|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
13.12.2008 8:06:57   
Sulfinija
Ameli,kako sem vesela,da si se po dveh letih na kratko javila.Kako pa kaj vaš maks?Načrtujete še kakega user posted image ?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.12.2008 17:32:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ameli

Po dolgem času (2-h letih) se sedaj moram oglasiti, kajti Anitka, ti kršiš mojo zasebnostuser posted image user posted image user posted image user posted image !!! Na eni od tvojih objavljenih slik sem jaz! Ne moreš verjet!
Imejte se lepo,
Ameli & Mark

user posted image user posted image user posted image user posted image kje pa?  A iz gostilne? Daj oglasi seuser posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 13.12.2008 17:33:48 >

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.12.2008 17:39:21   
Sulfinija
Anitka,jaz ameli poznam osebno pa nikjer nisem videla,da bi bila na tvoji fotki tudi ona.Ste bili skupaj v Čatežu?Anitka mi lahko poveš kok ste plačali v Čatežu in kok dni ste bili ker kje ste rezervacijo naredili?

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.12.2008 17:44:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Anitka,jaz ameli poznam osebno pa nikjer nisem videla,da bi bila na tvoji fotki tudi ona.Ste bili skupaj v Čatežu?Anitka mi lahko poveš kok ste plačali v Čatežu in kok dni ste bili ker kje ste rezervacijo naredili?

Mojca nimam pojma kje bi bila Ameli na fotki. V Čatežu smo bili od srede do nedelje in sicer v hotelu Toplice - soba superior. Vse skupaj (polpenzioni, prijavnina in turistično zavarovanje) je stalo 462 evrov. Smo pa šli preko tur.agencije Sonček.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.12.2008 17:47:04   
Sulfinija
Anitka hvala.Ker ne vem če boma letos šla na Otočec za novo leto ali ne čakam ponedeljek pa potem se odločima sem videla v Tušu ponudbo za Čatež 5noči,4polpenzioni za 200eurov na osebo.Pa boma potem raje spomladi šla tudi midva malo v Čatež.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.12.2008 21:37:11   
ameli
Ja pa sem na fotki iz Ajde user posted image .  Jaz sem in moj mali zaklad zraven.

< Sporočilo je popravil ameli -- 13.12.2008 21:38:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 731
14.12.2008 8:56:24   
lana38
Naj se pohvalim, da je Tim včeraj naredil prve samostojne korakeuser posted image , ki pa sem jih jaz žal zamudila, ker sem bila na zaključku leta v službi.user posted image  Upam, da bo to danes kaj ponovil, da še jaz vidim.
LP

lana38

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 732
14.12.2008 9:12:17   
Sulfinija
Lana38,bravo za Timove prve samostojne korake.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 733
14.12.2008 13:59:41   
Sulfinija
Ja Anitka pa je res ameli in Mark na slikici iz gostilne Ajde.Tam v ozadju sta.
Ameli in Mark lepo vaju je bilo videti po dolgem času...

Neposredna povezava do sporočila: 734
14.12.2008 16:20:43   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ameli

Ja pa sem na fotki iz Ajde user posted image .  Jaz sem in moj mali zaklad zraven.

A res?user posted image user posted image Škoda, da nisem tega vedela, da bi malce počvekali.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 735
14.12.2008 16:21:45   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Naj se pohvalim, da je Tim včeraj naredil prve samostojne korakeuser posted image , ki pa sem jih jaz žal zamudila, ker sem bila na zaključku leta v službi.user posted image  Upam, da bo to danes kaj ponovil, da še jaz vidim.
LP

user posted image user posted image user posted image user posted image za Tima. Mami ne bit žalostna, boš kmalu videla mnogo korakovuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 736
15.12.2008 9:57:49   
lana38
Včeraj mi je Tim pokazal 2 samostojna koraka.user posted image  Pa tudi vse bolj hodi ob opori po 2 in ne več toliko po vseh 4. Za roke pa se ne pusti voditi.
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 737
15.12.2008 9:59:53   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tim!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 738
15.12.2008 10:01:26   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tim,da si razveselil z prvimi koraki tudi svojo mamico.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 739
15.12.2008 13:01:04   
Anonimen
O sulfinija, si že iz pregleda. Kako je bilo??

Neposredna povezava do sporočila: 740
15.12.2008 13:02:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Včeraj mi je Tim pokazal 2 samostojna koraka.user posted image  Pa tudi vse bolj hodi ob opori po 2 in ne več toliko po vseh 4. Za roke pa se ne pusti voditi.
LP

Jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 741
15.12.2008 13:15:43   
lana38
Ja, Sulfinija, a boš kaj poročala o pregledu?
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 742
15.12.2008 16:28:42   
Sulfinija
Punce!

Evo mene nazaj.Sem dobesdno udrla pri gin.pred eno in bila takoj na vrsti.Delala mi je uZ instanje je sledeče:
v maternici viden rumenjakov mehurček,ter minimalen plod 4mm le utripa še ni bilo danes drugače je vse ok.Sem dobila še naprej spasmex po potrebi in utrogestan.
Smašle z mamo v MB iskat 60km,ker ga pri nas ni,pridema tja in mi reče gospa drugi teden ga dobimo šele haloooooo,pa taka gnila država kot je naša.Potem sma šle direktno v Avstrijo in po mukah dobile tam tri škatle in halo za isto zdravilo sem plačala danes za tri škatle 36eurov,torej škatla je dražja za dobrih 4Eure.Kontrolo imam 23.12. potem me čaka labolatorij tudi Otočec skok v novo leto pa odpade na celi črti žal ne smem potovati.Takole drage moje hvala da ste mislile name sedaj pa šibam vodoravno in tokrat se javim bolj poredko sem pa ful pomirjena ker sem videla najino malo user posted image .

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 743
17.12.2008 21:25:10   
citrončica
user posted image user posted image user posted image Sulfinijauser posted image ,

zdaj pa lepo počivaj,da bo vse OK!!!

Neposredna povezava do sporočila: 744
18.12.2008 9:15:22   
lana38
Sulfinija!user posted image  za lepo malo user posted image . Zdaj pa samo pridno počivaj.
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 745
18.12.2008 9:55:17   
dolenjka
Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa nocige v zrak pa počivat in pazit na user posted image  in sebe seveda user posted image

Vidim, da je bolj ali manj zatišje user posted image  Kje je pa Muca maca user posted image  Nje pa nisem že celo večnost zasledila user posted image

Pri nas po starem, pridno rastemo, user posted image  še ni, ker premalo delamo na tem user posted image , se pa veselimo jutrišnjega dne, ko končno spet priletimo v domovino user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 746
18.12.2008 12:19:42   
Sulfinija
Punce kriminalna noč je za mano grozno je meni user posted image user posted image user posted image .Sedaj pa mam novi frizurco je že malo bolje počutim ko sem urejena.
Jeeeeeeeeeee jutri je petek in konec terena za mojega za tole leto JUpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Mi je obljubil,da me jutri časti z pizzo juhu komaj čakam,če bom le lahko jedla.

Takole punce sedaj pa grem vodoravno enega odremat,ker ponoči ful,ful slabo spim.

Punce hvala vsem za lepe želje in navijanje zame in za najino user posted image ,komaj čakaaaaaaaaam torek,ko bom slišala user posted image .

LP Mojcauser posted image 5t6dni

Neposredna povezava do sporočila: 747
21.12.2008 10:08:34   
Sulfinija
Za vse ljubiteljice slik:

v albumu najini prazniki 2008-2009 se naha nekaj novih slik od najinih jaslic in novoletne jelke

ter novi album moje orhideje.

Neposredna povezava do sporočila: 748
22.12.2008 18:37:36   
koala
Anitka "stara" sablja, se naj naj ob tvojem prazniku, naj se ti izpolnijo vse skrite želje, pa da bi Gal zaćel spančkat.
user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 749
22.12.2008 20:47:36   
GoYa
Anitka, user posted image user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.