gajka
|
Evo, uspela na hitro preleteti stare čveke! Ja, saj se vam enim prav dogaja! Čestitke za poroke, zaroke, uspešne preglede, uspešne nakupe itd.! karmar - obstaja vraža, da bo tisti, za kogar sanjaš, da je umrl, imel še zelo dolgo življenje. Tako, da kar brez skrbi! tejkaz - ne vem, a sem prehitro brala čveke od zadnjega tedna in sem kaj spregledala... Kako je kaj s srečanjem v Celju? Vsem, ki še prenavljate, gradite itd. Dobro vem, kako se počutite. Midva sva ravno v fazi polaganja parketa - ga mora parketar še zbrusit in polakirat. Pol pa še zadnja malanja. In seveda nabava in montaža pohištva... Sploh ne vem več, kdaj bo prišel čas, da še za začneva zapravljat! Pa o materinski že govorite! Madonca! Midva imava nekak v planu to izvest junija - moj se precej buni, ker je zadeva samo dopoldan in bo treba dopust vzet ali pa šefa prosit za delo od doma, ampak, kaj jaz morem?!? Pa še je dobil kar nekaj informacij, da je porodnišnica v Slovenj Gradcu bolj prijazna od Celjske... Evo, zdaj sva pa tam, da še, če bi zdajle dobila popadke, ne vem, kam naj se odpeljeva, ker je vožnje do obeh približno enako! neža7 - kdaj in kam gres ti v materinsko šolo? V ZD v Velenju? Pa še eno vprašanje. A ima še katera kdaj pri daljšem sedenju občutek, da jo orng pod rebra tišči? Naš fante ima namreč glavico spodaj desno v mojem bušiju, rit moli meni pod rebra, noge pa ima zavite nazaj dol proti levemu spodnjemu delu bušija. Pa še roke moli velikokrat proti svojim nogam, tako, da vse udarce dobim skoraj na isto mesto, kar je sicer vse čisto znosno. Ampak tole ta zadnjo pa včasih res že prav sitno rine pod moja rebra! Pa še odločbo za letošnji dopust sem dobila in sploh ne vem, kam naj z vsem dopustom! Bi lahko šla kar sredi maja na dopust in potem julija v porodniško, ampak ne vem, kaj naj ves ta čas počnem doma? Ravno za vse 4 od sebe molet pa mi res ni... Sem mogla skoraj prosit šefa, da ne bi delala samo še 2 tedna, ampak, dokler se bo meni zdelo, da gre. Bom že vmes kak teden dopusta vzela, sploh, ko se bo treba začet v novo gnezdece nameščat... A sem res čudna ali kaj, če nočem na dopust? No, saj bi šla, ampak bi se po mojem že po 2 tednih naveličala doma ždet... No, ja, mogoče pa si še premislim...
|