Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.11.2008 16:39:31
|
|
|
|
Jančika_
|
Kalina ! Super!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.11.2008 19:54:57
|
|
|
|
emaa
|
Super kalina
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.11.2008 19:57:26
|
|
|
|
citrončica
|
Super,Kalina , čestitam!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.11.2008 21:25:08
|
|
|
|
Anitka
|
Kalina in naj poteka še naprej vse v najlepšem redu in srečno do konca Neni zate pa tudi stiskamo debele pestke Taju pa za prvi zobek. Mi smo pa še kar brez
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 12.11.2008 22:56:12
|
|
|
|
tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kalina in naj poteka še naprej vse v najlepšem redu in srečno do konca Neni zate pa tudi stiskamo debele pestke Taju pa za prvi zobek. tudi od mene
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.11.2008 8:19:04
|
|
|
|
GoYa
|
Uau, al bo enih otrok . Pa glej da bo parček .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.11.2008 9:26:37
|
|
|
|
koala
|
Taj za zobek! Anitka, saj Gal pa ma še čas za zobke.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.11.2008 11:25:10
|
|
|
|
Skorpija
|
Pozdravljene! kalina, tebi tudi tukaj čestitam in predvsem držim pesti No, mi smo se šli prejšnji teden malo kazat na morfologijo in oba mulčka sta zdrava in po vseh predpisih, pokazala pa sta tudi zelo jasno, da sta oba fantka Pri obeh imam posteljici zadaj in ju zato zelo močno čutim, sta pa pobčka tudi cel dan živahna, ponoči me pustita zaspati, zgodaj zjutraj pa me zbudita z jutranjo aerobiko. Ker sem se zredila 8 kil, sem bila malo okregana in zdaj smo na taki mini dieti Ker veliko hodim in se gibam, nekako nimam občutka, da sem bolj široka, samo trebuh pač nosim spredaj, ampak res nočem biti spet kregana decembra. Je pa težko zdaj ko bodo prazniki upirat se vsem dobrotam Imejte se lepo na ta deževen dan, stiskam pestke za vse, ki to rabite!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.11.2008 13:18:43
|
|
|
|
lana38
|
Skorpija! bravo za mulčka . LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.11.2008 20:31:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Kalina čuvaj se in seveda svoji pikici, sicer te bo pa stric Merlotek tudi imel pod kontrolo, ker je itak car Skorpija kdaj imaš že rok? Se opravičujem, ker sem pozabila
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.11.2008 9:11:18
|
|
|
|
GoYa
|
Skorpija, za fantka. Glede kil pa veš kaj, vse in mogoče še več boš zgubila po porodu, ker pedenanje dveh ni mačji kašelj. Te kar "požreta" .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.11.2008 9:47:38
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ojla, evo mene malce naokoli! Naj čestitam Kalini za novo in za dva! Skorpija, meni niso nič kaj dosti kompliciral glede teže. sem šla čez 20+ rodit in tudi po 9 mesecih sem dobila nazaj svojo kilažo! Me smo imeli končno krst in punce so super sodelovale, tako v cerkvi in na kosilu! Goya, čestitam Taju na prvem zobeku, moja Sara je šele pred dvema dnevoma dobila prvega , tako da ste nas spet prehiteli! Bodo pa naši tok boljši! Anitka, koala, kako pa vajina fanta? Emamair, pa tvoja dva, kako je v vrtcu? A veš,da bi se lahko kaj videli! Moji punci sta še vedno na štirih, čeprav že hodita ob opori, se držita le z eno roko, vstaneta ob steni in vratih, skratka je zelo zanimivo!Kabli, časopisi, štedilnik...vse je aktualno meni se ta čas tok bolj zanimiv, bolj kot pa pred meseci,saj se že odzivata in sta nagajive in ko rečem NE, se mi smejita v brk! Sploh pa je fajn,da sem ta čas še doma z njima! lp vsem
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.11.2008 10:57:08
|
|
|
|
Skorpija
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Skorpija kdaj imaš že rok? Se opravičujem, ker sem pozabila rok imam 14.3.2009, pa saj mislim, da to niti nisem še točno napisala, tko da ni panike
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.11.2008 12:04:00
|
|
|
|
neni
|
Najprej iskrene čestitke Kalini! Naj ti bo nosečnost na koncu srečna. Zagotovo boš morala veliko potrpeti, ampak važno je, da boš imela dva zdrava otročka na koncu. (no, tri s tvojo princesko) Bom držala pesti še naprej. Jaz pa na tvojem mestu nebi računala na Goyijo fensi hiško, ker če gre ona še enkrat mimo Merlota, zna ratat tudi njihov hiša premajhna. Skorpija, tudi tebi čestitke za fantka, za punčko boš morala pa očitno še kej več narest . Jaz sama čakam na M, ker nimam nobenega upanja za mojega eskimkota. Pač vstavljam tablete in to je to. Trenutno se tudi bolj ukvarjam z iskanjem nove službe in z razgovori, kot pa s tem, kako bomo naprej z . Ko bo čas pravi, bomo pa zagotovo dobili še kakšnega. Danes sem si zrihtala malo varstva, da spravim stanovanje v red. Sedaj ko delam, ni pa res nič več narejeno. Moram spucat po tleh, Luka se me pa non stop za hlačnice drži. Sej na začetku je spešno, ampak če imaš pa kaj za narest, pa ni več smešno. Popoldne greva pa na rojstni dan k njegovi punci. lp Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.11.2008 7:38:13
|
|
|
|
lana38
|
Tim se mene drži za hlačnice že zdaj, pa sploh še nisem začela delati. Kaj šele bo... No, do 1.12. sem še v porodniški. Potem pa še cel dopust. Ko grem delat, bo pa pri babici vsaj kakšni 2 leti. Potem bomo pa začeli razmišljati o vrtcu. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 17.11.2008 21:31:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Anitka, saj Gal pa ma še čas za zobke. Se strinjam. Me vsaj še ne grize pri dojenju Skorpija za morfologijo in fantička, za kilce pa se ne sekirat preveč. Glavno, da je drugače vse o.k. Pa vsem dobrotam se tudi ni treba odpovedati. Malo manj pa bo S.D. naš fantič pridno raste in ponoči mamici še vedno "nagaja" (se še doji 2-3 krat). Drugače pa smo zdravi. A ti imaš pa tudi pestro doma? Lepo izkoristi vsak trenutek, ko si še lahko doma s princeskama. Neni kljub tvojemu slabemu občutku ti jaz še zmeraj držim debele pestke za in pa tudi za novo službo. Uff Lana, že delat? Kako čas beži. Tia kako pa kaj Maj in Leni? Lep pozdravček vsem skupaj
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 18.11.2008 8:19:54
|
|
|
|
lana38
|
Anitka, Tim ima 6 zobkov, pa nič ne grize pri dojenju. Vedno bolj se veseli, ko zagleda zizo. To bo pravi problem, kako ga odstaviti. No, dojiva se zjutraj, popoldan in zvečer, tako da bo že zdržal, ko bom v službi. Ja, dnevi do konca porodniške se pa res že iztekajo. Še dobro, da me čaka še dopust. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.11.2008 9:06:06
|
|
|
|
lana38
|
Bile smo na 2. strani in to ne na vrhu. V albumu Tim8 sem objavila nekaj novejših slikic. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.11.2008 14:55:12
|
|
|
|
citrončica
|
Lana,sem malo pregledala tvoje slikice,kakšen fantiček je že Tim ,res kako rastejo,in vedno znova me navduši ponosni Blaž poleg!!zlate sončke imaš
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.11.2008 16:25:33
|
|
|
|
koala
|
Dan! sonček.djukelica Alex je že prav navihan, hodi ob opori, sicer samo v posteljici ali pa stajici, ker drugje je pretrd pristanek na rito , čeblja kot raztrgan dohtar, reče pa že mama, ata, ati, baba, Ana, eh daj, NE, pa še bi se kaj našlo. Ko je dobre volje pokaže kako naredi huda kača, pa zdravo zna dati. Anitka Alex ima zdaj m alo več kot 4 zobke(beri peti še ni čisto zunaj) pa me je samo enkrar ugriznil. dt feefukuju77vh nb uiuuic še njegovi pozdravčki.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.11.2008 19:38:08
|
|
|
|
Sulfinija
|
misli pomagajo? 20.11.2008 19:36:17 showPicture("11/20/2008 7:36:17 PM",0,0,0,1307804,144) Sulfinija _________________ http://prenova.moj-album.com/ titleAndStar(5093,0,0,false,"","") Objave: 5093 Status: odsoten Čer! Evo mene je bila dolga pot iz Ljubljane domov.Sma šele sedaj prišla. Citrončica,la za prijazen sprejem,dobro kavico,sok in še boljši čvek.Hvala še nekrat iz srca na toplem sprejemu mene in moža. Sedaj pa poročilo od dr.Zorna.danes sma bila brzinsko na vrtsi tega pač nsiem navajena.Sma se lepo pomenila,anpotnica za IVF imam že itak doma,kri sma tudi oba dala sma se pa zmneila kličem prvi dan M decembra nekje od 3.12-6.12 in nato pred božičem sprejem zdravil,ter dolgi postopek ter špikanje se bo začelo 25 ali 26.12. na sma božič ali možev god juhu pa tokrat resnično zandjič z + na koncu vsega tega in donositvijo zdrave . SEm pa dr.Zornu omenila bolečine v trebuhu sme mislila,da je od lapare kaj narobe in me je peljal na UZ in mi reče ja gospa vi pa nekaj nosi te s seboj,punce jaz sem skoraj dol padla in sem že mislila,da mi reče ste on pa meni na levi velik folikel počil bo to noč in kaj tole pomeni gospa z možem naredite doma hi,hi sma se nasmejala,da je temu kaj.Sem se kar malo pošalila na tale račun in mu rekla,če lahko kar ostanema v ordinaciji skupaj z možem hi,hi.Punce torej gre zares,če me za vikend ne bo na netu verjemite delama in na ta način namesto IVF nama miklavž prinese en velik + namesto klica sestre Mire.Punce držite petsi midva se boma tokrat rensično potrudila.Takole sedaj pa pridno in veeslo na delo... lp Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.11.2008 22:22:43
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
čer, sulfinija, želim ti + za Božič! Koala, vi imate pa več zobekov kot naši dve! Sara je dobila prvega pri 11 mesecih, sem mislila,da bo prej prvo svečko upihnila kot pa imela kakšnega, Victoria pa ima 3! Drugač pa je tudi pri nas pestro, že kar lepo hodita, od mize do fotelja in do hlačnice , tako da vsak čas čakam, kdaj bosta naredili prve korake! Zdej mi je res najlepši čas!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.11.2008 8:14:34
|
|
|
|
Sulfinija
|
Sonček djukelica po včerajšnji akciji bo rezultat prinesel Miklavž. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.11.2008 8:23:15
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija! vidva še kar dajta. Za Miklavža pa . LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.11.2008 12:14:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Čer! Evo mene je bila dolga pot iz Ljubljane domov.Sma šele sedaj prišla. Citrončica,la za prijazen sprejem,dobro kavico,sok in še boljši čvek.Hvala še nekrat iz srca na toplem sprejemu mene in moža. Sedaj pa poročilo od dr.Zorna.danes sma bila brzinsko na vrtsi tega pač nsiem navajena.Sma se lepo pomenila,anpotnica za IVF imam že itak doma,kri sma tudi oba dala sma se pa zmneila kličem prvi dan M decembra nekje od 3.12-6.12 in nato pred božičem sprejem zdravil,ter dolgi postopek ter špikanje se bo začelo 25 ali 26.12. na sma božič ali možev god juhu pa tokrat resnično zandjič z + na koncu vsega tega in donositvijo zdrave . SEm pa dr.Zornu omenila bolečine v trebuhu sme mislila,da je od lapare kaj narobe in me je peljal na UZ in mi reče ja gospa vi pa nekaj nosi te s seboj,punce jaz sem skoraj dol padla in sem že mislila,da mi reče ste on pa meni na levi velik folikel počil bo to noč in kaj tole pomeni gospa z možem naredite doma hi,hi sma se nasmejala,da je temu kaj.Sem se kar malo pošalila na tale račun in mu rekla,če lahko kar ostanema v ordinaciji skupaj z možem hi,hi.Punce torej gre zares,če me za vikend ne bo na netu verjemite delama in na ta način namesto IVF nama miklavž prinese en velik + namesto klica sestre Mire.Punce držite petsi midva se boma tokrat rensično potrudila.Takole sedaj pa pridno in veeslo na delo... lp Mojca [/quote]
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.