Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:54:00
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Tanayya, če ti je Plestenjak všeč, pridi k meni, pa mu bova "zasedo" naredle
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:54:56
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... Gruška a si opazla, da ima sploh piko na naju? bejžta,vaju bo v registru poiskala!!!!ona dela jaaaaaaaa za sodnike!!!ne jo hecat!!!! UUU, to pa nisem vedla, sej mi kar zgleda bolj taka... "šarf" ja,ja ne jo hecat...ona vse poišče,ane draga?Tut bivše lahko najde,če hočte...ma res,res!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:55:02
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... Gruška a si opazla, da ima sploh piko na naju? Piko ne bod no tok pikolovska gospa sodnica... piko, ne Piko ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:55:44
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 nIcolina jaz vsako noč čakam ob cesti,veš!!!da ga vidim A zato te ni blo včeraj nazaj...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:56:14
|
|
|
|
Tanayya29
|
bemti,zdj so pa še mene okvirji obsedl
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:56:15
|
|
|
|
jooly
|
Zakva ne morem skopirat fotke iz albuma sem?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:56:28
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... Gruška a si opazla, da ima sploh piko na naju? bejžta,vaju bo v registru poiskala!!!!ona dela jaaaaaaaa za sodnike!!!ne jo hecat!!!! UUU, to pa nisem vedla, sej mi kar zgleda bolj taka... "šarf" ja,ja ne jo hecat...ona vse poišče,ane draga?Tut bivše lahko najde,če hočte...ma res,res! Tanayya, a zdaj me boš pa izdala Nicolina, v živo še bolj "šarf " zgledam, vpraši Tinovo taščico
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:56:48
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 nIcolina jaz vsako noč čakam ob cesti,veš!!!da ga vidim A zato te ni blo včeraj nazaj... ja,pa tih bod.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:56:59
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 nIcolina jaz vsako noč čakam ob cesti,veš!!!da ga vidim A zato te ni blo včeraj nazaj... Tannaya, a si ga hotla na sendvič povabit?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:57:11
|
|
|
|
sliva10
|
evo danes je bilo pri nas tkole zdaj pa NOČKO
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:57:51
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 nIcolina jaz vsako noč čakam ob cesti,veš!!!da ga vidim A zato te ni blo včeraj nazaj... Tannaya, a si ga hotla na sendvič povabit? vsak večer mu ga naštimam,pa pol čakam ob cesti,nakonc ga pa sama pojem
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:58:09
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 nIcolina jaz vsako noč čakam ob cesti,veš!!!da ga vidim A zato te ni blo včeraj nazaj... Tannaya, a si ga hotla na sendvič povabit? Tanayya, al na pizza žepek, tko k mene
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:58:28
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Po pravici,jst se ne znajdem ko je v enem postu npr. 5 okvirčkov...sploh ne vem kva naj berem pol? najboljš da kr vse, drugače pa zunanji je zadnji Jst pa ne menjam mojga Martinhuda!! ne-e Ajtak, kaj pa če one slikice dol zbrišeš..sej ni treba da mamo isto kot one
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:58:40
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... Gruška a si opazla, da ima sploh piko na naju? bejžta,vaju bo v registru poiskala!!!!ona dela jaaaaaaaa za sodnike!!!ne jo hecat!!!! UUU, to pa nisem vedla, sej mi kar zgleda bolj taka... "šarf" ja,ja ne jo hecat...ona vse poišče,ane draga?Tut bivše lahko najde,če hočte...ma res,res! Tanayya, a zdaj me boš pa izdala Nicolina, v živo še bolj "šarf " zgledam, vpraši Tinovo taščico Zgledaš že lahko, sm v duši pa nisi taka.....kajne?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:58:47
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: nicolina IZVIRNO SPOROČILO: gruška .... mislm, vse ste tko seksi, jaz pa tle kot ena šolarka: NO WAR - PEACE .... a dej, dej, dej.... si prav srčkana NO COMMENT ...poglej, poglej, gospa Foušija se oglaša... Gruška a si opazla, da ima sploh piko na naju? bejžta,vaju bo v registru poiskala!!!!ona dela jaaaaaaaa za sodnike!!!ne jo hecat!!!! UUU, to pa nisem vedla, sej mi kar zgleda bolj taka... "šarf" ja,ja ne jo hecat...ona vse poišče,ane draga?Tut bivše lahko najde,če hočte...ma res,res! Tanayya, a zdaj me boš pa izdala Nicolina, v živo še bolj "šarf " zgledam, vpraši Tinovo taščico tole pa že kr skeri zgleda
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:59:03
|
|
|
|
jooly
|
Tkole zgledam po večerji Pa še moj slavljenček
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 21:59:19
|
|
|
|
Tanayya29
|
pečjak že spi ob tisti uri debeluška....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:00:03
|
|
|
|
potepinka
|
madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:00:29
|
|
|
|
Tanayya29
|
jooly jst sm pa prej gledala kje je kdo po večerji... super sta!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:01:06
|
|
|
|
Tanayya29
|
potepinka nkar se ne sekiraj zarad okirjev
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:01:12
|
|
|
|
potepinka
|
jooly- kak čedni otročki
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:01:28
|
|
|
|
gruška
|
Jooly - LUUUUUUŠTNAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:01:34
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka madona sem vam favš z temi okvirji jaz pa ne znam Potepinka, nad besedilom stisneš, kjer piše "citiraj" in to je to
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:01:41
|
|
|
|
Tanayya29
|
da ni scuba kopalk slekla,zdj pa noče gor?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 22:01:50
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 potepinka nkar se ne sekiraj zarad okirjev saj sem se že nehala
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......