mamuška
|
Od vraga ste, čveke , ko sem nazadnje uspela prit sem gor je blo 35 strani Pri nas počaaaaaaaaasi lezemo iz najhujšega. K. se je pobral in sem ga oddala moji mami, kajti za njim smo zboleli vsi, najprej D., ki je kasiral eno tako hudo okužbo, da so naju že na hematologijo pošiljali v LJ, saj mu je skurilo vsa protitelesa daleč pod kritično mejo. Z nekaj prosjačenja in svetimi obljubami so naju le pustili doma, dobil je AB, jaz pa cel klup navodil, kaj vse morava delat , tko da sva 3 dni garala ko norca. Ob tem je seveda še nehal jest in pit, tako da sem 3 dni z injekcijsko brizgalko tlačila tekočino vanj, da mi ni dehihdriral. ravno, ko je bil on iz čisto najhujšega, je zložilo mene in to tako, da ga ponoči nisem upala dvignit, ker sem se bala, da bom padla z njim vred . Danes je prvi dan, ko imam sama pod 38 vročine in lahko celo sedim, ampak zdaj je za mano mož, ki je tudi v nulo podrt, vsi 3 kašljamo za pop , D. je ves zabasan, midva pa tudi. Kolk smrklja sem mu izvlekla iz nosu, ne vem, ampak če ga ni blo vsaj 3 litre, pol tud nč nočem. Hvala Bogu in svetcem za ta baby vac!!! Vsi pridno papcamo antibiotike, ampak učinki so bolj borni, gre bolj za preventivo, da ne bi D. še kaj od nas dobil. EVo, tko, upam, da bo zdaj res šlo vsem skupaj na boljše, čas bi res že bil. Vam prav zavidam, čvekice, bi bil že čas, da tudi sama pridem do enega čvek-večera, pa ga kar ni na vidiku