Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:28:41
pavlyna
[/quote]
... tok da vam bo jasn... jaz sem ga okol pol polnoči prva zamenjala, je Martita takoj opazila, pol so pa vse ponavljale za mano ... papigeeeeeeeee [/quote]
nene jst sm ga že zvečer,sam pol sam pa donc spet novga dala.haha
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:31:58
gruška
... ja, ja Pavlyna, sam ti si bolj ta frišna, pa nisem mela tok za mar kakšen avatar imaš .... "tastare" smo mele pa kar nekaj časa prejšnje avatarje...
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:33:33
nicolina
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
... ja, ja Pavlyna, sam ti si bolj ta frišna, pa nisem mela tok za mar kakšen avatar imaš .... "tastare" smo mele pa kar nekaj časa prejšnje avatarje...
ja in mene zdej ti novi avatarji kar begajo....se bom mogla navadit...
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:36:26
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Scuba, ful fajn banjica. Kolk pa pride, a je ta nastavek že noter al ga posebi kupiš?
¸
Banjica je 54 eur. Nastavek za na taveliko banjo je že noter, stojalo pa je treba kupit posebaj ( da banjica prosto stoji) stane pa okol 30 eur. Na srečo je bil moj z mano ker jaz bi kupila banjico in stojalo. Moj je pa predlagal da kupiva danes banjico in bova vidla če jo lahko brez stojala kam dava ker nimava banje. No in nama čist fiksno stoji na umivalniku brez stojala, tko da sva lepo prišparala. Ker že itak je banjica draga.. sam je pa res super, ker otrok sam sedi noter in ga ni treba držat. Jest sem prej vsakič mislila da mi bo križ odpadel.
Scuba, jaz sem popolnoma isto banjico gledala v Pikapolonici (prejšnji mesec), pa je stala 22 EUR, tko da nevem, kje si jo ti kupla za tak denar . Nisem pa je vzela, ker je bilo stojalo (30EUR) dražje od banjice!!!
Sliva, ti si pa res ZGODNA I PLODNA , mislim tvoj advatar