kako je kaj z našo Tio. Upam, da se kaj oglasi, če ne jo bom mogla pocukati za rokav. Pa Koala, Bambi...? Kje ste? Pia73 pa se tudi kaj oglasi, ko le utegne. Vsem omenjenim in tudi tistim, ki jih tokrat nisem omenila pošiljam en lep pozdravček in se beremo kaj. Pa pa, Anitka
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.4.2008 8:58:41
|
|
|
|
lana38
|
Mi smo OK. V soboto imamo krst in sem vsa v pripravah, pa še obiske imam, ker imam nekaj sorodnikov daleč. Timova botrca je iz Hrvaške, blizu Osijeka. Moja botrca pa je iz Rijeke in pride v četrtek. Bom kaj več napisala drug teden. Lepo se imejte čez praznike. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.4.2008 17:13:52
|
|
|
|
pika74
|
se javljam čist na kratk... včer me na punkciji ni bolel... popoldne je blo pa kar boleče . 10 jih je zdaj upam, da se jih tud kaj oplodi drgač pa skoz sam spim in ležim aja, pa malo še krvavim... ... ma sej bo boljš. pa-pa hvala za pestke
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 29.4.2008 18:22:30
|
|
|
|
Pia73
|
GoYa, ti si pa res faca! Oziroma vi trije! Pika74,...mislim na te, na vaju, na vas,... Zdaj sta pa res že vidva na vrsti!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 30.4.2008 9:18:37
|
|
|
|
tinkamiška
|
GoYa, kr tako še naprej Pika, pestke stiskam zelooooooooooo močno! Pozdravček vsem! Tia, javi se kaj... Tinka
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.5.2008 9:59:01
|
|
|
|
sayuri
|
Goya, lahko greš rodit - mesec maj je tukaj . Al boš danes še čevapčiče na pikniku jedla? MAlo se hecam.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.5.2008 10:13:22
|
|
|
|
pika74
|
sej res goya kako ste kej drgač punce? jst sm huda konkurenca vašim ... celedneve samo spim . Tale utrogestan (3x po 2 na dan) me čist zadane . aja... v pon. je bla punkcija, pa imam še vedno rjavkast izcedek . upam, da to ne pomwni kaj slabega... v soboto greva pa gledat, če se jih je kaj oplodilo . živel 1. maj vsem skup
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.5.2008 18:13:24
|
|
|
|
GoYa
|
Evo mene. Pa sem dočakala maj . Sayuri, lih včeri sem mojmu pravla, da morava kej čevapčičev spečt . Kar se tiče strogega nadzora - na wc sem lahko šla sama . Sam dlje kot do tam pa nisem upala. Drgač pa moram rečt, da je Likar ena velika faca. Redek izmed G, s katerim sva se vedno hecala. Pika74, za 10 jajčk. To je lih ta pravo število. Res. Glede izcedka ni panike. Tudi jaz sem ga imela po eni izmed punkcij, pa ne vem več kateri. Držim pesti do sobote za lepe blastociste. Oki, danes bom kratka. Lep pozdrav še ostalim na ta muhast grozno deževen dan.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.5.2008 20:15:24
|
|
|
|
pika74
|
O goya, a veš, da sva glih zdele z neni čvekale ... še bo dež p.s. rjavkast izcedek mi je danes izginil
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.5.2008 8:36:36
|
|
|
|
lana38
|
pika74! Jutri bom pa sigurno zamudila tvojo novičko, ker imamo krst. Zjutraj imam frizerja, potem pa gremo še po torto in pecivo treba v gostilno odpeljati do 9h. Potem se bom pa tako oblačila, pa še Tima urediti. On je glavni. Ob 12h pa je že obred v cerkvi. Čisto dvomim, da bom sploh prižgala računalnik. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.5.2008 20:20:25
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, grejem 2 blastocisti, zamrznjenckov ni . Zdej je pa vse v božjih rokah ... kar bo, pa bo. Test bo 19.5., če prej ne pride hvala za lepe želje - grem titanic gledat na tv
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.5.2008 20:26:10
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pika74, za vajini .Držim vam močne in ogromne pesti,ter za štirinajst dni en velik in debel +. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.5.2008 20:41:44
|
|
|
|
pika74
|
hvala mojca tuki je pa še en link, da se ne bom preveč ponavljala http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=2731942
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.5.2008 21:33:38
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 grejem 2 blastocisti, zamrznjenckov ni . Pri meni je bila na zadnje ista zgodba, tako da ..... . Nič bit žalostna. Glej, jaz bom obe blastocisti kmalu rodila. Držim pesti za 19.5.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.5.2008 5:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika srečno z in močne pesti, da se vsaj ena, če ne že obe obdržita . Pošiljam pa ti še palme in če bo treba bom še jaz vseh 14 dni čepela pod palmo namesto tebe Goya a ste hiško že dokončali? Tebe pa naj tvoji še naprej tako pridno ubogata in ti želim hiter in enostaven porod . Srečno tudi ostalim pupam , mišek13
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.5.2008 8:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika74, držim ogromne pestke za 19.5!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.5.2008 8:36:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Pika 74, tudi jaz držim pestke zate Goya, ti si pa res carica To bosta dva pridna , ker že zdaj tako ubogata Moja Tara je tudi počakala do konca, čeprav mi je Merlo že mesec in pol pred PDPjem povedal, da je "ready" za na svet In evo, bolj pridne punčke si ne bi mogla zamisliti, pančka, papa, se smeje in potem spet papa, pančka... Anitka, ti boš pa zdaj kmalu cartla a ne? Seveda pa en lep pozdravček tudi ostalim mamicam, in vsem ki še niste (boste pa kmalu, boste videle ) pa seveda vašim ! Lp
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.5.2008 9:35:37
|
|
|
|
pika74
|
Hvala punce . Iz vaših ust v božja ušesa . Lep dan vsem skup še naprej .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Velikost prsi po dojenju.пеперутка16Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?Manjše. (
15%)
Večje. (
23%)
Enake. (
15%)
Enake, le bolj sproščene. (
46%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!