Maja T.
|
... žal vse ne bo vse možno komentirat, koliko sem si zapomnila... Malo pozno ampak vseeno Nyna84 čestitke za poroko in veliko . Dojenč tebi čestitke za zaroko, sem vesela zate, a ni to en čudovit občutek . Andrejaboris vse najboljše za rojstni dan , sva obe bikici Sayuri in Tamy30 super, ker ste že nabavile vozičke . Vilika čestitke, ker si naročila voziček . Kaj si poleg tega popusta -30 EUR lahko še uveljavila popust od kupona -20 EUR. Kako pa je kaj s poštnino? Bambi14, sta kaj uspela nabavit v Ikei, imajo lepe sobice za naše kaj? Glede Conni sem tole videla že na Youtube in ti res lahko gre kurja koža in dobiš solzne oči. Tatly za Lena G dobrodošla med nami, dosti dobrega čveka Lana 777 si že zdrava? Mishel si mi naredila lušte s to masažo, mislim, da je ene že vprašala in možno, da si tudi že odgovorila, nisem zasledila odgovora... kaj to ležiš na trebuhu ali glede na to, da smo sediš, ko te masirajo? Ej full bi šla, ker sem zadnje čase čisto v križu trda Naty13 kaj se ti je pritisk doli zmanjšal? Tato kako kaj tvoj zobek? Erin, Neža7, jaz naše včeraj tudi nisem skoraj nič čutila in prvič v me je pograbila taka panika, da joj. Saj prej me je tudi skrbelo, ko me je spodaj špikalo, ampak včeraj , čisto brez moči sem bila. Nisem vedela, kaj naj naredim in če mi do večera ne bi začela intenzivneje brcati, bi šla direkt v bolnico. HB smo mi začeli brcat popoldan v starem slogu naprej in danes isto, tako da ne bom zaganjala panike , sem se čisto pomirila. Je to en čuden filling sploh, če se ti dete prej non-stop premika, potem pa na enkrat nič... HB je mimo Čestitke za vse uspele piknike, izlete, morja, za vse dosežene 100, hvala za vse skuhane , za vse posredovane koristne linke...