Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:02:03
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 jooly jst sm pa prej gledala kje je kdo po večerji... super sta!! JEST TUD
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:02:34
|
|
|
|
nicolina
|
Jooly luškani otročički
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:02:46
|
|
|
|
barika
|
ooo jolly, sej nočem bit žleht, sam sliček bi ji pa lahko privoščila ... al pa ni blo dober da je vse po majčki napacala... se mi pa zdi, da se je ful sprememila od srečanja v Celju..al pa to ni tvoja Kim danes je mali jedel riž+jabolko, pa ni bil nič okol ust namazan..zraven je pa spuščal glasove, kot so ammmmmmmmmmm, mmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:02:47
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam Potepinka, nad besedilom stisneš, kjer piše "citiraj" in to je to ja to znam sam kako pa ko je več okvirjev
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:02:52
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam ... samo nad besedilom, ki bi ga rada citirala klikni ikonco citiraj .... a ne Barika
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:03:17
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:04:13
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam ... samo nad besedilom, ki bi ga rada citirala klikni ikonco citiraj .... a ne Barika jap, sam če hočeš pa iz večih različnih odgovorov citirat, pa to glih ne gre...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:04:26
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih a mislš rečt,da se je zataknla?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:04:36
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih Scuuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:04:40
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam ... samo nad besedilom, ki bi ga rada citirala klikni ikonco citiraj .... a ne Barika se bom že počasi naučila stara sem že ni kaj
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:05:07
|
|
|
|
Tanayya29
|
barika ma ti pa znaš....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:05:26
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih Al ji pa pomaga njen slačit...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:06:00
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih Scuuuubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? moggoče jo pa še vedno džodž kluni nadleguje?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:06:12
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam ... samo nad besedilom, ki bi ga rada citirala klikni ikonco citiraj .... a ne Barika se bom že počasi naučila stara sem že ni kaj Bravo Potepinka, dva okvirčka si citirala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:06:17
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 barika ma ti pa znaš.... Dobro vprašanje
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:07:06
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUĐKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih a mislđ rečt,da se je zataknla? , al jo je pa moţek zagrabu....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:07:13
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam ... samo nad besedilom, ki bi ga rada citirala klikni ikonco citiraj .... a ne Barika jap, sam če hočeš pa iz večih različnih odgovorov citirat, pa to glih ne gre... Kako se pa že to citira, to sem tud jaz pozabla....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:07:27
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam ... samo nad besedilom, ki bi ga rada citirala klikni ikonco citiraj .... a ne Barika se bom že počasi naučila stara sem že ni kaj Bravo Potepinka, dva okvirčka si citirala mater sem blond
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:07:36
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 barika ma ti pa znaš.... Dobro vprašanje pravm da zna,ker ma računalnčarja F***** DOMA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:08:06
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 barika ma ti pa znaš.... Dobro vprašanje kaj, ne razumem?? sej
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:08:25
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!! Gruška, a si spregledala moj zadnji klic na pomoč??? Eh, kaj čmo, mam dve levi roki za take reči....se pa učim...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:08:25
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUĐKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih a mislđ rečt,da se je zataknla? , al jo je pa moţek zagrabu....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:08:38
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUĐKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor? Al pa nemore ven iz njih a mislđ rečt,da se je zataknla? , al jo je pa moţek zagrabu.... Barika, a si spet "folž"
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:08:51
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 barika ma ti pa znaš.... Dobro vprašanje kaj, ne razumem?? sej vem, da se norce delate...dobrota je sirota
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:09:00
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 barika ma ti pa znaš.... Dobro vprašanje kaj, ne razumem?? sej Pravm,da znaš,ne k maš f***** doma
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......