|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
21.11.2008 12:19:10   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Čer!

Evo mene je bila dolga pot iz Ljubljane domov.Sma šele sedaj prišla.

Citrončica,la za prijazen sprejem,dobro kavico,sok in še boljši čvek.Hvala še nekrat iz srca na toplem sprejemu mene in moža.

Sedaj pa poročilo od dr.Zorna.danes sma bila brzinsko na vrtsi tega pač nsiem navajena.Sma se lepo pomenila,anpotnica za IVF imam že itak doma,kri sma tudi oba dala sma se pa zmneila kličem prvi dan M decembra nekje od 3.12-6.12 in nato pred božičem sprejem zdravil,ter dolgi postopek ter špikanje se bo začelo 25 ali 26.12. na sma božič ali možev god juhu pa tokrat resnično zandjič z + na koncu vsega tega in donositvijo zdrave user posted image .

SEm pa dr.Zornu omenila bolečine v trebuhu sme mislila,da je od lapare kaj narobe in me je peljal na UZ in mi reče ja gospa vi pa nekaj nosi te s seboj,punce jaz sem skoraj dol padla in sem že mislila,da mi reče user posted image  ste on pa meni na levi velik folikel počil bo to noč in kaj tole pomeni gospa z možem naredite doma user posted image user posted image user posted image  hi,hi sma se nasmejala,da je temu kaj.Sem  se kar malo pošalila na tale račun in mu rekla,če lahko kar ostanema v ordinaciji skupaj z možem hi,hi.Punce torej gre zares,če me za vikend ne bo na netu verjemite delama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in na ta način namesto IVF nama miklavž prinese en velik + namesto klica sestre Mire.Punce držite petsi midva se boma tokrat rensično potrudila.Takole sedaj pa pridno in veeslo na delo...

lp Mojcauser posted image user posted image user posted image

vidim, da si hotla zgornji post popravit,ko ti je malo "viška" skopiraluser posted image user posted image ,
pusti,pusti,smo razumeleuser posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 676
24.11.2008 10:10:55   
GoYa
Spet smo na 2. strani.
Mal smo lenobne ratale, a ne user posted image .

In, imate že kaj belo? Pri nas tako lepo sneži, travice sploh ni več videt user posted image . To je Aljin in Tajev prvi snegec user posted image .

Druače pri nas nič posebnega. Taj ima že 2. zobek zunaj (je pokukal par dni za prvim). Že dlje časa lepo samostojno sedi, Alja pa se mu bo kmalu pridružila. Sam da najde še pravo ravnotežje, ko jo zanese v stran. Drugače bi ona raje kar na noge šla in bi sedenje preskočila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 677
24.11.2008 11:16:59   
citrončica
Tudi pri nas je že pobeljeno zunaj,zjutraj je bilo še malo sončka videti,zdajle je že vse belo,meni je prav lepo,dokler ne bo vse od smoga počrnelo spetuser posted image ,izkoristite prvega snegca,upajmo,da ga bo za mini snežaka,sicer pa vsaj za kako kepouser posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 678
24.11.2008 11:23:10   
koala
Pri nas pa je sama sivinauser posted image user posted image .

Pa še Alex se ne počuti najbolje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 679
24.11.2008 11:26:38   
Sulfinija
Pri nas v Prekmurju pa še nič snegeca user posted image ...

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 680
24.11.2008 14:40:46   
citrončica
Koala,no,upam, da mali Alex kaj ne zboli,te temp.so sicer že prehladne za viruse-vsaj pri nas,a včeraj je še bilo toplo...user posted image mu enega smeška pošiljam...za razvedrilouser posted image

Sulfinija,ti pošljem kako snežinko,je že skoraj čisto ponehal prej sneg,zdaj pa zastavil...kar dobro jo gre...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
24.11.2008 18:12:09   
lana38
Pri nas še tudi nič ni snežilo. Meni kar paše. Nimam preveč rada snega, sploh ne na cesti.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 682
25.11.2008 9:13:06   
citrončica
No,pri nas je pa potem do noči padal sneg,so ceste očistili in danes je prav lepo,vse belo pa suhe cesteuser posted image ,bomo videli,koliko časa se bo obdržal tale prvi snegec....user posted image

< Sporočilo je popravil citrončica -- 25.11.2008 9:14:16 >

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.11.2008 9:34:56   
koala
Jaz bi tudi snegeca, da ga sinku pokažem, pa tudi jaz ga imam rada. Pa še nebo nič, no na Pohorju je belo.

citrončica tvoj smeško je pa Alexu pomagal, včeraj ni imel nič več temperature, je sicer driskal, danes pa ne več (hitro trkam).

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 684
25.11.2008 9:49:04   
Sulfinija
Koala,super da je tvojemu sončeku boljše.Jaz bi tudi snega pa ga nič nimamo niti ne za vzorec.

Takole sedaj pa šibam v nabavo za novim adventim venčkom.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Neposredna povezava do sporočila: 685
25.11.2008 14:07:17   
citrončica
Koala,sulfinija,
jaz vama z veseljem odstopim en kup,ker jih je kar nekaj okrog hiše,ko so včeraj pop kidali,vsaj Alexu za prvega snežaka in obema par kepic.....a če vama ga pripeljem,je malce predaleč...saj tudi k vam še pride....

tačas pa en bohinjski zimski utrinek:

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 3.12.2008 22:01:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 686
25.11.2008 14:12:40   
soncek.djukelica
pozdravljene,

pri nas je spet pestro, v mislih sem eno leto nazaj ko sem šla čez par dni rodit in ko sedaj gledam nazaj na tisti čas, mi je prav prijetno pri srcu! Danes sem šla jima kupit darilo za rojstni dan, igrače bosta dobili in me je prvi trenutek kar dajalo,da bi jima kar takoj dala,pa sem si premislila in bo raje počakalo do nedelje! Kupila sem jima lonček presenečenja in avtobus, podobno kot lonček! Da ne boi krega!
Bomo pa šli drug teden na Miklavžka, sem jima in sebi lansko leto v porodnišnici to že obljubila in od vsega se pomoje jaz najbolj veselim!user posted image

Imejte se lepo!

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 687
25.11.2008 19:31:23   
citrončica
soncek.dj.,
že celo leto??kar ne morem verjet,da gre tako hitro,
ja,lepo da se veseliš Miklavža,saj bo tale tebi bolj v spominu ostal,malima kak kasnejeuser posted image ,
uživajte in lepo praznujte!!!user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 688
26.11.2008 8:12:59   
lana38
Tudi mene daje nostalgija na tak čas lani. Bi kar še bila user posted image  in pričakovala še enega user posted image . Še ta teden sem na porodniški, potem pa dopust.
Tim je že pravi velikan. Hodi še ne, je pa kar napraj v gibanju po vseh 4. Kadar mu je kaj všeč, se vstane ob opori in tudi naredi par korakov, tako da se drži. Do sedaj je naredil samo en korak, čisto brez opore.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 689
28.11.2008 16:27:14   
Anitka
Ufff kam smo padle.

Mi smo imeli ta teden tudi neko virozo - tri dni vročino, danes je dobil pa še neke izpuščaje in sva dobila Fenistil kapljice. Pa noči so spet katastrofalne, GH noče preveč ampak bi se je dojil...
Imamo pa že 8 kil, veliki pa smo 71 cmuser posted image .

Vsem en lep pozdravček

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 690
28.11.2008 16:35:59   
lana38
Anitka, ne sekiraj se zaradi GH. Tim je v začetku jedel samo banane. Te so morale biti v vsaki hrani. Potem je pa nekega dne kar začel jesti vse, kar je dobil. Tam nekje okrog starosti 8 mesecev je bil pripravljen na drugo hrano. Zdaj pa z veseljem vse poje, kar dobi. Nekateri se v se do 9. meseca niso pripravljeni odklopiti od dojenja. Naš Tim ima še vedno 3 obroke na dan. Zdaj že celo sam pokaže z roko, da hoče zizo. Pa kaj čem, mu pač dam...user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 691
28.11.2008 16:53:07   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Anitka, ne sekiraj se zaradi GH. Tim je v začetku jedel samo banane. Te so morale biti v vsaki hrani. Potem je pa nekega dne kar začel jesti vse, kar je dobil. Tam nekje okrog starosti 8 mesecev je bil pripravljen na drugo hrano. Zdaj pa z veseljem vse poje, kar dobi. Nekateri se v se do 9. meseca niso pripravljeni odklopiti od dojenja. Naš Tim ima še vedno 3 obroke na dan. Zdaj že celo sam pokaže z roko, da hoče zizo. Pa kaj čem, mu pač dam...user posted image
LP

Hvala Lanauser posted image user posted image . Ja kaj bi mi brez zizeuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 692
3.12.2008 15:11:06   
Sulfinija
Smo na drugo stran padle.Sporočam vam,da je za naju resnično veseli dcember kljub temu,da poroda 6.12.2008 ne bo kot je bilo zračunano je pa danes na CB viden zelo močan plus.Ja punce tik pred IVF nama je spet uspelo naravno.28.dan od prejšnje user posted image  sta mi danes kar dva testa potdila da sem ponovno srečka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 693
3.12.2008 17:06:26   
citrončica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sulfinija,
upam samo,da bo tokrat vse OK!!

Neposredna povezava do sporočila: 694
3.12.2008 19:26:43   
emaa
Sulfinija upam, da bo
Evo slikice s praznovanja rd najinih dveh korenjakov

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 3.12.2008 22:17:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 695
3.12.2008 21:12:20   
tinkamiška
Sulfinija, čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema, tvojima korenjakoma pa vs enajlepše!user posted image

Slikice se pa bolj labo vidijo, so odrezane, zgleda, da so bile prevelike...jih imaš v albumu?

Pozdravček vsem,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 696
3.12.2008 21:22:40   
Jančika_
Sulfinija, super, čestitamuser posted image user posted image user posted image ! Zdaj pa srečno do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Kaj je pa z neni in Kalino? Upam, da je vse OK.

Midva sva spet zagnala proizvodno linijo, bomo videli, kako bo šlo. Čez tri tedne, ravno na božič, bi imela termin poroda, če bi se zadnja nosečnost obdržala. Zgleda, da bom šele takrat lahko potegnila črto; nisem si mislila, da mi bo ta datum tako ostal pred očmi.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 697
3.12.2008 21:39:58   
emaa
Nimam v albumu bom še enkrat prilepila (pa so pomanjšane)
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 698
3.12.2008 22:14:03   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Smo na drugo stran padle.Sporočam vam,da je za naju resnično veseli dcember kljub temu,da poroda 6.12.2008 ne bo kot je bilo zračunano je pa danes na CB viden zelo močan plus.Ja punce tik pred IVF nama je spet uspelo naravno.28.dan od prejšnje user posted image  sta mi danes kar dva testa potdila da sem ponovno srečka user posted image .

user posted image user posted image user posted image ČESTITAM in močno držim pesti, da boš septembra stisnila k sebi najlepšega user posted image na svetu user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 699
3.12.2008 22:21:58   
Jančika_
O, Ema, kolk ste luštni! Sta pa čist atijeva, tale tvoja fanta, vsaj po barvi lasuser posted image .

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.