|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
4.6.2008 15:41:57   
tejkaz
Zoja Miša, ko napišeš 500 postov dobiš tretjo zvezdico. Četrto pa se mi zdi da pri 1000 prispevkih.

Kaja02, na žalost ne vem kam se injekcija dobi. Ali jo potrebuješ?

Dojenč, kaj pa je?

Jaz grem pa v največjem deževju v balerinkah domov. Jupi

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
4.6.2008 15:44:05   
ANA_P
oj, ste bile pridne...

bav - dobrodošla. Jaz sem ena izmed tistih, ki grem rodit na Ptuj in to z Ultivo, če bo le mogoče.
likanje- a sem jaz edina nora tu gor , ki vse lika kljub sušilnemu strojuuser posted image  Tak ne bom več. Sem pravkar dala prat bodije in majčke za user posted image , pa jih bom samo zložila, ko jih bom posušila.user posted image

No, da nes sem malo šla v šoping in kupila:
- bodije ( z dolgimi in kratkimi rokavi ), mako majčke, kapice.....velikosti do 6 mesecev, kakih 30 kom vse skupaj, nekaj še imam od kolegice, bom pa še šla po kake trenirkice..
- 2 brisaći s tisto kapuco, sem vzela kar svilanitove, ena stane 18 Eurovuser posted image  Se mi zdi kar dosti
- odejico, pojšterček za kasneje
- 2 koci
Mami je šla zraven mene in na blagajni presenečenje, vse plačala ona user posted image user posted image user posted image

Naročila sem si še dva modrca za dojenje od Lisce in dva kompleta za posteljico ( prevleka za odejo, pojšter in zaščita ), ker mi tiste barve niso bile všeč, ki so jih tam imeli. Tako da še to dobim do konca tedna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
4.6.2008 15:50:30   
dojenč
bella02-ne se jezit, tako skodiuser posted image , potem pa je razlog da si premalo gori, in te ne moremo komentirati.naredi test(vsaki dan se nam javi, nekja povej, kaj se ti je zgodilo lepega,kaj počneš, kako preživljaš nosečnost, pa te bomo *šmirglale*sicer se pa tu gori teme tako hitro menjavajo, da jih je nemogoče slediti, komaj sw vključiš v pogovor že je aktualna tema druga
zak da brez panike.pa se kar pridi pozdravit, da boš hitro dobila 2.user posted image

kje pa je MATJAZ, OD KATJE.bom poslala katji sms da vidimo kako napredujeta.
vse ki ste praznovaleuser posted image user posted image user posted image , ki ste se poročile user posted image user posted image user posted image  pridem drugo leto na posvet k vam, jaz bi full rada mela poročno obleko, belo, in tisto res naciranouser posted image , in bogato, pa tisto belo ki se vleče za tabouser posted image , pol pa bi nekaj spila, pa...user posted image .saj bo

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
4.6.2008 15:51:00   
Zoja Miša
user posted image user posted image  Ana_P za nakupe in za mami, ki vse plača!

Tejkaz, a dežuje v Lj. al kaj? V Goričanah še sonček sije!user posted image  O.K., kje pa vidim kolk postov že imam? A sem blond?

Dojenč, zakaj si jezna???

Kaja a injekcijo za pljučka lahko kar zahtevaš al kaj?!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
4.6.2008 15:51:09   
kaja02
ne jaz moja kolegica, pa jo je tako strah, pa še nekdo jo je prestrašu da jo dobi v trebuh, a je to res?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
4.6.2008 15:56:01   
cicmic
Ojla punce!

Hvala za spodbudo in lepe želje. Upam da zaleže, saj imam še 3 mesece do konca (po UZ). Me stalno pritiska navzdol, pa močne bolečine v predelu želodca spet, ampak dobra novica je, da me je mala po 5 dnevih mirovanja zopet brcnilauser posted image user posted image user posted image , kar je vse, kar sem si želela. Upam da porod vsaj še malo počaka. Moram v ponedeljek zopet v porodnišnico, pa bom vidla kaj bo. 800 g je res še malo, da se rodi in sem ful hvaležna, da mi niso CR delali že v nedeljo ponoči.

Kaja, injekcije za razvoj otrokovih pljučk dobiš v rito- in sicer 2x v presledku 24 ur.

Bella, daj ne sekiraj se toliko, ker nisi dobila odgovora! Kakor vem, ultiva zaenkrat v LJ še ni možna, sicer pa moraš tudi za EA prej zadeti na lotu, kot pa da imaš to srečo, da ujameš anestezista. Niso nič kaj navdušeni nad EA v LJ P in se ji raje izognejo z izgovorom "gospa vi boste prej naravno rodila..."

Zaenkrat toliko, ko bom malo bolje, še kaj več pokomentiram.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
4.6.2008 15:57:20   
matejchi
Maja T. hvala, naš sladki mali je danes dobil NORICE.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
4.6.2008 16:00:21   
kaja02
cicmic- hvala za informacijo, si bo kar oddahnala, pa user posted image user posted image  za brcike in drži se, držim pesti, da bo vse vredu, ne obupaj

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.6.2008 16:05:34   
Zoja Miša
Cicmic, samo da je bolje in user posted image  za brcike! Držite se ti in user posted image ! En velik user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.6.2008 16:20:57   
anaya
Dan pupike....

Cicmic: jupiiii za brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vsak dan še kakšno al pa kr kakšnih10user posted image user posted image user posted image . Mi je kr odleglo da so dobre novice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla tut včeraj v MŠ prvič (sama, dragi je delal), danes pa grema skupaj. In naj vam povem (tistim ki nimate) da majo v MB KLIMO!!user posted image . Predavalnica je bla pa skor čist polna... pa ni mala.... blo mi je pa kolko tolko včeš, moja pikica ni najbolj navdušena da tolk časa sedim, se je kr skoz ven tiščala.

Zanima me pa še kako je kaj s savno v nosečnosti????user posted image user posted image  nekako me vleče tja, pa ne vem če je sploh zdravo. Ve katera kaj o tem?

Aja pa joooj zdaj razumem tiste revice, ki ne morete spat.... pri meni se je to včeraj začelo, grozno je ko ni položaja , ki bi mi ustrezal, pol pa komaj čakam da je jutro da lahko vstanem..user posted image  Upam da to mine.

uživajte.... pa pozdravljene nove avgustovke....

Neposredna povezava do sporočila: 4660
4.6.2008 16:21:35   
Nevaeva
Bella - ultiva je trenutno na voljo v Kranju, Murski Soboti, Postojni in na Ptuju. V Kranju vem da je za doplačilo ampak se baje izplača. Kolegica je januarja rodila v Kranjski P in je bila zelo zadovoljna z učinkom. Upam, da sem ti pomagala. Pa ne sekiraj se preveč....

Neposredna povezava do sporočila: 4661
4.6.2008 16:23:52   
Krysia
En pozdravček na hitro!

bavc - dobrodošla in čestitkeuser posted image user posted image . Pa oglasi se kaj in se priključi čvekanju.

tejkaz: jaz sem v MŠ v 5.skupini, nalepkice so oddane user posted image

Dar10:  Ja, sem bila tudi včeraj. Malo boljše je bilo, klima bo ... enkrat user posted image . Samo je bil še vseeno slab zrak ... Meni je bilo kar všeč, samo se mi je tista predavateljica zdela tako naspidirana ... pa mal sem iz forme - ponavadi jaz razlagam, pa drugi pišejo user posted image user posted image . No, se mi pa zdi, da dobimo kar nekaj koristnih informacij, sploh tiste, za katere je to 1. user posted image . Nama (torej mojemu možeku in meni) je za zdaj kar v redu ... samo ne vem, če si bom uspela vse zapomnit - imam namreč nosečniško sklerozo (moja lastna diagnoza) user posted image

Nevaeva: v kateri skupini si pa ti v MŠ? Mogoče smo se pa včeraj videli ... Za klimo pa ... ne vem, mogoče si jo moramo pa intenzivno predstavljat, pa nam bo manj vroče - saj veš, vizualizacija pa to ...

Mi pa nimamo sušilca user posted image in zelo neradi likamo user posted image . Ampak pol pač likam samo tisrto, kar je res treba. Pa tudi jaz počakam, da se nabere kup, potem pa pač moram likat ... in zlikam ... samo navdušena pa nisem nad tem user posted image

Ok, zdaj grem pa "kosilat". Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 4662
4.6.2008 16:48:28   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz, a dežuje v Lj. al kaj? V Goričanah še sonček sije!user posted image  O.K., kje pa vidim kolk postov že imam? A sem blond?

Če si blond, He, he, he, to glih ne vem, ti pa povem da imaš št. postov , ki si jih objavila čisto pred noskom, pod slikico belega kužka.( objave: številka)user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4663
4.6.2008 17:21:12   
bella02
Punce, hvala za tolažbo user posted image . Sem bila očitno vremenska in hormoni, pa smo tamuser posted image . Sem zdaj že boljše volje. Ne pa najboljše, ker sem upala, da ima LJ. že ultivo user posted image user posted image user posted image . Kot sem že rekla, je bilo prvič hudo in sem že razmišljala o EA, pa se kar ne morem odločit. Za Kranj pa nisem preveč navdušena. Navsezadnje bom šla na uno varianto: upam, da je 2. laže, pa noter ni še noben ostal user posted image .

Matejchi, močno upam, da si ti že prebolela norice. Vem pa ne, koliko so nevarne v našem stadiju nosečnosti, na začetku so kar. Nočem te strašit, samo bolje preventiva kot kurativa. Pozdravi naj se mali!

Se mi kar smilite, ko se morate kuhat na MŠ. Je pa koristna, vsaj jaz sem 4 leta nazaj kar precej odnesla. Sem pa klicala v babiško šolo in naš oči bo šel samo po potrdilo, pa je minilo 4 leta od tečaja. Stane pa cca 17 EUR.

Tudi midva še nimava sušilca, je pa v planu. Skoraj vsaka, ki ga ima, pravi, da takoj poravna in ni treba nič likat. Skoraj nič, za srajce pomoje to ne drži. In takrat se mi bodo odprla nebesa ...user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, saj si verjetno že opazila, da ti to šteje pod slikco na levi strani. Sem pa danes klicala v Šparovčka za posteljice, pa imajo eno s fiksnim dnom, ki je 40 EUR, dve pa z nastavljivim po cca 65-75 EUR. Recinko pa ima novo za 80 EUR. Tako da ...
Bavc, dobrodošla user posted image

Lep dan vsem še naprej ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
4.6.2008 17:23:25   
bella02
Zoja Miša, sem tako po odstavkih pisala tolk časa nazaj, da me je vmes že miškolinček prehitela. Ja, kaj čmo, nosečniška brzina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
4.6.2008 17:33:33   
iskanje
Madona vse sm napisala pol mi je pa neko napako vrglo ven user posted image bom še enkratse potrudla

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
4.6.2008 17:36:57   
iskanje
Lep pozdravček vsem skupaj na začetku.Včeraj sm bla z dragim na predavanju MŠ v Postojni.
Glede epiduralne in ultive so predavanja vsak petek ob pol treh ima jih Dr. Grmek sam nisem sto procentna za dan uro mislm da je takrat če katero zanima pa lahko pogledam za sigurno.Morš pa narest en mesec pred porodom čene ne moreš imet epiduralne ali ultive.
Glede poroda v vodi ga lahko imaš le če je vse uredu če kaj ne štima te dajo na suho.

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
4.6.2008 17:39:54   
iskanje
ARSHA ti si me spraševala glede babic ta medicinska sestra ki nas je imela je rekla da lahko komot prideš en mesec pred porodom do porodnišnice kadarkoli ter se zmeniš kakšen porod želiš ter oni pol to zapišejo in ko prideš rodit majo vse napisano kakšen porod želiš .Med drugim je ona tudi babica

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
4.6.2008 17:49:38   
pingo80
Hojla!

Sm se poboljšala. Včeri sem pisala, pa danes spet. Ja, ne da se mi nič druzga delat.

cebrca - hvala za info o krčnih žilah. Imaš kakšno konkretno dobro "kostanjevo" kremo v mislih? Pa čestittke za trojno obletnico.user posted image

Višnja - tole s copy je pa men tud znano. Sm se razburjala čist mal nazaj.

Matejka - tud midva sva gledala komodo Lana. je res ful lepa, sam cena se mi zdi mal visoka. Do kdaj pa je v Mercatorju 199evrov? To je pa precej cenej.

Maja T. - kar povej tvoji user posted image  naj pridno počaka do avgusta. sploh ne ve, kolk ji je lušn tam notr. Jaz tud težje sedim dlje časa, saj me moja zabica skoz pod rebre brca. Pa itak sem velik na nogah - dopoldne skačem za mojimi prvčki, popoldne sm pa v ležečem, pol pa v "hodečem". user posted image

Bavc - dobrodošla med avgustovkami. MOja G je pa tolk fajna. Je že rekla, da bom imela pri 31. tednih UZ in da naj moj tud zraven pride gledat našo princesko. Res nimam kaj rečt čez njo. 1A.

m@j@ - veš, da bom jaz tud naredila mojim prvčkom CD-je s slikicami celega šolskega leta. Sem jih lani nardila bivšim tretješolcem, pa so bli veseli, starši pa še bolj.

Bambi14 - hm, stanovanje v razsulu, nepočiščeno. To mi je nekak znano. Trenutno ma "gnezditev" v šoli. Tam pa tko pridno pospravljam, pa vse si domov nosim. Ko bi ve vedle, kolk stvari mam za spravit. Ko si mal več škatlic (od čevljev). uredim, mi jo pol moje pridne mravljice nesejo do avta.

Košuta - tole so pa res mini, mini zoknčki.

Tejkaz - tole z zgago je res smotano. Mene je pekla ene tri dni skup in sem skoz norela. Sm pila mleko, ko ga drugač sploh ne pijem samga in zdajle že trkam na les - od takrat me ni ponovno pekla. Da tud tebi čimprej mine.

cicimic - user posted image user posted image user posted image  za ponovne brcike. Tvojega pingvinčka pridno čuvaj še naprej, pa sebe seveda tud.

Matejchi - norice? To so vodene koze? Če si jih že prebolela, potem ni več nevarnosti. Sicer pa sem brala, da po 20 tednu tud ni več nevarno za otroka, razen če se okužiš nekaj dni pred porodom. Sem se mogla mal pozanimat, ker je pred 14 dnevi tud en moj prvček ostal doma zarad vodeih koz, pa na sosednji podružnični šoli jih sam še dva nista mela v teh dveh mesecih, ko so razsajale.

Bella - a ti si že kupovala kaj od recinkota. A so cene res tolk ugodne, al ti še pol zraven kaj zaračunajo. Sm vidla postaljico za 80evrov, v trgovini je okol 120E; paprevijalna Lana je tm tud ful cenej. Ima katera izkušnje s kupovanjem njihovih stvari prek spleta?

Zdaj pa predno pošljem še brž copy, da ne bom pol norela po nepotrebnem.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
4.6.2008 18:14:43   
aradej
Komentirala vas ne bom ker bi večino izpustila. Sem pa danes imela pregled pa sem malo presenečena nad svojo G. Se obnaša kot vreme. Na zadnjem pregledu mi je rekla da bomo bolniško uredil naslednjič to je danes, danes pa bi jo morala skoraj na kolenih prosit naj mi jo da.user posted image

Izvidi so vredu samo sladkor je povišan je na zgornji meji tako da sem na dieti.
Naša pikica pridno raste imamo že 1180g.Sedimo pa še vedno na ritki.Dobila sem že napotnico za v porodnišnico in papirje za CSD.

Glede pospravljanja nisem preveč pridna tako da je moj včasih kotuser posted image .Pravi da mora pri dveh ženskah opravljat še hišna dela.Včasih ga razumem da je kot user posted image pride domov iz službe pa ga čaka delo na kmetiji potem pa ga še moti če ni pospravljeno po hiši.

Ta teden so prišli zakoličit za hišo tako da se veselo podajamo v gradnjo.Večino bomo naredili sami tudi izkop saj imamo bager pri hiši.Posledično bo majn časa za družino.

Ena je napisala da je naročila modrček za dojenje pri Lisci,ti ga bojo poslal po pošti? drugače pa bojo imel drugi teden v petek in soboto razprodajo v svoji tovarni v Sevnici.

Pa je nastal roman.

P.s. Erin  za seznam vsi kg pridobljeni v nosečnosti 2.3 kg naslednji pregled pa 24.6

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
4.6.2008 19:13:34   
mishel
Se vam na hitro javljam in sporočam, da barvama otroško sobo user posted image user posted image user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
4.6.2008 20:22:34   
sandra123
Samo na hitro se vam javim...sem celo popoldne lažala zaradi bolečin v spodnjem delu trebuha...sploh ne morem sedeti, ne ležati, ne jesti...skratka nič ne morem...tolažim se samo s tem, da user posted image user posted image veselo brcata...se jutri javim, upam, da bo minilouser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
4.6.2008 20:39:15   
Maja T.
Vas samo pozdravim user posted image

Cel dan v eni sami bolečini v spod. delu trebuha, če ne bo boljše se grem pokazat. Ne  morem sedet, ne morem ležat, pa kaj je zdaj to, pišovka user posted image

Mala veselo nori, meni pa to povzroča konkretne bolečine?

Nič grem v vodoravni položaj in upam, da bom lahko danes spala, pa še lubeka ni user posted image

Lepo noč vsem user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
4.6.2008 20:44:55   
cebrca
JUPI pa sva nazaj iz MŠ. Ima predavanja ena tako simpatična babica, ki drugače pri nas hodi okoli kot patronažna. Če ne bi bila tako priklopljena na internet, bi bilo danes vse še ekstra zanimivo! Sem zvedla danes iz prve roke, da nimam kaj bodijev s kratkimi rokavčki kupovat, pa točno po teži otroka nam je svetovala kašne številke cunc bomo rabileuser posted image user posted image user posted image in koliko, pa da naj čimmanj kompliciramo!user posted image user posted image Pa kakšno krtačko za glavico moramo kupit, da ne pride do temencev, ker bomo drugače kreganeuser posted image user posted image user posted image . Naslednjič pa že vse izvemo kako bo potekalo v porodni sobi. Jaz sem zelo zadovoljna!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dar10 tudi jaz sem se priselila na Krko iz LJ. Zdaj pa me čaka še 7 let, da dobim dolenjski potni list user posted image user posted image user posted image . Škoda za srečanje, ampak če si imata namen vzet vikend zase, si ga pa obvezno morata! Lahko se pa kdaj zmeniva za kavo ali pa sladoled ko bo bolj vroče, pa bova takrat kakšno rekli. Če si za se zmeniva!
Sladoled pa mi je danes žal dež odplakniluser posted image , imam pa zdaj za drugič obljubljen banana split (njami)user posted image . Toliko posebnega se nama je danes obetalo!

bella02 ne bit huda, sem videla tvojo rdečo besedo, ampak ti ne znam nič povedat, potem pa tudi komentirala nisemuser posted image . Pa čestitke za drugo zvezdico!

Zoja Miša jaz ne uporabljam calgona (sem od enga serviserja slišala da še bolj zapaca stroj), včasih uporabim kis za vlaganje. Bom ta teden enkrat po priporočilu svoje sestrične prvič probala od Dr.Beckmann čistilo za pralne stroje (baje se ga dobi samo v E'Leclerck-u). Ona je bila zelo navdušena, je rekla da je kar konkretne koščke kamna prineslo ven iz pralnega stroja in se je oreng poznalo, da je stroj potem lepše delal! tretjo zvezdico pa dobiš na 500-ki. Število objav pa vidiš pod svojim avatarjem. Kolikor jaz vidim jih imaš trenutno 318.

tejkaz user posted image user posted image user posted image user posted image za tretjo zvezdico!

ANA_P user posted image za uspešne nakupe!

cicmic user posted image user posted image user posted image za brcike tvoje pupike, pravijo da so user posted image boljše borke. Kar pridno jo še spodbujaj naprej!

matejchi user posted image za tvojega korenjaka, da ga bo hitro nehalo srbet!

anaja NE V SAVNO! Te preveč pregreje in to lahko otročku zelo škodi!!!!!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
4.6.2008 20:47:23   
cebrca
Sandra, Maja T , Držim pesti, da bodo bolečine minile čez noč.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mene je tudi včeraj zvečer dajalo in sem šla spat pa je bilo bolje. Bila pa sem si sama kriva, ker sem preveč intenzivno ribala tla in kopalnico!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?