Zoja Miša
|
Punce ne se hecat, tole z Mishel me je čisto šokiralo! Beli sobo, potem pa tole... Gabriel, tako hvala za vse informacije. Mishel podarjam en velik ! Gabrial pazi na svoja dva zakladeka! Matjaž, ti si prav zlat, ko nas takole obveščaš. Važno da sta tvoja dva o.k. in še malo, pa bosta doma! Katja, drži se! Sayuri, tebi pa vidim res ni dolgočasno. Lepo da se znaš zamotiti in da ti čas hitro mineva. Da sta tvoja dva pikca super, čeprav so sestre malo smotane. Krysia, Raid proti komarjem je zakom, ta novi s peskom, ki ga daš v vtičnico, ker nima čisto nič vonja, pomaga pa! Erin, klinc gleda kg. Super za pregled! Tele moje poste bi mogla pa za vsako svojega napisati, pa bi bila 3 zvezdica hitro tu. Matejči in Sandra, vidve pa nočno žgeta! Mislim, da bo vedno bolj pestro na RR tudi v takšnih urah. Gajka, za cotike! Jaz sem pa na Bolhi eno previjalno našla, pa ne vem, če je ne bom kar vzela! Bomo videli, če nama med vikendom znese, da si jo greva prej še ogledati. 200 eur pride, ampak je ful velika. Jutri pa kopalniški blok montirava. No moj ati in , jaz se ne bom kaj preveč zraven štulila, itak bom naredila vse narobe. Pa pripopam slikico, ko bo zmontiran! Danes pa spoznam Cebrco! No, komaj čakam!