Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 12:22:23
|
|
|
|
martita
|
IIIIiiiiiiiIIIIII.....300tka!!!!!! Tanayya, tudi ti si bila pri stilistu....al bolj pri kakem čarovniku?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 12:26:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
martita sm šla h stilistu .... sj res kupim lahko ja telefon za mobipaket.hvala ti barika,sm pozabla....po tanovem pa niso več kodirani,tk da lohk tut ta druzga kupm.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 12:27:01
|
|
|
|
Tanayya29
|
Bravo martita,to je uspeh!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 12:30:22
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Bravo martita,to je uspeh!!!! ...no ja, v primerjavi z ostalimi, mi rata prav nerodno.... Tanayya, muca je bolj cartlih!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 13:42:06
|
|
|
|
pavlyna
|
ja samti so pa hudi. dobra stran
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 13:46:30
|
|
|
|
pavlyna
|
dobro ponazorjen moj lik..poklic---
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 13:56:49
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: ajtak PUNCE, MAMO EN PROBLEM... SEZNAM JE ZE TOOOK DOLG, DA KO DODAM LEVČICO IN MATICA GA NOČE VEČ OBJAVIT KAJ NEJ PA ZDEJ?? Kar se pa regrada tice mam pa jaz tud tako parcelo k scuba!!! Je najina, nekoc bo gor hiska . Hm to mi je pa ful čudno.. kako da ga oktoberkam objavi. Imajo po mojem še več otročičkov na seznamu pa za vsakega ena fotka.. Po mojem mora bit en trik vsaj ena k se ne dela norca iz mojega regrata , ja js ne znam... sem ze 4× probala pa napise neki v ang., da ne gre
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 14:08:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
pozdravček z , pa naj vam postrežem s in na sončku
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 14:41:55
|
|
|
|
Tanayya29
|
Živjo mama_milchy .Kako kaj na obali?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 17:29:47
|
|
|
|
scubadiver
|
Mi smo se potepali. Smo v BC kupili za Lano novo banjico in senčnik. Hotla sem pa kupit še dežno pregrinjalo za voziček pa je stal 42 eur za en kos plastike . Sem potem klicala brata če ga mogoče majo in ga majo sam so nam ga pozabili dat. Še dobr da me je šktrost premagala. Sem pa srečala dva prijateljla s 6-tednov staro punčko. Sploh nisem mogla verjeti kako je majhna pa je bila rojena približno enakih mer kot Lana. Neverjetno kako hitro človek pozabi kako majhni so Zdej sva se pa z mojim najedla in omagala na kavču. Aja smo pa lani dali korenčkovo kašico. Kakšni obrazi. Kot bi ji drek dajala v usta. Se je začela tko dret da je blo joj. Sem ji pa dala najprej mal korenčka potem pa mleko čez. Upam da ne bo kakšne driske fasala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 17:53:26
|
|
|
|
nicolina
|
Ojla, mi smo pravkar prišli s potepa. Je blo prav fajn, sm jaz sem kar utrujena, zgleda da me daje spomladanska utrujenost. TAJ TRISTAN VSE NAJBOLJŠE ZA 5 MESECEV Tanayya, jaz imam tud en mobitel samo za simobilovo omrežje, škoda, da ti ne morem pomagat. Scuba, mislim da korenček kvečjemu zapira oz. utrjuje blato. Mi smo tud že probali jabolčno kašico, pa je bil navdušen. Se beremo...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 18:06:13
|
|
|
|
scubadiver
|
Taj Tristan in Tanayya vse najboljše za 5 mesecev in hvala za tortico in šampanjec
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 18:55:11
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 18:57:13
|
|
|
|
gruška
|
TAJ TRISTAN - ČESTITKE
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 19:04:09
|
|
|
|
gruška
|
Pavlyna - zdaj ti pa dogaja s temi animacijami, kaj ... IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 a ma katera za posodit mobitel,k ga ne uporablja mobitelovo omrežje za cca. 2 tedna? Tannaya, pri nas bi se sigurno kakšen našel ... bom pogledala, pa ti pošljem sms (aja, sm blond, na kero cifro pa, če ti ta ne dela )... ti bom sem sporočila.... pa da ne bi sanjala o kakšnem plačilu slučajno ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 19:07:43
|
|
|
|
pavlyna
|
ja gruška so prov zabavne. pa še jst--saj veš še piška pri 23ih! vsem en velik
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 19:13:41
|
|
|
|
pavlyna
|
mi pa gremo zdaj pol pa papat in pol počasi spat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 19:27:52
|
|
|
|
Oranža
|
Dan, Mi smo se tud napotepali. Smo bli v arboretumu in je blo super . Bomo še šli, samo ne vem kdaj ko bo vse zdej začelo cveteti in brsteti moj pa alergik na cvetni prah Smo sicer prišli že ob 15h domov, pa pojedli pol smo pa še obiski imeli , zdej pa tavelik že zrihtan za spat tamal pa še ne Me pa ful buča boli Gruška hvala za link, prav fajn Taj Tristan in Tanayya vse najboljše Pa hvala za tortrico in šampanjec Martita s tekmovanjen v kopalkah pa nič ne bo, ker Tanayya hodi ob torkih, itak smo pa vse lepe oz. kopalke so lepe IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna ja gruška so prov zabavne. pa še jst--saj veš še piška pri 23ih! vsem en velik Pavlyna jst pa koka pr 32ih pa glih tko dogaja No zdej pa grem pa pol spet pridem.... Se beremo................
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 19:29:03
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 19:51:03
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 19:56:38
|
|
|
|
pavlyna
|
aja a mi lahko ktera razloži kako se citira. neznam namreč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:03:35
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna aja a mi lahko ktera razloži kako se citira. neznam namreč ... nad besedilom, ki ga želiš citirati je ikona citiraj ... klikneš in citiraš besedilo... če nočeš citirati vsega, izbrišeš ostalo .... probaj ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:09:20
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
TAJ TRISTAN VSE NAJBOLJŠE ZA MINI RD ! Oranža, jaz ne vem, če jutri pridemo na bazen , bom zjutraj poklicala Uršo in vprašala, Erna ima že dva dni drisko in to 5 X na dan, prejle se mi je podelala še v banjici, tko da ne vem, sitna ni kaj posebej, tko da mislim, da je zdrava in da so zobki . Po ravno zdaj ko imam nove kopalke ! Ja pa nekatere oz. kar večina vas ima nove slikce - avatar so fullll fletne ! Zdaj grem pa Emmi pravljico prebrat, Erna že spančka, pol pa pridem nazaj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:10:03
|
|
|
|
barika
|
Gruška hvala za link, prav fajn a mene pa qrc gleda, nič več nvam ne pomagam... citiram pa jst tak, da dam tipko ctrl+q ----aja, ve tega ne morete, ker nimate fu***ca za programerja, pa vam nobene fore ne pove ...hihihihi, eh sej neeee, v oglate oklepaje napišem quote... zdej grem pa ona dva bureka gledat na pop tv... se mogoče potem beremo...je še treba BB pogledat..(zdej bofo mogl v krstah spat)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 20:15:19
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška hvala za link, prav fajn a mene pa qrc gleda, nič več nvam ne pomagam... ... hehehheee ... zgleda, da so "moje" animacije boljše, kot "tvoje"
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?