Zoja Miša
|
Dan punce! Moram se pohvaliti, da sem včeraj imela kar uspešen nakup. Po pedikuri (bilo je super) sem šla v BTC, naprej v Popek in si kupila dve majčki s kratkimi rokavi. Eno belo, na gumbeke spredaj (je rekla prodajalka, de je še super za dojenje kasneje), je takšna športno elegantna in eno rdečo, ki ima spredaj na bušiju bel napis moj-moj, na katerem leži dojenček! Ful cartkana! Pa še en moderček od Triumfa, kožne barve. Potem sem šla v Mladinsko in kupila Andersenove pravljice ter en CD, Motzart za dojenčke! Prav fino! Potem sem šla še v Kepico in poskusila eno krilo, in v njem izgledala kot som, pa je reje nisem kupila! Mislim, da kril sploh ne bom mogla nosit to poletje, ker se mi bodo bedra preveč ribala ena ob drugo! Kaj boste pa ve poleti nosile?! Sem bila kar malo jezna nase in na vse kile, ampak kaj pa naj?!? Sayuri, sicer si bila edina firbčna, ampak sem študirala, zakaj pa vem ne bi povedala, saj četudi si premisliva (pa verjetno si ne bova) vam potem sporočim pravo ime dojenčka. No, če bo punčka, kot so napovedali in verjetno bo, bo Kaja-Lina, če pa bo slučajno fantek, pa Lan-Anej. Upam, da vam je všeč, meni se zdita super! In Sayuri, kašna je bila danes tvoje noč? Glede na uspečne nakupe, je morala biti o.k. Pridna, da vse že imaš. Jaz bom sedaj počasi stopala v akcijo. Sandra123, nič se ne obremenjuj preveč. Starši pač imajo svoje fore, me pa smo tudi občutljive in on po mojem sploh ne ve da te je to tako iztirilo in prizadelo! Če ti ne da miru, pa mu ob priliki to le povej, da bo vedel za drugič! In uživaj na 3D UZ! Naty, hvala za kavico in obvestilo od Erin, če pa danes kaj zveš, pa le poročaj in pozdravi jo! Bambi in Maja T, sta bili vidve ziher na isti MŠ? Punce uživejte v sončki in se beremo...