|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
9.9.2009 10:47:16   
koala
Pika moooooooooooooooooočno stiskam pestke, zdaj pa ima da dobiš glavno nagrado. Res si že zaslužiš eno dišečo štručko, al pa dveuser posted image user posted image .

Sulfinija tvoj Val pa je pravi cukerček.

dolenjka a si še vedno 2v1?

Koala pa ni zaposljena z naročanjem nove user posted image  amapak z uvajanjem malega v vrtec pa še brez računalnika sem, ker je neurje skurlo mrežno kartico, pa je še vedno na servisu, računalnik namreč.

Jančika krasen buši, pobožaj ga v mojem imenu.

ema ti že tudi odštevaš, a ne? Tudi ti pobožaj bušija.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.9.2009 16:14:23   
Sulfinija
Ker mi doma ne dela net sem na tujem računalniku.

Sporočam nove mere od včerajšnje posvetovalnice.

Val meri 54,5cm obseg glavice imamo 40cm in težki smo po novem 3900g.Jutri imamo UZ glavice v MB držite pesti,da bo vse kot mora biti.

Od včeraj naš Val se zelo napenja kajti imel je linex ga je zafilalo težko kaka in od včeraj ma krče in zelen kakec kar me malo skrbi.Upam,da je le zeleno ker je zadnje dni popil preveč komarčka upam,da bo hitro minilo.So imeli tudi vaši dojenčki zelen kakec?Je potrebna panika,kajti mene zelo skrbi.Jutri bom v MB vprašala za nasvet kajti Valova pediatrinja do pon.ni v službi.Ja in še to AD3 kapljice so šli včeraj iz treh na štiri kapljice.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
9.9.2009 21:43:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pika moooooooooooooooooočno stiskam pestke, zdaj pa ima da dobiš glavno nagrado. Res si že zaslužiš eno dišečo štručko, al pa dveuser posted image user posted image .

Sulfinija tvoj Val pa je pravi cukerček.

dolenjka a si še vedno 2v1?

Koala pa ni zaposljena z naročanjem nove user posted image  amapak z uvajanjem malega v vrtec pa še brez računalnika sem, ker je neurje skurlo mrežno kartico, pa je še vedno na servisu, računalnik namreč.

Jančika krasen buši, pobožaj ga v mojem imenu.

ema ti že tudi odštevaš, a ne? Tudi ti pobožaj bušija.

Ja Koalca, še sem kinderjajček user posted image  user posted image  Pa kar lepo nameravam ostati vsaj do 20.9., mogoče pa 27. dobim najlepše darilo za svoj RD user posted image

A vi se pa v vrtec uvajate user posted image  Eh, sem mislila da kaj bolj prijetnega počnete user posted image  user posted image

Sulfinija, zelen kakec pomeni da malčku nekaj ne paše, lahko so tudi kapljice user posted image  Lahko si kaj takega jedla user posted image  Jaz sem tko reševala, da na začetku nisem dajala AD3 ampak samo D3 in res sem malo stvari jedla, ampak tudi krčki minejo, drugače pa naj zelen kakec ne bi bil vzrok za paniko, vseeno pa lahko vprašaš user posted image

Pikica je imela pa mislim da danes punkcijo user posted image  user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.9.2009 7:10:29   
lana38
Sulfinija, Val prav lepo napreduej. čez kakšno leto bo že čisto enak svojim vrstnikom in se sploh ne bo poznalo, da je prej pokukal na ta svet.user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
12.9.2009 19:18:29   
citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: biba77

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

pika74!user posted image user posted image user posted image 7 je pravljično število in naj ti tokrat uspe.

Jančika, lepa slikica!
LP

Točno tako. user posted image

ja, točno tako!!!
pa Sulfinija, res je pravi cuker mali Val!!user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.9.2009 8:47:11   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
Jančika....uffff..imaš pa veliki trebuh za 29t....pa vidim, da si suhica....user posted image

Hahahaha, al kak bi tole suhico komentiralauser posted image . OK, nisem slon, ampak imam občutek, da me je totalno razgnalo v vse smeri, na vago pa sploh ne hodim več, ker me je groza. Zadnja dva tedna sploh grem kr nekam v širino. Se mi sploh ne da več pazit na hrano, ker do zdaj sme ful pazila, pa nič ne pomaga, kile kr letijo gor. Ti si pa že čisto pri koncu, joj, pa emaa tudi in dolenjka tudi...vsem trem želim lahek porod.

Ogromne pestke za našo Pikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Jaz pa vam pokažem še našega fantka, prejšnji teden smo bili na 3D UZ in se je ful lepo videlo, šli smo pa predvsem zaradi otrok, da sta videla bratca. Vasja je bil navdušen, Kajetana je pa bolj zanimala ambulanta in kaj bi lahko razturiluser posted image . Skratka, 100% je fantek, samo tistega posnetka ne bom dala gor, ker je malo preveč nazorenuser posted image .

user posted image

user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.9.2009 9:02:17   
koala
Jančika krasna nosečka si, sicer pa mislim da ti ob treh navihancih ni treba skrbeti zaradi kil, bodo šle rukcuk dol. Kako je pa kaj ješčost starejšega? Še vedno problemi?
Detece pa je že zdaj srčkano.

Sulfinija Val je pa že korenjak. Bravo mami in Val. Glede zelenega kakca pa Alex ga je imel če sem jedla kaj preveč kislega. Kapljice pa je tudi dobival D3 do šestega meseca, ker so AD3 povzročale težave. Upam da ste UZ dobro opravili. A v razvojni sta že bila? Ni bav bav nič bat.

Pika kako?? A bi kaj fotostimulacije? Ne upam kar tako poslat, da nebi kake rane odprla.

Nisem vedela

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.9.2009 15:53:37   
Jančika_
Koala, tavečji se je par mesecev nazaj unesel in poje veliko več kot prej. Suh je pa še vedno ko štrigla, star je pet let, hlače pa nosi za tri letauser posted image .

Sulfinija, zelen kakec ni razlog za skrb. Naša dva sta ga imela tu pa tam, krčev pa nista imela. Dajala sem jima pa Oleovit, ne AD3, ker AD3 so bile edina reč, kar je Vasjo zvijalo in to res zelo močno. Pri Kajetanu sploh nisem probala z AD3, smo šli direkt na Oleovit.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.9.2009 17:22:28   
pika74
Ojla,

grejem 2 in upam, da bo vsaj en kaj dlje časa pri meni user posted image .
koala, stimulacija ne škodi,  tako da kar user posted image .

Lp vsem skup.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
14.9.2009 17:32:00   
katjandraž
Pika74, držim pesti, da ostaneta s tabo!user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
14.9.2009 17:43:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Ojla,

grejem 2 in upam, da bo vsaj en kaj dlje časa pri meni user posted image .
koala, stimulacija ne škodi,  tako da kar user posted image .

Lp vsem skup.

Sej jaz sem že nekam drugam poškilila in izvedela, da 2 greješ user posted image  user posted image  user posted image  POšiljam ti en vagon pozitivnih misli user posted image  user posted image  Če se ne motim je pa test 26.9. a ne user posted image  No, fajn, bom jaz 27.9. za evoj RD enga lahko od veselja še zate spila, 28.9. grem pa rodit, ker imam takrat rok, prej itak nimam časa za rojevanje user posted image  user posted image  user posted image

Jančika, še enega lepega fantiča boste imeli user posted image  user posted image  user posted image  Zakaja nam pa ine zadevšne ne pokažeš user posted image  user posted image  Mene je kar groza kako bom mašino rihtala našmu fantu, k sem zdaj na punčko navajena user posted image  Kake skrbi, a ne? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.9.2009 8:54:24   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jančika, še enega lepega fantiča boste imeli user posted image  user posted image  user posted image  Zakaja nam pa ine zadevšne ne pokažeš user posted image  user posted image  Mene je kar groza kako bom mašino rihtala našmu fantu, k sem zdaj na punčko navajena user posted image  Kake skrbi, a ne? user posted image

Ej, resno je slika tako nazorna, da ni za na forum. No, pa saj prbiližno si lahko predstavljaš, kako zgleda, neuser posted image . Vidiš, jaz si pa sploh ne znam predstavljat, kako rihtaš punčkeuser posted image user posted image . No ja, saj mi zgleda nikoli ne bo treba...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.9.2009 9:00:26   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Če se ne motim je pa test 26.9. a ne user posted image   

Ja 26.9. je dan za test... čeprav jaz še nikol nisem prišla tako daleč. Imam vedno to "srečo", da je že prej vse jasno.

...user posted image sem se prav nasmejala...user posted image ...mašino...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.9.2009 9:19:25   
emaa
Pika držim pesti.
Jančika a razgnalo te je, mene na srečo ni, je pa tud res, da mi jest ne paše. Še slabe tri tedne, rajš mal manj, ker sme prehlajena, posledično ne spim, ker imam ponoči občutek, da se dušim.
Dolenjka, Bety11 še malo, a ne.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.9.2009 9:21:35   
koala
dolenjka, nič bat, vse gre.

Pika stiskam pestke da prilezeš do junija(upam da nisem mimo vsekala). Fotostimulacijo pa ti pošljem.

Nisem vedela

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.9.2009 9:22:22   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Pika držim pesti.
Jančika a razgnalo te je, mene na srečo ni, je pa tud res, da mi jest ne paše. Še slabe tri tedne, rajš mal manj, ker sme prehlajena, posledično ne spim, ker imam ponoči občutek, da se dušim.
Dolenjka, Bety11 še malo, a ne.

Upam da vsaj še 10 dni user posted image

Drugače pa sem tudi jaz nekaj nahodna in mi ni za it rodit dokler si surle ne poštimam, da bom lahko dihala user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.9.2009 9:23:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: koala

dolenjka, nič bat, vse gre.

Pika stiskam pestke da prilezeš do junija(upam da nisem mimo vsekala). Fotostimulacijo pa ti pošljem.

sej kej drugega mi ne bo preostalo, a ne user posted image  user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.9.2009 16:29:51   
koala
Pika tvoj mail mi zavračauser posted image user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.9.2009 17:48:32   
pika74
A na siolu?
Probi zdej. Bi moral it.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
16.9.2009 8:56:43   
Jančika_
Jaz sem tudi tako prehlajena, da je za popenit. Celo noč sem vstajala, si šopala Operil, se usekovala, spala pa blizu nič. Ah ja, jesen.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
16.9.2009 9:29:50   
pika74
O ti bošček user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
16.9.2009 9:57:48   
pika74
Oooj koala. Zdaj sem pa dobila slikce user posted image user posted image .

Tvoj mali je pa že pravi šarmer user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kašni lepi laski. Ma cel je ful luštkan. Hvala za fotostimulacijouser posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
16.9.2009 10:05:24   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: emaa
Jančika a razgnalo te je, mene na srečo ni, je pa tud res, da mi jest ne paše.

Ma ja, sej neke hude sile ni. Ampak sem pričakovala, da se bom zredila manj kot prvič in drugič (13 in 12 kil), ker mi je takrat pasalo samo sranje jest, pa nič kaj nisem pazila. Zdaj pa se večinoma držim Montignaca, pašejo mi same zdrave stvari, pazim...kile pa gor z istim tempomuser posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
16.9.2009 10:53:02   
pika74
Jupiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image .
Dobila pošto od Reša user posted image .

Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka!

Uh to se mi je prvič zgodilo v življenju.
Noja... enkrat sem imela 2 zamrznjenčka ampak to je bilo takrat, ko sem imela hiperco in mi jih niso mogli dat takoj not. Tole danes je pa čudež.

Juhuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image . Najrajš bi kar vse polupčkala user posted image . Prejle sem že našga kokota (sivi žako) napadla ... poštar mi je pa za las ušel user posted image user posted image user posted image .

Kar na jok mi gre od veselja...user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
16.9.2009 11:15:58   
Jančika_
Pika, superuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?