pingo80
|
Hojla! Sm se poboljšala. Včeri sem pisala, pa danes spet. Ja, ne da se mi nič druzga delat. cebrca - hvala za info o krčnih žilah. Imaš kakšno konkretno dobro "kostanjevo" kremo v mislih? Pa čestittke za trojno obletnico. Višnja - tole s copy je pa men tud znano. Sm se razburjala čist mal nazaj. Matejka - tud midva sva gledala komodo Lana. je res ful lepa, sam cena se mi zdi mal visoka. Do kdaj pa je v Mercatorju 199evrov? To je pa precej cenej. Maja T. - kar povej tvoji naj pridno počaka do avgusta. sploh ne ve, kolk ji je lušn tam notr. Jaz tud težje sedim dlje časa, saj me moja zabica skoz pod rebre brca. Pa itak sem velik na nogah - dopoldne skačem za mojimi prvčki, popoldne sm pa v ležečem, pol pa v "hodečem". Bavc - dobrodošla med avgustovkami. MOja G je pa tolk fajna. Je že rekla, da bom imela pri 31. tednih UZ in da naj moj tud zraven pride gledat našo princesko. Res nimam kaj rečt čez njo. 1A. m@j@ - veš, da bom jaz tud naredila mojim prvčkom CD-je s slikicami celega šolskega leta. Sem jih lani nardila bivšim tretješolcem, pa so bli veseli, starši pa še bolj. Bambi14 - hm, stanovanje v razsulu, nepočiščeno. To mi je nekak znano. Trenutno ma "gnezditev" v šoli. Tam pa tko pridno pospravljam, pa vse si domov nosim. Ko bi ve vedle, kolk stvari mam za spravit. Ko si mal več škatlic (od čevljev). uredim, mi jo pol moje pridne mravljice nesejo do avta. Košuta - tole so pa res mini, mini zoknčki. Tejkaz - tole z zgago je res smotano. Mene je pekla ene tri dni skup in sem skoz norela. Sm pila mleko, ko ga drugač sploh ne pijem samga in zdajle že trkam na les - od takrat me ni ponovno pekla. Da tud tebi čimprej mine. cicimic - za ponovne brcike. Tvojega pingvinčka pridno čuvaj še naprej, pa sebe seveda tud. Matejchi - norice? To so vodene koze? Če si jih že prebolela, potem ni več nevarnosti. Sicer pa sem brala, da po 20 tednu tud ni več nevarno za otroka, razen če se okužiš nekaj dni pred porodom. Sem se mogla mal pozanimat, ker je pred 14 dnevi tud en moj prvček ostal doma zarad vodeih koz, pa na sosednji podružnični šoli jih sam še dva nista mela v teh dveh mesecih, ko so razsajale. Bella - a ti si že kupovala kaj od recinkota. A so cene res tolk ugodne, al ti še pol zraven kaj zaračunajo. Sm vidla postaljico za 80evrov, v trgovini je okol 120E; paprevijalna Lana je tm tud ful cenej. Ima katera izkušnje s kupovanjem njihovih stvari prek spleta? Zdaj pa predno pošljem še brž copy, da ne bom pol norela po nepotrebnem.
|