Maja T.
|
Jutro! No končno mi je uspelo prebrati za nazaj... Hvala še enkrat za lepe želje ob rojstnem dnevu HB, da je pri Erin vse dobro , pa mi smo to tako vedele, da drugače ne more biti . Erin pridi čim prej med nas... Bambi14 včeraj je pa naš randi odpadel . Je bilo fajn, mi je pa tako na smeh šlo, ko je začela popadke predihavat... Če bo to tako intenzivno, uh bo kriza, sem se kar zamislila, kaj nas čaka . Renatka, ki si pa ti sedela? Andrejaboris z veseljem se bi lahko dobili (Bambi14, Renatka, Tamy30, še katera...) na in , da kako rečemo, več nas je bolj je luštno. Midve z Bambi14 sva načeloma dogovorjene za naslednji teden v Pohorski k. Vilika za ločene noči od lubija. No ko boste pa imeli zrihtano, pa bo še večje veselje v novem in skupaj Sandra123 malo kasneje, ampak iz , vse najboljše Tini za rojstni dan . Vidiš, da se je z očetom porihtalo . Ah ta moški ego . Super za 3D UZ Mee dobrodošla med nas čveke Sem pozabila povedat, da sem malo nazaj dobila sms od prijateljice, ki je malo po polnoči rodila punčko! Čestitke staršema in sestrici Hani! Gajka , kaj si še ta teden na terenu ali v pisarni Posebej tiste, ki bomo prvič mamice, še lažje zapravljamo, ko je pa vse tako lepo... Bi kar celo trgovino domov nesle... Ja Košuta meni se tudi zdi, da sem čisto vtrgana na to zapravljanje z našo , me mora možiček nazaj držati , še dobro, da sem cotike dobila od kolegice zdaj, ker drugače bi še kar kupovala. Zdaj pa je res dovolj . Zoja Miška kako lepi imeni... aja moram vam povedat da sem opazila da je moj postal tak razcartan,kot en mali otrok.jaz se vcasih pohecam, zdaj si se na 1 mestu, pol pa vec nebos, kaj mislite kaj si moški mislijo o tem, le kaj jim gre po glavi(mogoce:ne bo več imela casa zame, neboma vec tolko skup) je pa zlat. zjutraj ko se zbudima, se bi še on cartal, tak se stisne k meni kot mali otrok.nevem kaj mu je Dojenč, kako cart, tvoj je pa pravi . Naty13 hvala za . Kaj se Magnesol tabletke že dobijo v lekarni? Jaz Imam zdaj neko zadevo s C vitaminom, pa mi ne pomaga preveč, mi je včeraj popoldan in na MŠ fejst trebuh trdel, sem se potem šla po MŠ kar vlečti, pa je bilo boljše. Nell fajn, da se je tvoja pikicia vrtcu pomirila, pa ne se sekirat zaradi tega, ne moremo biti vedno 100% Anita G. , sem se nasmejala. Zdaj pa počasi v trgovino, danes prideta tašča in tast in grem jabolčno pito pečt, veliko sončka Spet sem dosti napisala