Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 8:34:49
|
|
|
|
koala
|
Sulfinija lepo da Val tako napreduje. Ko pa bosta imela UZ kolkov, pa le javi, vaju pridem pokukat če moj sonček ne bo bolan. Pika kako???
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 10:33:12
|
|
|
|
pika74
|
So far so good . (sem v službi) pššššššššššššt morm hitr delat naprej
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 13:22:15
|
|
|
|
Jančika_
|
U fajn, zdaj pa kar tako naprej!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 14:01:34
|
|
|
|
biba77
|
Oj, še jaz vas pozdravljam po dolgem času. Pika, ne rabim extra povedat, da vama full želim , ne? Drži se. Res je fino odpret temo in videt same znane nicke. Jaz sem pa na Femodenu in čakam, da še ta mesec mine in začnemo zares!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 18:23:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika74, držim super močne pestke
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 18:27:20
|
|
|
|
pika74
|
biba77 super! Jaz bom pa zate že kar zdaj navijala, da bo bolj nucalo . jančika - kolk še do konca? Se že veselim novih fotk. Vi ste ena taka luštna družinca...no, zdej že kr družina . val tudi hitro napreduje ane Sulfinija . koala - kako kaj moj lepotec - a ima že kakšno punco? Ma ziher več kot eno ...jao me je začelo nekaj špikat na desni strani... ...upam, da ni nič slabega. ostalim en veliiiiiiiiiik
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 19:56:24
|
|
|
|
katjandraž
|
Pika74, pestke so še vedno zate!!! Uspelo bo, mora!!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 20:44:54
|
|
|
|
Pia73
|
Mah ne morem, da ne bi,... Zdrži draga moja Pika74!!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 21:13:50
|
|
|
|
pika74
|
pia73 katjandraž in Mucamaca - hvala tudi vama. me je že nehalo špikat. Itak. Zdaj sem se napokala ene fajn večerje, ki jo je skuhal moj in se lahko že kar prfočkam med - vsaj po izgledu sodeč . Testa še nimam in ga ne morem nardit. Nimam poguma, da bi ga kupila. Pa itak je dr. rekel, da ga lahko delam šele v soboto. Tko da... če preguram do tam, pa mogoče. Ma itak je vmes še miljon poti in variant . Lep večer želim vsem.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 21:16:55
|
|
|
|
cmokec
|
Pika74
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 22:11:06
|
|
|
|
Pia73
|
Pika 74, zdaj si me spet premamila, da sem padla v tale naš RR,..... Da bi le bilo uspešno! Bom verjetnos vsak dan vasj 1x preverila kaj se dogaja,.....
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 22:13:37
|
|
|
|
Pia73
|
Aja, še to,... Imam spet eno novo vraževerno foro,.. baje moraš imeti predale odprte, če hočeš, da se kaj dobrega zgodi. Mi sedaj to prakticiramo v službi. Saj več kot kakšna plava noga, če tega nisi vajen, se ne more zgoditi,.. Če škodi ne, lahko poskusimo,... Ker tiste miki miška štumfe smo verjetno že kar znucale,...
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 22:22:37
|
|
|
|
katjandraž
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 Pika 74, zdaj si me spet premamila, da sem padla v tale naš RR,..... Da bi le bilo uspešno! Bom verjetnos vsak dan vasj 1x preverila kaj se dogaja,..... Enako !
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.9.2009 7:54:05
|
|
|
|
lana38
|
pika74! Tudi jaz te spremljam in držim pestke. Pišem pa ne vsakič, ko pogledam sem gor, ker ni časa. Sobota bo tvoj dan in test bo pokazal . Špikanje v je normalno. Včasih sem imela občutek, da mi bo jajčnike razneslo. bety11, čez dober teden imaš PDP. Jaz že navijam, da bo porod čim lažji. LP
< Sporočilo je popravil lana38 -- 22.9.2009 7:55:11 >
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.9.2009 9:43:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Pika, držimo pesti, da boš v soboto odprla 400. nadaljevanje . Jaz imam do konca še dva meseca. Trenutno se borim z vnetjem sinusov, drugače sem pa vredu. Na nogah so mi na veliko popokale žilice, zgleda kar grdo, samo kaj češ, v vsaki vojni jih nekaj pade... V mojih letih je že kar za pričakovati, da bo vsaka nosečnost pustila opazne posledice. Poleg otrok, seveda .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.9.2009 11:16:01
|
|
|
|
lana38
|
Zakaj pa 400.nadaljevanje, če smo zdaj na 303. Jančika RR, torej boš kamlu catrala. 2 meseca se takoj obrneta. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.9.2009 11:20:54
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Zakaj pa 400.nadaljevanje, če smo zdaj na 303. Včasih smo rekle, da ko katera fosilka zanosi, ima pravico oz. čast, da odpre novo nadaljevanje in to okroglo številko. Se ne spomnim, kako je šlo po vrsti, mogoče ima katera boljši spomin. Zato smo pa prišle že do 303. nadaljevanja, ne zato, ker bi tako pridno klofale . Ja, dva meseca bosta pa okoli, kot bi rekel keks. Sploh, ker imamo še ful enega dela - trenutno smo sredi menjave avta, ker v Fabii se pa res ne bomo mogli vsi peljat, pa otroško sobo je še treba zrihtat, trenutno je še polna krame, ki je še nismo pospravili in razporedili po selitvi...ma ja, bo že.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.9.2009 21:30:36
|
|
|
|
Pia73
|
Čekiram, če je kaj novega,... Včasih smo rekle, da ko katera fosilka zanosi, ima pravico oz. čast, da odpre novo nadaljevanje in to okroglo številko. Se ne spomnim, kako je šlo po vrsti, mogoče ima katera boljši spomin. Zato smo pa prišle že do 303. nadaljevanja, ne zato, ker bi tako pridno klofale Jančika tole pa mislim, da nimaš prav. Mislim ,da smo kar naklofale toliko nadaljevanj, saj to niti ni tako veliko, če pomisliš, da smo menda včasih lahko napisale, se mi zdi, samo 10 strani na nadaljevanje pa, da je bila to ena zelo zastopanih in vsakodnevno zelo aktivnih tem. Okrogle številke smo imele le "rezervirane" za posebej nam drage RR-ovke in posebne dogodke. Tako, da Pika74 si zasluži novo nadaljevanje, še boljše pa kar svojo temo!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 22.9.2009 22:01:32
|
|
|
|
Jančika_
|
A pol pa tak, no, saj pravim, se ne spomnim dobro. Samo to, da so se okrogle cifre odpirale ob posebnih priložnostih. Upam, da bo kmalu nova tema .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.9.2009 8:31:43
|
|
|
|
koala
|
Pika kako si???
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.9.2009 13:23:42
|
|
|
|
pika74
|
koala - dobr... zaenkrat še
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.9.2009 13:42:57
|
|
|
|
biba77
|
Zaenkrat in še naslednjih 8.5 mesecev. Potem pa bo nekdo drug v prvem planu, namesto tebe...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.9.2009 14:32:32
|
|
|
|
lana38
|
pika74, samo tako naprej!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.9.2009 17:25:09
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pika,midva z mojim sončekom Valom zelo,zelo močno navijama zate... Koala,ti dva dni prej javim na zs slikanje kolkov imava pa 9.10.Spijemo kavico,velja? Citrončica moja komaj čakam soboto,pa ti?Končno boš lahko pocartala najinega Vala upam le,da kremšnit ne zmanjka.Ko si me zandjič videla si si mislila,da ko me boš naslednjič videla,da boš takrat tudi cartala najinega sončeka?? Pogrešam Anitko,Tio,Kornelijo in seveda Tinkamiško.Upam da je tudi tebi ratalo. Jančika,naj ti dnevi do poroda hitro minejo.Že veš kaj boste dobili v tretje? LP mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.9.2009 17:56:19
|
|
|
|
Pia73
|
Ok, zaenkrat je še vse pod kontrolo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?