Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:30:47
|
|
|
|
miškolinček
|
Zdaj pa še dolgovi za nazaj. sayuri: Mere majic (tiste ki sem jih jaz vzela, to so mere že opranih majic, malenkost se pri pranju skrčijo in uležejo, tako da boljše stojijo): -rozasta tejlirana XL, model tunike, z zelooo odprtim vratnim izrezom, mogoče malo preveč zame, spodaj pri trebuhu pri meni ne pride oprijeta (ala tunika): dolžina 66-67 cm (hrbtni del od rame navzdol) in 50-51 cm(spredaj od sredine izreza navzdol), širina 45 cm (preko trebuha) -T-shirt L: dolžina 71 cm,širina 51 cm (to je čisto navadna majica) - dvobarvna tejlirana dolg rokav XL: ta je pa izredni raztegljiva tako da glede širine čez trebuh ni problem, meni osebno najbolj udobna za nosit, izredno dober oprijemljiv materijal, super za nosit, ima pa te dvobarvne tudi kratek rokav, mere: dolžina 63 cm 8 ( od rame dol), širina 40 cm upam da so podatki dovolj izčrpni Erin, ne vem kaj naj ti napišem kot to da ti želim vse dobro in te razumem kako se počutiš. Jaz sem tudi v prejšnji nosečnosti non stop krvavela, nazadnje 1 teden pred rokom (hvalabogu ne prej) in so me tudi na ginek. oddelku obdržali ker niso vedeli kaj in kako, naslednji dan pa so se odločili in mi kar sprožili porod, ker je bil pać še en teden do konca. Upam da se ti krvavenje čim prej umiri in ti bo čas v porodnišnici čim hitreje minil. Vem da je ginek. oddelek bolj prazen in je dolgčas, jaz sem bila čisto sama. Mislim nate. V materinsko šolo lahko pa še vedno greš kam drugam ne skrbi, za na Jesenicah se sploh ni treba prijavit, tako da lahko še vedno junija greš tja. Sem prebrala da ste imele debato glede materinske šole. JAz bom drugič rodila in bom šla še enkrat, ampak drugam kot prvič ker tam me niso nič naučili, še v porodnišnici so me babice spraševale če sem sploh bila v materinski šoli. Tako da zdaj grem na Jesenice, tam kjer bom tudi rodila in računam na to da učijo tisto, kar potem tudi prakticirajo.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:32:13
|
|
|
|
Maja T.
|
Sayuri uh, vidim, da si že prej odgovorila, preden je meni uspelo poslati post. Joj spet slaba noč . Upam, da bo ta kaj boljša, zdaj ko greš v šoping zna biti, da se zmatraš in boš spala kot . Pa fajn nabavi
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:36:14
|
|
|
|
miškolinček
|
Sayuri uživaj v šopingu. Vidim da si se javila za obveščanje o naši bebicah. A si sigurna da boš zmogla to ob dveh majhnih nadebudnežih, pa še enem malo večjem. Dobra si, ni kaj. Tudi jaz ti bom poslala ZS z mojo številko, da boš lahko javila, ker se mi ne da mojemu razlagat kje ni kako mora to javiti. Pa itak bo takrat imel polno hišo in bo sigurno pozabil. Ti mi pa javi svojo št. da bom vedela kam pisat. Lepo makipuj, jaz sem tudi včeraj nekaj malega, moram prvo zalogo še od prej pogledat. Pogle ZS ko prideš.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:45:40
|
|
|
|
bambi14
|
Nič prvo jutranja nuja , izvolite ..., po želji. Sem bolj zgodnja, ker je šel možiček malo prej v službo, pa sva skupaj zajtrkovala, zdaj pa se mi ne spi več. JUTRO , lačne....imam sveže pečen kruh- domač. MajaT- tud jaz se zjutraj vztajam z in skupaj spijeva kofetko in pojema zajtrk.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:52:37
|
|
|
|
bambi14
|
MajaT- a maš čas danes al kaj pomembnega delaš? Mislim čez kako urco??
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 8:04:50
|
|
|
|
Maja T.
|
oj, škoda , ampak grem v bolnico po nove rezultate za RH faktor. Sem še enkrat morala dati kri, ker sem spremenila priimek in mi tisti modri listek, ki ga dobiš, kakšno krvno skupino imaš ne velja več, ker je gor moj stari priimek, zaradi tega so mi še enkrat vzeli kri, birokracija. Pri meni je še to kao bolj pomembno, ker sem Rh - in drugi teden dobim injekcijo. Potem pa sem se že s sodelavci dogovorila, ker je to vse pred nosom, da gremo skupaj jest. Bambi14 te se pa drugič zmeniva, meni bi bolj drug teden, konec tedna ustrezalo...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 8:10:29
|
|
|
|
bambi14
|
Potem pa sem se že s sodelavci dogovorila, ker je to vse pred nosom, da gremo skupaj jest. Bambi14 te se pa drugič zmeniva, meni bi bolj drug teden, konec tedna ustrezalo... ni problema,mam namen it k mojim v službo--tud tam blize/ saj veš, pa sem se spomnila, da bi se lahko dobli prej na drinku,....drug teden- OK
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 8:17:37
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro, so ...meni je pa danes celo uspelo malo nazaj zaspati, ko sem izklopila budilko ...sva potem s Tino hiteli in noreli z oblačenjem, umivanjem...No, pa še rojstni dan ima moja princeska danes in sem jo še na hitro malo pocartala, ji dala del darila in potem sva šli v šolo...Pa seveda me danes čaka polna hiša ljudi in sem šla naročiti narezke... Današnja noč je bila tudi pri meni bolj pokonci kot vodoravno...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 8:25:44
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro punce, naty ti je Erin kaj sporočila kako je preživela noč? Upam da se bo danes vreme uredilo, čakam sonček, pa komaj čakam spet današnje MŠ ker je res super lepo bodite
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 8:32:03
|
|
|
|
Maja T.
|
Naty13, kje si pa ti danes?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 8:45:58
|
|
|
|
dojenč
|
jutro so , hvala za kaj je to bilo danes ponoči?jaz tud nič nisem spala. sem se zbudla ob 2, 3,4,5.30,6, pol se je tak moj zbudo, pa sem rekla da se 5 minut,...hhaha do 8 ja, pol pa norišnica za službo.mene je tak križ bolel da sem mislila da bom
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 8:52:49
|
|
|
|
naty13
|
Maja T. hvala za . Ja se je mali zbudil že ob 6h in je mel mal krize, ga že zjutraj zvija tale vrtec. Ne vem, kaj se mu plete po glavi. Pa sva se mal pogovarjala in počasi oblekla. Potem sem ga pa odpeljala v vrtec. Pa spet jok. Sayuri jaz sem se tudi zamislila in bova šla z mojmu vse kupit kar nama manjka naslednji petek, ko imava še 3D UZ. Sem pa poslala Erin sporočilo, naj sporoči ko danes da skozi preiskave. Takoj ko kaj izvem, vam sporočim.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 8:59:32
|
|
|
|
naty13
|
Tudi pri meni je padla 100tka. Sem pa danes dobro spala, brez bolečin. Bom kasneje spila še Magnesol. Kaj boste danes kuhale za kosilo Jaz sem brez ideje
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 9:03:45
|
|
|
|
bambi14
|
Kaj boste danes kuhale za kosilo Jaz sem brez ideje Jaz bom naredla segedin- mam ful rada te stvari na žlico.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 9:07:07
|
|
|
|
sandra123
|
Jaz pa gov.zrezke v omaki s krompirjem v krhljih in solato...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 9:18:56
|
|
|
|
košuta
|
Joj, Erin, upam na najboljše! Da boš svojega fantiča grela še vsaj kak mesec ali dva! Me je kar malo šok, ko sem prebirala tole kriminalko... Mozolji - meni so se spet začeli pojavljati. Pa ne vemo, kaj bo... Mojo mamo so vsi prepričali, da nosi fantka, ker je imela tako lepo kožo, potem sem dobila pa (spet) sestrico... Bo imela same zete pri hiši. Cebrca - vem, kako je s telički. Imamo tudi pri nas občasno probleme s kakim... Katja - ti sploh še nisi pozno jedla. Jaz sem se tisti čas še vozila proti domu in so se mi pocejale sline. Tam okrog desetih sem pa končno lahko zmazala velik kos prekmurske gibance s Trojan (malo mi je pa tudi pomagal)... Spanje - Izgleda, da je mlaj+slabo vreme še posebej vplivalo na naš spanec ponoči. Jaz še tudi kar . Moj dragi je pa spal kot polhec... Danes grem pa h kolegici, ki mi bo posodila nosečniške hlače (nimam še nobenih in jih zdaj res rabim), lupinico in previjalno podlogo. za take kolegice! Pa antialergijski vložek za posteljico grem kupit. Jutri grem pa kupit še blago za zavesice za posteljico. Potem pa počasi naprej... Se beremo! LP
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 9:19:30
|
|
|
|
dojenč
|
mi pa bomo danes verjetno jedli špagete hmmm lahko bi jih jedla vsak dan
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 9:21:02
|
|
|
|
košuta
|
Mi bomo jedli pa špagete in solatko/kompot. Za posladek pa trojanski krof. Mmmmmm... Bomo bolj na izi.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 9:30:17
|
|
|
|
andrejaboris
|
Dobro jutro babike! Jaz že pridno delam - oziroma sem v službi! MOj Lan še jesladko spančkal ko sem šla od doma! Pr nas bo pa danes moj kuhal, ne vem pa še kaj! Samo hrana mi gre po glavi. To se ne bo dobro končalo! Me zanima kako pa je kaj Erin!? Upam da si je spočila in nam bo sporočila, da je vse v najlepšem redu! Bambi14 in Maja T. če želita se lahko kdaj skupaj dobimo na čveku! Dež je tak ali tak, tako da nebo škodo babji čvek! Sayuri saj bo hitro minila nosečnost in takrat se bomo smejale neprespanim nočem in težavam v nosečnosti! Samo pol spet pridejo neprespane noči! Eno vprašanje! Lan zdaj še spi v najini sobi v svoji postli. Mislite da bi ga začela navajat na svojo sobico? Ker pol bo z nama v sobi in kaj mislite kak bi blo, če bi on bil pa čisto sam v drugi sobi! Star je 2,5 let! Kake izkušnje? Jaz pa grem komaj junija v materinsko šolo! Mi je rekla da naj konec maja pokličem komaj! Sicer sma enkrat tako že hodla samo ne v porodnišnico, tako da če bo zdaj čas boma tut šla!NIč ne škodi! lepo bodte! papa
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 9:39:42
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris Eno vprašanje! Lan zdaj še spi v najini sobi v svoji postli. Mislite da bi ga začela navajat na svojo sobico? Ker pol bo z nama v sobi in kaj mislite kak bi blo, če bi on bil pa čisto sam v drugi sobi! Star je 2,5 let! Kake izkušnje? Midva sva najini princeski kupila sobico z navadno posteljo, ko je bila stara 2 leti, je bil kakšen teden malo večji problem za spanje, ampak se je najina vztrajnost splačala...spi v svoji sobi že 5 let, sama zaspi že od 2,5 leta dalje, najprej sva se vsak večer z možem menjala, ko sva jo dala spat - je pač potrebovala nekoga ob sebi, kmalu pa je začela sama spati...Poskusita, saj otroci potem občasno še vedno k staršem prilezejo v posteljo, ko se jim to zdi potrebno... , vsaj najina Tina še ima kakšen dan, da prileze v najino posteljo...je pa prav lušno, ko imaš malo mira v spalnici ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 9:59:23
|
|
|
|
MATEJKA_
|
jaz pa danes delam lazanjo punce, imam eno vprašanje za vas... ali ima mogoče še katera druga to težavo - ko dalj časa hodim ali sedim, me najprej začne bolet križ (čemur se pri 105 cm obsega trebuha ne čudim), nato pa se še pojavi neznosna bolečina tik nad trebuhom (takoj pod prsmi). če se malo uležem, je že čez 10 min vse ok, vendar ne ostanem brez bolečin prav dolgo. tako se moram pri kakih sprehodih ali pa sedenju vsakih 500m (včasih zdržim malo dlje) spočit, ker drugače ne gre. moram pa rečt, da drugače nisem ravno preveč občutljiva na bolečine in me to zdaj zelo moti...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 10:00:31
|
|
|
|
naty13
|
Erin me je poklicala in imam sveže novičke: odkrili so ji en hematom, otrok je v redu, je bila kriza ko niso najdli srčka od otroka, ampak je vse ok. Mere so vse ok, razen otroček ima mal premajhen obseg trebuha. In pogosto ji je otrdeval trebuh, ni imela nobenih krčev, na vložku je pa imela krvav izcedek in to je razlog da je pristala v P. Verjetno bo še cel teden v porodnišnici. MV ima pa zaprt. Vizito imajo samo enkrat na dan tako, da kaj več jutri. Je pa optimistka in misli le na pozitivne stvari. Res se dobro drži. Vas pa vse pozdravlja. Sayuri pa prosi za urejanje seznamčka. Ima pa v sobi nosečko ki pričakuje konec junija dvojčke in se je takoj spomnila na vaju Sandra in Sayuri.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 10:07:47
|
|
|
|
andrejaboris
|
Midva sva najini princeski kupila sobico z navadno posteljo, ko je bila stara 2 leti, je bil kakšen teden malo večji problem za spanje, ampak se je najina vztrajnost splačala...spi v svoji sobi že 5 let, sama zaspi že od 2,5 leta dalje, najprej sva se vsak večer z možem menjala, ko sva jo dala spat - je pač potrebovala nekoga ob sebi, kmalu pa je začela sama spati...Poskusita, saj otroci potem občasno še vedno k staršem prilezejo v posteljo, ko se jim to zdi potrebno... , vsaj najina Tina še ima kakšen dan, da prileze v najino posteljo...je pa prav lušno, ko imaš malo mira v spalnici ... Veš kaj mene edino skrbi. Naš mali sam zaspi v svoji postli pa vse in verjetno ne bi bil problem tut v svoji postli, če ne bi prišel novi član. Me je strah, da se bi počutil zapostavljenega. Že tak bodo verjetno kaki problemi ob prihodu novega člana. No upam, da ne preveliki! To je edino kar me skrbi.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 10:09:19
|
|
|
|
MATEJKA_
|
še naprej držimo pesti za erin
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 10:25:31
|
|
|
|
naty13
|
Andrejaboris midva imava tudi zdej še Nejca pri sebi, bo šel pa zdej počas v svojo sobico, ki je v izdelavi. Da ne bosta potem dva šoka naenkrat.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?