|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
5.5.2008 10:23:11   
Maja T.
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Bambi14 jutri pa se nam začne MŠ?, Kaj boš ti imela kaj zraven za pisat?

user posted image user posted image saj mam vedno kaj v torbici,...pa en mali blokec bom še zraven stlačla. Ampak sigurno dobimo kako skripto al nekaj.

Super user posted image user posted image user posted image se potem vidimo jutri tam. Bom jaz tudi imela nekaj zraven. Vem, da sigurno dobimo seznam potrebščin za user posted image - poletni otrok in upam, da bomo res dobili še kakšno drugo literaturo.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
5.5.2008 10:26:57   
gajka
Evo, uspela na hitro preleteti stare čveke! user posted image  Ja, saj se vam enim prav dogaja! Čestitke za poroke, zaroke, uspešne preglede, uspešne nakupe itd.! user posted image

karmar - obstaja vraža, da bo tisti, za kogar sanjaš, da je umrl, imel še zelo dolgo življenje. Tako, da kar brez skrbi! user posted image

tejkaz - ne vem, a sem prehitro brala čveke od zadnjega tedna in sem kaj spregledala... user posted image  Kako je kaj s srečanjem v Celju?

Vsem, ki še prenavljate, gradite itd. Dobro vem, kako se počutite. Midva sva ravno v fazi polaganja parketa - ga mora parketar še zbrusit in polakirat. Pol pa še zadnja malanja. In seveda nabava in montaža pohištva... user posted image  Sploh ne vem več, kdaj bo prišel čas, da še za user posted image  začneva zapravljat! user posted image  Pa o materinski že govorite! Madonca! Midva imava nekak v planu to izvest junija - moj user posted image  se precej buni, ker je zadeva samo dopoldan in bo treba dopust vzet ali pa šefa prosit za delo od doma, ampak, kaj jaz morem?!? Pa še user posted image  je dobil kar nekaj informacij, da je porodnišnica v Slovenj Gradcu bolj prijazna od Celjske... Evo, zdaj sva pa tam, da še, če bi zdajle dobila popadke, ne vem, kam naj se odpeljeva, ker je vožnje do obeh približno enako! user posted image

neža7 - kdaj in kam gres ti v materinsko šolo? V ZD v Velenju?

Pa še eno vprašanje.  A ima še katera kdaj pri daljšem sedenju občutek, da jo user posted image  orng pod rebra tišči? Naš fante ima namreč glavico spodaj desno v mojem bušiju, rit moli meni pod rebra, noge pa ima zavite nazaj dol proti levemu spodnjemu delu bušija. Pa še roke moli velikokrat proti svojim nogam, tako, da vse udarce dobim skoraj na isto mesto, kar je sicer vse čisto znosno. Ampak tole ta zadnjo pa včasih res že prav sitno rine pod moja rebra! user posted image

Pa še odločbo za letošnji dopust sem dobila in sploh ne vem, kam naj z vsem dopustom! Bi lahko šla kar sredi maja na dopust in potem julija v porodniško, ampak ne vem, kaj naj ves ta čas počnem doma? Ravno za vse 4 od sebe molet pa mi res ni... user posted image  Sem mogla skoraj prosit šefa, da ne bi delala samo še 2 tedna, ampak, dokler se bo meni zdelo, da gre. Bom že vmes kak teden dopusta vzela, sploh, ko se bo treba začet v novo gnezdece nameščat... A sem res čudna ali kaj, če nočem na dopust? user posted image  No, saj bi šla, ampak bi se po mojem že po 2 tednih naveličala doma ždet... user posted image  No, ja, mogoče pa si še premislim... user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
5.5.2008 10:28:38   
Višnja
Živijo,
dobrodošle nazaj!!! Pri nas je pokukal sonček - na srečo, ker zjutraj je kazalo prav grdo.
Mi smo bli malo na oddihu v Šmarjeških toplicah. Nismo imeli namena it nikamor, ker jaz pridem bolj zmantrana domov kot preden grem...amapk moj dragi je rezerviral in se vse zmenil, pa še mojo mamo smo vzeli sabo, da je počuvala našega direndajčka....in je blo lepo.....smo se napohajali. Tamali je užival v naravi , pa tudi v bazenčku.

Drugače pa sem dobro ...trebuh raste, raste...ne vem kaj bo še do avgusta user posted image . Mene tudi boli križ, pa tako me je bolelo nekaj v nogi ma ne v nogi...ne morem povedat - medenične kosti, kolk...booo nimam pojma kaj...v glavnem sem težko stala, hodila in niti mojega črvička nisem mogla držat...ah, verjetno se vse pripravlja na dan D. Upam, da ni nič kaj takega - naslednji teden imam pregled pa tudi 3D - komaj čakam.

Zdaj pa vas grem prebrat še za nazaj, da vidim kaj ste kaj delale.

lepo se mejte in božaje buškote!!!!!

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
5.5.2008 10:41:02   
Tamy30
Ojla, vidim da zacenjate z MŠ. A boste imele jo na UKC v MAriboru? Jaz sem jo ze zakljucila pred dvema tednoma. Nas je bila polna velika predavalnica cist na vrhu stolpniceuser posted image
Nekatere stvari si je fajn zabeleziti. Vecina je predavanj (mene malo moti to, da ni bilo nic vaj v kaksni telovadnici -  to kar vidimo ponavadi v Ameriki ko sedita s partnerjem na blazinah in skupaj dihata)user posted image  Predavatelji (babice in medicinske sestre) pa so bili odlicni. Zelim vam cim lepsih trenutkov na MS.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
5.5.2008 11:01:07   
bambi14
A sem res čudna ali kaj, če nočem na dopust? No, saj bi šla, ampak bi se po mojem že po 2 tednih naveličala doma ždet... No, ja, mogoče pa si še premislim...

Gajka-
kdaj pa boš še lahko tako uživala kot sedaj te tedne, ko si še mobilna in lahko malo pohajkuješ brez obveznosti. Jaz sem že 6 mesecev doma pa mi ni prav nič dolgčas,....pravzaprav sem se navadla novega ritma življenja in mi je zelo všeč. Zjutraj lahko malo pospiš, v miru pospraviš in nato skuhaš kaj dobrega, greš na sprehod, se dobiš s kako frendico na čveku,....
Aja baje, da če je bodoča mamica spočita in brez naprezanja je potem tudi dojenček bolj umirjen.

Moje mnenje: izkoristi ta dopust in nadaljuj s porodniško.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
5.5.2008 11:02:10   
Amelia

Vam pošiljam link od ene ful dobre italijanske spletne trgovine: http://www.bimbomarket.it/

Midva sva najin komplet voziček Chicco trio 4 me kupila v Rutarju za 600 EUR, tukaj je pa cena 455 EUR + poštnina 40 EUR, ampak kaj ko sem šele sedaj to odkrila...

Drugač sva bila pa ta teden v Ikei, se mi je kar zmešalo ko sem prišla na otroški oddelek, sva kupila belo posteljico, "baldahin" za nad posteljo, prevleke, plišaste igrače, škatlje za igrače, lučko za na steno, zavese...skratka ni da ni.. žal mi je, da nisem kupila še jogija, ampak bova šla konec maja še enkrat na izlet, pa bom nadoknadila:)) Sedaj sem se že odločila kakšna bo otroška soba, vso pohištvo bo belo (omara, previjalna komoda in posteljica), 3 stene bodo tudi bele, ena pa bo živo oranžna, pa vsi dodatki bodo oranžni, modri, zeleni, roza - Ikea barve, tako da bo bolj živo vse skupaj. Ah, komaj čakam....

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
5.5.2008 11:05:36   
naty13
Dopustnice ste že nazaj. Vas je kar naenkrat tu gor cela gora. Lepo, da ste uživale. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa iz faksa, sem šla na govorilne k prfoksi za nemščino, da bi vidla decemberski izpit, pa ga ni imela pri sebi in morem v ponedeljek še enkrat. user posted image  Predavanja se pa začnejo danes in so cel mesec 4X na teden popoldne in tudi to odpade. user posted image  Pa ravno dopoldne imam zdej čas. user posted image  Mi pa spet dol pritiska. Pa samo od parkirišča do faksa in nazaj sem šla. user posted image

Kmal bo šlo zares Maja T. , ampal jaz si govorim vsaj še en mesec moram zdržat, pol bom pa lahko mirnejša. Mi to pritiskanje dol ni nič kaj všeč. Nosim ga zelo nizko. user posted image  Pa še vsaka sprememba vremen vpliva na to, vreme se pa skos menja. user posted image

pa pa

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
5.5.2008 11:29:25   
lana777
Joj, danes pa dežuser posted image  ... Pa kaj ni maj?!?!

Jaz sm bolje in sm v službi, čeprav še vedno močno kašlam ... Pa še kr na čajčkih in medu pa limonci ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
5.5.2008 11:32:11   
mishel
Pozdravček!!!

VILIKA vidim da si izbrala isti voziček kot midva user posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam da ga dobim v roke user posted image .

BAMBI pri gledanju tistih posnetkov pa sem tudi jaz postala cela solzna. Punca res obvlada user posted image .

Glede masaže je pa tako, da ležiš na hrbtu, vzglavje ti po želji prilagodi, na koncu pa ti še sede zmasira hrbet. Pa vmes se parkrat na bok obrneš, da ti še hrbet namaže. Meni je bilo super.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
5.5.2008 11:56:27   
Erin
Maja T. - Vse najboooooooooljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image

soncek3 - jaz imam zadnje dni zelo utrujene noge, velikokrat me hoče me ležanjem tudi krč zagrabiti...mislim da je to čisto normalno saj nosijo vedno večjo težouser posted image
gajka - mene pri sedenju nič ne tiši v rebra - gotovo zato ker se je mali "zasidral"spodaj in reber sploh še ni prišel preučituser posted image
lana, naty - upam da bosta kmalu boljeuser posted image user posted image

No pa še jaz....

No meni se danes začne MŠ ampak verjetno ne bom šla saj...mi je kar težko napisat...krvavim....in čakam da gin začne delat da grem hitro k njejuser posted image ...mali zaenkrat brca tako da sem dokaj mirna... V primeru da me pošlje naprej sporočim tebi sayuri, da boš namesto mene urejala seznam, velja?user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
5.5.2008 12:14:23   
naty13
Erin drži se. user posted image user posted image user posted image  In čimprej sporoči kako je s tabo. Držim pesti, da bo G povedala le najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne pristaneš v bolnici. user posted image

Jaz bom pa tudi morala po Magnesol ker imam očitno mal lažnih popadkov, da bo saj mal oblažil. A katera pije Magnesoluser posted image  Vam kaj pomaga?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
5.5.2008 12:14:47   
gajka
Uf, Erin, držim pesti, da ni nič resnega! user posted image

naty13 - jaz sem redno pila Magnesol, zdaj jem pa neke magnezijeve tablete, ker moj user posted image  nazadnje v lekarni ni dobil Magnesola, ker ga je zmanjkalo. Se mi zdi, da je pri teh tabletah boljše, ker imajo celo malo več Mg. Po spominu ima ena tableta 250 mg, v Magnesolovi tableti pa jo je 150 mg. No, najbrž bi bilo isto, če bi vzela 2 Magnesola na dan. V glavnem, meni se zdi, da pomaga. Sem pa tudi opazila, da dobim ful trd trebuh, če me tišči na WC. user posted image  Sem pa to ''otrdevanje'' omenila moji G, pa je rekla, naj kar redno Mg pijem.

< Sporočilo je popravil gajka -- 5.5.2008 12:18:08 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
5.5.2008 12:16:35   
lana777
Erin - drži se puncauser posted image , mislimo nate!

Jaz pijem magnesol vsak dan ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
5.5.2008 12:19:09   
soncek3
O Erin, upam da ni nič hujšega in da bo ginekologinja to potrdila. Oh, zmeraj nas mora nekaj prestrašit. Si kaj posebnega (preveč) delala zadnje dni ali je kar na lepem začelo tečt? Držim pesti zate!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
5.5.2008 12:19:53   
Anonimen
erin, krvaviš ali imaš krvav oziroma obarvan izcedek? v vsakem primeru, v tem obdobju to verjetno ni ok in jaz na tvojem mestu ne bi čakala ginekologinje, ampak bi šla direkt v porodnišnico, ker lahko gre za prezgodnji porod. bolje it se pokazat... verjetno je vse ok, ampak toliko da se prepričaš hitro javi! user posted image

(odgovor članu lana777)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
5.5.2008 12:24:22   
ozziebo
Erin, držim pesti zateuser posted image , upam da se bo krvavitev ustavila in da nimaš posteljice prenizko. Javi se potem čimprej!

Gajka, mene tudi ful tišči v rebra in pomaga samo, če se vležem. Ti mala rita ti! Kar se tiče dopusta, sem bila jaz v prvi nosečnosti taka kot ti, se mi je tud zdelo, le kaj bom počela doma, ampak me je v 34. tednu začela zdelovat vročina, pa utrujenost in to kar naenkrat, in sem šla na dopust in mi je čist pasalo. Sploh pa zelo veliko pomeno da se lahko spočiješ in si nabereš energije za po porodu, tako da izkoristi, delala boš še celo življenje.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
5.5.2008 12:25:22   
Erin
Nič posebnega nisem počela, sem imela pa včeraj zvečer krče in sem se danes zbudila s krvavim vložkomuser posted image user posted image user posted image

Je pa podoben izcedek kot januarja...rjavo-rdeč pa boli me nožnicauser posted image ...

Sedaj pa res moram it. Gin začne ob 13 h delat in če ne bo našla vzroka bom šla po drugo mnenje v porodnišnico..

Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
5.5.2008 12:26:36   
Maja T.
Erin vse dobro ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., vse bo ok, gre mogoče za kakšno vnetje. Čakamo te z dobrimi novicami, dobro je da nisi panična, pikica res drži se nam... 

user posted image

naj ti stoji ob strani...

Naty13
jaz Magnesol pijem vsak dan in pomaga, ker meni je tudi trebuh trdel, zdaj pa mogoče samo kak dan, če sem preveč aktivna, drugače pa je dobro. Pa še dober je za ostale krče v mišicah, npr. v nogah...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
5.5.2008 13:21:29   
sayuri
Erin mi je sporočila, da je morala v porodnišnico. Ne ve še, ali bo ostala ali ne- bo še sporočila.

Erin, držimo pesti, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
5.5.2008 13:22:17   
naty13
Maja T. meni trebuh mal otrdi, me pa kar fajn špika v spodnjem delu trebuha na levi in desni strani. Ampak mislim, da je to raztezanje maternice. Ker če bi bili krči, bi se verjetno kar mal zvijala. user posted image user posted image user posted image

Gajka imam 300mg MG in lahko poješ le eno na dan. So močnejše.

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
5.5.2008 13:23:19   
naty13
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
5.5.2008 13:32:17   
tejkaz
Dan čvekice. Se vidi, da je dopustov konec, je več za brati.

Erin, drži se punca. Pa kar po drugo mnenje v P. user posted image user posted image

Magnesol - meni ga še ni treba piti oz. jemati. Tudi krčev nimam ali lažnih popadkov še nimam. Mravljince včasih čutim v desnem palcu na nogi ampak kmalu minejo. Skratka, nimam nobenih nosečniških težav. Upam da me še ne doletijo.

Gajka, moj mali je tudi še nekje čisto spodaj in še ni našel reber. Sumim da je še na ritki, ker so brce še vedno pod popkom.

Srečanje: Celje 18.5.2008 ob 11.00, CityCenter. Seznam sem pa nekje zadaj pozabila. Če ga katera najde, naj ga kar napiše.

Tiste, ki že imate otročke, boste spet šle na materinsko šolo? Kaj pa partnerji? Morajo spet iti?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
5.5.2008 13:33:13   
tejkaz
Erin user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da se vse srečno izteče

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
5.5.2008 13:38:40   
sayuri
JAz tudi pijem Magnesol vsak dan. Tisto orng otrdevanje se je nehalo in sem vsake toliko časa pojavi. Nisem vedla, da je Magnesola po lekarnah zmanjkalo user posted image . JAz sem si še marca naredila zalogo user posted image . SIcer bo pa kmalu pošla....

Sem spala, dokler me ni predramil sms Erin. Sem bla tko hitro na nogah in čist budna. Zdajle sem šele malce k sebi prišla in tole vse prebrala. Močno upam, da gre samo za kakšno vnetje. Ko bo kaj več vedela, mi bo sporočila. Erin, drži se in ubogaj navodila v porodnišnici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
5.5.2008 13:41:21   
sayuri
tejkaz midva nisva nameravala še enkrat v MŠ. BAje greš samo po potrdilo. Ne vem - nisem zihr.user posted image JAz bom ravno ta teden poklicala sestro v ZD, kjer sva pred leti delala MŠ, pa povprašala.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?