Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.12.2008 6:27:04
|
|
|
|
emaa
|
Jančika ne sma po barvi las, na izgled sta čisti kopiji, mene pač ni blo zraven
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.12.2008 8:28:25
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija! Čestitam za . Zdaj pa uživaj v in naj bo tokrat vse OK. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.12.2008 9:05:37
|
|
|
|
GoYa
|
Sulfinija, iskrene čestitke Tokrat pa mora biti ok IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Kaj je pa z neni in Kalino? Upam, da je vse OK. Ena je dvojna nosečka in doma pridno počiva (upam, če ne jo bom po riti), drugi pa na žalost ni ratalo in je zdaj z mislimi drugje. Se bo treba še matrat. Ampak važno je, da bo.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.12.2008 9:14:40
|
|
|
|
maja24
|
Sulfinija čestitke za ,evo tokrat ti bo uspelo Od srca ti želim najlepših
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.12.2008 11:28:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Po dolgem času sem spet malo pokukala na temo in kaj vidim? Sulfinija Čestitke in vse najlepše, zdaj pa pridno počivaj in čuvaj svojo pikico Mi smo že v Bruslju, jaz sem v ponedeljek začela delati in moram priznati, da mi je zelo težko brez moje pikice, ki je v varstvu pri očku do konca februarja, ko bo pihnila 1. svečko, potem pa bo šla v vrtec, jaz pa se bom potrudila, da bi delala samo 6h na dan in jo lahko v vrtcu dvignila "že ob 15h in ne ob 18h Zdaj ko se bo stanje umirilo, bomo šli tudi mi naprej v akcijo, saj smo zadnja 2 meseca štrajkali Upam, da nam vsem čim prej spet rata ugledati
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.12.2008 13:19:23
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Sulfinija čestitke za ,evo tokrat ti bo uspelo Od srca ti želim najlepših tudi jaz se pridružujem tem željam
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.12.2008 14:18:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tia IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Sulfinija čestitke za ,evo tokrat ti bo uspelo Od srca ti želim najlepših tudi jaz se pridružujem tem željam To pa je novička . Vse lepo vam želim.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.12.2008 14:56:15
|
|
|
|
Špela100
|
Sulfinija čestitke....jupiiii, res sem vesela zate...saj veš v tretje gre rado, tako je bilo tudi pri nas. DRŽIM PESTI DA BO DO KONCA VSE OK.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 6.12.2008 17:07:01
|
|
|
|
pika74
|
Čestitke Sulfinija!!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 7.12.2008 18:43:04
|
|
|
|
Anitka
|
Oj oj! Kako ste? A vas je obiskal kaj Miklavž? Pa parkeljni? Kaj pa ste že pisale Pika stara sablja kako si? Pa Pia73? Pa seveda vse ostale? Bambi, Koala, Tia, Dolenjka, Špela100, Sulfinija, Biba77, Goya, Lana, Neni, Kalina, Emamair, Citrončica, soncek.djukelica,tinkamiška, Jančika....???
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.12.2008 8:38:58
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce še malo na tej temi.Meni je za znoret.Dva dni mi je bilo le popoldan danes e je začelo že zjutraj.včeraj spet tile nadležni izcedk dva dni sem pa vseeno imela mir.Sedaj sem se uštimala in si dam utrogestan v nožnico nato pa gasa nazaj vodoravno in bom probala tole slabost odremat,če se bo dalo.Samo dvomim,kajti v mojo spalnico sedaj najbolj sije sonček,ki mi daje energijo kljub tej grozni . Anitka kaka nova slikica od Gala.Upam,da boš v kratkem naredila kak novi albumček od Čateža,od krsta zelo bi si ga z veseljem ogledala. Danes teden pa me čaka pregle dkomaj čakam,mi verjamete tole? LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.12.2008 13:22:07
|
|
|
|
koala
|
Sulfinija ingverjev čajček je meni fuuul proti slabosti pomagal. Poskusi. Glede preglead pa ti čisto vrjamem, se mi zdi da še ni dolgo kar sem ga jaz čakala, zdaj pa mi mali sonček že raztur po sobi dela. Je pred kratkim ugotovil da sew da tudi po vseh 4 kam prit in ne samo po trebuhu, zdaj pa ga je pvsod polno.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.12.2008 15:41:47
|
|
|
|
Kalina
|
Oj bejbe! Sulfinija cestitam od srca Ja mi smo ok, no ja vsak upam, sm ratala ze cist flegma, itak me SKOZ vse boli, skoz mam neke krce in krvavitve, evo danes ze cel dan krvavim pomalem, samo ni sveza kri, ampak taksna temna, zastarela. V sredo imam pregled, pa bomo videli, ce sta se oba obdrzala.Mi je kr hudo. Bog ne dej, da mi rece, da je eden sel, me bo kr pobralo. Sem se tako navezala na oba. Tko da punce drzte pesti za v sredo. Aja ticker sem si tud dala , da lahko gledam kolk sta ze velika in lepa
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.12.2008 16:54:31
|
|
|
|
Anitka
|
Sulfinija držim pestke, da slabosti čimprej izzvenijo Kalina tudi vi se držite
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.12.2008 16:55:53
|
|
|
|
Anitka
|
Sulfinija evo nekaj fotk
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.12.2008 16:58:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Anitka,hvala za prečudovite slikice res ste luškana mlada družinica.Galu pošiljam enega poljubčka. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.12.2008 17:00:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Anitka,hvala za prečudovite slikice res ste luškana mlada družinica.Galu pošiljam enega poljubčka. LP Mojca Hvala
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.12.2008 17:36:47
|
|
|
|
koala
|
Kalina itak da bo vse ok. Anitka Gal pa je taaaaaaaaaaaaaaki cuker
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.12.2008 18:10:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Kalina itak da bo vse ok. Anitka Gal pa je taaaaaaaaaaaaaaki cuker Hvala. In boste kaj prijadrali v moj konec?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 8.12.2008 22:09:14
|
|
|
|
Špelka
|
Sulfinija - UVAUUUU! Super - iskrene četitke! Pa seveda vse na naj do konca!!! Kalina - zate in za tvoja pa mooočne, mooočne pestke za sredo! Pozdrav vsem ostalim!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.12.2008 8:36:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce včerjašnji dan in noč sta minila super brez izcedkov,...Danes pa ne me vprašati koliko izcedka se spet kaže in se je komaj dan začel.Grem si hitro dat noter utrogestan in spet čakanje.Komaj čakam drugi ponedeljek,ko bo konec mojih dvomov in negotovosti.lep dan želim vsem vam kljub mrazu,ki je zunaj brrrrrrrrrrrrrrr. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.12.2008 15:04:29
|
|
|
|
neni
|
Pozdravčki! Sej kaj pogledam tukajle, ampak si ne vzamem časa za kaj napisat. Veliko mislim na vas in držim pestke za vse. Sulfinija, iskrene čestitke za Miklavževo darilo . Upam, upam, da boš tokrat stisnila k sebi malega cukrčka. Kalina, pridno se čuvaj in misli na najboljše. Naj se ti izteče tako kot se mora. Anitka, srečno tvojemu lušnemu sinčku. Kaj je novega pri meni? Nič, ampak sem presenetljivo dobro. Je preveč akcije, da bi mislila na stvari, ki gredo narobe. Hodim na razgovore, se trudim poiskat mojo sanjsko službo in tedni tako bežijo, da ne vem kdaj mineva čas. Imam vsak teden približno 2-3 razgovore, vse v Ljubljani, ampak ne boste verjele, kako zahtevni so, kaj vse pričakujejo. Upam, da se bodo kje vseeno odločili tudi zame, saj ne dvomim, da bi zmogla opravljat delo dobro. Ko imam trenutek časa pomislim tudi na to, da bi si želela še eno srečno , ampak v mojem življenju sedaj ni čas za to. Se bomo spomladi odločali naprej, do takrat pa se moram posvetit mojima dvema fantoma in se sprijaznit, da bomo mogoče ostali trije. Mogoče je to to, kar tudi ni malo. Vsem vam želim lepe dni pred prazniki, predvsem pa lepe praznike. Vedite, da bodo taki, kot si jih boste same naredile. lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.12.2008 15:09:00
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla izgubljena dušica Neni . Lepo, da si se oglasila in hvala ti za lepe želje. Tebi pa želim, da čimprej najdeš sanjsko službo , spomladi pa tudi . Iz srca ti oboje privoščim. Do takrat pa uživaj tudi ti s svojima sončkoma pa pridi nas še kaj pogledat
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.12.2008 18:14:58
|
|
|
|
lana38
|
neni, tudi jaz ti želim, da zraven sanjske službe, dobiš vsaj še enega . LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.12.2008 20:30:43
|
|
|
|
ameli
|
Po dolgem času (2-h letih) se sedaj moram oglasiti, kajti Anitka, ti kršiš mojo zasebnost !!! Na eni od tvojih objavljenih slik sem jaz! Ne moreš verjet! Imejte se lepo, Ameli & Mark
< Sporočilo je popravil ameli -- 12.12.2008 20:31:30 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.