|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
16.9.2009 11:24:28   
lana38
pika74!user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.9.2009 12:32:02   
tia
Pika74 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj se veselje nadljuje do ................................. konca

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.9.2009 12:56:57   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Jupiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image .
Dobila pošto od Reša user posted image .

Še nikol se mi ni zgodilo, da bi imela dva zarodka v sebi in hkrati še 2 tako lepa, da sta bla za zmrznit. Čakata me torej še 2 zamrznjenčka!

Uh to se mi je prvič zgodilo v življenju.
Noja... enkrat sem imela 2 zamrznjenčka ampak to je bilo takrat, ko sem imela hiperco in mi jih niso mogli dat takoj not. Tole danes je pa čudež.

Juhuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image . Najrajš bi kar vse polupčkala user posted image . Prejle sem že našga kokota (sivi žako) napadla ... poštar mi je pa za las ušel user posted image user posted image user posted image .

Kar na jok mi gre od veselja...user posted image .

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Na vodi čutim, da bo tole pravljica z najlepšim koncem user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.9.2009 13:43:17   
cmokec
Pika74, naj traja in traja. user posted image user posted image user posted image Čestitkeuser posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.9.2009 15:19:41   
citrončica
Pika,
še tukaj,
BRAVOOOO!!!user posted image user posted image ,
zdaj pa naj se le nadaljuje tako, pa si tudi ti končno zmagalauser posted image

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.9.2009 20:01:02   
Anonimen
Pika74, bravo in držim super močne pestke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu citrončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
17.9.2009 8:13:52   
Bety11
uuuuuuuuuuuuu Pika...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Od daleč voham uspeh...Resnično!!!user posted image user posted image user posted image

Tokrat pa ja!!! Pa Reš je zakon.....Pri njemu pa uspe tudi tistim najhujšim.......Po porodu mu bom napisala eno pismo zahvale....Bil je pa res razumevajoč in do mene vsaj enkraten....Mislim, da ga bo moj uspeh razveselil....

Še malo je do uradnega konca. Prepričana sem bila, da bom šla prej, ker 44 let ni kar tako...Pa evo...Uspešno vztrajamo in vsi se križajo, kako veliki je ta naš Damjan....Počasi mi predlagajo CR......Ne vem...Jaz bi rada še zadnjič rodila normalno, naravno z bolečinami.....To je porod in ne da ti ga prinese poštar....

Vse je pred nami....

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
17.9.2009 10:16:58   
tia
Bety11 občudujem te kako pozitivna oseba si,polna energije ,optimizba ,ostani takšna in spodbujaj vse ,ki prehitro obupajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naj malce napišem kako smo mi,jutri bo moj sonček Maj star 1 leto,ja leto dni je že  naokrog kako to mine ne moreš verjeti ,jke pa pravi mali user posted image ,po vseh štirih leti da ga komaj dohajamo,zdaj p že dva dni trenira hojo pa mu počasi uspeva.Ne moremo fga pustiti niti sekundo samega že nam vse pospravi user posted image . Drugače pa je priden spi čez dan 2×,noč prespi celo,le kakšna vmes se najde ko kaj jamra ( zobeki ).Evo še  slikice:

user posted image

user posted image [/url

[url=http://www.shrani.si/?2Q/9m/1MXCT2cs/dsc03973.jpg]user posted image

Leni je pa že prava punca ,sedaj je v vrtecu imamo saj malce mir,saj je pridna ali Maju pa ne da nobene igračke,je takšna mala lumpa. Pa še slika od Leni.
user posted image

Jaz pa sem tako tako,malce pred službo, meni se pa ne gre

lp

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
17.9.2009 11:27:31   
lana38
tia, normalno, da se ti ne gre v službo. jaz bi še zdaj kar doma ostala, pa delam že 8 mesecev.
LP

lana38

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
17.9.2009 11:38:51   
koala
PIKA JEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako sem vesela!!!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa hvala za pohvale mojega miškota.

Tia, "stara sablja" a svečko boste že pihali? Jao kam čas leti, imaš pa dva cukerčka doma.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
17.9.2009 14:59:39   
neni
Da se malo oglasim.

Najprej Pika user posted image user posted image user posted image Čakam user posted image , brez izgovorov, prosim. Ne odstopam.

Tudi mi že hitimo proti drugi svečki.Dnevi in tedni kar bežijo, popoldnevi ko smo skupaj so prekrasni, spimo sicer še vedno ne, je pa malo lažje, se manjkrat zbudi, tudi razume in odgovori na tolažbo. Se stisnemo in je bolje.

Mislim, da je že čas za drugo user posted image , danes teden gremo k Rešu in če bo vse ok, upam, da gremo oktobra v boj za user posted image .
Potem se bom pridružila Piki in vam bomo temo smetile z nosečniškimi težavami.

Lepe jesenske dni vsem, tiste ki končujete porodniško pa razumem, zelo razumem, ampak jaz sem se tolažila s tem, da tako mora bit če je vse prav (z otrokom) in da hvala bogu je.

Neni

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
18.9.2009 8:58:29   
koala
Tia tvojemu sončku želim zdravo veselo in razigrano otroštvo! Maj vse naj naj ob prvi svečki pa fino praznuj.

OOOOOOOOOOOOOOOO koga vidim neni iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebe pa sem že res pogrešala. Daj se kaj več javi res te je lepo brati. Pa da te potolažim, mi še tudi ne spimo, sploh odkar hodi v vrtec je spet slabše, pa saj bo. Pa že zdaj moooočno stiskam pestke da bosta s Piko na dolgo razpravljali o nosečniškioh radostih, težav in tegob ne rabita.user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
18.9.2009 12:38:11   
lana38
neni, lepo te je spet brati. Upam, da boš dobila še enega user posted image , ko boš šla ponj k Rešu.user posted image
Naj še jaz malo nešega Tima pohvalim, da že vse besede ponavlja in se že lahko skoraj pogovarjam z njim. Kadar ga kaj vprašam, mi tudi pove. Je pri tem bolj hiter od Blaža. Blaž je bil star preko 2 leti, ko je začel govoriti posamezne besede.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
18.9.2009 14:09:25   
emaa
Neni držim pesti, ravno tako tudi za Piko.
Evo moj buši danes 37t 4/7, še malo pa pa bo tu
user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
18.9.2009 22:15:50   
Špelka
Čao, stare sablje!

Tukaj šeena fosilka, od katere na mojo stramoto že dooolgooo ni bilo duha in sluha.user posted image  Jh, ni cajta, kj čmo....

Najprej PIka - če je kej pravice na tem svetu, si ti abolutno zdej na vrsti - če bi bo po mojem, kr z dvema.... držimpesti!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neni - tud mi imamo namen oktobra ponovno iti v akcijo! Upajmo, da se pridružim tečkam nosečkam tuki gor! user posted image

Ema, dolenjka - čim blj na easy porod vma želim! Pa saj sta obe že veteranki! user posted image  Sej bo!

Tia, lana38, sonček medvedkica - lepi frocki, tole! user posted image user posted image user posted image

Tudi Anitki e prelep ozdravček, pra tko tvojeu sončku!

Pa še o meni - Kaja raste kot konoplja, govori ot strgon dohtar in laufa kot Jolanda Čeplak! Super dete pač! Uživamo sto na uro!!!

ČAo! Špelka

Se beremo!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
19.9.2009 7:50:28   
pika74
Uuuuu skor vse fosilke so na kup user posted image user posted image user posted image ... sam še en par jih manjka user posted image .

Punce, hvala vsem skup za podporo...tele dnevi bojo dolgi kot hudič....ampak kaj čmo. Sej smo že dostkrat šli čez tole... ane. Mogoče bo pa tokrat zgodba za spremembo imela  srečen konec...tko kot npr. naši košarkaši včeraj user posted image user posted image .

Lep dan vam želim!
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
19.9.2009 8:27:41   
lana38
Včeraj je bil pa res čudež pri košarki. Moj je gledal do polčasa, potem je pa ugasnil. Je rekel, da ne more več gledat, ker je živčen. Čez čas, pa je spet prižgal TV in videl, da so zmagali. Potem je pa dolgvo v noč gledal posnetek.user posted image

pika74, čudeži se dogajajo in eden od njih je tudi moj Tim. Zdaj si pa ti na vrstiin tvoji user posted image user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
19.9.2009 22:09:09   
Jančika_
Tia, kakšna luštna knedla sta tvoja dva. Emaa, po sliki sploh ne bi rekla, da si že pri koncu, res te ni razgnalo.

Pika, kako je že s temi dnevi pri tebi, a je že kritična meja mimo? Se ne spomnim več točno. Pismo, ko bi ti vedla, kak ti držim pesti...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
19.9.2009 23:11:19   
Pia73

Pozdravljene drage moje!

Sta mi moška okupirala TV pa sem malo na RR zašla,... Mater, še mene je tale košarka malo pritegnila, škoda ker bodo verjetno izgubili, pa so se trudili in dobro igrali. Žal sodniki niso na naši strani,... user posted image

No, Pika74 moja draga. Verjetno sem edina, ki ti ne bom držala pesti. Poskušala bom čisto neprizadeto tole spremljati, sicer ne vem, če mi bo uspelo,... Vedno sem full navijala in si želela ampak nikoli ni šlo,.... torej bom tokrat nalašč zato poskusila ubrati drugo taktiko,..pa ni hudič, da ne rata,... user posted image

Vidim, da vas je kar nekaj na pragu porodov. Želim vam čim lažje in hitre porode. Vsem mamicam veliko veselja s svojimi sončki, vsem ostalim pa hitro user posted image ali user posted image

Jaz želj po nosečnosti nimam več. Sem pa vesela, da bomo kmalu vse fosilke mamice, to me res radosti.

Lepo se imejte in se beremo.

Aja še to, vesela sem, da ta tema še vedno živi! user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
19.9.2009 23:34:32   
suzanka
Pozdravljene!!Kaj mene se še spomnite?Ja precej dooolgo se nisem oglasla,čisto   sem ven padla.Vidim,da vas je že veliko fosilk,ki vam je uspelo,čestitke prav vsaki..
Pika zate še posebne pesti,da uspe,kajti  zaslužiš si ..
Pri meni nič novega,včeraj sem imela punkcijo,upamo na najboljše..
Babike držite se,naj vamuspe,vsem ki pa svoje štručke že imate pa veselo cartanje..

lp suzanka(suzana)user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta da bodo naše sanje postale resničnost

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.9.2009 8:10:50   
pika74
Ojla,

ja glej glej, kdo se je oglasill - Pia73 user posted image .

Jaz bom danes najbolj na trnih... če ga pa slučajno preguram brez izcedka, pa najbrž tudi jutri ne bom čist mirna... Ponavadi je bil 11. dan po punkciji dan D. Razen zadnjič vem, da je bilo potem konec v noči iz 11. na 12. dan. Ja tole je prav mučno. Skor tko, kot košarka user posted image .

Glede mojih znakcov... rajš ne bi. Edin enga lahko omenim. Včer sem zvečer gledala Dirty Dancing... ki ga znam že skor na pamet, ker sem ga v otroštvu oz. mladosti tolkrat pregledala user posted image . In vmes večkrat kar orng jokala.... ahja... mal zarad nostalgije, mal zarad igralca, mal zarad muske, mal zarad romantike, mal pa zarad hormonov, ki mi delajo družbo user posted image .

Jah takle mamo.

Zdej grem pa mal našga kokota pogledat, kaj ustvarja... 2 dni nazaj sem ga učila mal ene nove fore: LA-LA-LA-LA-LA (seveda C-DUR lestvico od gor navzdol)... in valjda je takoj začel ponavljat. Sam on mal pomeša tone vmes... pa včasih je mal hripov user posted image user posted image user posted image . Skratka, sem v fajn družbi user posted image .

Lepo nedeljo želim vsem in še enkrat hvala vsem za pozitivno energijo in pestke. HVALA.

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu suzanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
20.9.2009 20:58:33   
Jančika_
Pika, kako si prestala današnji dan?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
20.9.2009 21:08:07   
Sulfinija
Ojla!

Mamica Vala se javlja.Punce berem vas,berem vas bolj redko ni časa,ni časa Val zahteva svoje.

Najin mišek je bil prejšnji teden zelo zaprt ni nama kakal je bil tri dni v bolnici sedaj je vse urejeno.Noro je aktiven.Prejšnji četrtek sma bila v razvojni v MB in zdravnica se kar ni mogla načuditi,najin mišek Val šiša svoje vrstnike avgustovske sončeke.Zdravnica je rekla,da je noro živahen ne rabi nobenih vaj kar naju z možekom zelo veseli,ni nobenih odstopanj v razvoju z njim juhu,juhu.Sedaj imava kontrolo čez dva meseca.Drugi mesec imava slikanje kolkov v MB,novembra razvojno ter ddecembra še en UZ glavice,prejšnji je bil pa ok brez posebnosti.
Naše nove mere najinega korenjaka Vala od 8.9 točno na dva meseca 4050gramov,dolžina 54,5cm ter obseg glavice je bil 40cm.Raste napreduje da ga je veeslje gledati,kakce pa se tudi ureja počasi.

V soboto,ter nedeljo gremo z Valom na njegove prve počitnice na Gorenjsko se že vsi noro veeslimo tega.

Takole najin Val je okopan,čakamo hranjenje potem pa v krtovo deželo.

Punce lep večer vsem skupaj.

Vsem borkam držim pesti za magične pluse,vse ostale pa vas prav iz srca lepo pozdravljam.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
21.9.2009 6:25:32   
citrončica
O, Sulfinija, kako lepo,
no, midva sva imela pa namen v vaše konce ta vikend, ker je bilo eno srečanje tam, pa smo imeli trgatev, tako da sva bila na Dolenjskem, zato ti tudi nič nisem sporočila, pa kot vidim, ste se itak potepali, saj je prav takouser posted image user posted image ,

evo, zdaj pa se šibam zrihtat za v službo, me že 2 dni daje groooozen zobobol, pa čakam danes svojo zobarco, ker imamo z dežurno vsi tako dobre izkušnje, da nikomur niti na kraj pameti ni padlo, da bi me peljal tjauser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
21.9.2009 8:03:58   
Bety11
Sulfinija, iskrene čestitke in veela sem, da je z Valom vse OK in še več...user posted image user posted image user posted image

Pika 74.....Upam, da je vse OK.....

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?