Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 10:23:35
|
|
|
|
anita goitan
|
ojoj sayuri ma kolk luštkano , kje si to nabvaljala v H&M, Zari,..?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 10:25:10
|
|
|
|
Maja T.
|
Sayuri svetovno , lepo....... Aja Renatka, obe sva bolj mali
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 10:30:06
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Punce, da vam naredim malce skomin - da boste v trgovino laufale . Nekaj stvari včerajšnjega nakupa. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 10:32:48
|
|
|
|
bambi14
|
majaT, Renatka se vidimo danes,....če ne prej pa med odmorom pri wc- jih pri oknih.
< Sporočilo je popravil bambi14 -- 7.5.2008 10:33:08 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 10:41:45
|
|
|
|
sayuri
|
anita v glavnem H&M (hlačke, bodiji, kapice, nogavičke, jopica za ), copatke sem dobila v Okaidiju, jopico za v Tape al oeil, kompletek zelenih žabic pa v Baby centru. Sem pa še nekaj pižamic kupila, pa nekaj takšnih žabic - samo do pasu,pa še nekaj bodijev, kapic). Saj pravim - ko razdeliš na dva kupčka - za dva otročka, ni veliko.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 10:47:48
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Joj Sayuri kako lepe stvari!!! Me kar prime, da bi v trgovino letela. In hvala za pohvalo imen, tudi meni je za ful všeč, tako da upam, da bo res, sedaj sem se že navadila na misel, da bo pupika.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 10:48:24
|
|
|
|
naty13
|
Sayuri tudi jaz si te hlačke z naramnicami že nekaj časa ogledujem v H&M-u. A žabice so pa iz Baby centra? Tolk so luštne. A je komplet žabice + majčka ali si posamezno kupila. V katerih barvah pa imajo še te žabice z žabico
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 10:51:10
|
|
|
|
Neža7
|
Sayuri....... Vidim, da midve na enaki lokaciji kupujeva Najraj ima v Okaidiju. Jaz sem imela tako srečo, ker sem iz Okaidiju dobila večinamo stravi s 70% popusta Veliko bom imela za prat v avgustu
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 10:52:39
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Sayuri, a se je dobro videlo na tem Uz-ju??? Mislim glede vidljivosti in detajlov??? Midva nočeva, da Tina izve, kaj pričakujemo, ker bo potem vsem povedala, si pa z možem želiva to novico ohraniti kot skrivnost...ker se itak vsi preveč obremenjujejo s tem, kaj pričakujemo... Sayuri, mi malo namigneš, kako zgleda tale 3D UZ ... Oblačila so pa res lepa...sem tudi jaz večinoma v H&M-u nabavljala...bova imeli skoraj enako oblečene
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.5.2008 10:54:51 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 11:04:24
|
|
|
|
Maja T.
|
Bambi14 sem ti ZS poslala, ja potem pa randi z Renatko na WC-jih ... Sayuri joj kake lušte si mi naredila , ampak moram se vzdržati, ker zdaj v štartu imam dovolj stvari
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 11:07:25
|
|
|
|
sayuri
|
naty tudi jaz sem tele hlačke z naramnicami 3x samo gledala . Jih imajo še v zeleni in beli barvi. PA po 5€ so. Tele zelene žabice iz BC so posamezno kupljene - imajo jih samo v beli in zeleni barvi. Bodi tudi posebej pride - tudi samo v zeleni in beli barvi. MApak so mi bile tkooooo všeč, da nisem mogla mimo . Cene so bile pa kar visoke - ene žabice 7,95, en body 6,95€ . PA če pomnožiš x2 . Jaz sploh niosem potem nič več računala, ker bi me zihr glava bolela Neža7, jaz sem najbolj zadovoljna z H&Mom. Za FIlipa vse tam kupim. Okaidi mi je malo drag, čeprav mi oči kar švigajo sem in tja in včasih notri zaidem za dušo . Sem pa zadovoljna tudi s tem Tape al"oiel al kaj je že . Nikol ne znam napisat, kaj šele izgovorit. Baby center je pa neverjetno drag . Včasih kaj tudi v Zari kupim, vendar je ponavadi tako, da nas zanese samo na eno lokacijo.... Če bi bla zara v City parku, bi zihr večkrat vanjo zavila sandra 3D UZ moraš doživet, da ga razumeš . Je kar težko razložit . Prav tako se lepo uležeš na posteljo in dobiš porcijo tistega gela na trebuh. NA ekranu se najprej pokaže običajen UZ - 2D, nato G neki pritisne in se zraven pokaže še slikica v 3D. Pri meni je žal bila ravno popkovnica pred obema in ej metala senco na obraz, tako da G nikakor ni mogel ujeti cele glave. ZAto bomo UZ ponovili. Moraš pa prav tako orng orng gledat, da razločiš, kje je kaj. PA kar vprašaj, če kaj ne boš razumela. Mi so ravno ujeli, ko je zehal. PA je nogo držala bratcu pod nosom . Meni je bilo zelo všeč in sem ta UZ doživela kot nekakšno orng olajšanje. In sem bla čist zadeta od tega
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 11:45:01
|
|
|
|
tejkaz
|
Pozdravljene punce Je lep dan danes, ne? Jaz grem pa zdaj iz službe. Grem na pregled. Jupi, se že veselim. Se mi pa full mudi, tako da na žalost ne morem nič komentirat in brati. Upam samo da ste vse super. Lep dan vsem in poročam jutri (ali pa mogoče že zvečer) kako je bilo.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 11:45:18
|
|
|
|
bambi14
|
No pa da še jaz predstavim mojo omarico polo cotik,....jo moj vsak večer odpre prden grema spat. in in meni je to tak cart,.... in
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 11:52:56
|
|
|
|
Maja T.
|
Bambi14 lepoooooo, lepo,........ , pa saj smo ja vse čisto zmešane od teh cotik, bom še jaz ob priliki poslikala, se zdaj suši Tejkaz za pregled Za nazaj mi še ni uspelo prebrat , nič moram malo pospravit, pa v trgovino, bom potem brala. Kako kaj naša Erin?, samo da je vse ok in tudi
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 11:57:46
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Bambi, kako cartkano!!! A ko sem videla tole tvojo omaro, me je mao zaskrbelo, kam že bom jaz toliko cotk zbasala!? Tejkaz, za pregled pa le javi kako je bilo!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 12:02:33
|
|
|
|
anita goitan
|
Bambi14uauua ej noro , res ste pridne zapravljivke Ma jaz si pa moram kaj za v službo kupit ker ta mesec sem še delavna in vidm da bo začelo kuhat, jaz pa nimma nič toplega..grrr
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 12:26:07
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Bambi14uauua ej noro , res ste pridne zapravljivke Ma jaz si pa moram kaj za v službo kupit ker ta mesec sem še delavna in vidm da bo začelo kuhat, jaz pa nimma nič toplega..grrr ...kaka zaprevljivka, nisem še čisto nič kupla ampak vse dobla.Zdaj morem še eno omaro nabavit v Ikei, ker mam še 2 veliki vreči cotk. Ko bom vse zložla po številkah bom potem oprala stvari za prve 3 mesece ostalo pa kasneje, da ne bo stalo v omari pol leta. Ja bo še kaj za delat.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 12:35:18
|
|
|
|
ozziebo
|
Anita Goitan, kar se tiče masaže bradavic, so jih nam v MŠ (doooolga 3 leta nazaj) odsvetovali, saj naj bi drgnjenje sprožilo porod. Ampak glede na izkušnje starejših kolegic ti drgnjenje res utrdi bradavice, jaz sem si jih v 1. začela masirat v 38. tednu(sem si mislila, kar bo pa bo ), pa sem rodila šele čez 2 tedna), pa vsak večer sem si jih potem namazala z Lanolinom, ko sem začela dojit, pa po vsakem dojenju (kakšen mesec). Moram rečt, da nisem imela kakih pretiranih bolečin. Sandra 123, pa saj veš kakšni so moški, nekaj bleknejo pa sploh ne pomislijo, sam ne se sekirat. Sayuri, jaz v 28, tednu mojga zeloooo dobro čutim, sploh ponoči ne da miru. Kar pa se tiče tvojih cotik, že ves čas cedim sline . Se moram prav bremzat, ko vidim kakšne lepe stvari, saj sploh prvih par mesecev ful hitro prerastejo stvari, ogromno jih še imam, zapraviš pa lahko kolko hočeš . Bambi in Maja T. za vajine cotike. Matejka, jaz se zjutraj mažem z nekim oljem od Aventa, zvečer pa s kakavovim maslom. Še ni nič strij .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 12:54:08
|
|
|
|
naty13
|
Sporočilo od Erin: Mali brca, krvavitev ni več. Jutri imam spet UZ pa upam da je hematom izginil in bom lahko šla domu. Lepo vse pozdravi. Upam, da ste zdrave. papa Matejka jaz si mažem trebuščka s kremo proti strijam od Mustele. Bambi14 za cotke. mazanje bradavic - jaz jih tudi po porodu nisem, ker ni bilo potrebe, sem si pa kupila Bepanthen, če bi bilo slučajno treba namazat.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 13:02:02
|
|
|
|
sandra123
|
za otroška oblačila, Bambi, pa hvala vsem za tolažbo . Sayuri, tebi pa hvala za malo razlage okrog UZ-ja, sem prav nervozna in polna pričakovanj danes, ko bom končno spet videla moja sončka, ki me že ves dan veselo brcata ...upam, da bo kateri od njiju pomahal naši Tini, da bo imela to v spominu ... Glede Erin pa...HB, da se je zadeva pomirila in da je vse ok z njenim malim princem obema, pa da se čimprej sama javi ... Ja, pa očka me je poklical...in se na nek moški način (indirektno) opravičil, ker je kar odšel...je rekel, da je bila prevelika gužva in da je to bil itak Tinin rojstni dan, namenjen predvsem otrokom...Samo, da je vse ok...pa popoldan bo malo pekel na žaru, ker ima sestrin mož danes rojstni dan in je rekel, naj čimprej pridemo ...Ja, tako je to...je verjetno sam ugotovil, da ni bilo lepo od njega, da je kar šel včeraj... ...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.5.2008 13:08:11 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 13:03:41
|
|
|
|
anita goitan
|
naty oo to je pa fajn brat, da vsaj kašna ni imela težav, beri:bolečin z bradavicami! Potem jih verjetno tudi nisi prej nič neki z brisačami utrjevala? Ma to je verjetno tud od kože al kaj vem česa odvisno, močno upam da ne bomo jokale od teh jošk in da bo mleka in da bodo jedli!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 13:17:50
|
|
|
|
mishel
|
Lep pozdrav čvekice!!! SANDRA ne zameri mu preveč. Moški ne znajo ne lepo povedati če jim kaj ni prav, kaj šele da bi se opravičili (seveda so izjeme, da ne bo kdo užaljen ). Upam, da te je ultrazvok potolažil!? SAYURI zaradi tebe bi najraje kar peš odšla v trgovino po nekaj novega . Predvsem tiste žabice so mi všeč. PINGO vidim da nas bo veliko imelo isti voziček. Potem smo že vredu izbrale, a ne?! ZOJA MIŠA ti moram povedati, da sta izbrala najlepše ime za punčko. Sem pa zeelooooo vesela, da je ERIN bolje . Kar tako naprej!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 13:36:15
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Hvala Mishel, mi je kar srček zaigral, ko si tako lepo napisala. Naty, hvala za novice od Erin. Sem ful vesela, da je bolje in držim pesti za jutrišnji UZ. Vse bo o.k. Erin! Drži se punca!!!!En velik za pogum!!! Glede bradavic, pa res ne vem, če bi se že sedaj mučila . Sandra123 vidiš, je malo popravil. Je pa isti ko moj ati, tudi on bi že kako obrnil, samo da mu direk ne bi bilo treba rečt oprosti! Ampak je že to dovolj, da ve, da ni naredil prav! Uživajte na pikniku!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 13:44:49
|
|
|
|
sandra123
|
Hvala Zoja Miša, bom poskušala uživati, sicer bom pa verjetno v , ko bom videla pred tem svoja (samo do 16-ih je tako dolga )...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 7.5.2008 13:53:27
|
|
|
|
sayuri
|
sandra,samo še dve urci, pa bo 16 ura. Se spomnim, kako sem bila jaz neučakana. PA super, da se ti je oče opravičil. Čeprav indirektno. Nekateri zelo težko izustijo opravičilo. MOj tast je tud tak. Ampak ga točno vidim, kdaj mu je za kakšno stvar žal. naty super, da je Erin že toliko ok. Pozdravček ji pošiljam. anita jaz mislim, da ni potrebno vnaprej bradavic matrat. Je pa fajn, da jih potem pogosto mažeš - če je potrebno. JAz sem jih, ker mi je tko pasalo - so me drugače malce skelele. Sem pa imela cimro, ki ni hotela nič mazat - kao vse naravno Se ne smem spomnit, kakšne je imela. PA mastistis je še fasala, bradavice vse krvave....fuuuuuuuj.... mene pa glava spet začenja bolet...tko da grem malce ležat.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?