Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.7.2009 14:07:24
|
|
|
|
biba77
|
Mi uživamo popolnoma v tem poletju, samo dnevi so nam prekratki, ko jaz komaj po peti uri hodim iz sluzbe. Pa, tamalemu je prevroče, da bi čez dan spal in imamo krizo vmes... Še 3 tedne, pa gremo na morje. Pika74, kako pa je pri vas?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.7.2009 12:15:59
|
|
|
|
koala
|
Oj! Pika meni preveč ne odgovarjajo te visoke temperaturew, ker se podstrešno stanovanje zelo segreje, čeprav je veliko bolje kot je bilo pred menjavo strehe. Kaj je zdaj z srečanjem? Jaz bi vas že reeeeeeeeeeees rada videla. Bety tebi pa kapo dol, res! Pa naj te še zadnji tedni hiiiiiitro minejo.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.7.2009 14:50:12
|
|
|
|
lana38
|
Mi gremo v nedeljo na in me do 1.8. ni doma, tako da zdaj ne bi mogla priti na srečanje v tem času. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.7.2009 15:00:29
|
|
|
|
samantka
|
Pozdrav vsem! Res je vroče, da človek komaj diha! V bistvu sploh nisem vedela, kam naj pišem, pa se mi je tule zdelo še najbolj primerno, saj potrebujem nasvet in upam, da se najde kakšna dušica s podobnim problemom in zna kaj pojasniti. Fora je v tem, da s fantom načrtujeva bebija, pa sva bila ta mesec zelo pridna in sedaj mi zamuja že peti dan. Zjutraj sem delala test, ki je bil negativen in mi ni zdaj nič jasno! Praktično me nič ne boli, razen trebuh me boli vsak dan, mislim na jajčnike ali podobnega temu, kar bi napovedovalo PMS. Bila bi zelo vesela, če bi mi morda katera lahko kaj povedala glede na izkušnje! Lep sončen pozdrav!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.7.2009 19:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, a ste videle album od Sulfinije? Mali Val je že pravi korenjak.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.7.2009 14:54:13
|
|
|
|
citrončica
|
ja, pravi sonček!! zdaj bi morala bit že doma...ni še sporočila, a so že prišli vsi domov ali ne.. IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca Punce, a ste videle album od Sulfinije? Mali Val je že pravi korenjak.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 1.8.2009 19:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj joj, kam je že zdrsnil tale naš za nas... Lep pozdravček vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.8.2009 7:06:47
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem videla že v soboto, ko sem prišla z dopusta, da smo čisto spodaj, pa ni bilo časa, da bi kaj napisala. Se pozna, da so dopusti, tudi tukaj. Mi smo se imeli zelo lepo na . Jaz bi kar šla zdaj na plažo, namesto v službo. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.8.2009 10:37:36
|
|
|
|
Bety11
|
Zanima me, če je Sulfinija sploh kaj napisala zadnje čase, če sta z Valom prišla domov in če je opisala porodno izkušnjo (ker ona tako rada piše)? LP
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.8.2009 12:54:33
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Zanima me, če je Sulfinija sploh kaj napisala zadnje čase, če sta z Valom prišla domov in če je opisala porodno izkušnjo (ker ona tako rada piše)? LP Bety11, kakor vidim na postih od Sulfinije, je vse v najlepšem redu: http://www.ringaraja.net/forum/searchpro.asp?author=sulfinija&forumid=
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 3.8.2009 13:37:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdrav! Midva z najinim sončkom Valom sma doma od 16.7. Porodna izkušnja: 8.6. točno ob 12 poldne mi je odtekla voda,nato sem klicala sestro in odpeljali so me v porodno sobo takrat 4 in zares.Prve popadke sem že dobila v 25.tednu vendar so mi jih do 31.tedna nosečnosti uspešno ustavljali z infuzijami.Ker sem bila kod konca maja brez materničnega vrata je voda odtekla 8.6.Ko so me odpeljali v porodno sobo sem svoje popadke dobila komaj ob treh popoldne so bili neboleči in ob 6 zvečer se je babica zadrla gospa odpri ste celih 10cm astronomsko ste se hitro odprli brez bolečin polovico poroda prespala in ob 18.59 je zajokal najin zakladek,najin težko pričakovani sinek z imenom Val.Val je bil velik 39cm in težak 1600g.Takoj po porodu sem ga poljubila nato so ga odpeljali v inkubator kjer je bival brez raznih problemov 3.tedne.Nato sma bila odpuščena dne 16.7 z težo 2110g. Mamica je pa v bolnišnici bivala od 17.4 neprestano do 16.7.Val lepo je napreduje,danes z težo 2495g in velik 48cm. Je pa trenutno najin Val od sobote v bolnišnici,ker se je v petek pojavila driska ki ni nehala in je do jutri v bolnici ker je dobil rota virus.Mamica jaz sme z njim tudi ponoči,vendar danes grek k njemu spet popoldne in se zvečer vrnem domov,jutri zjutraj pa grem po najinega sončeka Vala,ki pride spet k nama domov. Toliko na kratko v naši temi.Nove slikice pa bodo sledile,če prej ne 30.08 ko bo Val prejel svoj prvi zakrament sveti krst,velja? LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.8.2009 19:50:39
|
|
|
|
lana38
|
V albumu Tim12 so slikice z našega . LP
< Sporočilo je popravil lana38 -- 4.8.2009 19:52:09 >
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.8.2009 15:53:23
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 V albumu Tim12 so slikice z našega . LP Lepe!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.8.2009 17:45:50
|
|
|
|
koala
|
Sulfinija upam da se Val že počuti bolje,
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.8.2009 18:05:51
|
|
|
|
citrončica
|
kakšen fantiček je že , pa kako sta si podobna z bratcem ... IZVIRNO SPOROČILO: lana38 V albumu Tim12 so slikice z našega . LP
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 5.8.2009 18:07:05
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Sulfinija upam da se Val že počuti bolje, tudi jaz, pa da boste čimprej spet vsi skupaj doma (seveda zdravi!!!)
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.8.2009 12:30:02
|
|
|
|
koala
|
Sulfinija, kako je Val? Bolje? lana tvoj Tim pa je pravi lepotec.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.8.2009 15:29:47
|
|
|
|
lana38
|
Verjetno je Val že bolje in doma, pa Sulfinija nima več časa za RR. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.8.2009 23:43:41
|
|
|
|
Anitka
|
Ku ku, preden odrinemo vas malo pozdravim in vam sporočim, da še živim Prenova stanovanja je HB za nami, en teden smo potovali po Italiji in naredili skoraj 3000 km, ponoči pa šibamo za Dalmacijo Bety Res je upanje umre zadnje in ti si živ dokaz za to. Res ti privoščim in želim le vse najbolje Sulfinija in Val Jančika čas res hitro beži Ema navijam za sestrico Tia mene je že sram, ker se še nisem oglasila Pika74 kako kaj? Biba77 tudi zate pestke. Koala ti imaš že tudi pravega manekna doma, pa Lana38. Goya kako kaj pri vas? Pa Citrončica? Glede srečanja pa me obvestite, ko se kaj zmenite. Sem pa do 15.8. odsotna. Vsem en lep pozdrav (tudi tistim, ki jih nisem omenila)
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.8.2009 14:02:25
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pika74 kako kaj? Ojla Anitka, midva sva bla tud v Italiji... mogoče smo se celo kje srečal... .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.8.2009 18:23:18
|
|
|
|
citrončica
|
Pa Citrončica? Evo mene , jaz tud bolj občasno pokukam sem gor, midva sva tud letos kar nekaj km že naredila, za 1.maj sva (odletela sicer ) v Turčijo, potem sva si ogledala celo Bosno v enem tednu, zdaj še 1 teden Češke, in čakava dopust ,septembra pa še v Dalmacijo malo, pa bo.. vidim da tudi vi uživate, in prav je tako , je treba še mal okrog iz pogledat, pa je takoj manj vsakdanjih težavic v glavi, pa gre...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.8.2009 13:36:05
|
|
|
|
Anitka
|
Ku ku, zdaj smo bile pa že daleč na drugi strani. Se vidi, da smo vse še zelo dopustniško razpoložene. No naš dopust v Dalmaciji je minil z veliko hitrostjo in sedaj imam le še dva tedna pa bomo spet začeli s službo. Moram priznati, da me je kar malce strah glede na to, da nisem delala že od 28.4.2008. Upam, da se bom hitro vpeljala in da se bo Gal še hitreje navadil na jasli.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.8.2009 13:36:36
|
|
|
|
Anitka
|
Pika mogoče smo se pa res kje srečali Citrončica za ture.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.8.2009 16:47:21
|
|
|
|
pika74
|
Anitka čist možn . Pa zadnjič sem šla tud u tvoje konce... po AC... se mi zdi, da sem šla mimo tvojega kraja... .
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.8.2009 21:20:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Anitka čist možn . Pa zadnjič sem šla tud u tvoje konce... po AC... se mi zdi, da sem šla mimo tvojega kraja... . A res? Drugič pa le pokliči, da se dobive na kakšni kavici.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?