|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
4.12.2008 6:27:04   
emaa
Jančika ne sma po barvi las, na izgled sta čisti kopiji, mene pač ni blo zravenuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 701
4.12.2008 8:28:25   
lana38
Sulfinija!user posted image user posted image user posted image  Čestitam za user posted image . Zdaj pa uživaj v user posted image  in naj bo tokrat vse OK.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 702
4.12.2008 9:05:37   
GoYa
Sulfinija, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image  Tokrat pa mora biti ok user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Kaj je pa z neni in Kalino? Upam, da je vse OK.

Ena je dvojna nosečka in doma pridno počiva (upam, če ne jo bom po riti), drugi pa na žalost ni ratalo in je zdaj z mislimi drugje. Se bo treba še matrat. Ampak važno je, da bo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 703
4.12.2008 9:14:40   
maja24
Sulfinija čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image ,evo tokrat ti bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image Od srca ti želim najlepših user posted image

Ela čebela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 704
4.12.2008 11:28:10   
dolenjka
Po dolgem času sem spet malo pokukala na temo in kaj vidim? Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  Čestitke in vse najlepše, zdaj pa pridno počivaj in čuvaj svojo pikico user posted image

Mi smo že v Bruslju, jaz sem v ponedeljek začela delati in moram priznati, da mi je zelo težko brez moje pikice, ki je v varstvu pri očku do konca februarja, ko bo pihnila 1. svečko, potem pa bo šla v vrtec, jaz pa se bom potrudila, da bi delala samo 6h na dan in jo lahko v vrtcu dvignila "že ob 15h in ne ob 18h user posted image  user posted image

Zdaj ko se bo stanje umirilo, bomo šli tudi mi naprej v akcijo, saj smo zadnja 2 meseca štrajkali user posted image  Upam, da nam vsem čim prej spet rata ugledati user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 705
4.12.2008 13:19:23   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Sulfinija čestitke zauser posted image user posted image user posted image user posted image ,evo tokrat ti bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image Od srca ti želim najlepših user posted image

tudi jaz se pridružujem tem željam

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 706
4.12.2008 14:18:52   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tia

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

tudi jaz se pridružujem tem željam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image . Vse lepo vam želim.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 707
4.12.2008 14:56:15   
Špela100
Sulfinija čestitke....jupiiii, res sem vesela zate...saj veš v tretje gre rado, tako je bilo tudi pri nas. user posted image user posted image
DRŽIM PESTI DA BO DO KONCA VSE OK. user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 708
6.12.2008 17:07:01   
pika74
Čestitke Sulfinija!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 709
7.12.2008 18:43:04   
Anitka
Oj oj!

Kako ste? A vas je obiskal kaj Miklavž? Pa parkeljni?user posted image user posted image Kaj pa ste že pisale  user posted image

Pika stara sablja kako si? Pa Pia73?

Pa seveda vse ostale? Bambi, Koala, Tia, Dolenjka, Špela100, Sulfinija,
Biba77, Goya, Lana, Neni, Kalina, Emamair, Citrončica, soncek.djukelica,tinkamiška,
Jančika....???

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.12.2008 8:38:58   
Sulfinija
Punce še malo na tej temi.Meni je user posted image  za znoret.Dva dni mi je bilo le popoldan danes e je začelo že zjutraj.včeraj spet tile nadležni izcedk dva dni sem pa vseeno imela mir.Sedaj sem se uštimala in si dam utrogestan v nožnico nato pa gasa nazaj vodoravno in bom probala tole slabost odremat,če se bo dalo.Samo dvomim,kajti v mojo spalnico sedaj najbolj sije sonček,ki mi daje energijo kljub tej  grozni user posted image .

Anitka kaka nova slikica od Gala.Upam,da boš v kratkem naredila kak novi albumček od Čateža,od krsta zelo bi si ga z veseljem ogledala.

Danes teden pa me čaka pregle dkomaj čakam,mi verjamete tole?

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.12.2008 13:22:07   
koala
Sulfinija ingverjev čajček je meni fuuul proti slabosti pomagal. Poskusi.
Glede preglead pa ti čisto vrjamem, se mi zdi da še ni dolgo kar sem ga jaz čakala, zdaj pa mi mali sonček že raztur po sobi dela.
Je pred kratkim ugotovil da sew da tudi po vseh 4 kam prit in ne samo po trebuhu, zdaj pa ga je pvsod polno.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.12.2008 15:41:47   
Kalina
Oj bejbe!

Sulfinija cestitam od srcauser posted image user posted image

Ja mi smo ok, no ja vsak upam, sm ratala ze cist flegma, itak me SKOZ vse boli, skoz mam neke krce in krvavitve, evo danes ze cel dan krvavim pomalem, samo ni sveza kri, ampak taksna temna, zastarela. V sredo imam pregled, pa bomo videli, ce sta se oba obdrzala.Mi je kr hudo. Bog ne dej, da mi rece, da je eden sel, me bo kr pobralo. Sem se tako navezala na oba. user posted image Tko da punce drzte pesti za v sredo. Aja ticker sem si tud dalauser posted image , da lahko gledam kolk sta ze velika in lepauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.12.2008 16:54:31   
Anitka
Sulfinija držim pestke, da slabosti čimprej izzvenijouser posted image user posted image user posted image

Kalina tudi vi se držiteuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.12.2008 16:55:53   
Anitka
Sulfinija evo nekaj fotk

user posted image user posted image
user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.12.2008 16:58:12   
Sulfinija
Anitka,hvala za prečudovite slikice res ste luškana mlada družinica.Galu pošiljam enega poljubčka.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
8.12.2008 17:00:57   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Anitka,hvala za prečudovite slikice res ste luškana mlada družinica.Galu pošiljam enega poljubčka.

Hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 717
8.12.2008 17:36:47   
koala
Kalina itak da bo vse ok.

Anitka Gal pa je taaaaaaaaaaaaaaki cuker

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
8.12.2008 18:10:42   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Kalina itak da bo vse ok.

Anitka Gal pa je taaaaaaaaaaaaaaki cuker

user posted image user posted image user posted image Hvala. In boste kaj prijadrali v moj konec?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.12.2008 22:09:14   
Špelka
Sulfinija - UVAUUUU! user posted image user posted image user posted image  Super - iskrene četitke! Pa seveda vse na naj do konca!!! user posted image user posted image user posted image

Kalina - zate in za tvoja user posted image user posted image  pa mooočne, mooočne pestke za sredo!

Pozdrav vsem ostalim!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 720
9.12.2008 8:36:28   
Sulfinija
Punce včerjašnji dan in noč sta minila super brez izcedkov,...Danes pa ne me vprašati koliko izcedka se spet kaže in se je komaj dan začel.Grem si hitro dat noter utrogestan in spet čakanje.Komaj čakam drugi ponedeljek,ko bo konec mojih dvomov in negotovosti.lep dan želim vsem vam kljub mrazu,ki je zunaj brrrrrrrrrrrrrrr.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 721
10.12.2008 15:04:29   
neni
Pozdravčki!

Sej kaj pogledam tukajle, ampak si ne vzamem časa za kaj napisat. Veliko mislim na vas in držim pestke za vse.
Sulfinija, iskrene čestitke za Miklavževo darilo user posted image . Upam, upam, da boš tokrat stisnila k sebi malega cukrčka.
Kalina, pridno se čuvaj in misli na najboljše. Naj se ti izteče tako kot se mora.
Anitka, srečno tvojemu lušnemu sinčku.

Kaj je novega pri meni? Nič, ampak sem presenetljivo dobro. Je preveč akcije, da bi mislila na stvari, ki gredo narobe. Hodim na razgovore, se trudim poiskat mojo sanjsko službo in tedni tako bežijo, da ne vem kdaj mineva čas.
Imam vsak teden približno 2-3 razgovore, vse v Ljubljani, ampak ne boste verjele, kako zahtevni so, kaj vse pričakujejo. Upam, da se bodo kje vseeno odločili tudi zame, saj ne dvomim, da bi zmogla opravljat delo dobro.

Ko imam trenutek časa pomislim tudi na to, da bi si želela še eno srečno user posted image , ampak v mojem življenju sedaj ni čas za to. Se bomo spomladi odločali naprej, do takrat pa se moram posvetit mojima dvema fantoma in se sprijaznit, da bomo mogoče ostali trije. Mogoče je to to, kar tudi ni malo.

Vsem vam želim lepe dni pred prazniki, predvsem pa lepe praznike. Vedite, da bodo taki, kot si jih boste same naredile.

lp Neni

Neposredna povezava do sporočila: 722
10.12.2008 15:09:00   
Anitka
Ojla izgubljena dušica Neniuser posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo, da si se oglasila in hvala ti za lepe želje.

Tebi pa želim, da čimprej najdeš sanjsko službo , spomladi pa tudi user posted image user posted image . Iz srca ti oboje privoščim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Do takrat pa uživaj tudi ti s svojima sončkoma pa pridi nas še kaj pogledatuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 723
10.12.2008 18:14:58   
lana38
neni, tudi jaz ti želim, da zraven sanjske službe, dobiš vsaj še enega user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 724
12.12.2008 20:30:43   
ameli
Po dolgem času (2-h letih) se sedaj moram oglasiti, kajti Anitka, ti kršiš mojo zasebnostuser posted image user posted image user posted image user posted image !!! Na eni od tvojih objavljenih slik sem jaz! Ne moreš verjet!
Imejte se lepo,
Ameli & Mark

< Sporočilo je popravil ameli -- 12.12.2008 20:31:30 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.