Krysia
|
Pozdravljene so ! Jaz sem pa danes zapravljala ... (sej veste, plače v šolstvu so 5. v mesecu, denar pa mora krožit kot smo že večkrat rekle). Sem malega oskrbela z bodiji (po moje sem mal pretiravala ) nekaj majčkami, krtačo in glavnikom (ziher bo brez las ), pa sebe z 2 majčkama (C&A) in hlačami (H&M). Sej bi poslikala, pa je fotoaparat brez baterij (ne vem, kam jih je moj dragi skril ) Dar10 in Nevaeva: Tudi jaz upam, da bo danes v MŠ manj vroče in da se bo dalo dihat. Danes bomo verjetno kakšno o kopanju rekli al kaj? Joj, meni se trenutno zdi, da ga tud previt ne bom znala, kaj šele skopat, ampak ... nekak bomo že zrihtal, a ne? Dar10, ti si pa res optimistka .... Pa sej to je lepo, da se razumeva . Sam po moje lahko samo sanjamo o kakšnem ogledu porodnih sob pa blazinah in dihanju ... Sicer pa ... predstavljaj si, da si ti v porodni sobi, pa te pride pogledat 50 nosečnic in njihovih partnerjev Ne vem, no ... men ne bi blo glih všeč ... sem si pa zadnjič "ogledala" WC v stari porodnišnici, pa me je kar minilo ... Eh, pripombe ljudi ... zna fajn bolet, sam punce, ne se jim pustit! Kar naj komentirajo, če nimajo drugega dela. Glavno, da je udobno v naših trebuščkih, a ne? Aja, mene tud ful boli, če ne sedim lepo (moram sedet tako kot za klavirjem - raven hrbet pa rame dol in nazaj) - očitno raste in rabi prostor ... Danes smo tudi mi slabo spali - v spalnici so razsajali komarji, pol sva se pa sred noči na kavč preselila in v spalnici prižgala ene stvari proti komarjem, pol sva se pa ob 5h nazaj v spalnico selila ... sem zjutraj komaj vstala ... Sej drugač sva glih v fazi naročanja komarnikov (no, nisva jih še naročila, jih pa gledava), ker pa res ne privoščim, da bi ga komarji pikali! Upam, da bova kmal to zrihtala, ker je živa katastrofa ... OK, da ne bom preveč težila ... lepo se imejte pa uživajte.
|