Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:27:19
|
|
|
|
scubadiver
|
Ravnokar smo se okopali v novi banjici. To je pa luksuz. Velik lažje kot v uni majhni banjici ki smo jo imeli prej. Tole smo kupili: Ne vem a je to tista o kateri smo se enkrat že pogovarjale? Pri tej vsaj moj križ več ne trpi. Zdej pa Lana že pančka in upam da bo kr do zjutraj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:29:22
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška hvala za link, prav fajn a mene pa qrc gleda, nič več nvam ne pomagam... citiram pa jst tak, da dam tipko ctrl+q ----aja, ve tega ne morete, ker nimate fu***ca za programerja, pa vam nobene fore ne pove ...hihihihi, eh sej neeee, v oglate oklepaje napišem quote... ja pa še to, da ne vsaka imenuej svojga fu***.... Gruška, kako si pa ti zakomplicirala s to torto, da martiti kar ves mimo teče.... ... grem po dtuš, pa pridem nazaj... Aja,pa še to sem vas hotla vprašat, je imel Tin danes po ličkih take rdeče flekce, kot ene lišajčke, kaj bi to lahk blo? sem mu oprala prej obrazek s kamilicami in namazala z Mustelino Stelatopia kremo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:41:10
|
|
|
|
Tanayya29
|
HEY HEY! A kEJ vidte?a ni zoprna barva.....vam bom očke pokvarla .No,sm zamenjala barvo! Ej Gruška full hvala res! Jaz tudi gledam as not padu,pa mi je ta gost mal zoprn,pa mi ni tok zanimivo. Barika,ja sm vidla ja,da bojo neki po krstah bli ... Debeluška,upam,da se Erna pozdravi. Scuba super za kopanje.... Mah,sploh ne vem kaj naj še napišem? Nicolina,lišajčki,naš jih ima že 2m ...men grejo že tok na živce...večernik,grem gledat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:41:12
|
|
|
|
pavlyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška ... nad besedilom, ki ga želiš citirati je ikona citiraj ... klikneš in citiraš besedilo... če nočeš citirati vsega, izbrišeš ostalo .... probaj ...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:44:38
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška hvala za link, prav fajn a mene pa qrc gleda, nič več nvam ne pomagam...A dej no Barika no, še kej nam povej, tud tvoj link mi je bil všeč ampak sem ti ga že zadnjič splela k si neke slikce gor popala HVALA TI citiram pa jst tak, da dam tipko ctrl+q ----aja, ve tega ne morete, ker nimate fu***ca za programerja, pa vam nobene fore ne pove ...hihihihi, eh sej neeee, v oglate oklepaje napišem quote...no to pa tud jst znam, čeprav nimam fu****ca za programerja
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:44:49
|
|
|
|
Tanayya29
|
pavlyna a se učiš?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:45:55
|
|
|
|
pavlyna
|
gruška hvala, evo mi že gre hvala za pojasnilo,hvala tud teb barika
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:46:51
|
|
|
|
Tanayya29
|
Oranža lep nov avatar.A ti je moj všeč? pa Gruška ma novga lepga,pa pavlyna
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:49:54
|
|
|
|
pavlyna
|
tanayya, ja mi je uspelo, če misliš to učenje. drgač pa tud bi se mogla,pa se mi nč kej zlo ne da
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:53:04
|
|
|
|
pavlyna
|
jst tu, joj tanayya kok je lepo ponavlat za nekom!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:57:19
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Oranža lep nov avatar.A ti je moj všeč? pa Gruška ma novga lepga,pa pavlyna Ful so lepi So mi vsi všeč. Ajd šibam, pa pol še kej pridem. Aja Sliva a maš ti pol 5 otrok( k vas je 7 za fruštek), ker jst imam v glavi da imaš 4 Debeluška no upam da ju3 mogoče driska poneha Grem...pa pridem....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:06:17
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Aja Sliva a maš ti pol 5 otrok( k vas je 7 za fruštek), ker jst imam v glavi da imaš 4 Ti bom jaz odgovorila, k vem, da Sliva ne bo huda ... Sliva ima štiri otroke + dva pastorka = 6 + ona =7, moža pa najbrž ni štela, ker itak skoz dela ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:10:06
|
|
|
|
nicolina
|
Scuba, ful fajn banjica. Kolk pa pride, a je ta nastavek že noter al ga posebi kupiš?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:14:08
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, kako si pa ti zakomplicirala s to torto, da martiti kar ves mimo teče.... ... ...ti pa namest, da bi z mano držala, se mi smejiš ... .... Daj Sliva oglasi se prosim in povej, če si ti razumela navodila .... Glede lišajčkov Nicolina - tud pri nama se včasih pojavijo, sploh kadar kaj v usta tlači... pa samo umijem z vodo in namažem z Riboderminom pa je bolje...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:14:57
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Dobro jutro! vidim,da ste spet čvekale,super ste.... moj TAJ TRISTAN pa pošilja tortico,saj ma danes točno 5 mesecev .joj kako hitr šiba čas pa še en šampanjec.... lep dan! Vse najboljšeeeeeeeeeee..pa pet lupčkov od Neli... (mami sam tok pusti...starejši kot si več jih bo, tako da le pridno rasti in se staraj) Bravo Maja za sračo!!!!! te bo zdej vsaj mami na mir pustila... IZVIRNO SPOROČILO: martita IIIIiiiiiiiIIIIII.....300tka!!!!!! ČVEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Aja,pa še to sem vas hotla vprašat, je imel Tin danes po ličkih take rdeče flekce, kot ene lišajčke, kaj bi to lahk blo? sem mu oprala prej obrazek s kamilicami in namazala z Mustelino Stelatopia kremo. ..NAŠA GA MA TUDI PA TO ŽE NEKAJ ČASA..POMOJE JE TO SUHA KOŽA..IN JAZ JE NE BI GLIH S KAMILCAM PRALA, KER KOKR..UPS VELIKE ČRKE...kokr jaz vem še bolj izsušijo koŽo..probi s kakno mastno kremo ali pa z ribjim mazilom...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:15:48
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Oranža lep nov avatar.A ti je moj všeč? pa Gruška ma novga lepga,pa pavlyna Ful so lepi So mi vsi všeč. Ajd šibam, pa pol še kej pridem. ..ja vse ste noveeeeeeeeee ..važičke....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:17:37
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Scuba, ful fajn banjica. Kolk pa pride, a je ta nastavek že noter al ga posebi kupiš? ¸ Banjica je 54 eur. Nastavek za na taveliko banjo je že noter, stojalo pa je treba kupit posebaj ( da banjica prosto stoji) stane pa okol 30 eur. Na srečo je bil moj z mano ker jaz bi kupila banjico in stojalo. Moj je pa predlagal da kupiva danes banjico in bova vidla če jo lahko brez stojala kam dava ker nimava banje. No in nama čist fiksno stoji na umivalniku brez stojala, tko da sva lepo prišparala. Ker že itak je banjica draga.. sam je pa res super, ker otrok sam sedi noter in ga ni treba držat. Jest sem prej vsakič mislila da mi bo križ odpadel.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:17:44
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, kako si pa ti zakomplicirala s to torto, da martiti kar ves mimo teče.... ... ...ti pa namest, da bi z mano držala, se mi smejiš ... .... Daj Sliva oglasi se prosim in povej, če si ti razumela navodila .... Ne mi zamerit, sem se malo hecala, ker jaz sem v prvo razumela navodila. Glede lišajčkov Nicolina - tud pri nama se včasih pojavijo, sploh kadar kaj v usta tlači... pa samo umijem z vodo in namažem z Riboderminom pa je bolje... Ja, Tin si tud skos tlači rokice v usta, pa vse kaj prime in pol si še vso slino razmaže po obrazu, tako da bi lahko blo od tega.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:18:33
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, kako si pa ti zakomplicirala s to torto, da martiti kar ves mimo teče.... ... ...ti pa namest, da bi z mano držala, se mi smejiš ... .... Daj Sliva oglasi se prosim in povej, če si ti razumela navodila .... Vse razumela... tekoče pa zato ker se mora shladiti na 8 stopinj
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:19:38
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Oranža lep nov avatar.A ti je moj všeč? pa Gruška ma novga lepga,pa pavlyna Ful so lepi So mi vsi všeč. Ajd šibam, pa pol še kej pridem. ..ja vse ste noveeeeeeeeee ..važičke.... ... tok da vam bo jasn... jaz sem ga okol pol polnoči prva zamenjala, je Martita takoj opazila, pol so pa vse ponavljale za mano ... papigeeeeeeeee
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:22:00
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Oranža lep nov avatar.A ti je moj všeč? pa Gruška ma novga lepga,pa pavlyna Ful so lepi So mi vsi všeč. Ajd šibam, pa pol še kej pridem. ..ja vse ste noveeeeeeeeee ..važičke.... ... tok da vam bo jasn... jaz sem ga okol pol polnoči prva zamenjala, je Martita takoj opazila, pol so pa vse ponavljale za mano ... papigeeeeeeeee evo jaz držim s tabo..RES SO PAPIGE!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:22:12
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, kako si pa ti zakomplicirala s to torto, da martiti kar ves mimo teče.... ... ...ti pa namest, da bi z mano držala, se mi smejiš ... .... Daj Sliva oglasi se prosim in povej, če si ti razumela navodila .... Ne mi zamerit, sem se malo hecala, ker jaz sem v prvo razumela navodila. Saj vem, da si se hecala ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:23:35
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Gruška, kako si pa ti zakomplicirala s to torto, da martiti kar ves mimo teče.... ... ...ti pa namest, da bi z mano držala, se mi smejiš ... .... Daj Sliva oglasi se prosim in povej, če si ti razumela navodila .... Vse razumela... tekoče pa zato ker se mora shladiti na 8 stopinj SLIVA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:25:10
|
|
|
|
sliva10
|
HVALA Gruška ful si prijazna
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:27:33
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 HVALA Gruška ful si prijazna Uuuuuuuuu Sliva, kok si seksi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?