|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
6.6.2008 7:14:42   
sandra123
Jutrouser posted image user posted image user posted image , hvala za user posted image ...spala nisem skoraj nič...spet žurka v trebuhu do 1-ih zjutraj, potem pa še noben položaj ni bil ustrezenuser posted image . Spet bom kot zombi hodila naokrog, pa še k diabetologu moram na kontrolouser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
6.6.2008 7:29:59   
nell
Dobro jutro punce!

Samo tako na hitro...

Mishel in njen mož Gabriel - me je kr srh spreletel k sm tole brala, ker vem, da je Mishel bla skos aktivna in da je ni nikol neki pretiran matral, tko da verjamem, da je tole kot strela z jasnega...držita se, mislim na vas in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
6.6.2008 8:12:44   
Tamy30
jutro punce,
spet dezevno jutro, sicer pa dokler imamo svoje user posted image v trebuscku  pa vedno soncek sijeuser posted image
mishel, pazi nase, mislimo nateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
6.6.2008 8:23:39   
lana777
Jutro,

sej ne, da bi blo sicer vse tk krasno (zoprn dež, nespečnost, zatekanje nog, joj, ampak tole z mojimi "hlodi" popoldan je pa res že tečnouser posted image ), ampak tale novica od Mishel me
je pa res potrla ...

Gabriel - PROSIM prenesi ji moje dobre želje,
za oba pa držimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... res sm se veselila najinega sladoleda ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
6.6.2008 8:40:12   
m@j@
Jutro.

Najprej Mishel in Gabriel user posted image , naj vama prinese srečo.

dojenč, g. je glede gibov rekla tako, da če bi me skrbelo, da ni dovolj gibov (10 na dan), lahko pridem kadarkoli na ctg. Saj je res kar dobra ginek., sam včasih mal zmedena. Mi je rekla, kako se zrihtala zaradi krčnih žil in da bi me mogli vzet naprej, da bi nosila tiste nogavice,...
Sam jaz imam samo eno žilo, ni taka huda in mi je zdele noro dat 50 EUR, pa še nosit jih ne bom mogla v tej vročini, ki bo tako ali tako kmalu na vidiku.

Sicer pa ne vem...tako hitro mi čas beži, skoz imamo še neke žurke, pota sem in tja, tako da komaj dohajam. Sploh ne vem, če bom imela čas it rodit.

Pa da ne bom sam jamrala, grem raj delat.
se še oglasim.

Lep dan kljub dežju,

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
6.6.2008 9:03:33   
Maja T.
Jutro!

Mishel&Gabriel, zelim vama, da bi te tedne dobro prebrodila in da user posted image pride šele avgusta v vajino naročje. Mislimo na vaju user posted image user posted image user posted image ..., mi je kar srh šel, ko sem brala, sem pa zelo vesela, da je kljub temu, da je Mishel pristala v bolnici z njo in user posted image vse ok. Držite se user posted image user posted image user posted image .

Katja&Matjaž user posted image user posted image user posted image , da je z vami vse ok in da kmalu prideš domov in k nam na RR user posted image .

Erin user posted image user posted image user posted image za glavično vstavo in da je z user posted image vse lepo.

Vilika vreme je tako čudno, zaspano, meni je sicer kar pasalo, da sem malo počivala. Ja proti koncu gremo user posted image

Nell user posted image user posted image user posted image za šoping

Matejchi, Sandra user posted image sta pa pozno/zgodnji. Sandra kako te razume, ko ne moreš spat

Matejchi hvala za zeloooo jutranjo user posted image , user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
6.6.2008 9:12:32   
Maja T.
Ooooo, šele zdaj vidim, danes sem 31 t. in stopam v 32 t., še 9 t. do dneva D user posted image .

Karmar, kje si se pa ti izgubila user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
6.6.2008 9:14:27   
Anonimen
......sem pričakovala poročilo o uspešnoti barvanja sobice in kako je izpadla cart...., pa takšno presenečenje?! user posted image user posted image user posted imageMishel drži se, saj bodo dnevi hitro minili (no, da le ne bodo šli prehitro oz. da ne bo pikec/ica kaj prehiteval/a user posted image ). Avgust je že skoraj čisto pred vrati in bo posijalo najtoplejše sonce, ki nikoli ne zaide user posted image !!! Pa še "na-pol" poznano družbo boš verjetno imela, če boš imela srečo poiskati in spoznati K_a_t_j_o. Prenesi tudi njej čudovite pozdrave! Bom mislila na vaju! Gabrijelu pa hvala za poročanje in občasno spremljanje user posted image teh RR strani!

< Sporočilo je popravil PABLO -- 6.6.2008 9:19:25 >

(odgovor članu m@j@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4758
6.6.2008 9:20:48   
mishel
JUTRO!

Hvala za vse pikapolonice in lepe želje. Sedajle grem k njima in nesem s sabo vse vaše poste, da ji polepšam  dan.

HVALA vam.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
6.6.2008 9:27:57   
košuta
Mishel!!!! Upam, da bo počitek pomagal in ne boš ti prva avgustovka, ki se ji mudi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kar ostani še nekaj časa user posted image ! Privoščim ti še nekaj nosečniških užitkov in zdravega levčka! user posted image  Gabriel, prosim, prenesi ji dobre želje!

Katja - Vidim, da gre vama z user posted image  dobro in sem vesela za vaju. Če lahko, poišči našo mishel in jo malo potolaži. Držimo pesti za obe!

Jaz sem imela pa včeraj zobarja in je rekel, da nima kaj popravljat. user posted image  Naj se naročim za konec leta, ko bomo že poznali rutino našega user posted image . Me je vprašal, kdaj imam rok in sem rekla, da avgusta, pa je revež ostal brez besed - je samo moj trebuh gledal (očitno se mu je zdel fuuuul premajhen). user posted image  Pa mu je oproščeno, ker je še tako mlad...user posted image
Jaz moram pa moje ta ozke cote zmetat iz omare, ker se bojim, da se mi bo likalna miza zlomila od nosečniških, ki jih pridno nalam gor. user posted image  Si obljubljam, da bom to naredila že vsaj dva tedna, pa "nimam časa"...user posted image  No, glavno, da sem včeraj spekla sacher torto (pecivo)... user posted image  

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
6.6.2008 9:47:11   
naty13
Košuta si mi naredila lušte s tortico. Še dobro, da se dobiva z Erin in bo tudi kakšna user posted image  ob user posted image  padla. Mjammmmmmmiiiiiiiiiii. user posted image
Sandra user posted image . Pa zdej čez dan malo spanca notri prinesi, dan je idealen za poležavanje.

Sem se šla mal učit prej, pa mi je tako učke skupaj vleklo, bi kar mal oddremala, pa si ne morem tega privoščit. Torek se bliža, mene je pa vse bolj strah, ker bom šla spet brez tapravega znanja na izpit. user posted image

Moram pa pohvalit mojega user posted image , me je včeraj zvečer tako crkljal kot že dolgo ne. user posted image user posted image user posted image user posted image  Očitno je dojel, da rabim mal več crklanja kot ponavadi in da bo kmalu za to še manj časa. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
6.6.2008 9:50:43   
matejchi
Danes sem pa tko kot bi me vlak povozil, tamal je celo noč jamral da ga srbi, potem sem mu dala brisačko pol pa dežurala, da je ni mel predolgo, da se ne bi še prehladil, pol je hotel k meni, tako da je že ob 7.00 mel dost spanja.

Zdaj grem pa jaz na mojo kavico...

Mimogrede, a ve kakšna oz. ima kakšna kakšne veze v domu upokojencev okoli LJ.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
6.6.2008 9:52:20   
gajka
mishel in Gabriel - držim pesti, da se vse lepo izteče. user posted image  Pa hvala Gabrielu za tako izčrpno poročilo, kaj se dogaja. user posted image

Katja - še malo, pa boš spet doma. user posted image

sayuri - tole z iskanjem utripa je mogla bit pa že prava grozljivka. Meni ni jasno, kako lahko imajo sestre, ki jim je to njihova služba, take probleme s tem. user posted image  Pa malo jim pomežikni na viziti, da te bojo malo domov spustili. user posted image

Erin - mene je tudi na zadnjem pregledu šokiralo, da sem šla v 1 mescu za 4 kg gor, pa ne jem prav nič več kot prej. Očitno naši mali frkolini pridno pridobivajo na teži. user posted image

naty13 - to, da se ti buši nič ne poveča po obsegu, je pa meni zelo znano. V 4 tednih sem pridelala 4 kg, obseg bušija pa je že 5 tednov do cm enak! user posted image

košuta - pa upam, da veš, da ni dobro, da sacherco sama zmažeš... A si za kakšno hitro srečanje, če jo je še kaj ostalo, da te malo odrešimo muk? user posted image

Tale naša MŠ je bolj za en user posted image ! Predavanje o porodu je trajalo slabo uro, o kakih ''groznih'' filmčkih ne duha ne sluha, glede informacij pa že spet nič novega. Sploh ne vem več, kje je poanta, da sploh morava hodit na MŠ?!? user posted image  

Sva pa včeraj z user posted image  kupila prvih nekaj cunjic za našega user posted image , tako da le ne bo čisto nag in bos. user posted image  

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
6.6.2008 10:09:11   
košuta
Gajka -  Saj saherca ni samo zame (čeprav bi se pomatrala user posted image ). Jo nesem jutri na zakjuček, ker se  - saj za eno leto - poslavljam od našega pevskega zbora. user posted image  Moram pa še zvečer eno rulado spečt, da bo malo bolj barvito... Se je moj že sinoči oblizoval, ko je videl, kaj delam, pa sem mu rekla, da pred soboto zvečer ne bo nič! user posted image  Je bil potem ves bogi... user posted image
user posted image user posted image user posted image  za prve cotke! Za MŠ pa itak pravijo, da je zelo odvisno od kraja, kjer poteka (zato jaz nisem šla v Žalec, pa zadnjič je bila v začetku maja user posted image ) in grem 17. v Celje. Upam, da bo tam bolje! Aja, pa po moje je veliko odvisno tudi od starosti (beri: osveščenosti predavateljice o sodobni tehniki in želji po podajanju nazornih informacij). user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
6.6.2008 10:16:02   
košuta
Joj, nekaj sem vam pa pozabila povedat!
Od včeraj imam isto stalno prebivališče kot moj dragi. user posted image  Da ne bom dobila od mame slučajno servirano, da najinega otročka ne smem prijavit na istem naslovu, kot sem jaz (se je zgodilo moji sestri).user posted image  Sem jo pa že prej zajuser posted image , da se ne bom potem sekirala. Vseeno mi pa tako ali tako ni. user posted image  Je bila pa tašča vsa navdušena nad tem... user posted image user posted image user posted image

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
6.6.2008 10:17:11   
Zoja Miša
Punce ne se hecat, tole z Mishel me je čisto šokiralo! Beli sobo, potem pa tole...
Gabriel, tako hvala za vse informacije. Mishel podarjam en velik user posted image ! Gabrial pazi na svoja dva zakladeka!

Matjaž, ti si prav zlat, ko nas takole obveščaš. Važno da sta tvoja dva o.k. in še malo, pa bosta doma!
Katja, drži se!

Sayuri, tebi pa vidim res ni dolgočasno. Lepo da se znaš zamotiti in da ti čas hitro mineva. Da sta tvoja dva pikca super, čeprav so sestre malo smotane.

Krysia, Raid proti komarjem je zakom, ta novi s peskom, ki ga daš v vtičnico, ker nima čisto nič vonja, pomaga pa!

Erin, klinc gleda kg. Super za pregled! Tele moje poste bi mogla pa za vsako svojega napisati, pa bi bila 3 zvezdica hitro tu.user posted image

Matejči in Sandra, vidve pa nočno žgeta!user posted image Mislim, da bo vedno bolj pestro na RR tudi v takšnih urah.user posted image

Gajka, user posted image  za cotike!

Jaz sem pa na Bolhi eno previjalno našla, pa ne vem, če je ne bom kar vzela! Bomo videli, če nama med vikendom znese, da si jo greva prej še ogledati. 200 eur pride, ampak je ful velika.

Jutri pa kopalniški blok montirava. No moj ati in user posted image , jaz se ne bom kaj preveč zraven štulila, itak bom naredila vse narobe.user posted image
Pa pripopam slikico, ko bo zmontiran!

Danes pa spoznam Cebrco! No, komaj čakam!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
6.6.2008 10:45:07   
Erin
Oj hoj!

Jutrouser posted image user posted image user posted image

kot prvo mishel - tudi zate bodo držale pesti da bo le vse ok. Te bomo zelo pogrešale in upam da se kmalu vrneš med nas. Pikec mali naj pa tudi počaka vsaj še 2 meseca, je pri mamici tako lepo in toplo. Mislim nate in ti želim najboljšeuser posted image user posted image user posted image

naty - upam da mi ne bo treba laufat no.... itak pa me ne moreš zgrešit ker sem že tak slonuser posted image Itak da pade tortica, majo tam zelo dobreuser posted image Ti praviš d aimaš iz NEM izpit...bova pa malo povadile..jest znam vse kletviceuser posted image user posted image user posted image
matejchi - bom popravila PDP ko bom naslednjič delala seznamček.  Upam, da pikice pri malemu kmalu izginejouser posted image zoprna reč da se pojavijo ravno sedajuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
6.6.2008 10:53:17   
tejkaz
Mishel user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse ok. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
6.6.2008 11:16:11   
Julija08
Jutro punce,

evo še zadnji dan delam, potem pa letim za en teden na morje. user posted image user posted image user posted image

Mene pa nekaj zanima. Vse nekaj pišete koliko je user posted image  težak, pa koliko imate dolg maternični vrat...
Meni še nikoli ni povedala nič od tega. Težo mi je povedala edino na morfologiji. Kako pa vidi dolžino materničnega vratu, a je za to potreben vaginalni pregled?

Mislim, očitno imam res mal čudno G ali pa sem jaz premalo tečna. A katera ve, kaj pomeni v materinski knjižici na strani 15 tista krivulja?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
6.6.2008 11:22:04   
Erin
No jaz ne vem koliko je moj user posted image težek, dolžino MV pa tudi nebi vedela če mi ga nebi izmerili v bolnici ko sem krvavela. Da ga izmerijo pa morajo narediti vaginalni UZ ja.
Mogoče bi blo pa fajn da ji rečeš da ti ga izmeri, mogoče ti ga pa bo. Ampak mislim da ga merijo največ le v primerih ko je kaj narobe - kot pri meni krvavitev, prezgodnji popadki, tiščanje dol... Ampak če ne boš vprašala ne boš vedela, mogoče ti ga bo pa pripravljena narediti.

Glede krivulje v MK - zgornja je mensezdi velikost maternice (no nisem sigurnauser posted image ) spodnja pa velikost trebuščka od malega glede na tedne nosečnosti.

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
6.6.2008 11:28:57   
aradej
Eno vprašanje za tiste ki ste na bolniški: Zanima me če na odločbi piše vedno da morate bit doma razen v primeru da greste k zdravniku?Men so napisal da imam bolniško do nastopa porodniške nič pa ne piše da moram bit doma. Je blo pa na ostalih odločbah. A to pomeni prosto gibanje?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
6.6.2008 11:34:22   
Erin
aaaaaaam..ne vem... jaz nebi reskirala no, čeprav pravijo da nosečk ne preverjajo tako redno. Pri meni piše da imam izhode samo na terapije(za kar sva se z mojo gin zmenili da so to sprehodi in mi je to napisala v knjižico) in pa ko grem k zdravniku. Tako da grem kam samo za kratek čas ali pa ko grem na pregled. Reci Gin da ti dopiše v knjižico dovoljenje za izhode tako kot je meni - za vsak slučaj.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
6.6.2008 11:41:55   
dar10
Heej!

Krysia, tud mene je mal strah kako bo, ko bo otrocek tukaj. Ampak se bomo hitr navadli... In preoblacenja in previjanja in kopanja... Sej ni tako zakomplicirano kot zgleda...

Cebrca, kava je pa itak brez obveznosti... Ko se zmenmo in ko mamo cas...

Lep dan!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
6.6.2008 11:44:48   
aradej
Za sprehode imam v materinski pisano in v kartoteki pri splošnem zdravniku. Sam tak butast napišejo da ne veš kaj bi. Mesec nazaj so me hotl poslat delat pa so napisal da sem do 5.5 v bolniški 6.5 pa da grem delat pa so spet tisti del izpustil ko piše da moram mirovat.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
6.6.2008 11:46:04   
tejkaz
Dan souser posted image

Je že kar depresivno tole vreme, ne? Jaz bi tako raje sončka.

Zgornja krivulja v materinski knjigi je razdalja od sramne kosti do vrha maternice. Ginekologi ponavadi merijo z šiviljskim metrom. Spodnja pa obseg trebuščka.

Jaz nimam pojma kako dolg je moj MV. Mi ga ni nikoli meril. Kadar sem imela vaginalni pregled, je rekel da je vse ok. Tudi glede teže dojenčka ne vem nič. Nazadnje je imel pol kilce na morfologiji.

matejchi, zoprne so norice, ja. Ti si jih prebolela? V domu upokojencev pa nimam nobenih vez.

Košuta, prideš še k meni kaj speči. Jaz sem čisti antitalent glede peke. Kuham malo bolje kot sem včasih pa še to imam raje če kdo drug skuha.

Gajka user posted image za nakup.

Katja in Mishel, držita se. user posted image

Erin in Naty ter Zoja Miša in Cebrca, ne preveč klepetat, da ne bo še drug teden dež user posted image

Ima katera kakšno idejo kaj na čez vikend počnemo? Menda bo dež, notri pa ne bi bila cel vikend.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 6.6.2008 11:47:33 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?