|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
25.9.2009 17:22:00   
Rakica_80
Pika74...naj te ne bo strahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TESTEK TESTEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če je bila belina do sedaj, bo tudi naslednjih 8 mescevuser posted image
kr korajžnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
25.9.2009 18:04:23   
Anonimen
Pika74, upam, da si se opogumila in da že imaš velik nasmešek na obrazu! Če pa še ne danes, pa jutri zagotovo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
25.9.2009 18:12:53   
pika74
Pomoje bom v lekarni 5 min preden jo zaprejo user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
25.9.2009 18:25:36   
citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

pa upam, da ga ne boš kar tam naredila, da zdržiš do doma user posted image user posted image user posted image ,
joj, kako stiskam pesti!!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
25.9.2009 18:27:11   
tassi1
Dajmo, pika naredi že testek !! user posted image user posted image user posted image
Ps: če je tebi uspelo, pol je upanje še zame!!( 11 let sami, po 3 SS, 6 postopkov) user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
25.9.2009 19:00:00   
dolenjka

Samo da ne prideš 5 minut po tem ko jo zaprejo user posted image user posted image user posted image

Kdaj je test, ju3 ob 6h zjutraj user posted image Vprašam zato, da vem kdaj moram vstat user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
25.9.2009 20:46:49   
Jančika_
Pika, totalno te štekam, da te je strah naredit test, totalno. Ampak...go go gouser posted image user posted image user posted image ! Zjutraj bomo vse tule visele in čakale.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
25.9.2009 21:00:37   
cmokec
Pika, vzemi si čas in ko boš pripravljena, naredi test. To je tvoj trenutek. Ne hiti zaradi nas, posveti se sebi. Časa imaš malo manj kot 9 mesecev, tako, da se ne mudi. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
25.9.2009 21:07:03   
Pia73

Pika74 draga moja!

Če so do sedaj bele hlačke veš, da bodo še naprej! Da bog da da bo vse v redu, pa itak bo.

Sem res zelo, zelo, zelo vesela zate. Vem ,da ti sedaj že veš, da si noseča, če si ali pa nisi naredila CB, in da je strah kaj še bo ampak glavo gor in me bomo ob tebi!  Tokrat bo vse ok, boš videla!

Lep vikend ob gledanju pozitivnega CB vama želim!

Ja, ja,...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
25.9.2009 21:09:53   
Anonimen
Pika74, želim ti en veliiiik plusek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
26.9.2009 0:14:58   
Špela100
Bety11 iskrene čestitke ob tako dolgo pričakovanem in tako zelo željenem rojstvu tvojega sinčka Damjana. Bravo zmagala si, prišla si do svojega cilja.
Občudujem tvoje upanje, tvojo moč in pogum.
Uživajte maksimalno ob novem družinskem članu.

Pika74 maksimalno držim pesti za user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
26.9.2009 3:16:28   
pika74
En velik minuuuuuuuuuuuuus.

user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
26.9.2009 7:26:51   
Jančika_
O Pikica moja draga...tako zelo mi je žaluser posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
26.9.2009 7:41:14   
cmokec
user posted image user posted image ne morem verjeti. Nebi ti rada dajala lažnega upanja, ampak dokler ni user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
26.9.2009 8:09:52   
Anonimen
Tudi meni ni nič jasno. user posted image     

user posted image user posted image user posted image user posted image Pika74 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 1440
26.9.2009 9:00:31   
dolenjka

En velik minuuuuuuuuuuuuus.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
26.9.2009 9:16:30   
Pia73

Pika74 moja draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem verjeti. Glede na to, da je pri tebi vedno po postopkih M prišla že par dni prej, sploh ne morem verjeti,... Tudi jaz ti ne želim dati lažnega upanja a vseeno čist majčken ga pa še je,..... user posted image user posted image user posted image

Naj gre vse k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
26.9.2009 10:38:45   
tassi1
Dej pojdi v ponedeljek še na krvnega, boš vidla, do bo beta pozitivna!! Ti pošiljam user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
26.9.2009 13:03:02   
Špela100
Pika jojaaaaaaaaa user posted image ........morda pa le.....jaz bom kar še naprej držala pesti......

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
26.9.2009 13:04:24   
Anonimen
Še je upanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti.

(odgovor članu Špela100)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
27.9.2009 16:55:16   
citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

Pika jojaaaaaaaaa user posted image ........morda pa le.....jaz bom kar še naprej držala pesti......

jaz tudi ne verjamem,
ker še vedno stiskam pesti in navijam.....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.9.2009 18:52:45   
cmokec
Pika, še vedno stiskam pesti zate. user posted image So hlačke še bele? Oglasi se kaj, da slišimo, kako si. user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.9.2009 20:20:23   
pika74
Ojla punce.

Hvala vsem... ampak če ni, pol ni. Pomoje mi je tokrat estrofem vzdrževal belino. user posted image  pričakujem v naslednjih dneh.

Tokrat smo bili zelo blizu. Imam pa še dva jokerčka v igri, zato mi je tokrat malo lažje. Po njiju gremo takoj... z estrofemom pa tokrat začnem že na 2. dan M.

Nosečke pejte rodit user posted image ...dolenjka... alo user posted image  user posted image .

Lp in lep večer še naprej.

< Sporočilo je popravil pika74 -- 27.9.2009 20:21:19 >

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
27.9.2009 21:59:15   
katjandraž
Pika74, žal mi jeuser posted image !

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
27.9.2009 22:32:34   
dolenjka

Ojla punce.

Hvala vsem... ampak če ni, pol ni. Pomoje mi je tokrat estrofem vzdrževal belino. user posted image  pričakujem v naslednjih dneh.

Tokrat smo bili zelo blizu. Imam pa še dva jokerčka v igri, zato mi je tokrat malo lažje. Po njiju gremo takoj... z estrofemom pa tokrat začnem že na 2. dan M.

Nosečke pejte rodit user posted image ...dolenjka... alo user posted image user posted image .

Lp in lep večer še naprej.

A lahko ju3, ker danes se mi ne da več od doma user posted image user posted image user posted image user posted image

Zjutraj imam CTG in pregled, pol bomo pa vidl, je reku slep. Se mi pa vseeno zdi, da se bom ju3 še pofočkala na RR user posted image

Pikica, vesela sem, da nisi preveč razočarana in že ready za nov boj, ampak morda pa je vseeno ratalo.... user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?