Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 17:01:26
|
|
|
|
anita goitan
|
uf erin so mi prou kocine šle pokonci, držim pesti!!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 17:21:02
|
|
|
|
Maja T.
|
Erin , samo da je vse ok , si nas prestrašila. Ti samo hitro okrevaj in se vrni čim prej med nas . Vilika hvala za infor. glede vozička .Bova midva tudi preko Sončka naročila-Unota, pa bova potem popust pri jajčki izkoristila. Je ceneje, pa še bon za -20 EUR imam. Sayuri da boš ti zdaj urejala seznamčke, dokler Erin ni. Karmar jaz imam , ampak glih ne morem reči, da imam aknasto kožo. Tu pa tam se mi kaj spusti, ni pa kritično. Erin in Zoja Miška hvala za čestitke Danes pa se mi tako da te druge smajlije ven iskat.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 17:31:44
|
|
|
|
anita goitan
|
erin drži se,vse bo uredu, saj tako tud mora bit
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 17:33:28
|
|
|
|
anita goitan
|
Maja T, oprosti mal pozno ma iskreno-čestitke ob r.d.!!! Punce sedaj šibava v MŠ, bom kaj zvečer napisala kako blo 1.dan, čao
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 17:37:39
|
|
|
|
Maja T.
|
Sayuri sem ti poslala ZS. Katja sem se čisto pozabila za pesmice zahvalit , se že poslušajo... Krysia super sta to vandrala okoli ...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 17:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ups
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 17:54:23
|
|
|
|
karmar
|
Bomo vidli kaj pride ven- ali . Sigurno pa vam sporočim. So mi pa pravili, da tista, ki nosi punčko dobi drugačen obraz nasploh in akne... Pri meni je oboje.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 17:54:51
|
|
|
|
bambi14
|
Katja sem se čisto pozabila za pesmice zahvalit , se že poslušajo... Tudi od mene hvala za pesmice,.....saj bi mi jih moj dol potegno, pa sem jih prej dobila od tebe.Hvala.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 18:13:36
|
|
|
|
astrea
|
karmar, jaz nosim , pa sem cela aknasta po obrazu (še v puberteti nisem mela takih problemov) jupi za Erin
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 19:41:38
|
|
|
|
bella02
|
Erin, držimo pesti zate in za tvojega , naj bo še na toplem pri tebi, na svet pa naj pokuka avgusta. Bambi, jaz sem si v prvi vse lepo zapisovala v mali zvezek in mi bo zdaj prišlo še kako prav, saj ne bova šla še enkrat v šolo. Ena je spraševala, kako je s potrdilom za tiste, ki smo že hodile v MŠ pri 1. . Pupo sem rodila 2004 in mi je rekla v babiški šoli, naj oči pride samo potrdilo iskat. Stane pa cca 17 eur. Predlagam, da ustanovimo klub bolečih križev, spadam zraven. Danes sem bila na faksu in sem zdaj taka, kot bi nekdo pometal z mano. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 20:13:20
|
|
|
|
anita goitan
|
evo sem ravno s MŠ, sva bla v ZD Kamnik, ma super bilo, do vkljuno četrtka traja, imena babice si sicer nisem zapomnila sam obvlada svoj job ni kaj , uf nas je blo enih nosečk, a je bla katera??
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 20:29:54
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Maja T. VSE NAJ NAJ TA TVOJ ROJSTNI DAN!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 20:51:06
|
|
|
|
Maja T.
|
Katja in Anita Goitan hvala za čestitke Punce jaz sem non-stop in hodim v , joj, pa še trije meseci do konca, bom kot en
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 20:54:17
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Punce jaz sem non-stop in hodim v , joj, pa še trije meseci do konca, bom kot en Jaz sem tud nonstop lačna,......uf ja bomo ko .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 20:58:31
|
|
|
|
anita goitan
|
Maja T.&bambi14 ma jaz tudi, skoz bi neki grickala:suho sadje, pa mal sira, uf pa kašen prepečenec če ravno krekerjev ni, aja pa banane, jabolka, kosilo itak, za zajtrk marmelda-domača slivova na kruhu, ahahaha jao
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 21:22:52
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Erin drži se punca držim pesti zate! Maja T. in bambi14 z veseljem sem vama poslala pesmice. Le uživajta ob poslušanju z ! Jaz sem pa danes zvedela, da sem naredila še en izpit, tako da imam še samo 2 in diplomo. Na nenega grem še 100% junija, za enega pa še ne vem. Pa tudi jaz imam majčko oo mojce. Se bom en dan slikala v njej. Je že cajt, da spet kako fotko naredima z mojim. Zdaj grem pa jest. Sej vem, da je pozno, sam prej nisem smela zaradi zoba, ker sem bila pri zobarju.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 21:42:26
|
|
|
|
cebrca
|
Samo na hitro! ERIN držim pesti, da ti bodo rekli, da je vse OK in te kmalu spustili domov!!!!!! Drži se in merkaj na svojega !!! Me je kar zmrazilo, ko sem brala. Doma smo imeli delavne praznike, popravit je bilo treba kozolec (dva dni), sem bila čisto crknjena od kuhanja. Pa še teliček je spet začel morit z drisko, je treba kuhat čaj in ga kar naprej merkat in spremljat kaj se dogaja. Pa spet imamo novega telička danes, pa zopet skakanje in spremljanje če je s kravo in telkom vse OK. V zadnjih 4 dneh sem dobila gor 4 KILE!!!!!. Občutek imam da me bo razgnalo, vsa koža mi je premajhna. Sem se cel dan matrala da sem poročni prstan dobila dol, pa se mi je tako zažrl, da imam sedaj hrasto na prstu. Zgleda kot da sploh ne gre več nobena voda od mene. Jutri imam G pa upam, da mi bo lahko kaj pomagala, če ne se bom kar naluknjala da bo voda od mene tekla! Se beremo še jutri.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 22:15:39
|
|
|
|
andrejaboris
|
Erin s tabo smo! Ej sem se cel čas za trebuh držela ko sem to brala! Naj te angelčki čuvajo in tvojega !!! Hvala vsem za čestitke, Maja T. tebi pa tut vse najboljše predvsem zdravega !!!! Bambi 14 jaz sem tut nonstop lačna! Moram zdaj nadoknadit, ko sem prej tolko bruhala! Moja dva srečeka že spita in jaz tut grem počasi, bom še jutri komentirala! lepo noč vsem in papa!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 5.5.2008 23:33:20
|
|
|
|
Višnja
|
Erin, ti kar pogumno....boš vidla, da boš kmalu doma. Želim ti vse dobro....tebi in tvoji mali pikici....pa povej ji, da naj še malo uživa v trebuščku!!!!!!! LAhko noč
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:08:40
|
|
|
|
Maja T.
|
Jutro, danes pa sem jaz prva Nič prvo jutranja nuja , izvolite ..., po želji. Sem bolj zgodnja, ker je šel možiček malo prej v službo, pa sva skupaj zajtrkovala, zdaj pa se mi ne spi več. Naty13 in Sandra123 sta že sigurno budni Saj nimam kaj za povedat, samo pozdravim vas , si potem pišemo, ko bo spet kaka nova tema. Le kako je Erin preživela noč?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:10:12
|
|
|
|
miškolinček
|
Dobro jutro punce, a danes pa ni še noben askuhala kavice??? Potem jo kuham jaz . Naty kje pa si?? A še pančkata z Nejcem?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:17:59
|
|
|
|
buruolan
|
Dobro jutro mamice in bodoče mamice, po dolgem času se zopet oglašam - zdaj ko v službi ni še nikogar, ki bi me non stop motil :) Erin - želim ti čimprejšnje okrevanej in da se vrneš polna optimizma domov. Kaj smo počeli ves ta čas? Skratka dopust je bil fenomenalen. Uživali smo na Krku, navkljub bolj slabemu vremenu - v celem tednu je bilo le polovica dni sončnih. Ta mali se je na Krku dokončno razbrcal in zdaj me redno opozarja, da je on gospodar v mojem trebuščku. V nedeljo je to nenehno brcanje začutil tudi moj dragi in bil čisto iz sebe. Počasi mi postaja jasno,d a bo treb v tem mesecu opremiti sobo za in nakupiti najnujnejšo opremo - voziček, previjalno ... itd. Hvala bogu bova zelo veliko stvari dobila od znancev in sorodnikov. Včeraj sva šla v BC in ostale otroške trgovine, zasoljene cene da je kaj... pa mamica bi mela vse te luštkane stvari . Kar se tiče vozička bova kupila Quinny speedija - sva ga nekako uspela stlačiti v Cliota. Čeprav se mi zdi, da gre skoraj vsak voziček težko v njegov mali prtljažnik. No ja se bomo pač matrali . Kdaj nameravate izkoristiti dopust, tiste ki hodite v službo? Glede na to da imam rok v drugi polovici avgusta sem razmišljala da bi ostala na morju kar do sredine julija - kaj menite? Zaenkrat hvala bogu v nosečnosti nisem imela težav, tudi počutje je , brez problemov hodim v hribe, na dolge sprehode, itd. A katera Ljubljančanka hodi na telovadbo v ZD Fužine? Kam se boste iz Ljubjane odpravile v MŠ in kdaj? Jaz bom šla junija, samo ne vem še kam (baje so v porodnišnici zelo dolga predavanja). Počasi bo treba zaključit . Vsem, ki si še niste privoščile , naj vam tekne tako kot meni vsako jutro zgodaj zjutraj
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:25:15
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro Sem samo po kavico prišla . Za mano je spet katastrofalna noč in tale dež navsezgodaj mi tudi ni na kožo pisan. Zdajle zrihtam ta malega v vrtec, potem me pa sestra pelje v LJ, da nabavim še zadnje stvari za . Me je včerajšnja novica Erin tko na realna tla postavila, da me je kar zmrazilo... Poleg tega grem res vsak dan težje od doma-popoldne sem sploh zanič. DAnes je pa sestrica doma - nimajo pouka, tko da se že veseli nabave . Se beremo popoldne.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:27:23
|
|
|
|
Maja T.
|
Bambi14 vidim, da si že tu, komaj čakam danes na MŠ, iiii, ko en mali otrok ... Sayuri, kako si pa ti kaj danes spala je že boljše od včeraj ?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 6.5.2008 7:30:24
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T. Sayuri, kako si pa ti kaj danes spala je že boljše od včeraj ? Maja, kot en knedl sem ponoči na postelji. Ali pa bolje - kot nasedel kit . Ne zdržim v enem položaju več, kot eno uro. Me vedno kaj začne bolet ali pa motit. PA danes je še Filip pri naju spal, ker v svoji sobi "kar naprej nekaj sliši" (to je bila njegova razlaga ob polnoči, ko sem šla spat). Tko da "projekt spanje" ni funkcioniral.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?