tejkaz
|
No končno malo časa. Je grozno soparno danes pa še zgaga me peče. Uf, raje bi gologlavega mladička, če pri laskih takole zgaga peče Moj šef je pa poln energije in mi je celo dopolne samo govoril kaj naj delam in kaj vse moram še narediti pred dopustom. Pa še en špeh od knjige bom domov nosila, da bom imela čez dopust kaj delat. V roku dveh mesecev moramo eno knjigo izdat in je ogromno dela, študentov pa ni da bi pomagali. Ste se fino načvekale, zdaj pa pride na vrsto moj roman. Haha Kot že rečeno, smo imeli veselico ponoči. Zvečwer je tako grmelo in bliskalo in deževalo, da sem Evi zaprla okno v sobi. Seveda je bilo temu primerno že zvečer vroče. Zaspala je brez problema. Ponoči se pa zbudiva ker nekaj stoka. Gre mož po tiho v sobo da bi malo okno odprl, ker ji je verjetno vroče. In jo najde čisto na drugem koncu na tleh in spi in gode. Pridem še jaz, jo dvignem in dam v posteljo. V tistem se je zbudila in potem dve uri ni zaspala nazaj. V posteljo ni več hotela je samo jokala, pri nama je bilo pa vse drugo bolj zanimivo. Po dveh urah sem imela dosti tega in sem jo nesla v posteljo in pustila da je malo jokala. Zaspala je v petih minutah. Zjutraj sva valda prespala budilko, zbudil naju je tresk in jok iz sosednje sobe. Ko sem pritekla v sobico je že stala in mi kazala knjigico in pujsa. Danes grem obvezno kupit varovalno ograjo. Sayuri, lepo da se pridno redite in razvijate. Naj ti čas v bolnici hitro mine Zoja Miša, lepe cotike. Boš imela res problem če vaša punčka kje kaj skriva. Ta zadnji kompletek je pa najlepši. Na pijačko greva pa pred morjem vsaj še enkrat, prav? Ne vem kako nama je ratalo z Naty ravno slikico pri 8 minutah dobit. Mogoče očkoti takrat malo k sebi pridejo, da so sposobni slikat Ozziebo, Eva je imela 4 kg pri enem mesecu in pol. Meni je prav prišla številka 50. Rokavčke sem morala fino zavihat gor, pleničke 1 sem pa lahko skoraj čez pol dala. Takšna mala rit je bila, zdaj je pa že prava babnica. Naty, če prav vidim je imel Nejc 3050 g? Toliko sem jih imela jaz ko sem se rodila . arsha, izabella08, daja27, iskanje zdaj se nam pa le večkrat javite. Dojenč, to je zate iz sanjske knjige: Bolnišnica - Kadar se v sanjah znajdemo v bolnišnici, se najprej vprašajmo ali nas je morda strah kakšne bolezni. Če pa si le želimo, da bi nekdo drug poskrbel za nas in nas razbremenil težkih bremen, lahko sanjska vsebina nazorno pokaže kdo je tisti zdravnik, ki nas bo rešil duševne stiske. Glej še medicinska sestra. Porod - Tako kot porod poteka, tako se tudi sami trenutno počutimo. Morda z otrokom v naročju pogumno stopimo novim začetkom nasproti ali pa je v naši notranjosti preveč zadržkov, zaradi katerih toliko bolj s strahom pričakujemo nastale spremembe. Glej še rojstvo. Rojstvo - Rojstvo otroka lahko predstavlja začetek ali konec nekega življenjskega obdobja. Glej še porod. Lasje - Lasje simbolizirajo naše duhovne lastnosti, zato bujni in urejeni predstavljajo vse tiste vrline, ki so v ponos nam samim in drugim. Vsekakor pa je vredno razmisliti kakšni so naši nagoni, ko smo v sanjah neurejeni in razmršeni, v resnici si pa takšni niti po domači hiši ne bi dovolili hoditi. Igra, igrače - Če se otrok igra, je to povsem nekaj normalnega, če pa vidimo sebe s kupom igrač, se bo potrebno konkretno vzeti v »roke«. Res je, da igrače lahko pomenijo le željo po vrnitvi v brezskrbno obdobje, a če se bomo preveč otročje obnašali, lahko pozabimo na uspehe, s svojo lahkomiselnostjo pa bomo dosegli le posmehovanje svoje okolice Mleko - Ker je mleko simbol obilja, ki simbolično predstavlja materino skrb in nežnost, sanje govorijo o naravnih silah, ki jih premoremo ali morebiti pogrešamo. Dar10- tudi ti se nam večkrat javi. Pa če imaš urnik pri sebi, če ga lahko prepišeš. Sem sicer že eno prosla, katera bo prej pa naj ga prepiše. Sonček3, problem tole z majico in iztekanjem mleka. A veš kaj se je meni zadnjič zgodilo. Sem bila že izpod tuša v tanki oprijeti spalni srajčki ko nekdo pozvoni na vrata. Pogledam in tašča. Sem jo spustila notri. Nekaj mi začne razlagati kar naenkrat meni zaščemi v prsih in se mi je prav vlilo ven. Ogromen flek na srajčki, še dobro da tašča ni imela očal gor, ni nič videla, mož se je pa začel smejati. Sploh si ne predstavljam kako bi mi bilo nerodno če bi ona to videla. Naty, to s crtljanjem je pa pri nas isto. Od začetka sem pazila da je ne bi preveč nosila in preveč scrtljala, zdaj bi jo pa kdaj rada crtljala pa mi afnica mala ne pusti. Na hitrco en objemček in hitro stran. Zdaj se bom pa verjetno ustrašila, ko bom videla koliko sem napisala
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 3.6.2008 14:20:03 >