Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.6.2009 16:47:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba77 Ku-kuc... Se ena povratnica. Bolj poredko, ker ne utegnem drugace, a vseeno. Me se spoznate in sprejmete v cvek? Sulfinija, zdravja in srecnih trenutkov vam zelim!!! O lej jo , pa naša Pika is back A se spomnite naših petkovih kofetkanj? Se bomo enkrat zmenile, rezervirale en petek in za stare cajte skušale kofetkat
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.6.2009 16:48:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: GoYa Bety11, a si ti tista, ki je bila včasih Bety upa??? To je tud meni na misel prišlo b Tudi meni
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.6.2009 10:58:33
|
|
|
|
biba77
|
No, lepo, da smo se tako stevilcne. bambi se kaj oglasi? Punce, pri nas je bilo predvcerajsnjim krizno stanje zaradi toce. Anitka, kako je bilo pri vas? Bauc je pa vceraj imel 3. RD. Sicer pa sva z dragim sredi IUIja z Gonalom. Imam en folikel na desni in jutri nov UZ... Pridne bodite, b77
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.6.2009 23:02:39
|
|
|
|
emaa
|
Sulfinija čestitke
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.6.2009 7:54:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba77 No, lepo, da smo se tako stevilcne. bambi se kaj oglasi? Žal ne Punce, pri nas je bilo predvcerajsnjim krizno stanje zaradi toce. Anitka, kako je bilo pri vas? Uničeno je vse Nič ne bo z vtrninami, sadjem... Bauc je pa vceraj imel 3. RD. Čestitke baucu in tri poljubčke od Gala. Sicer pa sva z dragim sredi IUIja z Gonalom. Imam en folikel na desni in jutri nov UZ... Pestke draga moja Pridne bodite, b77
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.6.2009 21:58:52
|
|
|
|
Anitka
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.6.2009 11:24:36
|
|
|
|
koala
|
OOOOO biba "stara" sablja se je javila. Kako lepo. Veš se doooooosti krat spomnim nate, si mislim da bi te poklicala, pa me vedno kaj zmoti in se spet spomnim pozno pozno zvečer, takrat pa ne kličem več, se bom poboljšala obljubim.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.6.2009 10:57:23
|
|
|
|
biba77
|
No, koala, le poklici kaj. Tako, v petek definitivno nisem uspela kofetkat, ker smo praznovali baucov roj. dan. Praznovali smo pa se v soboto in nedeljo smo prihajali k sebi. Vceraj sem imela IUI in zdaj cakamo, ce bo borec ali ne? Mogoce mi ta petek uspe kofetkat, ampak na vsak nacin ne pred deveto uro zvecer? Ste takrat se na razpolago? Anitka, pri nas je tudi vse unicilo: 90% vinogradov je obranih, lomilo je stresne kritine, stresna okna, lupilo in rusilo drevesa in pozelo njive. Mi smo imeli sreco, ker nam je "le preluknjalo" bazen, ampak to je se najmanj, ne? Vceraj sem pred Hoferjem srecala bambi (kot da bi vedela, da sem mislila na njo). Je menjala sluzbo in je full v guzvi, ampak je obljubila, da se kaj javi. Kaj bi katera prisla na cvek, ce bi se spet poskusile enkrat dobit? Nekje, kjer so igrala in kaka miza, da se malcki natekajo/naplezajo, me pa malo spet vidimo in pocvekamo? Kdaj boste sle kaj na morje? Mi, ce sploh, ne pred avgustom. Mogoce bomo pa kar doma ostali 2 tedna. Nam malo finance na tesno hodijo, ker smo dali zadnje evre za fasado... No, pa se kaj javite! Lp, b77
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.6.2009 10:57:32
|
|
|
|
hel32
|
Citrončica, je kaj novic o Sulfiniji in njenem Valu, nas Avrustovke malo zanima kako in kaj sta?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.6.2009 11:04:23
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: hel32 Citrončica, je kaj novic o Sulfiniji in njenem Valu, nas Avrustovke malo zanima kako in kaj sta? V nedeljo je napisala na drugem forumu: Lep pozdrav!! Hvala vsem za lepe želje za korenjaka Vala.Da se vam na hitro javim.Sem danes prispela domov na par uric najin sinek Val je še v inkobatorju v petek pride k mamici na oddelek.Približno še dva tedna nato pa skupaj pridema domov.Na hitro javljanje.Porodna izkušnje,in kako je potekala nosečnost zadnjih 8.tednov v bolnišnici Maribor vam napišem,ko se vrnem z Valom,takrat tudi slikica malega,velikega Vala.Šibam nazaj k njemu v bolnišnico. Še enkrat vsem hvala za vse lepe besede... LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.6.2009 11:30:25
|
|
|
|
lana38
|
biba77, pri nas v Ptuju je ena ful dobra gostila z igrali, De poncho. Imajo pa mehiško hrano in pizze. Z mamicami z Mamine čvekalnice smo se že večkrat tam dobile. zadnjič je prišla ena celo iz Lj in ji je bilo ful všeč. Igrala imajo tudi notri, tako da potem ni problem niti, če je deževno in mrzlo. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.6.2009 12:26:17
|
|
|
|
biba77
|
Meni je Ptuj sicer tudi malo s poti, ampak, ce bi nas bilo vec, se z baucom pripeljeva tudi tja. Je pa, na zalost tako, da sem jaz med tednom rel. pozna. Je katera pripravljena zrtvovati kako urco med vikendom? No, saj to, da sem pozna je ovira se najbolj zaradi tamalih, ne drugace...
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.6.2009 15:37:16
|
|
|
|
lana38
|
Zadnjič smo se dobile celo v soboto dopoldan ob 11h. Pa smo čvekale do 12.30, ene so še dlje ostale. Jaz sem pa šla, ker gre potem Tim spat. Pa čisto utrujen je že bil. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.6.2009 16:56:01
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba77 IZVIRNO SPOROČILO: hel32 Citrončica, je kaj novic o Sulfiniji in njenem Valu, nas Avrustovke malo zanima kako in kaj sta? V nedeljo je napisala na drugem forumu: Lep pozdrav!! Hvala vsem za lepe želje za korenjaka Vala.Da se vam na hitro javim.Sem danes prispela domov na par uric najin sinek Val je še v inkobatorju v petek pride k mamici na oddelek.Približno še dva tedna nato pa skupaj pridema domov.Na hitro javljanje.Porodna izkušnje,in kako je potekala nosečnost zadnjih 8.tednov v bolnišnici Maribor vam napišem,ko se vrnem z Valom,takrat tudi slikica malega,velikega Vala.Šibam nazaj k njemu v bolnišnico. Še enkrat vsem hvala za vse lepe besede... LP Super jaz sem se prejšnji teden potepala, tako da sem tud sama prišla pogledat, kako in kaj, zdaj čakam, ds mi na sms odgovori, ko bo imela čas, mislim pa da nam je že vse lepo razložila tamle, prav super!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.6.2009 18:30:26
|
|
|
|
koala
|
Jaz sem definitivno za srečanje, samo res nekje kjer lahko mali dirkajo okoli, moj ziher nebo sedel pri miru. Glede dneva pa tako bolj pozno popoldan jaz nebi, je moj sonček tam okoli sedmih že čist kriza urtrujen. Raje čez vikend, čeprav bi nama po 13 uri bolj odgovarjalo ker okoli 11-30 ponavadi zaspimo.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.6.2009 11:18:17
|
|
|
|
hel32
|
NOVICE OD SULFINIJE V nedeljo je napisala na drugem forumu: Lep pozdrav!! Hvala vsem za lepe želje za korenjaka Vala.Da se vam na hitro javim.Sem danes prispela domov na par uric najin sinek Val je še v inkobatorju v petek pride k mamici na oddelek.Približno še dva tedna nato pa skupaj pridema domov.Na hitro javljanje.Porodna izkušnje,in kako je potekala nosečnost zadnjih 8.tednov v bolnišnici Maribor vam napišem,ko se vrnem z Valom,takrat tudi slikica malega,velikega Vala.Šibam nazaj k njemu v bolnišnico. Še enkrat vsem hvala za vse lepe besede... LP Pri nas še kr dežuje, sem pravkar v tej moči pobirala maline, zdaj pa jih moram spravit. Pa malo pospravim po hiši, potem pa verjetno kuhat, lep deževen dan. Vse, ki ste bolane, in vaši pikeci, želim, da čimprej ozdravite! Helena v 31 tednu
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.6.2009 11:19:44
|
|
|
|
hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: hel32 NOVICE OD SULFINIJE V nedeljo je napisala na drugem forumu: Lep pozdrav!! Hvala vsem za lepe želje za korenjaka Vala.Da se vam na hitro javim.Sem danes prispela domov na par uric najin sinek Val je še v inkobatorju v petek pride k mamici na oddelek.Približno še dva tedna nato pa skupaj pridema domov.Na hitro javljanje.Porodna izkušnje,in kako je potekala nosečnost zadnjih 8.tednov v bolnišnici Maribor vam napišem,ko se vrnem z Valom,takrat tudi slikica malega,velikega Vala.Šibam nazaj k njemu v bolnišnico. Še enkrat vsem hvala za vse lepe besede... LP Pri nas še kr dežuje, sem pravkar v tej moči pobirala maline, zdaj pa jih moram spravit. Pa malo pospravim po hiši, potem pa verjetno kuhat, lep deževen dan. Vse, ki ste bolane, in vaši pikeci, želim, da čimprej ozdravite! Helena v 31 tednu Sem pa koza, na narobe forum sem prilimala!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.6.2009 11:23:47
|
|
|
|
hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: hel32 IZVIRNO SPOROČILO: hel32 NOVICE OD SULFINIJE V nedeljo je napisala na drugem forumu: Lep pozdrav!! Hvala vsem za lepe želje za korenjaka Vala.Da se vam na hitro javim.Sem danes prispela domov na par uric najin sinek Val je še v inkobatorju v petek pride k mamici na oddelek.Približno še dva tedna nato pa skupaj pridema domov.Na hitro javljanje.Porodna izkušnje,in kako je potekala nosečnost zadnjih 8.tednov v bolnišnici Maribor vam napišem,ko se vrnem z Valom,takrat tudi slikica malega,velikega Vala.Šibam nazaj k njemu v bolnišnico. Še enkrat vsem hvala za vse lepe besede... LP Pri nas še kr dežuje, sem pravkar v tej moči pobirala maline, zdaj pa jih moram spravit. Pa malo pospravim po hiši, potem pa verjetno kuhat, lep deževen dan. Vse, ki ste bolane, in vaši pikeci, želim, da čimprej ozdravite! Helena v 31 tednu Sem pa koza, na narobe forum sem prilimala! Ja, tudi to se zgodi, vsi pač nismo nezmotljivi.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 25.6.2009 8:08:46
|
|
|
|
lana38
|
Nič hudega, če se kdaj zmotiš. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 30.6.2009 16:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, kako je s sulfinijo in malim valom? nic se nam na javi.... upam, da zato, ker je prezaposlena z malim kricacom
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.7.2009 8:51:54
|
|
|
|
klarisa
|
OOOOOOOOO dober dan :) se me mogoče še katera spomni?? no, jaz se vas kar veliko tle na forumu in sem prav vesela, da lahko spremljam kako ste kaj.. Z Neni smo na "liniji",ostale pa kar pridno pišite
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 2.7.2009 11:38:31
|
|
|
|
lana38
|
Ne, res žalostno.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.7.2009 7:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj res nima o sulfiniji nobena novick? saj vem da sem sitna. samo je nasa augustovka in nas skrbi za njiju
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.7.2009 11:22:18
|
|
|
|
Bety11
|
Goya, Anitka....in ostale, ki ste že inventar tega foruma. ...Oprostite, ker prej nisem odgovorila...Ne berem te rubrike pogosto... Ja, jaz sem Bety(Bety upa)....Edina na tem forumu, ki čveka že od samega začetka in končno bo dočakala to svojo štručko...Začela sem pri 38.letih in letos bom 44....Tako, da upanje res umrije zadnje.... In zanosila sem po naravni poti, ko sem vse zdravnike poslala nekam....Sama sem si določila terapijo (glede na izkušnje)....In mi je ratalo....Prometrij, Medrol in strogo ležanje.... Pozdravljam vse....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?