|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
8.5.2008 8:42:49   
astrea
Samo, da vam zaželim lep dan, brala vas bom kasnejeuser posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
8.5.2008 8:45:42   
soncek3
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jutro punce,
danes sem pa v službo priromala v kratkih rokavih, je blo včeri tako vroče,

Anita , kaj boš rekla na to, da sem jaz v dvojnih debelih rokavihuser posted image user posted image user posted image ?? Ne vem, pravijo, da naj bi nam bilo med nosečnostjo vroče, jaz imam pa skoz ledene roke. Pa še v pisarni imamo tako mrzlo, da si bom vsak čas še jakno oblekla. Pol popoldan enkrat se šele ogreje.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
8.5.2008 8:49:02   
Odette
Imam eno vprašaje za gorenjke. Ali katera ve, kdaj poteka materinska šola na Jeseniceh (maj ali junij)? Bi sama poiskala, pa se mi stran od zd ne odpre user posted image .

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
8.5.2008 8:53:08   
Neža7
Sayuri....... Joj, če ne bi dobila minus 70% ne bi toliko kupila, ker vem kako hitro naši user posted image  bodo rastli in se ne splača (ne žalost). Babycenter je res tudi drag razen body so enake cene. H&M sem tudi par svari kupila in tudi tam je bilo na akciji user posted image
Jaz bi vse najboljšo kupila najimu user posted image  , vendar nisem bogata user posted image  user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
8.5.2008 8:55:31   
tejkaz
Dober dan

Mene pa danes tako zgaga peče user posted image Res ne smem mleka piti zjutraj.
Včeraj smo bili cel popoldan zunaj. Bilo je super. Obožujem lepo vreme.

Zoja Miša, za drugi teden velja. Smo bili včeraj na igrišču. So še ta velikega odprli in je Eva prav uživala.

Sandra, super za tako lep pregled user posted image user posted image

Grem se še naprej nalivat z vodo, mogoče bo zgaga nehala pečt. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
8.5.2008 8:56:53   
bambi14
user posted image

jutro,....bi vam pasala user posted image v kombinaciji z masažo. Se javljam v klub bolečih hrbteničarjev.
Včeraj smo spet imeli MŠ in je blo boljše kot prvič.user posted image So pa nas malo zašili in nismo imeli odmora,...user posted image ..in naš skrivni zmenek pred WC-ji je šel lala.

Lep dan.

(odgovor članu Odette)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
8.5.2008 8:59:03   
bambi14
Grem se še naprej nalivat z vodo, mogoče bo zgaga nehala pečt.

,...pa raztopi si noter magnezij. Kaki ruporut tud lahko prežvečiš.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
8.5.2008 8:59:04   
naty13
No pa sem že nazaj. Mali se je že navadil na vrtec in nič več že dva dni ne jokca, ko ga oddam in gre lepo sam v igralnico. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi domov se mu ne mudi. user posted image user posted image user posted image  Joj danes imajo gratinirane palačinke s skuto za kosilo. Bi šla kar k njim na kosilo. Mjamiiiiiiiiiiiii. user posted image  Jaz sem pa tudi po zajtrku, pa še z Magnesolom sem se namatrala, mi ni kaj preveč všeč okus. user posted image  Pa spet mi dol pritiska, tako da grem mal vodoravno. user posted image

Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in user posted image . A tina ve, da bo dobila dve sestriciuser posted image
Anita jaz sem tudi zmrznjena danes in sem v dvojnih dolgih rokavih. user posted image
Erin pa sem poslala sms, vas obvestim, ko mi kaj sporoči.

pa pa

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
8.5.2008 9:00:54   
anita goitan
punce dajte si tole ogledatuser posted image user posted image
http://www.nicolausfilm.sk/videoTrojuholnik.html

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
8.5.2008 9:09:46   
bella02
Naj vas še jaz pozdravim! Zunaj se dela krasen sončen dan user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem bila na faksu in prišla domov ob 6h tako utrujena, da sončka še opazila nisem. Danes pa sem doma, no, grem zdaj mal zapravljat na Rudnik.

Erin, upam, da se nam danes spet pridružiš za računalnikom. Boš pomoje danes sam brala, smo take čveke! Samo da je z vama vse OK.user posted image user posted image user posted image

Sandra, starši so pač taki.  Mislijo, da moramo mi mladi vse požret, pa ni tako. Je dobra tista fora ene so user posted image (ne grem gledat nazaj) s user posted image user posted image user posted image ! Pa čestitke za 2 user posted image ! Upam, da bo Tina vesela.

Naš user posted image pa ima že utečen dnevni ritem. Ponoči ima fešto okoli 23h-24h, kar pa oči ni nič preveč navdušen. Se bo že sprijaznil. Pa zjutraj se zbudi tudi kmalu po 6. uri, ko gre oči delat. Zanimivo se mi zdi, ko nekatere pravite, da vas ponoči prebudijo. Mene pa kar ne. Upam, da mali spi, ne da je moj spanec tako trden, ker ni.
Danes že od 6h pregledujem maile, se mi kar nekej da, me bo pa potem spanec premagal, že vem.
Lep dan, pa vas zvečer spet pridem prebrat!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
8.5.2008 9:25:05   
Maja T.
Jutro!

No končno mi je uspelo prebrati za nazaj...

Hvala še enkrat za lepe želje ob rojstnem dnevu  user posted image user posted image user posted image

HB, da je pri Erin vse dobro user posted image user posted image user posted image , pa mi smo to tako vedele, da drugače ne more biti . Erin pridi čim prej med nas...

Bambi14 včeraj je pa naš randi odpadel user posted image . Je bilo fajn, mi je pa tako na smeh šlo, ko je začela popadke predihavat... Če bo to tako intenzivno, uh bo kriza, sem se kar zamislila, kaj nas čaka user posted image .
Renatka, ki si pa ti sedela?

Andrejaboris z veseljem se bi lahko dobili (Bambi14, Renatka, Tamy30, še katera...) na user posted image in user posted image , da kako rečemo, več nas je bolj je luštno. Midve z Bambi14 sva načeloma dogovorjene za naslednji teden v Pohorski k.

Vilika user posted image za ločene noči od lubija. No ko boste pa imeli zrihtano, pa bo še večje veselje v novem in skupaj user posted image

Sandra123 malo kasneje, ampak iz user posted image , vse najboljše Tini za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vidiš, da se je z očetom porihtalo user posted image . Ah ta moški ego user posted image . Super za 3D UZ user posted image

Mee dobrodošla med nas user posted image user posted image user posted image čveke user posted image

Sem pozabila povedat, da sem malo nazaj dobila sms od prijateljice, ki je malo po polnoči rodila punčko! Čestitke staršema in sestrici Hani!

Gajka user posted image user posted image user posted image , kaj si še ta teden na terenu ali v pisarni 

Posebej tiste, ki bomo prvič mamice, še lažje zapravljamo, ko je pa vse tako lepo... Bi kar celo trgovino domov nesle...

Ja Košuta meni se tudi zdi, da sem čisto vtrgana na to zapravljanje z našo user posted image , me mora možiček nazaj držati user posted image , še dobro, da sem cotike dobila od kolegice zdaj, ker drugače bi še kar kupovala. Zdaj pa je res dovolj user posted image .

Zoja Miška kako lepi imeni... user posted image

aja moram vam povedat da sem opazila da je moj postal tak razcartan,kot en mali otrok.jaz se vcasih pohecam, zdaj si se na 1 mestu, pol pa vec nebos, kaj mislite kaj si moški mislijo o tem, le kaj jim gre po glavi(mogoce:ne bo več imela casa zame, neboma vec tolko skup) je pa zlat.
zjutraj ko se zbudima, se bi še on cartal, tak se stisne k meni kot mali otrok.nevem kaj mu je

Dojenč, kako cart, tvoj je pa pravi user posted image .

Naty13 hvala za user posted image . Kaj se Magnesol tabletke že dobijo v lekarni? Jaz Imam zdaj neko zadevo s C vitaminom, pa mi ne pomaga preveč, mi je včeraj popoldan in na MŠ fejst trebuh trdel, sem se potem šla po MŠ kar vlečti, pa je bilo boljše.

Nell fajn, da se je tvoja pikicia vrtcu pomirila, pa ne se sekirat zaradi tega, ne moremo biti vedno 100% user posted image

Anita G. user posted image user posted image user posted image , sem se nasmejala.

Zdaj pa počasi v trgovino, danes prideta tašča in tast in grem jabolčno pito pečt, veliko sončka user posted image

Spet sem dosti napisala user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
8.5.2008 9:35:31   
Maja T.
Cotike so še na stojalu, sem pa slikala zoknčke. Pa tote moje prijateljice niso normalne? user posted image Koliko vse tega je, meni je tako cart.
Dosti jih je tudi v modri barvi, ima kolegica user posted image , ampak nič hudega, bomo mi tudi v modri barvi user posted image

user posted image
user posted image

Nič mamice lep dan user posted image , se beremo zvečer...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
8.5.2008 9:39:18   
Maja T.
Mene pa danes tako zgaga peče Res ne smem mleka piti zjutraj.

Tejkaz meni resnično pomaga Donat, že par požirkov in se zadeva saj za nekaj časa umiri...

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
8.5.2008 9:58:57   
košuta
Pozdravljene!
Danes imamo spet sončeeeeeeeek!  Kako lepo!

Danes ponoči me je pa prvič hotel krč zgrabit v nogi. user posted image  Buuuuuuu! Sem mislila, da me ne bo doletelo, ko toliko mleka in mlečnih stvari pojem...

Včeraj zvečer sem prišla pa totalno uničena domov - smo imele s sestrama nakupovalno popoldne. No, onidve sta kupovali, jaz sem samo malo gledala. Lažem - kupila sem blago za zavesice za posteljico našega user posted image . Zdaj si moram pa res šivalni stroj kupit, da bom zadeve tudi zašila. Bom poslikala, ko bo zašito. Samo, kdaj bo to...pa ne vem.user posted image

Pa majčko sem dobila od Mojce! user posted image  Se poslikam v njej, ko bo oprana in suha, seveda.

Punce - jaz sem odkrila  nekaj najboljšega, kar se mi je zgodilo v zadnjih dveh mesecih! user posted image  A kaj je to? Nosečniške hlače! user posted image user posted image user posted image  Do zdaj sem nosila navadne hlače (raztegljive kavbojke in še ene številko večje od običajnih). Zadnjič pa sva bila na obisku pri kolegici, ki ima 3-letnika in mi je dala dvoje čudovitih nosečniških hlač. Seveda sem jih morala še isti dam probat. In so takoooo udobne, da jih bom začela nosit, ko bom kam šla. Doma itak nosim samo trenirke. Je pa moj dragi podrobno preučil te hlače, ker takega čuda še ni videl...user posted image

Bravo tudi drugim za vse nakupljene in dobljene cotike, za vse preglede in obiske MŠ. Jaz moram še poklicat...
Aja, pa Erin - držimo pesti, da prideš čimprej domov!

No, toliko zaenkrat! Uživajte v sončku!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
8.5.2008 10:06:35   
Zoja Miša
Pozdravček še od mene danes!

Maja T, kako luštni zoknčki!!! Si lahko vesela, da si veliko dobila. Jaz moram vse kupiti. user posted image  Sicer bom v tem prav uživala, a mislim, da bo denarnica trpela!user posted image

Katja, sporoči kako je kaj v Ikei, se morava tudi midva v kratkem odpraviti tja.
Sandra, čestitke za res 2 pupiki!user posted image

Sonček3, tudi jaz sem zmrzjena. V majci z dolgimi rokovi in v jakni sedim v pisarni. Res pa imam najbolj mrzel prostor v tej naši bajti! Vmes grem potem vsake tolko na sončeka se pregret!

Tejkaz, super, se slišiva da dorečeva dan za drug teden!user posted image  Zgaga pa tudi mene skoraj vsako popoldne (res ne vem, zakaj me začne kar z lepa pečt user posted image ). Donat mi pomaga kolikor toliko, ne pogasi pa je čisto.

Anita, tale je bila pa prava, pa sploh ni blond!user posted image

Hvala vsem, ki ste pohvalali imeni, sem zdaj kar malo važna.user posted image

Erin, pridi nas kaj hitro pogledati, saj vidiš, da zelo pridno mislimo nate in te podpiramo!!! Upam, da kaj pomaga! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
8.5.2008 10:23:04   
dojenč
jutro,...joj kake lepe stvari, se jih kar ne morem nagledat.komaj cakam da grem v shoping, samo bom mogla meti nekoga zraven, da me bo nazaj držal,
ker ce grem sama bom sigurno vso premoženje zapravila moj pa me bo poluser posted image
vceraj ko sva prišla domov (00.00 h) sma pa imela filmski većer.film iz 3D moj je tak bolil v televizijo, ceprav sva bila na smrt utrujrna sem mu jaz vse lepo razložla,.kak lepo.res lep spomin

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
8.5.2008 10:33:17   
ozziebo
Bejbike, da se javim. Sem bila na pregledu, vse OK, sem slišala spet srček oduser posted image  in sem se čisto raznežila. Pa še injekcijo za Rh neg v tazadnouser posted image .
Za seznam: naslednji pregled 5.6., pa +8 kg, takrat bo pa še UZ, komaj čakam!!! Zdaj pa grem brat,  tu zraven me čaka user posted image , pol pa še kaj pokomentiram! 

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
8.5.2008 10:35:12   
lana777
Punce -

rabim pomoč!!! 
Sej vem, da nas v nosečnosti vse doleti,
ampak z raznimi alergijami pa res do sedaj nism mela nobenih težav niti izkušenj.
Predvčerajšnjim pa moj zvečer opazi, da imam čist rdeč hrbet in tazadnjo - polno rdečih, oteklih pik. Dokler se ne grem pogledat, se mi še kr zdi, da me nič ne srbi, samo potem celo noč
nism spala. Zjutraj je vse ok, v službi pa se zgodba ponovi na notranji strani rok.
V lekarni dobim hladilno mazilo, ki trenutno res pomaga, vendar
se je zgodba sinoči ponovila, danes pa imam vse roke otečene in marogasteuser posted image user posted image user posted image

Ima katera izkušnje - kaj pomaga?!?, moja G je odsotna, tk da je ne morm vprašat, osebni zrdavnik pa je reku, da lahko vzamem klaritin. Je lahko kriv paradižnik, ker sm ga jedla v solati?
Zadeva je res neprijetna, ker imam zelo otekle in srbeče prste, tk da komaj prenašam vse skup v službi ...

Hvala, če mi boste kaj svetovale!!!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
8.5.2008 10:43:58   
buhtlčk
buhtlčk je tukej :)
dvojni z velik marmelade... rastem ko za stavo

berem kolikor toliko redno (no ja, če napišete več kot tri strani z enega na drug dan potem samo zadnje tri preberem, ker moram še kaj delat - še en mesec, pol pa najprej dopust) sam za pisat mi pa pol časa zmanjka

drugač sva začela v MŠ hodit, pa še služba in časa kar zmanjka(na primer za likat :)). je pa fino, zlo ok razlaga tale naša predavateljca.

eno vprašanje - ko ravno pišem - a za krče še kaj poleg magnesola lahko ješ/piješ?

drugače pa kr bodte take čveke še naprej, pa držim pesti za erin

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
8.5.2008 10:44:00   
Zoja Miša
Lana777, moja sesta je to enkrat imela. Zvečer so se ji naredile rdeče pike po nogah in ta zadnji, peljala sem jo k dežurnemu, pa je dobila injekcijo in je bilo bolje. Rekli so ji, da je alergična na neko hrano. Niso vedeli katero. Je šla kasneje tudi teste delati, pa še vedno niso mogli ugotoviti kaj. Menda je bilo krivo preveč suhega mesa.
Vendar ona ni bila noseča in je injekcijo tako lahko dobila. Jaz bi šla na tvojem mestu kam v dežurno, pa bodo menda že vedeli kako ukrepati.

Vso srečo!!! Pa javi, kaj si zrihtala! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
8.5.2008 10:55:44   
dojenč
lana777-jaz sicer izkušenj s alergijami tudi niam,se pridružujem zoji misi, da pojdi k dežurnemu, ali pa kaemu kožnemu.mislim pa s+da sem nekje prebrala, da se take alergije dajo zdravit s kamilicami,
1.jih prekuhaš, pocakaš da se precadijo, pol pa si najprej samo s tekocino in cisto krpo nanasaj pol pa ce vidiš da je bolje, pa nanašaj(v cisto coto zamotene, cvete,

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
8.5.2008 11:00:10   
ozziebo
lana 777, če si bila že do sedaj alergična na paradižnik je možno, da pa bi se alergija na novo pojavilauser posted image , sicer itak ne vemo kaj vse kupimo z zelenjavouser posted image ?
kaj pa kakšen novi prašek, mehčalec, obleke, posteljnina, kakšna nova stvar v službi???
Glej, nisem pametna, upam samo, da bo čimprej minilo, ker mora bit res ful zoprno! Saj OZ so poučeni, kaj lahko jemlješ. pa vzemi Klaritin, da se boš bolje počutila. Držim pesti, da bi hitro dobro!!

Košuta, kaj do zdaj nisi rabila nosečniških hlač?!!! Jaz jih nosim že od februarja!! user posted image  Če so pa tako udobne, pa še itak jih nosiš sam par mesecev, pol pa stojijo v omari.
Maja T., ful luštkane cotke, spet mi delaš sline!!!user posted image
Naty13, a ne da je fajn, ko gre tamali rad v vrtecuser posted image , pol res nimaš nič slabe vesti, ko uživaš doma.
Sonček3, jaz sem tut ful zmrznjena, še ponoči sem zavita do vratu, moj pa lufta.
Anita G., saj vse pa menda nismo takeuser posted image user posted image user posted image .

Erinuser posted image user posted image user posted image  čimprej se vrni, ampak doma pa počivat!!!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
8.5.2008 11:02:03   
ozziebo
Buhtlčk, za krče sem v 1.user posted image poleg Magnesola jemala še Spasmex. Ga je G. napisala.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
8.5.2008 11:04:14   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: lana777

Punce -

rabim pomoč!!! 
Sej vem, da nas v nosečnosti vse doleti,
ampak z raznimi alergijami pa res do sedaj nism mela nobenih težav niti izkušenj.
Predvčerajšnjim pa moj zvečer opazi, da imam čist rdeč hrbet in tazadnjo - polno rdečih, oteklih pik. Dokler se ne grem pogledat, se mi še kr zdi, da me nič ne srbi, samo potem celo noč
nism spala. Zjutraj je vse ok, v službi pa se zgodba ponovi na notranji strani rok.
V lekarni dobim hladilno mazilo, ki trenutno res pomaga, vendar
se je zgodba sinoči ponovila, danes pa imam vse roke otečene in marogasteuser posted image user posted image user posted image

Ima katera izkušnje - kaj pomaga?!?, moja G je odsotna, tk da je ne morm vprašat, osebni zrdavnik pa je reku, da lahko vzamem klaritin. Je lahko kriv paradižnik, ker sm ga jedla v solati?
Zadeva je res neprijetna, ker imam zelo otekle in srbeče prste, tk da komaj prenašam vse skup v službi ...

Hvala, če mi boste kaj svetovale!!!

...SEM NAŠLA na
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1285375

Na začetku nosečnosti ni priporočljivo jemanje nobenih zdravil, tudi ne antihistaminikov(zdravil proti alergjam), zdaj pa mislim da ti bo zdravnik predpisal kak antihistaminik ampak v lekarni ti najbrž tega ne bodo priporočali, ker ima zdravnik glavno besedo. Če imaš doma kalcij ga lahko brez skrbi piješ in ti bo malo olajšal te probleme,....lahko bi se namazala z Kamagelom ali Fenistilom. Poskusi z hladnimi obhladki, da ne boš čutila toliko srbenja. Če pa se ti bi začelo še kaj pojavljat na sluznici, ustih pa moreš obvezno v bolnišnico, zaradi možnosti otekanja dihalnih poti. Ne želim te prestrašit ampak je dobro, da to vemo, tudi pri otrocih in npr. kakih pikih se lahko to zgodi.
Mogoče pa ne bi bilo slabo, če bi poklicala kr v porodnišico- katerokoli- za mnenje zdravnka ginekologa.

Upam, da sem kaj malega pomagala,.....pozdravi se. user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
8.5.2008 11:06:59   
sandra123
 user posted image   jaz sem pa ravnokar klicala v Zdr.dom glede izvidov krvi in urina...imam slabe izvide urina, pa še slabokrvna sem...sem se kar dogovorila, da pridem potem na kontrolo in mi bo verjetno kar železo predpisala ( Hb-105), pa še rekla mi je sestra, da se vidi, da sta me začela user posted image user posted image dobro izžemati...imam tudi malo izcedka, malo bakterij v urinu...skratka, zdaj imam še jaz takšne težave, ki ste jih pred časom druge opisovale...upam samo, da mi ne bo treba na kakšen antibiotik...

Lp, Sandra

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?