Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:42:34
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 advatar oo debeluška kva je advatar a?Kva za na kruh namazat? Tanayya a si spet lačna, da govoriš o kruhu... , sm ko si šla včeri po sendvič, te več ni blo nazaj... Tanayya, saj res, kje si pol sinoči hodila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:42:44
|
|
|
|
tintin
|
Tudi jaz imam to banjico, Scuba in sem zanjo dala 22 evrov v (bivšem) Arielu. Mislim, da jo je potem kupila še Manca in dala zanj prav toliko. Je pa brez nastavka za veliko banjo, ampak nič zato, ker jo damo itak notri v banjo, drugače je cela kopalnica mokra. Je pa super banjica! ps.Manca- Plestenjak je jedel kosilo s svojo mamico
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:42:48
|
|
|
|
Tanayya29
|
Nicolina danes sem pojedla samo tri sendviče...ma jaz ne vem kaj mi je z sendviči? Za kosilo pa krompir z ocvirki in jogurt...ma a nimam neke čudne kombinacije?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:43:51
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:44:18
|
|
|
|
Tanayya29
|
A so zdj bolj kratke strani?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:44:54
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:45:00
|
|
|
|
Tanayya29
|
debeluška reševala sem telefon
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:45:24
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT Sem samo čakala, kdaj se boš oglasla....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:45:34
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin ps.Manca- Plestenjak je jedel kosilo s svojo mamico Mislim, da si Manci polepšala večer
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:45:35
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:46:11
|
|
|
|
Tanayya29
|
Po pravici,jst se ne znajdem ko je v enem postu npr. 5 okvirčkov...sploh ne vem kva naj berem pol?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:47:01
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... npr,tkole,ma je čist preveč okvirjev za mene.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:47:08
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Nicolina danes sem pojedla samo tri sendviče...ma jaz ne vem kaj mi je z sendviči? Za kosilo pa krompir z ocvirki in jogurt...ma a nimam neke čudne kombinacije? Verjetno ti paše, imaš še spomine na nosečnost....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:47:44
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Po pravici,jst se ne znajdem ko je v enem postu npr. 5 okvirčkov...sploh ne vem kva naj berem pol? ... beri od notranjega posta navzven ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:48:27
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... Še dobro, da imata ena drugo, pa da se lahko branita
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:48:32
|
|
|
|
Tanayya29
|
PLESTENJAK Se pa pelje tut mim Medvod,ko gre v Šk.Loko,tok da vesete,pol pa jaz vpijem po cesti,ko ga vidim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:49:05
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... Gruška a si opazla, da ima sploh piko na naju?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:49:32
|
|
|
|
Tanayya29
|
aha od notranje,jst pa glih obratno berem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:50:41
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... Gruška a si opazla, da ima sploh piko na naju? bejžta,vaju bo v registru poiskala!!!!ona dela jaaaaaaaa za sodnike!!!ne jo hecat!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:50:53
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 PLESTENJAK Se pa pelje tut mim Medvod,ko gre v Šk.Loko,tok da vesete,pol pa jaz vpijem po cesti,ko ga vidim A sama, al ko si s Tajem?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:51:36
|
|
|
|
sliva10
|
jooly da boste vedle da sem blond. tannaya bom res kar velika ostala, vsaj enkrat
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:52:02
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... Gruška a si opazla, da ima sploh piko na naju? Piko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:52:10
|
|
|
|
Tanayya29
|
nIcolina jaz vsako noč čakam ob cesti,veš!!!da ga vidim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:53:06
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... Gruška a si opazla, da ima sploh piko na naju? bejžta,vaju bo v registru poiskala!!!!ona dela jaaaaaaaa za sodnike!!!ne jo hecat!!!! UUU, to pa nisem vedla, sej mi kar zgleda bolj taka... "šarf"
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:53:53
|
|
|
|
potepinka
|
Dober večer Madona ste pa res čveke a zda pa naj grem 6 strani brat No pa gremo lepo počasi po vrsti IZVIRNO SPOROČILO: ajtak PUNCE, MAMO EN PROBLEM... SEZNAM JE ZE TOOOK DOLG, DA KO DODAM LEVČICO IN MATICA GA NOČE VEČ OBJAVIT KAJ NEJ PA ZDEJ?? Joj upam da boš nekako porihtala čeprav pojma nimam kako kaj pa če bi pri oktoberkam vparašale???? mamuška- da se čimprej pozdravite torta gruška-včeraj naredila in je bila danes jo že ni več dajica- tudi zate da se čimprej pozdraviš Taj Tristan- čestitke za 5 mesecev avantarji-vsi so ful hudiiiiii
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Spanje pri babici in dedkuZoja LaraPri kakšni starosti je primerno, da otrok prvič prespi ločen od staršev?pri 1 letu (
51%)
pri 2 letih (
19%)
pri 3 letih (
18%)
ko je star 6 let ali več (
11%)
Število vseh glasov: 636Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!