sandra123
|
Jutro drage so , Naty, hvala za , sem jo ravnokar skuhala in šla malo pogledat, kaj ste včeraj čvekale... No, mi smo imeli včeraj spet dolg dan, sem bila zvečer čisto izmučena, smo šli še na svakov rojstni dan, potem je pa še tast je prišel hčerki voščit rojstni dan... Sayuri, imaš prav, 3D UZ je res posebno doživetje, ne da se z besedami opisati, kako se izvaja... , smo bili tudi mi v , ko smo gledali naša sončka... Skratka, zadeva je takšna...oba sta zelo dobro razvita, srči obeh so normalno razviti, ravno tako njuna frekvenca utripanja...Mala dva sta bila ful živahna, prav videlo se je, kako brcata...še vedno oba sedita z ritko dol, glavici tiščita skupaj...Zredila sta se že kar dobro - trebuščka sta prav lepo okrogla, tehtata oba približno 720 gramov....Najbolj smešno je bilo, ko smo B-jevčka gledali, kako je zehal v trebuščku, prav jeziček se mu je videl, ko je zazehal , pa nogice sta oba razkazovala, da smo lahko prstke šteli A-jevček se pa tako stiska k mojemu trebuščku, si je kar glavico z rokicama podpiral...No in smo pri ugotavljanju spolov...najprej eden, potem drugi ...torej, pri obeh je žemljica, torej ostajata ...in G je rekla, da je 100% tako...na koncu sva dobila CD, vse posneto, kar smo gledali...sem še zvečer gledala, kako je B-jevček zehal , šla sem čisto blažena in v spat... Sayuri...ti si napisala, da se ti je zdel tvoj mali v trebuščku čisto podoben Filipu...moji dve princeski pa izgledata kot kopija Tine ...