|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
5.5.2008 17:01:26   
anita goitan
uf erin so mi prou kocine šle pokonci, držim pesti!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
5.5.2008 17:21:02   
Maja T.
Erin user posted image user posted image user posted image , samo da je vse ok user posted image user posted image user posted image , si nas prestrašila. Ti samo hitro okrevaj in se vrni čim prej med nas user posted image .

Vilika hvala za infor. glede vozička user posted image .Bova midva tudi preko Sončka naročila-Unota, pa bova potem popust pri jajčki izkoristila. Je ceneje, pa še bon za -20 EUR imam.

Sayuri user posted image da boš ti zdaj urejala seznamčke, dokler Erin ni.

Karmar jaz imam user posted image , ampak glih ne morem reči, da imam aknasto kožo. Tu pa tam se mi kaj spusti, ni pa kritično.

Erin in Zoja Miška hvala za čestitke user posted image

Danes pa se mi tako da te druge smajlije ven iskat.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
5.5.2008 17:31:44   
anita goitan
erin drži se,vse bo uredu, saj tako tud mora bituser posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
5.5.2008 17:33:28   
anita goitan
Maja T, oprosti mal pozno ma iskreno-čestitke ob r.d.!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce sedaj šibava v MŠ, bom kaj zvečer napisala kako blo 1.dan, čao

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
5.5.2008 17:37:39   
Maja T.
Sayuri sem ti poslala ZS.

Katja sem se čisto pozabila za pesmice zahvalit user posted image , se že poslušajo...

Krysia super sta to vandrala okoli user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2605
5.5.2008 17:44:30   
Anonimen
ups

(odgovor članu Maja T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
5.5.2008 17:54:23   
karmar
Bomo vidli kaj pride ven-user posted image  ali user posted image . Sigurno pa vam sporočim. So mi pa pravili, da tista, ki nosi punčko dobi drugačen obraz nasploh in akne... Pri meni je oboje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
5.5.2008 17:54:51   
bambi14
Katja sem se čisto pozabila za pesmice zahvalit , se že poslušajo...

Tudi od mene hvala za pesmice,.....saj bi mi jih moj dol potegno, pa sem jih prej dobila od tebe.Hvala.user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
5.5.2008 18:13:36   
astrea
karmar, jaz nosim user posted image , pa sem cela aknasta po obrazu (še v puberteti nisem mela takih problemov)

jupi za Erin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
5.5.2008 19:41:38   
bella02
Erin, držimo pesti zate in za tvojega user posted image , naj bo še na toplem pri tebi, na svet pa naj pokuka avgusta.

Bambi, jaz sem si v prvi user posted image vse lepo zapisovala v mali zvezek in mi bo zdaj prišlo še kako prav, saj ne bova šla še enkrat v šolo.

Ena je spraševala, kako je s potrdilom za tiste, ki smo že hodile v MŠ pri 1.user posted image . Pupo sem rodila 2004 in mi je rekla v babiški šoli, naj oči pride samo potrdilo iskat. Stane pa cca 17 eur.

Predlagam, da ustanovimo klub bolečih križev, spadam zraven. Danes sem bila na faksu in sem zdaj taka, kot bi nekdo pometal z mano.
Lepo se imejte!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
5.5.2008 20:13:20   
anita goitan
evo sem ravno s MŠ,
sva bla v ZD Kamnik, ma super bilo, do vkljuno četrtka traja, imena babice si sicer nisem zapomnila sam obvlada svoj job ni kajuser posted image user posted image user posted image , uf nas je blo enih nosečk, a je bla katera??

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
5.5.2008 20:29:54   
K_a_t_j_a
Maja T. VSE NAJ NAJ TA TVOJ ROJSTNI DAN!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
5.5.2008 20:51:06   
Maja T.
Katja in Anita Goitan hvala za čestitke user posted image

Punce jaz sem non-stop user posted image in hodim v user posted image , joj, pa še trije meseci do konca, bom kot en user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
5.5.2008 20:54:17   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Punce jaz sem non-stop user posted image in hodim v user posted image , joj, pa še trije meseci do konca, bom kot en user posted image

Jaz sem tud nonstop lačna,......uf ja bomo ko user posted image .

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
5.5.2008 20:58:31   
anita goitan
Maja T.&bambi14 ma jaz tudi, skoz bi neki grickala:suho sadje, pa mal sira, uf pa kašen prepečenec če ravno krekerjev ni, aja pa banane, jabolka, kosilo itak, za zajtrk marmelda-domača slivova na kruhu, ahahaha jao

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
5.5.2008 21:22:52   
K_a_t_j_a
Erin drži se punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti zate!
Maja T. in  bambi14 z veseljem sem vama poslala pesmice.user posted image Le uživajta ob poslušanju z user posted image !user posted image

Jaz sem pa danes zvedela, da sem naredila še en izpit, tako da imam še samo 2 in diplomo. Na nenega grem še 100% junija, za enega pa še ne vem.
Pa tudi jaz imam majčko oo mojce. Se bom en dan slikala v njej. Je že cajt, da spet kako fotko naredima z mojim.
Zdaj grem pa jest. Sej vem, da je pozno, sam prej nisem smela zaradi zoba, ker sem bila pri zobarju.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 2616
5.5.2008 21:42:26   
cebrca
Samo na hitro!

ERIN držim pesti, da ti bodo rekli, da je vse OK in te kmalu spustili domov!!!!!! Drži se in merkaj na svojega user posted image !!! Me je kar zmrazilo, ko sem brala.

Doma smo imeli delavne praznike, popravit je bilo treba kozolec (dva dni), sem bila čisto crknjena od kuhanja. Pa še teliček je spet začel morit z drisko, je treba kuhat čaj in ga kar naprej merkat in spremljat kaj se dogaja. Pa spet imamo novega telička danes, pa zopet skakanje in spremljanje če je s kravo in telkom vse OK.

V zadnjih 4 dneh sem dobila gor 4 KILE!!!!!. Občutek imam da me bo razgnalo, vsa koža mi je premajhna. Sem se cel dan matrala da sem poročni prstan dobila dol, pa se mi je tako zažrl, da imam sedaj hrasto na prstu. Zgleda kot da sploh ne gre več nobena voda od mene.

Jutri imam G pa upam, da mi bo lahko kaj pomagala, če ne se bom kar naluknjala da bo voda od mene tekla!

Se beremo še jutri.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
5.5.2008 22:15:39   
andrejaboris
Erin s tabo smo! Ej sem se cel čas za trebuh držela ko sem to brala! Naj te angelčki čuvajo in tvojegauser posted image !!!user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem za čestitke, Maja T. tebi pa tut vse najboljše predvsem zdravegauser posted image !!!!

Bambi 14 jaz sem tut nonstop lačna! Moram zdaj nadoknadit, ko sem prej tolko bruhala!user posted image

Moja dva srečeka že spita in jaz tut grem počasi, bom še jutri komentirala!

lepo noč vsem in papa!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
5.5.2008 23:33:20   
Višnja
Erin, ti kar pogumno....boš vidla, da boš kmalu doma. Želim ti vse dobro....tebi in tvoji mali pikici....pa povej ji, da naj še malo uživa v trebuščku!!!!!!!

LAhko noč

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
6.5.2008 7:08:40   
Maja T.
Jutro, danes pa sem jaz prva user posted image

Nič prvo jutranja nuja user posted image , izvolite user posted image user posted image user posted image ..., po želji. Sem bolj zgodnja, ker je šel možiček malo prej v službo, pa sva skupaj zajtrkovala, zdaj pa se mi ne spi več.

Naty13 in  Sandra123 sta že sigurno budni user posted image

Saj nimam kaj za povedat, samo pozdravim vas user posted image , si potem pišemo, ko bo spet kaka nova tema.

Le kako je Erin preživela noč? user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
6.5.2008 7:10:12   
miškolinček
Dobro jutro punce, a danes pa ni še noben askuhala kavice???
Potem jo kuham jaz user posted image user posted image user posted image .
Naty kje pa si?? A še pančkata z Nejcem?

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
6.5.2008 7:17:59   
buruolan
Dobro jutro mamice in bodoče mamice,

po dolgem času se zopet oglašam - zdaj ko v službi ni še nikogar, ki bi me non stop motil :)
Erin - želim ti čimprejšnje okrevanej in da se vrneš polna optimizma domov.

Kaj smo počeli ves ta čas? Skratka dopust je bil fenomenalen. Uživali smo na Krku, navkljub bolj slabemu vremenu - v celem tednu je bilo le polovica dni sončnih.
Ta mali user posted image  se je na Krku dokončno razbrcal in zdaj me redno opozarja, da je on gospodar v mojem trebuščku. V nedeljo je to nenehno brcanje začutil tudi moj dragi in bil čisto iz sebe.
Počasi mi postaja jasno,d a bo treb v tem mesecu opremiti sobo za user posted image  in nakupiti najnujnejšo opremo - voziček, previjalno ... itd. Hvala bogu bova zelo veliko stvari dobila od znancev in sorodnikov.
Včeraj sva šla v BC in ostale otroške trgovine, zasoljene cene da je kaj... pa mamica bi mela vse te luštkane stvariuser posted image .

Kar se tiče vozička bova kupila Quinny speedija - sva ga nekako uspela stlačiti v Cliota. Čeprav se mi zdi, da gre skoraj vsak voziček težko v njegov mali prtljažnik. No ja se bomo pač matraliuser posted image .

Kdaj nameravate izkoristiti dopust, tiste ki hodite v službo? Glede na to da imam rok v drugi polovici avgusta sem razmišljala da bi ostala na morju kar do sredine julija - kaj menite? Zaenkrat hvala bogu v nosečnosti nisem imela težav, tudi počutje je user posted image , brez problemov hodim v hribe, na dolge sprehode, itd.

A katera Ljubljančanka hodi na telovadbo v ZD Fužine? Kam se boste user posted image  iz Ljubjane odpravile v MŠ in kdaj? Jaz bom šla junija, samo ne vem še kam (baje so v porodnišnici zelo dolga predavanja).

Počasi bo treba zaključit . Vsem, ki si še niste privoščile user posted image , naj vam tekne tako kot meni vsako jutro zgodaj zjutrajuser posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
6.5.2008 7:25:15   
sayuri
Jutro user posted image  Sem samo po kavico prišla user posted image . Za mano je spet katastrofalna noč user posted image  in tale dež navsezgodaj mi tudi ni na kožo pisan.
Zdajle zrihtam ta malega v vrtec, potem me pa sestra pelje v LJ, da nabavim še zadnje stvari za user posted image user posted image . Me je včerajšnja novica Erin tko na realna tla postavila, da me je kar zmrazilo...user posted image  Poleg tega grem res vsak dan težje od doma-popoldne sem sploh zanič. DAnes je pa sestrica doma - nimajo pouka, tko da se že veseli nabave user posted image .

Se beremo popoldne. user posted image

(odgovor članu buruolan)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
6.5.2008 7:27:23   
Maja T.
Bambi14 vidim, da si že tu, komaj čakam danes na MŠ, iiii, ko en mali otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Sayuri, kako si pa ti kaj danes spala je že boljše od včeraj user posted image ?

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu buruolan)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
6.5.2008 7:30:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
Sayuri, kako si pa ti kaj danes spala je že boljše od včeraj user posted image ?

Maja, kot en knedl sem ponoči na postelji. Ali pa bolje - kot nasedel kit user posted image user posted image user posted image . Ne zdržim v enem položaju več, kot eno uro. Me vedno kaj začne bolet ali pa motit. user posted image  PA danes je še Filip pri naju spal, ker v svoji sobi "kar naprej nekaj sliši" user posted image user posted image user posted image  (to je bila njegova razlaga ob polnoči, ko sem šla spat). Tko da "projekt spanje" ni funkcioniral. user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?