Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.9.2009 10:47:16
|
|
|
|
koala
|
Pika moooooooooooooooooočno stiskam pestke, zdaj pa ima da dobiš glavno nagrado. Res si že zaslužiš eno dišečo štručko, al pa dve . Sulfinija tvoj Val pa je pravi cukerček. dolenjka a si še vedno 2v1? Koala pa ni zaposljena z naročanjem nove amapak z uvajanjem malega v vrtec pa še brez računalnika sem, ker je neurje skurlo mrežno kartico, pa je še vedno na servisu, računalnik namreč. Jančika krasen buši, pobožaj ga v mojem imenu. ema ti že tudi odštevaš, a ne? Tudi ti pobožaj bušija.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.9.2009 16:14:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ker mi doma ne dela net sem na tujem računalniku. Sporočam nove mere od včerajšnje posvetovalnice. Val meri 54,5cm obseg glavice imamo 40cm in težki smo po novem 3900g.Jutri imamo UZ glavice v MB držite pesti,da bo vse kot mora biti. Od včeraj naš Val se zelo napenja kajti imel je linex ga je zafilalo težko kaka in od včeraj ma krče in zelen kakec kar me malo skrbi.Upam,da je le zeleno ker je zadnje dni popil preveč komarčka upam,da bo hitro minilo.So imeli tudi vaši dojenčki zelen kakec?Je potrebna panika,kajti mene zelo skrbi.Jutri bom v MB vprašala za nasvet kajti Valova pediatrinja do pon.ni v službi.Ja in še to AD3 kapljice so šli včeraj iz treh na štiri kapljice. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.9.2009 21:43:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Pika moooooooooooooooooočno stiskam pestke, zdaj pa ima da dobiš glavno nagrado. Res si že zaslužiš eno dišečo štručko, al pa dve . Sulfinija tvoj Val pa je pravi cukerček. dolenjka a si še vedno 2v1? Koala pa ni zaposljena z naročanjem nove amapak z uvajanjem malega v vrtec pa še brez računalnika sem, ker je neurje skurlo mrežno kartico, pa je še vedno na servisu, računalnik namreč. Jančika krasen buši, pobožaj ga v mojem imenu. ema ti že tudi odštevaš, a ne? Tudi ti pobožaj bušija. Ja Koalca, še sem kinderjajček Pa kar lepo nameravam ostati vsaj do 20.9., mogoče pa 27. dobim najlepše darilo za svoj RD A vi se pa v vrtec uvajate Eh, sem mislila da kaj bolj prijetnega počnete Sulfinija, zelen kakec pomeni da malčku nekaj ne paše, lahko so tudi kapljice Lahko si kaj takega jedla Jaz sem tko reševala, da na začetku nisem dajala AD3 ampak samo D3 in res sem malo stvari jedla, ampak tudi krčki minejo, drugače pa naj zelen kakec ne bi bil vzrok za paniko, vseeno pa lahko vprašaš Pikica je imela pa mislim da danes punkcijo
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.9.2009 7:10:29
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija, Val prav lepo napreduej. čez kakšno leto bo že čisto enak svojim vrstnikom in se sploh ne bo poznalo, da je prej pokukal na ta svet. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.9.2009 19:18:29
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba77 IZVIRNO SPOROČILO: lana38 pika74! 7 je pravljično število in naj ti tokrat uspe. Jančika, lepa slikica! LP Točno tako. ja, točno tako!!! pa Sulfinija, res je pravi cuker mali Val!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.9.2009 8:47:11
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Jančika....uffff..imaš pa veliki trebuh za 29t....pa vidim, da si suhica.... Hahahaha, al kak bi tole suhico komentirala . OK, nisem slon, ampak imam občutek, da me je totalno razgnalo v vse smeri, na vago pa sploh ne hodim več, ker me je groza. Zadnja dva tedna sploh grem kr nekam v širino. Se mi sploh ne da več pazit na hrano, ker do zdaj sme ful pazila, pa nič ne pomaga, kile kr letijo gor. Ti si pa že čisto pri koncu, joj, pa emaa tudi in dolenjka tudi...vsem trem želim lahek porod. Ogromne pestke za našo Piko !!! Jaz pa vam pokažem še našega fantka, prejšnji teden smo bili na 3D UZ in se je ful lepo videlo, šli smo pa predvsem zaradi otrok, da sta videla bratca. Vasja je bil navdušen, Kajetana je pa bolj zanimala ambulanta in kaj bi lahko razturil . Skratka, 100% je fantek, samo tistega posnetka ne bom dala gor, ker je malo preveč nazoren .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.9.2009 9:02:17
|
|
|
|
koala
|
Jančika krasna nosečka si, sicer pa mislim da ti ob treh navihancih ni treba skrbeti zaradi kil, bodo šle rukcuk dol. Kako je pa kaj ješčost starejšega? Še vedno problemi? Detece pa je že zdaj srčkano. Sulfinija Val je pa že korenjak. Bravo mami in Val. Glede zelenega kakca pa Alex ga je imel če sem jedla kaj preveč kislega. Kapljice pa je tudi dobival D3 do šestega meseca, ker so AD3 povzročale težave. Upam da ste UZ dobro opravili. A v razvojni sta že bila? Ni bav bav nič bat. Pika kako?? A bi kaj fotostimulacije? Ne upam kar tako poslat, da nebi kake rane odprla.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.9.2009 15:53:37
|
|
|
|
Jančika_
|
Koala, tavečji se je par mesecev nazaj unesel in poje veliko več kot prej. Suh je pa še vedno ko štrigla, star je pet let, hlače pa nosi za tri leta . Sulfinija, zelen kakec ni razlog za skrb. Naša dva sta ga imela tu pa tam, krčev pa nista imela. Dajala sem jima pa Oleovit, ne AD3, ker AD3 so bile edina reč, kar je Vasjo zvijalo in to res zelo močno. Pri Kajetanu sploh nisem probala z AD3, smo šli direkt na Oleovit.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.9.2009 17:22:28
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, grejem 2 in upam, da bo vsaj en kaj dlje časa pri meni . koala, stimulacija ne škodi, tako da kar . Lp vsem skup.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.9.2009 17:32:00
|
|
|
|
katjandraž
|
Pika74, držim pesti, da ostaneta s tabo!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.9.2009 17:43:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Ojla, grejem 2 in upam, da bo vsaj en kaj dlje časa pri meni . koala, stimulacija ne škodi, tako da kar . Lp vsem skup. Sej jaz sem že nekam drugam poškilila in izvedela, da 2 greješ POšiljam ti en vagon pozitivnih misli Če se ne motim je pa test 26.9. a ne No, fajn, bom jaz 27.9. za evoj RD enga lahko od veselja še zate spila, 28.9. grem pa rodit, ker imam takrat rok, prej itak nimam časa za rojevanje Jančika, še enega lepega fantiča boste imeli Zakaja nam pa ine zadevšne ne pokažeš Mene je kar groza kako bom mašino rihtala našmu fantu, k sem zdaj na punčko navajena Kake skrbi, a ne?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.9.2009 8:54:24
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jančika, še enega lepega fantiča boste imeli Zakaja nam pa ine zadevšne ne pokažeš Mene je kar groza kako bom mašino rihtala našmu fantu, k sem zdaj na punčko navajena Kake skrbi, a ne? Ej, resno je slika tako nazorna, da ni za na forum. No, pa saj prbiližno si lahko predstavljaš, kako zgleda, ne . Vidiš, jaz si pa sploh ne znam predstavljat, kako rihtaš punčke . No ja, saj mi zgleda nikoli ne bo treba...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.9.2009 9:00:26
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Če se ne motim je pa test 26.9. a ne Jančika, še enega lepega fantiča boste imeli Zakaja nam pa ine zadevšne ne pokažeš Mene je kar groza kako bom mašino rihtala našmu fantu, k sem zdaj na punčko navajena Kake skrbi, a ne? Ja 26.9. je dan za test... čeprav jaz še nikol nisem prišla tako daleč. Imam vedno to "srečo", da je že prej vse jasno. ... sem se prav nasmejala... ...mašino...
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.9.2009 9:19:25
|
|
|
|
emaa
|
Pika držim pesti. Jančika a razgnalo te je, mene na srečo ni, je pa tud res, da mi jest ne paše. Še slabe tri tedne, rajš mal manj, ker sme prehlajena, posledično ne spim, ker imam ponoči občutek, da se dušim. Dolenjka, Bety11 še malo, a ne.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.9.2009 9:21:35
|
|
|
|
koala
|
dolenjka, nič bat, vse gre. Pika stiskam pestke da prilezeš do junija(upam da nisem mimo vsekala). Fotostimulacijo pa ti pošljem.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.9.2009 9:22:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa Pika držim pesti. Jančika a razgnalo te je, mene na srečo ni, je pa tud res, da mi jest ne paše. Še slabe tri tedne, rajš mal manj, ker sme prehlajena, posledično ne spim, ker imam ponoči občutek, da se dušim. Dolenjka, Bety11 še malo, a ne. Upam da vsaj še 10 dni Drugače pa sem tudi jaz nekaj nahodna in mi ni za it rodit dokler si surle ne poštimam, da bom lahko dihala
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.9.2009 9:23:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala dolenjka, nič bat, vse gre. Pika stiskam pestke da prilezeš do junija(upam da nisem mimo vsekala). Fotostimulacijo pa ti pošljem. sej kej drugega mi ne bo preostalo, a ne
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.9.2009 16:29:51
|
|
|
|
koala
|
Pika tvoj mail mi zavrača
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.9.2009 17:48:32
|
|
|
|
pika74
|
A na siolu? Probi zdej. Bi moral it.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 8:56:43
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem tudi tako prehlajena, da je za popenit. Celo noč sem vstajala, si šopala Operil, se usekovala, spala pa blizu nič. Ah ja, jesen.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 9:29:50
|
|
|
|
pika74
|
O ti bošček
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 9:57:48
|
|
|
|
pika74
|
Oooj koala. Zdaj sem pa dobila slikce . Tvoj mali je pa že pravi šarmer . Pa kašni lepi laski. Ma cel je ful luštkan. Hvala za fotostimulacijo .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 10:05:24
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa Jančika a razgnalo te je, mene na srečo ni, je pa tud res, da mi jest ne paše. Ma ja, sej neke hude sile ni. Ampak sem pričakovala, da se bom zredila manj kot prvič in drugič (13 in 12 kil), ker mi je takrat pasalo samo sranje jest, pa nič kaj nisem pazila. Zdaj pa se večinoma držim Montignaca, pašejo mi same zdrave stvari, pazim...kile pa gor z istim tempom .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 10:53:02
|
|
|
|
pika74
|
Jupiiiiiiiiiiii . Dobila pošto od Reša . Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka! Uh to se mi je prvič zgodilo v življenju. Noja... enkrat sem imela 2 zamrznjenčka ampak to je bilo takrat, ko sem imela hiperco in mi jih niso mogli dat takoj not. Tole danes je pa čudež. Juhuuuuuuuuu . Najrajš bi kar vse polupčkala . Prejle sem že našga kokota (sivi žako) napadla ... poštar mi je pa za las ušel . Kar na jok mi gre od veselja... .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 11:15:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Pika, super !
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?