Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:44:31
|
|
|
|
mama_milchy
|
Gruška, bo držalo, ja, ja.... evo prihaja moja izmena tako da kidnem že prej domov
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:44:55
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, ti bi lahko imela: ZGODNA I PLODNA Gruška, a si ti tole spregledala Ma ne, sam men je tok nerodn, da ne upam komentirat a teb pa neroden?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:45:15
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, ti bi lahko imela: ZGODNA I PLODNA Gruška, a si ti tole spregledala Ma ne, sam men je tok nerodn, da ne upam komentirat a teb pa neroden? ... se kar podpišem pod tole ... Gruška, zdaj te pa že poznamo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:45:22
|
|
|
|
Dajica
|
Hvala za nasvete, upam, da bo jutri res kaj bolje. Sem hotla it pod tus, pa si ne upam, ce se slucajno ravno Kaja prebudi in zacne jokat, je pa res ne bi slisala. Bom pocakala, da moj pride domov. Sem ze navajena tolk pozno se tusirat. Grem pogledat ta cas BB na netu, ker mi slika na tv se zmeraj snezi.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:46:32
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Gruška, bo držalo, ja, ja.... evo prihaja moja izmena tako da kidnem že prej domov Uživaj, pa še kaj prid ... pozdravčki na obalo!!!!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:46:35
|
|
|
|
Dajica
|
Danes vas ne dohajam tko da vas lepo pozdravljam do jutri! Nocko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:47:37
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Danes vas ne dohajam tko da vas lepo pozdravljam do jutri! Nocko Pa čim prej se pozdravi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:47:41
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Gruška, bo držalo, ja, ja.... evo prihaja moja izmena tako da kidnem že prej domov Uživaj, pa še kaj prid ... pozdravčki na obalo!!!!!!! tud od mene
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:48:04
|
|
|
|
kanarka
|
Jst sm še pr regratu. Se mi ga tolk lušta . A se vam tut zdi, da so strani krajše. Men se zdi, da jo kr hitro preletim in preberem. Mogoč je pa fora v tem, da jih čimprej zaklenejo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:48:31
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy evo prihaja moja izmena tako da kidnem že prej domov Lepo, da si se nam pridružila v čveku , pa lep vikend!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:49:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dekleta, jaz vas zapuščam, grem domov spat; Lahko noč z se ˝beremo jutri˝
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:50:36
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Jst sm še pr regratu. Se mi ga tolk lušta . A se vam tut zdi, da so strani krajše. Men se zdi, da jo kr hitro preletim in preberem. Mogoč je pa fora v tem, da jih čimprej zaklenejo Ti kar sporoči naslov, pa ti ga pošljemo, Scuba ve kje je travnik, kamor psi ne hodijo scat ! Mislim, da so strani zato krajše, ker veliko citiramo !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:51:28
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka A se vam tut zdi, da so strani krajše. Men se zdi, da jo kr hitro preletim in preberem. Mogoč je pa fora v tem, da jih čimprej zaklenejo Ne, Sliva je začela okvirčke delat, pa je pol manj za prebrat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:52:25
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: kanarka A se vam tut zdi, da so strani krajše. Men se zdi, da jo kr hitro preletim in preberem. Mogoč je pa fora v tem, da jih čimprej zaklenejo Ne, Sliva je začela okvirčke delat, pa je pol manj za prebrat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:53:19
|
|
|
|
kanarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ti kar sporoči naslov, pa ti ga pošljemo, Scuba ve kje je travnik, kamor psi ne hodijo scat ! MA vraga. So mi poštarji še kengurujčka, ki je bil poslan iz Slo ukradli. Veš kaj bi šele nardili za neposcan regrat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:54:13
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ti kar sporoči naslov, pa ti ga pošljemo, Scuba ve kje je travnik, kamor psi ne hodijo scat ! MA vraga. So mi poštarji še kengurujčka, ki je bil poslan iz Slo ukradli. Veš kaj bi šele nardili za neposcan regrat.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:54:19
|
|
|
|
rozika12
|
To ste pa rekord podrle.Tam do regrata mi je še šlo, pol pa tema. Moj ga tud rad nabira in pripravi. Mljask. Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:56:19
|
|
|
|
kanarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ti kar sporoči naslov, pa ti ga pošljemo, Scuba ve kje je travnik, kamor psi ne hodijo scat ! MA vraga. So mi poštarji še kengurujčka, ki je bil poslan iz Slo ukradli. Veš kaj bi šele nardili za neposcan regrat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:58:36
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Jaz pa Oranžo in Tanayyo pogrešam, a nista rekli da prideta nazaj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:58:41
|
|
|
|
kanarka
|
Ujojjjj, sem napačen tekst izbrala . Nisem tak egocentrik, da bi svoje okvirjala in se smejala. Gruška tvojga sem hotla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:58:49
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka IZVIRNO SPOROČILO: kanarka IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ti kar sporoči naslov, pa ti ga pošljemo, Scuba ve kje je travnik, kamor psi ne hodijo scat ! MA vraga. So mi poštarji še kengurujčka, ki je bil poslan iz Slo ukradli. Veš kaj bi šele nardili za neposcan regrat. Komu se Kanarka zdej smejiš ... sebi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:59:19
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: kanarka A se vam tut zdi, da so strani krajše. Men se zdi, da jo kr hitro preletim in preberem. Mogoč je pa fora v tem, da jih čimprej zaklenejo Ne, Sliva je začela okvirčke delat, pa je pol manj za prebrat Me je kar z neta ven vrgl torta pečena...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:59:50
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Ujojjjj, sem napačen tekst izbrala . Nisem tak egocentrik, da bi svoje okvirjala in se smejala. Gruška tvojga sem hotla Ufff, še dobr
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 23:00:50
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: kanarka A se vam tut zdi, da so strani krajše. Men se zdi, da jo kr hitro preletim in preberem. Mogoč je pa fora v tem, da jih čimprej zaklenejo Ne, Sliva je začela okvirčke delat, pa je pol manj za prebrat Me je kar z neta ven vrgl torta pečena... Pošlji en kos, da probamo ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 23:02:44
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jaz pa Oranžo in Tanayyo pogrešam, a nista rekli da prideta nazaj Pa moje so-tašče dons ni ... . NIIIIIIIIIIICOOOOOOOOOOOLIIIIIIIIIINAAAAAAAAAA????????????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?