|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
7.7.2009 12:05:38   
koala
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Bety kakao sem vesela!!!

ČESTITAM!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
7.7.2009 13:10:08   
lana38
Bety11, čestitam iz srca!user posted image user posted image user posted image KDaj pa imaš PDP?
LP

lana38

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
7.7.2009 13:48:29   
Jančika_
O Bety, to je pa krasna novica, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image ! Pa škoda, da nisi kar novega nadaljevanja odprla, si ga namreč pošteno zaslužiš. No, saj ga še vedno lahko, a ne! Daj nam malo povej, kakšno "terapijo" si si to predpisala?

Tudi jaz sem za srečanje, najraje kakšen vikend, Ptuj mi ustreza, omenjeno restavracijo tudi poznam (Vasja se je tam že dal ruknit od gugalnice in ga je neslo dva metra po luftuuser posted image , no, saj se je dobro končalo, nič mu ni bilo, ga je pa izučilo). Ve samo povejte, kdaj.

Jaz sem vredu, zdaj sem praktično že na polovici nosečnosti in se počutim res dobro. Edino z vago se ne marava posebejuser posted image , ampak OK, bo že.

Biba77, kako kaže tokrat? Držim pesti!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
7.7.2009 13:50:31   
sayuri
Ooooooooooooo Bety (upa), čestitam. Sem te imela na sumu user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
7.7.2009 14:00:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
Ja, jaz sem Bety(Bety upa).

Smotka smotana user posted image user posted image user posted image Kako si se skrila user posted image

Ej, ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko berem tvoj post, se je pri nas kar sonček pokazal user posted image

Opa, 28 tednov si že noseča user posted image user posted image user posted image Joj, kako sem vesela zate, ker si dala čez pekel in pol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
7.7.2009 19:49:06   
citrončica
Meni je v nedeljo poslala sms se mi zdi, da je vse OK,
zdaj uživa, in nima časa za nas še, saj je prav, samo da je vse OK!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
7.7.2009 19:50:45   
citrončica
Bety,
tebe in tvojih dragocenih nasvetov se pa tud jaz še kako dobro spomnim,
čestitam ti!!!!
Potem je nekje daleč tudi še upanje za nas....user posted image

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
7.7.2009 20:44:09   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

zdaj uživa, in nima časa za nas še, saj je prav, samo da je vse OK!!!user posted image

citrončica a to pomeni da se že doma crkljajo? Daj prosim bodi prijazna pa mi pošlji njen gsm na ZS, jaz sem ostala brez njene številke, ker je šal stari telefon v malorouser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1258
8.7.2009 16:05:22   
citrončica

ja, seveda, Sulfinija,
sem mislila, da sem en stari post kopiralauser posted image ,
pa ga nisemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1259
8.7.2009 16:06:21   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

citrončica a to pomeni da se že doma crkljajo? Daj prosim bodi prijazna pa mi pošlji njen gsm na ZS, jaz sem ostala brez njene številke, ker je šal stari telefon v malorouser posted image

mislim, da je mali še v porodnišnici, pomoje,
ti pošljem št.,
lpuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
9.7.2009 9:27:05   
biba77
Ja, čestitke, Bety!

No, mi smo OK. Predelali neuspeh.
Jancika, zdaj cakamo na december (predvidoma), vmes pa samo "uzivamo".user posted image

Za srecanje smo se vedno odprti...

biba77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1261
9.7.2009 19:36:15   
Anonimen
Bety, čestitke!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1262
9.7.2009 21:19:45   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: biba77

Jancika, zdaj cakamo na december (predvidoma), vmes pa samo "uzivamo".user posted image

Žal mi je, da se je tako izteklo...a zdaj bo IVF ali še vedno IUI?

Jaz sem danes imela morfologijo in izvedela, da bo še en pob pri bajti. Smogovciuser posted image .

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
9.7.2009 22:30:32   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Žal mi je, da se je tako izteklo...a zdaj bo IVF ali še vedno IUI?

Jaz sem danes imela morfologijo in izvedela, da bo še en pob pri bajti. Smogovci .

Kar IVF, ce ne IVF/ICSI, ker ima lubi zadnje case neke slabe in neprimerne izvide... Bomo videli na "zmenku" pred postopkom.

user posted image user posted image smogovci user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
10.7.2009 12:33:29   
emaa
A same fante boš mela Jančikauser posted image , mi čakamo presenečenje, upam pa na punčko.
Bety se mi je zdelo, da si to ti, super da vama je uspelo.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
12.7.2009 23:27:07   
tia
Oj,

časa mi primankuje zato se skoraj nič ne javljam.
Mi smo vsi tako kot moremo biti,Leni je trenutno na počitnicah tako da imamo čez dan pestro koliko se da, Maj je pa naspidrani 100/h leti po štirih da ga komaj slediš, vseeno kje leti če je to laminat,parket ,tlakovanec,trava ali pa kamenčki šiba le tu pa tam se vsede in pogleda če ga kdo opazuje. Jaz pravim tu bomo še videli kaj je živ otrok Leni je bila v takem času res na miru in se igrala, Maj pa ni sekunde na miru.Z Leni se imata rada ves trosi se ko jo zagleda,ona mu pa tudi vse pusti ,le svojih igrač mu pa s težka da.

Jaz še malo pa grem v službo,joj ne kako je to hitro na okrog.

Emaa da se vam želja uresniči in dobite punčko.
Jančika pa boš blažena med dedci.
Biba77,koala,goya,pia73,neni,pika74,anitka,tinkamiška,lana38 in ostala katere nisem omenila pa lep pozdrav.

Grem počasi v postljo ,jutri me čaka obisk iz dalnjega Beograda pridejo neki sorodniki od moža,tako da bomo spet pedinili,user posted image .

lp

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
12.7.2009 23:28:06   
tia
Bety ČESTITKE, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.7.2009 8:08:55   
Bety11
Hvala vsem!

Svojega bloga ne rabim in ga nočem....Ne maram publicitete in rom-pom-poma....

Kar nekaj vprašanj sem dobila na ZS, pa bom zelo na kratko povedala za vse, kar se je dogajalo:

Čeprav sem ostala noseča vsak mesec, mi nihče tega ni verjel. Poslušala sem samo, da sem stara, jajčka stara,.... Pri Rešu sem bila 5x. Koliko čiščenj sem imela, pa ne štejem, ker je nemogoče. Najmanj 3 na leto. Vse ostalo je šlo samo...Samo testi so bili pozitivni...Vse to sem preverjala tudi s krvnimi testi, da sem bila prepričana, da niso samo lažno pozitivni testi....Ne, niso bili lažni...

Potem sem vklopila moje možgane in sklenila, da bi bilo dobro pogledati notranjost maternice.... In doživela še večji šok, saj mi je Bokalova dala pismo potrdilo, da so jajcevodi neprehodni, maternica in jajcevodi fibrozni, nimam niti 1% možnosti za zanositev in ne za donositev otroka....
Edino je Pušenjak svetoval, naj se umirim, vržem v kanto ta izvid in z mirnimi živci poskušam naprej. Po ovulaciji je svetoval Medrol in uporabo Prometrijuma. Ratalo je seveda takoj in zopet odmrtje ploda....kar nekajkrat....Tako, da mi je vsega bilo dovolj...

(Moram povdariti, da nikoli zdravniki niso ugotovili pravi vzrok za splave pri meni....)

Naredila sem bojni načrt....

Prometrijuma maksimalno dozo (3x300 enot), Medrol 8 mg, potem 16 mg in končala na 24 mg in strogo ležanje (nič stresa, nič delati, nič brati....obnašati se, kot da si v bolnici)
In je ratalo.....

Šoki so bili, ker sem na datume morebitnega prihoda M imela strašanske krče....Vzela sem en Nalgesin 300, čeprav se ta ne daje v nosečnosti, ker baje da vstavlja srčni utrip pri otroku....Jaz sem izkoristila njegovo drugo pozitivno delovanje, in sicer, prenehanje ustvarjanja prostalgladinov, ki so vzrok za menstrualne krče..
Samo ena tabletka je hitro delovala in več ni bilo potrebno....

Pri Pušenjaku sem bila na NS....Kar ni mogel verjeti, da je otrok tako lepo razvit...Rezultati primerljivi s 30 letnicami in to sem tudi dobila na papirju....
Nisem šla na Amnio....ker vse skupaj ne gre zraven...Prvo si blazno želiš otroka, delaš čudeže in potem rečeš, da ga sprejmeš samo pod določenimi pogoji....Mah...To nisem jaz....Če je NS bila tako dobra, jaz upam, da bo tudi do konca vse OK...In na koncu koncev, sem sprejela cel riziko zelo odgovorno in zrelo....

Prometrij še vedno uporabljam in bom do 37.tedna, kakor tudi Medrol, ki sem ga v 26.tednu zmanjšala na 8 mg...Tako, da je to zdaj samo vzdrževalna doza...Pušenjak trdi, da Medrol ima velike molekule, ki težko prehajajo skozi posteljico in da na otroka nima vpliva...Tudi jaz tako verjamem...

To je na kratko....Naveličala sem se ležanja, pa bomo zdržali še ta 2 meseca....

Vse naj vama želim...

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.7.2009 10:14:25   
tia
Bety občudujem te koliko volje,optimizma in karizme je v tebi,res je malo takšnih,saj moreš biti res človek za to.

Res ti želim,da še zdržiš ta dva meseca potem pa uživaš v materinstvu do onemoglosti,bodi še vedno to kar si pa te bomo vsi občudovali.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate .

lp

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.7.2009 15:18:47   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: tia

Bety občudujem te koliko volje,optimizma in karizme je v tebi,res je malo takšnih,saj moreš biti res človek za to.

Res ti želim,da še zdržiš ta dva meseca potem pa uživaš v materinstvu do onemoglosti,bodi še vedno to kar si pa te bomo vsi občudovali.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate .

lp

user posted image user posted image Bravo, borka!
No, saj Pusenjak se je pa ze veckrat izkazal za pravi naslov, ne?

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.7.2009 15:32:20   
lana38
Bety11, res bravo za uspeh!user posted image user posted image user posted image Si pa borka z velikim B. Pa tudi prav je tako. Marsikdo bi na tvojem mestu že zdavnaj obupal. Vsaka čast ti.
Srečno do konca user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
14.7.2009 16:11:32   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Goya, Anitka....in ostale, ki ste že inventar tega foruma.user posted image ...Oprostite, ker prej nisem odgovorila...Ne berem te rubrike pogosto...

Ja, jaz sem Bety(Bety upa)....Edina na tem forumu, ki čveka že od samega začetka in končno bo dočakala to svojo štručko...Začela sem pri 38.letih in letos bom 44....Tako, da upanje res umrije zadnje....

In zanosila sem po naravni poti, ko sem vse zdravnike poslala nekam....Sama sem si določila terapijo (glede na izkušnje)....In mi je ratalo....Prometrij, Medrol in strogo ležanje....

Pozdravljam vse....

Ma sem prov vedla user posted image .

Iskerne čestitke user posted image . Še malo pa boš tudi ti zibala user posted image .

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
14.7.2009 19:15:17   
Skorpija
Bety čestitke še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image mater se te spomnem še z roza RR, ko smo se vzpodbujale na unem podforumu čisto doli nekje v PM... naj ti tadva meseca ležanja čim prej mineta, potem pa eno zdravo lepo dete in obilo veselja!!!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
15.7.2009 21:00:08   
pika74
Dan... user posted image .

Bety čestitke od srca... tole je pa lepo slišat user posted image user posted image user posted image .

Klarisa... tebe tudi dooooooolgo že nisem videla na RR - lepo te je spet brati... lahko bi se kdaj tudi kaj srečali... npr. na kakem sladoledu, kot zadnjič user posted image .

pa biba je spet v akciji - držimo pesti!

jančika... je itak carica... pomoje ima že lep buši user posted image .

in ostale bejbike? mojca oz. sulfinija? in druge potepinkeuser posted image

Kako kaj dopustujete? Vam paše tale sonček? Meni paše... in upam, da bo še nekaj časa tako poletno... user posted image user posted image .

No, lep večer še naprej in vseeeeeeem en lep pozdravček,

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
16.7.2009 7:16:48   
lana38
pika74, tudi jaz uživam v teh poletnih dneh. Prav paše mi. Lepo, da si se oglasila.
LP

lana38

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?