Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 11:24:28
|
|
|
|
lana38
|
pika74! LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 12:32:02
|
|
|
|
tia
|
Pika74 , naj se veselje nadljuje do ................................. konca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 12:56:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jupiiiiiiiiiiii . Dobila pošto od Reša . Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka! Uh to se mi je prvič zgodilo v življenju. Noja... enkrat sem imela 2 zamrznjenčka ampak to je bilo takrat, ko sem imela hiperco in mi jih niso mogli dat takoj not. Tole danes je pa čudež. Juhuuuuuuuuu . Najrajš bi kar vse polupčkala . Prejle sem že našga kokota (sivi žako) napadla ... poštar mi je pa za las ušel . Kar na jok mi gre od veselja... . Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Na vodi čutim, da bo tole pravljica z najlepšim koncem
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 13:43:17
|
|
|
|
cmokec
|
Pika74, naj traja in traja. Čestitke
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 15:19:41
|
|
|
|
citrončica
|
Pika, še tukaj, BRAVOOOO!!! , zdaj pa naj se le nadaljuje tako, pa si tudi ti končno zmagala
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.9.2009 20:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pika74, bravo in držim super močne pestke!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.9.2009 8:13:52
|
|
|
|
Bety11
|
uuuuuuuuuuuuu Pika... Od daleč voham uspeh...Resnično!!! Tokrat pa ja!!! Pa Reš je zakon.....Pri njemu pa uspe tudi tistim najhujšim.......Po porodu mu bom napisala eno pismo zahvale....Bil je pa res razumevajoč in do mene vsaj enkraten....Mislim, da ga bo moj uspeh razveselil.... Še malo je do uradnega konca. Prepričana sem bila, da bom šla prej, ker 44 let ni kar tako...Pa evo...Uspešno vztrajamo in vsi se križajo, kako veliki je ta naš Damjan....Počasi mi predlagajo CR......Ne vem...Jaz bi rada še zadnjič rodila normalno, naravno z bolečinami.....To je porod in ne da ti ga prinese poštar.... Vse je pred nami.... LP
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.9.2009 10:16:58
|
|
|
|
tia
|
Bety11 občudujem te kako pozitivna oseba si,polna energije ,optimizba ,ostani takšna in spodbujaj vse ,ki prehitro obupajo . Naj malce napišem kako smo mi,jutri bo moj sonček Maj star 1 leto,ja leto dni je že naokrog kako to mine ne moreš verjeti ,jke pa pravi mali ,po vseh štirih leti da ga komaj dohajamo,zdaj p že dva dni trenira hojo pa mu počasi uspeva.Ne moremo fga pustiti niti sekundo samega že nam vse pospravi . Drugače pa je priden spi čez dan 2×,noč prespi celo,le kakšna vmes se najde ko kaj jamra ( zobeki ).Evo še slikice: [/url [url=http://www.shrani.si/?2Q/9m/1MXCT2cs/dsc03973.jpg] Leni je pa že prava punca ,sedaj je v vrtecu imamo saj malce mir,saj je pridna ali Maju pa ne da nobene igračke,je takšna mala lumpa. Pa še slika od Leni. Jaz pa sem tako tako,malce pred službo, meni se pa ne gre lp Tia
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.9.2009 11:27:31
|
|
|
|
lana38
|
tia, normalno, da se ti ne gre v službo. jaz bi še zdaj kar doma ostala, pa delam že 8 mesecev. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.9.2009 11:38:51
|
|
|
|
koala
|
PIKA JEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako sem vesela!!!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa hvala za pohvale mojega miškota. Tia, "stara sablja" a svečko boste že pihali? Jao kam čas leti, imaš pa dva cukerčka doma.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.9.2009 14:59:39
|
|
|
|
neni
|
Da se malo oglasim. Najprej Pika Čakam , brez izgovorov, prosim. Ne odstopam. Tudi mi že hitimo proti drugi svečki.Dnevi in tedni kar bežijo, popoldnevi ko smo skupaj so prekrasni, spimo sicer še vedno ne, je pa malo lažje, se manjkrat zbudi, tudi razume in odgovori na tolažbo. Se stisnemo in je bolje. Mislim, da je že čas za drugo , danes teden gremo k Rešu in če bo vse ok, upam, da gremo oktobra v boj za . Potem se bom pridružila Piki in vam bomo temo smetile z nosečniškimi težavami. Lepe jesenske dni vsem, tiste ki končujete porodniško pa razumem, zelo razumem, ampak jaz sem se tolažila s tem, da tako mora bit če je vse prav (z otrokom) in da hvala bogu je. Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.9.2009 8:58:29
|
|
|
|
koala
|
Tia tvojemu sončku želim zdravo veselo in razigrano otroštvo! Maj vse naj naj ob prvi svečki pa fino praznuj. OOOOOOOOOOOOOOOO koga vidim neni iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebe pa sem že res pogrešala. Daj se kaj več javi res te je lepo brati. Pa da te potolažim, mi še tudi ne spimo, sploh odkar hodi v vrtec je spet slabše, pa saj bo. Pa že zdaj moooočno stiskam pestke da bosta s Piko na dolgo razpravljali o nosečniškioh radostih, težav in tegob ne rabita.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.9.2009 12:38:11
|
|
|
|
lana38
|
neni, lepo te je spet brati. Upam, da boš dobila še enega , ko boš šla ponj k Rešu. Naj še jaz malo nešega Tima pohvalim, da že vse besede ponavlja in se že lahko skoraj pogovarjam z njim. Kadar ga kaj vprašam, mi tudi pove. Je pri tem bolj hiter od Blaža. Blaž je bil star preko 2 leti, ko je začel govoriti posamezne besede. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.9.2009 14:09:25
|
|
|
|
emaa
|
Neni držim pesti, ravno tako tudi za Piko. Evo moj buši danes 37t 4/7, še malo pa pa bo tu
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.9.2009 22:15:50
|
|
|
|
Špelka
|
Čao, stare sablje! Tukaj šeena fosilka, od katere na mojo stramoto že dooolgooo ni bilo duha in sluha. Jh, ni cajta, kj čmo.... Najprej PIka - če je kej pravice na tem svetu, si ti abolutno zdej na vrsti - če bi bo po mojem, kr z dvema.... držimpesti!!!! Neni - tud mi imamo namen oktobra ponovno iti v akcijo! Upajmo, da se pridružim tečkam nosečkam tuki gor! Ema, dolenjka - čim blj na easy porod vma želim! Pa saj sta obe že veteranki! Sej bo! Tia, lana38, sonček medvedkica - lepi frocki, tole! Tudi Anitki e prelep ozdravček, pra tko tvojeu sončku! Pa še o meni - Kaja raste kot konoplja, govori ot strgon dohtar in laufa kot Jolanda Čeplak! Super dete pač! Uživamo sto na uro!!! ČAo! Špelka Se beremo!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.9.2009 7:50:28
|
|
|
|
pika74
|
Uuuuu skor vse fosilke so na kup ... sam še en par jih manjka . Punce, hvala vsem skup za podporo...tele dnevi bojo dolgi kot hudič....ampak kaj čmo. Sej smo že dostkrat šli čez tole... ane. Mogoče bo pa tokrat zgodba za spremembo imela srečen konec...tko kot npr. naši košarkaši včeraj . Lep dan vam želim!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.9.2009 8:27:41
|
|
|
|
lana38
|
Včeraj je bil pa res čudež pri košarki. Moj je gledal do polčasa, potem je pa ugasnil. Je rekel, da ne more več gledat, ker je živčen. Čez čas, pa je spet prižgal TV in videl, da so zmagali. Potem je pa dolgvo v noč gledal posnetek. pika74, čudeži se dogajajo in eden od njih je tudi moj Tim. Zdaj si pa ti na vrstiin tvoji . LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.9.2009 22:09:09
|
|
|
|
Jančika_
|
Tia, kakšna luštna knedla sta tvoja dva. Emaa, po sliki sploh ne bi rekla, da si že pri koncu, res te ni razgnalo. Pika, kako je že s temi dnevi pri tebi, a je že kritična meja mimo? Se ne spomnim več točno. Pismo, ko bi ti vedla, kak ti držim pesti...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.9.2009 23:11:19
|
|
|
|
Pia73
|
Pozdravljene drage moje! Sta mi moška okupirala TV pa sem malo na RR zašla,... Mater, še mene je tale košarka malo pritegnila, škoda ker bodo verjetno izgubili, pa so se trudili in dobro igrali. Žal sodniki niso na naši strani,... No, Pika74 moja draga. Verjetno sem edina, ki ti ne bom držala pesti. Poskušala bom čisto neprizadeto tole spremljati, sicer ne vem, če mi bo uspelo,... Vedno sem full navijala in si želela ampak nikoli ni šlo,.... torej bom tokrat nalašč zato poskusila ubrati drugo taktiko,..pa ni hudič, da ne rata,... Vidim, da vas je kar nekaj na pragu porodov. Želim vam čim lažje in hitre porode. Vsem mamicam veliko veselja s svojimi sončki, vsem ostalim pa hitro ali Jaz želj po nosečnosti nimam več. Sem pa vesela, da bomo kmalu vse fosilke mamice, to me res radosti. Lepo se imejte in se beremo. Aja še to, vesela sem, da ta tema še vedno živi!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.9.2009 23:34:32
|
|
|
|
suzanka
|
Pozdravljene!!Kaj mene se še spomnite?Ja precej dooolgo se nisem oglasla,čisto sem ven padla.Vidim,da vas je že veliko fosilk,ki vam je uspelo,čestitke prav vsaki.. Pika zate še posebne pesti,da uspe,kajti zaslužiš si .. Pri meni nič novega,včeraj sem imela punkcijo,upamo na najboljše.. Babike držite se,naj vamuspe,vsem ki pa svoje štručke že imate pa veselo cartanje.. lp suzanka(suzana)
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.9.2009 8:10:50
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, ja glej glej, kdo se je oglasill - Pia73 . Jaz bom danes najbolj na trnih... če ga pa slučajno preguram brez izcedka, pa najbrž tudi jutri ne bom čist mirna... Ponavadi je bil 11. dan po punkciji dan D. Razen zadnjič vem, da je bilo potem konec v noči iz 11. na 12. dan. Ja tole je prav mučno. Skor tko, kot košarka . Glede mojih znakcov... rajš ne bi. Edin enga lahko omenim. Včer sem zvečer gledala Dirty Dancing... ki ga znam že skor na pamet, ker sem ga v otroštvu oz. mladosti tolkrat pregledala . In vmes večkrat kar orng jokala.... ahja... mal zarad nostalgije, mal zarad igralca, mal zarad muske, mal zarad romantike, mal pa zarad hormonov, ki mi delajo družbo . Jah takle mamo. Zdej grem pa mal našga kokota pogledat, kaj ustvarja... 2 dni nazaj sem ga učila mal ene nove fore: LA-LA-LA-LA-LA (seveda C-DUR lestvico od gor navzdol)... in valjda je takoj začel ponavljat. Sam on mal pomeša tone vmes... pa včasih je mal hripov . Skratka, sem v fajn družbi . Lepo nedeljo želim vsem in še enkrat hvala vsem za pozitivno energijo in pestke. HVALA.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.9.2009 20:58:33
|
|
|
|
Jančika_
|
Pika, kako si prestala današnji dan?
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.9.2009 21:08:07
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Mamica Vala se javlja.Punce berem vas,berem vas bolj redko ni časa,ni časa Val zahteva svoje. Najin mišek je bil prejšnji teden zelo zaprt ni nama kakal je bil tri dni v bolnici sedaj je vse urejeno.Noro je aktiven.Prejšnji četrtek sma bila v razvojni v MB in zdravnica se kar ni mogla načuditi,najin mišek Val šiša svoje vrstnike avgustovske sončeke.Zdravnica je rekla,da je noro živahen ne rabi nobenih vaj kar naju z možekom zelo veseli,ni nobenih odstopanj v razvoju z njim juhu,juhu.Sedaj imava kontrolo čez dva meseca.Drugi mesec imava slikanje kolkov v MB,novembra razvojno ter ddecembra še en UZ glavice,prejšnji je bil pa ok brez posebnosti. Naše nove mere najinega korenjaka Vala od 8.9 točno na dva meseca 4050gramov,dolžina 54,5cm ter obseg glavice je bil 40cm.Raste napreduje da ga je veeslje gledati,kakce pa se tudi ureja počasi. V soboto,ter nedeljo gremo z Valom na njegove prve počitnice na Gorenjsko se že vsi noro veeslimo tega. Takole najin Val je okopan,čakamo hranjenje potem pa v krtovo deželo. Punce lep večer vsem skupaj. Vsem borkam držim pesti za magične pluse,vse ostale pa vas prav iz srca lepo pozdravljam. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 6:25:32
|
|
|
|
citrončica
|
O, Sulfinija, kako lepo, no, midva sva imela pa namen v vaše konce ta vikend, ker je bilo eno srečanje tam, pa smo imeli trgatev, tako da sva bila na Dolenjskem, zato ti tudi nič nisem sporočila, pa kot vidim, ste se itak potepali, saj je prav tako , evo, zdaj pa se šibam zrihtat za v službo, me že 2 dni daje groooozen zobobol, pa čakam danes svojo zobarco, ker imamo z dežurno vsi tako dobre izkušnje, da nikomur niti na kraj pameti ni padlo, da bi me peljal tja
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.9.2009 8:03:58
|
|
|
|
Bety11
|
Sulfinija, iskrene čestitke in veela sem, da je z Valom vse OK in še več... Pika 74.....Upam, da je vse OK.....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?