cebrca
|
sonček3 tudi meni je bilo včeraj v MŠ zelo vroče, pa je bilo oreng zračenje vklopljeno. Ko sva pa ven prišla, je bila pa taka ploha, da bi lahko dež do avta z nožem rezala! Upam, da se nisi preveč prehladila, kakšen dober čajček za nosečnice, vitamin C in veliko počitka, pa bo bolje da se boš bolje počutila! dar10 za cviček hm, se je že izkazalo, da ga moja zgaga ne prenese. Sicer me pa ne matrajo s tem. Na tem koncu so bolj mahnjeni na pivo! . Za vitamine mi je v lekarni rekla, da če pojem dovolj sadnja in zelenjave ne rabim kakih ekstra dodatkov, ker si lahko posledično pridelam hipervitaminozo! Za kavico bi se pa zmenile, ko se bo nehalo to deževje (če se strinjaš), ker kamorkoli grem sem zdaj dvakrat mokra, najprej ker švicam, potem pa še ko me dež nalije! Tamy30 najbolje je, da se oblečeš tako da se boš ti najbolje počutila, tako ali tako bodo vsi občudovali trebušček! anaya v hrib travo grabit To je pa vse prej kot pa savna in solarij v enem! za tvojega, ker se je okorajžil pri nakupih . modrčki za dojenje sem čist pozabila. Jaz sem kupila dva v Mullerju, sta zelo udobna in mehka, pa še na 95°C jih lahko pereš, ker je sam bombaž. Pa še cena je fina, nekaj čez 8 eur! Se splača pogledat! Pa še dobro da sem ga probala! Sem šla z Lisce85F na 95D. Če bo pa malo preširok se ga da pa enostavno skup sešit! dojenč predvsem škodiš sama sebi, če bo kaj narobe za te bo telo hitro opozorilo, da nehaj pretiravat! Misli na to, da te bo mala pupika po porodu potrebovala bolj kot pa te zdaj in takrat boš morala biti polna energije za malo štručko! naty13 za okrogle cifre! daja27 seveda se lahko pofočkaš, lahko te še spotoma poberem, da ne bomo vsaka po svoje hodile! sandra ti kar pridno polenari, ti pripada 2x, ko imaš dva . Lepo da si bolje, pa ne utrujaj se preveč, se počasi bliža veliki finale! m@j@ za pregled, sva pa kr na istem, mamica velika, oči velik, je tudi moja G rekla, da ne morva majhnega nardit! Zoja Miša obljubim, da bom gledala samo naravnost! sayuri te pa res okupirajo! Oprosti ampak tisti alkoholni flumastri na tvojem trebuščku mi pa ne grejo iz glave . No glavno je da se je na koncu vse izteklo OK. Pa ubogaj, da te hitro domov spustijo!