|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
7.5.2008 6:33:18   
naty13
Jutro.

No danes pa po parih dneh "štrajkanja" spet kuham user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem se zbudila in nisem mogla nazaj  zaspat. Mali pa zaenkrat še spi, ga bo pa treba kmal zbudit za v vrtec. user posted image  Se čudno sliši, ko toliko časa ni hodil v vrtec.

Meni so se bolečine umirile. Očitno Magnesol res pomaga.user posted image user posted image user posted image   Pa včeraj dopoldne sem šla dvakrat mal poležat. user posted image  Sem samo cunje zlikala in en stroj obesla pa mi je že dol prtiskal. user posted image   Pri meni sploh ne bi bilo vprašanja o koriščenju dopusta, ker sploh ne bi mogla delat in tudi G mi je odsvetovala delo. user posted image

Sayuri jaz tudi mislim, da dojenč, ampak se bo že sama javila. Ima fotr 50-letnico v začetku julja, pa sva z bratom zadolžena za vabila. user posted image  

pa pa

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
7.5.2008 6:59:02   
sandra123
Jutro Naty, sva spet midve najbolj zgodnjiuser posted image , hvala za user posted image , jo res rabim zdajle, ker sem čist aut...Včeraj je bila polna hiša ljudi, sem mislila vmes malo vodoravno, ker so me krči grabili spodaj...pa je bil potem možek priden in je on namesto mene stregel gostom...Sem potem spila magnesol, pa je bilo boljše...Tina je uživala 100 na uro, z otroci so se igrali v njeni sobici - HB, da sva jo končno opremila do konca...da niso bile igrače po celem stanovanju...
Sem pa slabo spala, da joj...najprej user posted image user posted image nista nehala z brcami, potem se je še Tina sredi noči zbudila in prilezla k nama vsa objokana - je rekla, da ima grozne sanjeuser posted image , pa budnica user posted image user posted image takoj za tem, pa ati smrčal...no, na koncu sem šla kar v otroško sobo spat, pa sta me user posted image user posted image spet zbudila ob 6.30...
Iskreno se zahvaljujem vsem za lepe želje ob rojstnem dnevu moje princeske...Danes popoldan pa držite pesti, ker gremo na 3D UZ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.5.2008 7:01:51 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
7.5.2008 8:24:31   
sandra123
Ja, kje pa ste vse???
Jaz sem pa tako žalostna danes..., saj me je včeraj lastni oče prizadel...Jaz polno hišo ljudi (v bistvu stanovanje), on pride, se obut sprehaja po stanovanju, no in ker sva imela z možem polno ljudi, nama seveda zmanjka radenske, moj oče pa začne tam pred vsemi težit, kako se lahko to sploh zgodi in da če je pač nimam, si jo gre pa sam kupituser posted image , in hladnokrvno odide iz stanovanja...user posted image Ja sem mislila, da me bo od šoka še pobralo...ful sem bila prizadeta in še vedno sem...ostali so pa potem spraševali, kam je šel in kaj mu je...jaz pa malo, da nisem planila v jok...še hormončki delajo svoje, pa sem se zvečer, ko so vsi odšli user posted image možeku, krči so me grabili spodaj v trebuhu, skratka...grozno sem se počutila...Se opravičujem, če težim, ampak sem to bolečino morala iz sebe spraviti...ker ve razumete vse, znate potolažiti...user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.5.2008 8:31:18 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
7.5.2008 8:42:51   
bambi14

Jutrouser posted image ,.....sem že od 6.30 pokonci, isto kot včeraj( popijem user posted image in pojem zajterk, ker gre moj user posted image v službo in jaz še gem potem malo ajči ajči v dnevno na kavč in user posted image 30 min vrzim muziko preko slušalk, jaz pa zraven spim-heheuser posted image ).

No včeraj smo bli prvič v materinski šoli//  UKC Mb:
- zvedli nič kaj novega
- slike izpred 15 let preko starega projektorja- malo bi se res mogli posodobit glede tehnologije
- zgleda da si nihče ne vzame 1 ure časa, da bi poslikal na novo in naredil konkretno predstavitev
- glavne sestre ni bilo, zato je predstavitev prevzela namestnica
- ker je moj user posted image bolj računalničar je samo debelo gledal
- en drugi kolega pa je imel komentar: da bi se lahko malo bolj naučili nastopat pred ljudmi( nas je bilo kr veliko: enih 40 parov)
- če res nimaš pojma o nilemer ti je najbrž zanimivo
-danes imamo spet MŠ in bom vidla kako in kaj- upam, da bo bolj zanimivo

Ampak me tu na forumu smo se mi zdi včasih še preveč dobro obveščene o vsem. Smo prave asice,......zelo dosti ste mi pomagale in sem vesela, da lahko dnevno izmenjujemo mnenja.

Aja,....MajaT kje si?
Saj prideš danes,....se vidimo.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Ja, kje pa ste vse???
Jaz sem pa tako žalostna danes..., saj me je včeraj lastni oče prizadel...Jaz polno hišo ljudi (v bistvu stanovanje), on pride, se obut sprehaja po stanovanju, no in ker sva imela z možem polno ljudi, nama seveda zmanjka radenske, moj oče pa začne tam pred vsemi težit, kako se lahko to sploh zgodi in da če je pač nimam, si jo gre pa sam kupituser posted image , in hladnokrvno odide iz stanovanja...user posted image Ja sem mislila, da me bo od šoka še pobralo...ful sem bila prizadeta in še vedno sem...ostali so pa potem spraševali, kam je šel in kaj mu je...jaz pa malo, da nisem planila v jok...še hormončki delajo svoje, pa sem se zvečer, ko so vsi odšli user posted image možeku, krči so me grabili spodaj v trebuhu, skratka...grozno sem se počutila...Se opravičujem, če težim, ampak sem to bolečino morala iz sebe spraviti...ker ve razumete vse, znate potolažiti...user posted image

E boga babika,....ne si preveč k srcu vzet,.....je mel mogoče slab dan. Me pa smo tak dovzetne za vse malenkosti. Veliko user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2729
7.5.2008 8:51:07   
anita goitan
jutrooo,
kašen dan, kako toplo že je, jupiuser posted image user posted image
Kako ste? Jaz sem uredu, že kar vidm kako se mi bo maj vlekel-pač še ta mesec delam.
Včeraj smo pa v MŠ previjali, pa o dojenju in hranjenju na flaško govorili, uau in smo tolk enih vprašanj zastavljali da se je zavleklo predavanje kar do 20ih  (ob 18ih se začne)user posted image
ok punce, si še pišemo

Neposredna povezava do sporočila: 2730
7.5.2008 9:04:01   
Maja T.
Jutro!

Pa je za nami prvi dan MŠ user posted image user posted image user posted image .
Kako je bilo super. Dosti sicer že veš je pa bilo par inf., ki so zelo koristne in jih nisem vedela. Pa z Bambi14 sva se videle user posted image , sicer je potem vse tako na hitro šlo, da se na koncu nisva uspeli nič več pogovarjat, ampak bova danes nadoknadile user posted image . Danes imamo spet in še tri tedne, na koncu pa praktične vaje na pupi in dihalne vaje user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image , se mi vse reži, ker sem koooooončno od kolegice dobila cotike. Štiri velike vreče + eno veliko kartonasto škatlo. Kako lepe stvari, čisto se mi je včeraj mešalo, danes pa že perem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Praktično nič ne rabim več kupit kar se tiče za obleč (prej sta mi še tak mami in tašča nakupili), zdaj še kupim samo te tehnične stvari ala, kremice, krtačko, tetra plenice..... in imam vse user posted image

Grem zdaj teh 5 strani prebrat, kaj ste jih načvekale user posted image user posted image user posted image , da malo pokomentiram

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
7.5.2008 9:05:01   
sandra123
Bambi, hvala za malo tolažbe user posted image , sem še danes čist aut zaradi tega...Se tolažim s tem, da bom pa danes še dobre volje, ko bom na 3D UZ-ju videla svoja user posted image user posted image   - komaj že čakam, da bo ura 16 in da ju spet vidimuser posted image , pa še Tina gre danes zraven, da ju bo lahko malo bolje videla user posted image ...

Zdajle grem pa v laboratorij kri in vodo dat...upam, da bodo izvidi ok, čeprav sumim, da mi je malo železo padlo, ker se tako slabo počutim že par dni...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.5.2008 9:07:28 >

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
7.5.2008 9:06:07   
naty13
Sandra očitno vse izkoriščajo sonček. user posted image e fajn toplo, še kakšna urca, pa bo za kratek rokav. user posted image user posted image user posted image  Joj ti naši očetje. Meni je tudi kakšen mesec nazaj nekaj pamet solil, sem ga kar nap..... user posted image  In popoldne dobro opravite na 3D UZ-ju. Pa čimprej poročaj. user posted image

Bambi mi v KR smo meli tudi na MŠ predstavitve preko projektorja. No, dobili smo tudi seznam kaj rabimo za v P za mamico in dojenčka in kaj rabiš nasploh za dojenčka. Meni je bilo zanimivo. Enkrat smo meli predavanje o dojenju, enkrat o porodu, enkrat pa o krvavitvi po porodu oz čišči. Hodila sem pa leta 2006.

No naš mali pa ni nič jokal, ko sem ga oddala v vrtcu. Zdej sva z user posted image  pozajtrkovala na balkončku na sončku, pa magnesol sem hitro popila, zdej pa šibam v trgovino po fasngo. Če me Erin kaj pokliče, pa sporočim.

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
7.5.2008 9:24:19   
MATEJKA_
dobro jutro punce!
najprej - sayuri in Zoja Miša hvala za odgovor. sem si kar mislila, da bo to kaj takšnega, se nisem sekirala posebej, gre pa mi seveda na živce, ker že traja 2,5 tedna...user posted image

no, jaz tudi že nekaj časa ne spim preveč dobro, od ležanja na bolu me bolijo kolki, rebre... eh, saj bo vse minlo user posted image

s čem si pa kaj mažete svoje bušije? jaz sem do zdaj uporabljala baby olje in navadno mleko za telo od nivea, zdaj pa neko kremo za nosečnice od dm. mama pa mi je rekla, da naj mi v lekarni zmešajo A in D vitaminsko kremo.
kolkor sem od ostalih slišala, je pomembno samo to, da je krema čim bolj mastna in hranljiva, res pa da je vse skupaj odvisno od tipa kože...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
7.5.2008 9:35:09   
bambi14
s čem si pa kaj mažete svoje bušije? jaz sem do zdaj uporabljala baby olje in navadno mleko za telo od nivea, zdaj pa neko kremo za nosečnice od dm. mama pa mi je rekla, da naj mi v lekarni zmešajo A in D vitaminsko kremo.
kolkor sem od ostalih slišala, je pomembno samo to, da je krema čim bolj mastna in hranljiva, res pa da je vse skupaj odvisno od tipa kože...

Matejka- točno tako. Pojavljanje strij je lahko tudi dedna stvar in v veliki meri odvisna od same elastičnosti kože. Dobro je, da se začne koža negovat še preden se začne koža raztezat,.....ker ko se začne mora imati že dovolj elastičnosti, da se lahko raztegne. Samo, a si z nečim mažeš in je ok,...razen če si pač nagnjena k tem lepotnim črticam.user posted image Jaz uporabljam kr eno olje iz Mullerja, masažno olje greenland in se mi zdi zelo fajn, pa še različni vonji obstajajo in je brez parabenov,....ne smem delat reklame a ne.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
7.5.2008 9:42:36   
Zoja Miša
Dan punce!

Moram se pohvaliti, da sem včeraj imela kar uspešen nakup. Po pedikuri (bilo je super) sem šla v BTC, naprej v Popek in si kupila dve majčki s kratkimi rokavi. Eno belo, na gumbeke spredaj (je rekla prodajalka, de je še super za dojenje kasneje), je takšna športno elegantna in eno rdečo, ki ima spredaj na bušiju bel napis moj-moj, na katerem leži dojenček! Ful cartkana!user posted image  Pa še en moderček od Triumfa, kožne barve. Potem sem šla v Mladinsko in kupila Andersenove pravljice ter en CD, Motzart za dojenčke! Prav fino!
Potem sem šla še v Kepico in poskusila eno krilo, in v njem izgledala kot som, pa je reje nisem kupila! Mislim, da kril sploh ne bom mogla nosit to poletje, ker se mi bodo bedra preveč ribala ena ob drugo!user posted image
Kaj boste pa ve poleti nosile?! Sem bila kar malo jezna nase in na vse kile, ampak kaj pa naj?!?

Sayuri, sicer si bila edina firbčna, ampak sem študirala, zakaj pa vem ne bi povedala, saj četudi si premisliva (pa verjetno si ne bova) vam potem sporočim pravo ime dojenčka. No, če bo punčka, kot so napovedali in verjetno bo, bo Kaja-Lina, če pa bo slučajno fantek, pa Lan-Anej. Upam, da vam je všeč, meni se zdita super!
In Sayuri, kašna je bila danes tvoje noč? Glede na uspečne nakupe, je morala biti o.k. Pridna, da vse že imaš. Jaz bom sedaj počasi stopala v akcijo.

Sandra123, nič se ne obremenjuj preveč. Starši pač imajo svoje fore, me pa smo tudi občutljive in on po mojem sploh ne ve da te je to tako iztirilo in prizadelo! Če ti ne da miru, pa mu ob priliki to le povej, da bo vedel za drugič! In uživaj na 3D UZ!

Naty, hvala za kavico in obvestilo od Erin, če pa danes kaj zveš, pa le poročaj in pozdravi jo!

Bambi in Maja T, sta bili vidve ziher na isti MŠ? user posted image

Punce uživejte v sončki in se beremo...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
7.5.2008 9:44:47   
Maja T.
Babike berem, berem... ni konca, mi je ravno prvo rundo stroja opralo in grem obesit, ne vem če sem kdaj s takim veseljem vesila, ko bom ta stroj user posted image user posted image user posted image ...

sem pa na koncu še nekaj brala in sem Sandra123 videla tvoj post user posted image .
Ne se sekirat, ati je imel slab dan, kar sicer ne opraviči njegovega vedenja, jaz bi mu na tvojem mestu rekla, da te je prizadel in želela, da se stvari pride do konca. Ker če boš tiho, se boš ti jezila, njemu se pa nič takega ne bo zdelo, da je kaj naredil narobe in se ti to lahko spet zgodi.
Res raje razčistita, kaj se je včeraj šel in če se mu to obnašanje zdi primerno, hallooooo....

Če se uspeta zmenit, bo tebi zeloooo lažje, njemu pa tudi
Sandra123 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
7.5.2008 9:50:30   
anita goitan
punce,
včer v MŠ nam je babica naročila naj si z brisačo drgnemo bradavice da se potem fajn utrdijo,
alora grem jaz to probatuser posted image  ma haloo, mislm zakaj bi me že sedaj bolelouser posted image user posted image , pa sem potem prjatlco poklicala, januarja rodila ta 3.otročka pa se mi je samo smejala, naj neham s tem, ker me bo res že prezgodaj vse bolelo, ampak naj si potem ko bom rodila kupim tole http://www.lekarnar.com/BioClin-BV/Multi-Mam-Lanolin/ in baje res pomaga!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
7.5.2008 9:51:07   
sayuri
Sem si najprej privoščila kavico na terasi in klepet s svakinjo. Joj, človek bi se že sončil lahko, tako je toplo user posted image .

sandra ne ženi si preveč k srcu za včerajšnje dejanje očeta. Mogoče je hotel samo kakšno pozornost vzbudit user posted image  Ne sekiraj se in predvsem ne bodi zaradi tega žalostna. Hormončki tudi naredijo svoje, smo zelo občutljive in hitro nas kaj vrže iz tira. DAnes popoldne te čaka čudovit UZ in videla boš svoji dve princeski. user posted image  Ne pozabit poročat user posted image .
MATEJKA_, jaz imam eno kremo proti strijam od Afrodite. Ampak se tko neredno mažem user posted image . Se pa od vedno po vsakem tuširanju namažem z mlekom za telo. TAko da - če bom dobila še kakšne dodatne strije, nimam kaj. Iz prve user posted image  imam po tri na vsaki strani bokov. user posted image  Ko mi vsaj po trebuhu ne bi koža popokala. ZAenkrat mi še ni user posted image

Vidim, da ste pridne z obiskovanjem MŠ user posted image . Se spomnim izpred 4 let, kako je bilo tudi pri nas vse zastarelo user posted image . Tukajle na forumu verjetno veliko več informacij izvemo user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
7.5.2008 9:51:56   
dojenč
jutro vsem skupaj.hvala za dobro user posted image
naty13-imaš.z.s.
sandra-sploh se ne sekiraj zato,res je da najbolj boli ko te prizadene eden od najbljižjih, ampak ni vredno, je verjetno imel slab dn, ceprav pri meni to ni izgovor, sovražim take ljudi, ki so slabe volje ali pa tečni in imajo slab dan, pol pa to na druge prenašajo,az tud imam kdaj slab dan,pa takrat ko je kdo zraven mene poskušam slabo voljo dati na stran, in sem poleg drugih vedno nasmejana in dobre volje.
pa kaj cemo, mene tud včasih tast spika pa mu jo kar nazaj zabrižem.tak da, nasa draga sandra:brez skrbi, ne sekiraj se ker skodi user posted image .
bambi-lep pozdravcek, pravis da ni bilo zanimivo v materinski šoli?kaj se bo le tukaj na Ptuju, ki so se večji loleki?user posted image
sicer pa mslim da od teh m.š.ne odneseš nevem kako bogato znanje, saj znanje dobiš le s prakso, vsaj po mojem,
moja sestra ima sineka starega 3 leta, pa sem bila ogromno poleg, od rojstva, pasem ga previjala, hranila, uspavala, zdaj pa se mi zdi da sem že vse pozabila(prej pa sem govorila da bom jaz ze se znala)
aja moram vam povedat da sem opazila da je moj user posted image  postal tak razcartan,kot en mali otrok.jaz se vcasih pohecam, zdaj si se na 1 mestu, pol pa vec nebos, kaj mislite kaj si moški mislijo o tem, le kaj jim gre po glavi(mogoce:ne bo več imela casa zame, neboma vec tolko skup)user posted image je pa zlat.
zjutraj ko se zbudima, se bi še on cartal, tak se stisne k meni kot mali otrok.nevem kaj mu je

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
7.5.2008 9:54:25   
dojenč
kaj pa se tiče stvari jaz se nimam cisto ni.pojstlico pa previjalno bom mela od sestre, drugo pa bomo kupili.malo se zavlacujem s temi stvarmi, ker se nismo  fertik z mansardo, pa se nevem kak bo s selitvijo.bom pa zacela z nakupovanjem, ampak joj nevem kak bo

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
7.5.2008 9:59:33   
renatka
Dobro jutro ali že za nekatere dober dan!
Maja T. in Bambi jaz sem tudi bila včeraj na MŠ in je bilo na trenutke prav dolgčas! Povedali niso nič novega in nič zanimivega. Kak se je vama zdela? Midva greva danes spet in se vidimo, čeprav ne vem kakšne ste.
Lep pozdrav!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
7.5.2008 9:59:48   
iva77
MATEJKA_ jest si že celo nosečnost mažem z ognjičevo kremo, kupujem jo pa v mulerju ENZBORN-MELKFETT 250ml, košta pa mislim, da nekaj čez 2€.

anita goitan tud jest sem že slišala to za drgnjenje bradavic z brisačo, ene zelo priporočajo druge pa ne, in kaj je zdaj prov???

lp

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
7.5.2008 10:02:47   
sandra123
Hvala punce, sem vedela, da lahko pri vas najdem tolažbouser posted image ...kar paše, ko te nekdo potolaži...mi je moj možek že zjutraj rekel, naj se ne sekiram, ampak vseeno še vedno boli, ko se spomnem, kako je bilo včeraj...pa še Tini ni bilo nič jasno, kaj se dogaja in je bila žalostna, ker ji še adijo ni njen najdražji "ata" rekel...No, sem zelo vesela, da vas imamuser posted image ...

Sem šla v laboratorij, me tam vse obkrožijo in opazujejo moj trebušček - sem včasih delala v tem zdr.domu, tako, da sem jim čisto domača...Je bilo prav fajn imet toliko radovednih babnic okrog sebeuser posted image , pa še malo sem počvekala...
Komaj pa čakam, da mine to dopoldne, da grem gledat moja user posted image user posted image ...upam, da si ni kateri od user posted image user posted image premislil glede spola,ker sem se že kar navadila, da naj bi pričakovala user posted image user posted image ...sicer pa za enega izmed njih ni bil G čisto prepričan, da je res user posted image ...Poročam zvečer, kako je bilo... Sayuri, a se je dobro videlo na tem Uz-ju??? Mislim glede vidljivosti in detajlov??? Midva nočeva, da Tina izve, kaj pričakujemo, ker bo potem vsem povedala, si pa z možem želiva to novico ohraniti kot skrivnost...ker se itak vsi preveč obremenjujejo s tem, kaj pričakujemo...
Zdajle grem pa malo likat moževe srajčke, pa malo Tininih oblačil je še ostalo...Se kasneje tipkamo user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.5.2008 10:06:55 >

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
7.5.2008 10:05:10   
sayuri
anita goitan jaz sem v prvi nosečnosti uporabljala mazilo Bephanten. Sem si namazala bradavice vedno po dojenju. Pred dojenjem sem si ga morala sprati. Bephanten mi je zares pomagal. SEm pa prebrala, da je tale Lanolin tudi zelo dober - predvsem tudi zato, ker ga ni potrebno spirati-je užiten. Eno ali drugi gre 100% z menoj v porodnišnico.
Zoja Miša zelo zelo lepa imena sta izbrala. Predvsem kombinacija Kaja-Lina mi je zelo všeč. Drugače pa - danes sem noč kar dobro prespala user posted image . Me je zgleda včerajšnji nakup malce pomiril user posted image .

Tiste, ki ste v 28.tednu. KAko čutite otročka? Mene zdajle že pošteno skrbi user posted image  Že dva dni je predvsem user posted image  zelo zelo mirna. user posted image  Čutim sicer sem in tja kakšno brco ful ful nizko spodaj (kot bi me popraskala), drugače me pa samo user posted image  na desni strani brca.user posted image Ponavadi me je user posted image  na levi kar fajn zbrcala. user posted image  Imam občutek, da sta se spet premalknila in mogoče ležita celo prečno????? PA verjetno imata že veliko gnečo notri.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
7.5.2008 10:06:34   
Maja T.
Bambi in Maja T, sta bili vidve ziher na isti MŠ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sva bili na isti MŠ user posted image . Meni tisti dijasi niso motili, tudi če jih nebi bilo, bolj važna mi je bila vsebina in mi je sestra Erika čisto strokovno delovala, beseda ji je lepo tekla. Zakaj glavne sestre ni bilo je vzrok, ker je bolana-fejst.

Res me tukaj dosti vemo, mi je pa MŠ dala, da se mi pazzli sestavljajo v celoto, ker je čisto kronološko govorila o tem, kaj nas čaka. Čaka nas še tako 5 predavanj in mislim, da bomo lahko dosti odnesle od tega.

Sama sem se odločila, da bom celo user posted image bila pozitivna, do vsake stvari in mi uspeva user posted image (razen kakih hormonskih motenj user posted image user posted image user posted image , pa še to ni hudo)

Bambi14 ne zamerituser posted image , moje mnenje, pijača še vedno velja ok user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
7.5.2008 10:08:45   
Tamy30
user posted image jutro punceuser posted image
danes ponoci pa je mel moj pikec raztezalne vaje. Vsakic ko me je "pobozal" sem se zbudila. Tako da sem se dokoncno zbudila malo pred 7 uro, nato pa se malce zadremala do 9user posted image

maatejka_ jaz si svoj trebuscek mazem z mandljevim oljem Bebi val. Je fajn mastno pa vonj mi tudi prija , glede na olivno olje. Sem v zacetku nosecnosti zacela mazati se z Vichy kremo, samo prvo je draga, v drugo pa jo hitro porabis. V enem tednu pa je ze ni bilo vecuser posted image

bambi14 tudi jaz sem bla na MS v UKC Maribor, pa je moj tudi programer(racunalnicar), se je samo za glavo prijemal. Kako to da imajo tako slabo zvocno opremo. Namrec tile mikrofoni ko ga je imela sestra na prvem predavanju ni delal, na dregem obisku, je hrescal:))))
Vseeno pa je bilo zanimivo predavanje, ceprav sem vecino tega ze prebrala, pa je le fajn ce lahko kaj sam vprasas, in dobis odgovoro iz prve roke. Mene je motilo verjetno samo to, da sem si to MS solo vseeno predstavljajo tako, kot sem videla na Tv v Ameriki, kjer imajo vec prakticnih vaj(dihalnih vaj) s partnerji v telovadnicah na blazinah. Pri nas pa je dihanje potekalo tako, da je sestra pokazala to dihanje, pol pa naj bi mi to ponovili:))) Pa se hecna se mi je zdela, ko se je prijela za medenico in predihavala popadekuser posted image

Zunaj je pa ful lepo, pa soncek, koncno nic vec deznih oblakovuser posted image  Punce izkoristite lep dan za kak sprehoduser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
7.5.2008 10:14:28   
Maja T.
Renatka ki si sedela? Midva sva čisto skrajno levo v prvi vrsti, sva prišla tik pred začetkom predavanj, pa je bilo že vse polno. Jaz sem imela bež hlače in jopo in oranžno majco, z oranžno leseno verižico, na glavi sončna očala.
Lase imam temne, s svetlejšimi prameni, kratke

Z Bambi14
sicer nisva skupaj sedele, je pa ne moreš zgrešiti, ker ima prekrasne dolge blond lase, pomoje najdaljše v predavalnici

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
7.5.2008 10:16:55   
Tamy30
punce eno vprasanje mam. A katera uproablja angel sound? Ali se mu rece kako drugace?(ko preko slusalk poslusas otrokovo kolcanje, njegov srcek) A bi se ga dalo kje izposodit?

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
7.5.2008 10:17:43   
sayuri
Punce, da vam naredim malce skomin - da boste v trgovino laufale user posted image . Nekaj stvari včerajšnjega nakupa.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?