Krysia
|
Živjo, čvekice Končno sem vas uspela prebrati. Najprej Erin - punca, drži se, upam, da je vse ok! Potem čestitke vsem za poroko, zaroko, rojstne dneve, opravljene izpite, urejanje domovanj, sob in mansard in vse kar se je še lepega zgodilo ... Ne bom poimensko, ker bom sigurno katero pozabila - nosečniška skleroza in veliko prebranih strani No, da vam povem, zakaj me ni bilo celo večnost (sicer me očitno niste preveč pogrešale, ampak vseeno ). Najprej se mi je v sredo pred prazniki sesul disk - to sem klela, moj dragi pa še bolj: potem sva reševala zadeve, pa ni šlo najbolje. V nedeljo zgodaj zjutraj sva se spokala na morje - smo šli na Krk, kjer je bilo super - sonček (razen v torek in sredo, ampak v sredo smo itak že zjutraj šli, pa smo se potem sprehajali po Reki in Trsatu). Moj možek se je opogumil in se namočil v morje, ki je imelo 15 stopinj - brrrrrrrrr. Jaz sem namočila samo noge, da ne bi pikice kap zadela ... (al pa mene). Drugač smo pa vsak dan naredili enih 10 km peš, si ogledali cel otok (nisem vedela, da imajo na krku tudi jamo ) in zelo uživali. No, v četrtek je bil en tak piknik dan - sem šla h žlahti v Zagreb in smo jedli najboljše čevapčiče na svetu ... (se opravičujem vsem, ki se jim zdaj cedijo sline ). V petek in soboto sva reševala in rešila disk, tako da zdaj zadeve delajo. Sicer sva izgubila nekaj slik, ampak ostalo je na srečo rešeno ... Včeraj sva se spet potepala in sprehajala - sva šla v Dolenjske toplice in naredila en konkreten sprehajalni krog (spet enih 10 km). No, in danes je bilo treba spet v službo . Ampak smo tudi to preživeli, ni panike. Tejkaz: jaz načeloma tudi pridem na srečanje v Kranj, če ne bom preveč utrujena - imamo delovno soboto. Drugač pa moj zadnje dni zavzema nek čuden položaj - zvečer se tako obrne, da me vse tišči na desni strani pod rebri, čeprav ga načeloma nosim precej nizko spodaj ... No, in potem ga prepričujem, naj se premakne, pa me ne uboga preveč . Pa križ me je začel bolet - s tem sem imela itak težave že prej (eh, emšo se pozna, kaj moremo ), tako, da bom morala res najti kakšno telovadbo ... V MŠ greva junija - upam, da bo dovolj prostora v lj, ker nas je kar nekaj ... Punce,a sploh veste, koliko otročkov bo avgusta? A ni to lepo? Samo razmišljam, če si bomo morale posteljo v porodnišnici rezervirat al ako bomo to zrihtale? Tudi midva imava bolj malo (= skoraj nič) stvari za najinega . Maja bova kupila večino stvari. Ja, vem - to je ta mesec Zdaj že veva, v kakšnem vozku se bo vozilo detece (Jane Slalom pro) - baje gre v cliota brez demontiranja koles - grem k eni kolegici enkrat te dni probat), ker dvomim, da se mi bo junija ljubilo skakat po štacunah - bom že z MŠ polno okupuirana in verjetno tudi fajn zmatrana. Pa tudi jaz sem ena od tistih, ki jim nakupovanje ni ravno v užitek ... tudi take moramo živeti, kaj jaz morem ... Aja, pa moj buši veselo raste - sem ga včeraj izmerila ... 96 cm ... eh, dete pač mora imet prostor, a ne? Joj, spet je ratal cel roman, pa sploh nisem vsega pokomentirala. Iva77, samo še glede ZOO Zagreb: slon jim je lani poginil, za žirafe pa ne vem, zakaj jih ni. Drugače pa ... če boste imele kdaj možnost, si oglejte Zoo Munchen - to je pa res en krasen živalski vrt. Ok, toliko za danes. Upam, da ste in ostanete zdrave, vesele in polne energije. Pa še naprej držite pesti za Erin. Skratka, punce, lepo se imejte! Pa se tipkamo ....
|